עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תראו פה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F137%2F137979_3.shtml&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools עם מאורר 42 מעלות, ללא מאורר 49 מעלות, דמיינו לעצמכם איזה יכולת אובר קלוק.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ככה הספק שדרכו אני רוכש את המחשב הציע לי אז אנא חוו דעתכם...

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד acer aspire 5610 פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס זיכרון הוא: 512mb 2Rx16 pc2-4200s-444-12 בדקתי עם אחת התוכנות שהמלצתם עליהם וקבלתי תשובה : BUS TIPE :DDR2 SDRAM BUS WIDTH :64-BIT REAL CLOCK: 333MHz(DDR) EFFECTIVE CLOCK :666 MHz BAND WIDTH :5331 MB/S לא מבין איך לפרש את התוצאה איזה סוג זיכרון זה SDRAM או DDR או DDR2 ובאיזה תדר אני רוצה לקנות זיכרון יותר גדול ולא יודע מה לבקש

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by lvionok5,

קודם כל למה מעבד של AMD נקרא 2500+ אם הוא במהירות שבין 2.0GHZ ל - 2.2GHZ (ככה שמעתי) ואיך הוא עוקף מעבד INTEL P4 2.4 GHZ במהירות שלו , ולמה הוא נחשב ליותר טוב ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

תראו Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VRXP עכשיו: System Chipset: VIA Technologies Inc VT8366 Apollo KT266 CPU to PCI Bridge למה KT266?! עוד משהו: Memory Bus Speed: 2x 134MHz (268MHz data rate) קניתי 333MHZ... Front Side Bus Speed: 2x 134MHz (268MHz data rate) זה הREV של הלוח?! Version: 1.x ?! אשמח אם מישהו ירגיע אותי. תודה.

6. בתקציב של כ1,000 שקל, הייתי רוצה לקבל המלצה לסטיק של 512MB זיכרון, שמיועד למחשב משחקים שאני אקנה בעתיד ויכלול Athlon64 s939, GF6600GT עם לוח אם Asus nF4 SLI (בעתיד אני אקנה סטיק 512 נוסף מתי שיהיה לי כסף) אני אעשה למחשב הזה גם אוברקלוק ואני רוצה זיכרון שיעבוד טוב ולא יעשה צרות. אני לא מבין מהחיים שלי בזכרונות, מה שאני כן יודע זה שזכרונות TCCD נחשבים מצויינים גם לאוברקלוק, אז עברתי על רשימת הזכרונות בטכנולוגיית הTCCD ומה שתפס את עיני היה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 אני בטוח שיש יותר טובים ואולי אף יותר זולים ותודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  7. המהירות של המעבד שלי אמורה להיות 2.666 333X8 אבל בEVEREST כתוב לי שהמהירות היא 2.000 333X6

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by roytombom,

אני קורא מאמרים על לוחות אם של I7 ןלא מובן למה כולם רושמים 6GB בבדיקות ? עם 1600 MHZ למה ? יש לי מחשב עם 400MHZ + 2 GB ואולי פעם הגעתי ל- 1.5 GB מה אני צריך 6 GB ? למה כל המאמרים עם 6GB ? מה נותן לי 6GB ? למה אין בדיקות ללוחות I7 עם זכרונות 1066 MHZ ? או 1333 .

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  9. שלום! אז כך ברשותי לוח אם של חברת DFI בעל אפשרות חיבור של שני כרטיסי מסך, אבל אני לא יודע עם הוא תומך בSLI או בCROSSFIRE הסתכלתי באתר של החברה ורשום שניתן לחבר שני כרטיסי מסך אך שוב לא רשום עם זה תמיכה בSLI של כרטיסי NVIDIA או CROSSFIRE של כרטיסי ATI, דגם הלוח הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זהו הלינק למפרט שלו: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי בבריור הסיטואציה. בתודה מראש נאור

10. Started by kingscorpion,

יש לי תקציב של 400 לקנות זכרונות ואין לי מושג מה לקנות כל הדידיארים למיניהן בבקשה עזרה... מודה מראש

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by menos,

אהלן ברשותי ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500+ @ 3200+ A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 למרות שהמחשב עומד יפה מאוד באוברקלוק אני לא מצליח לעבור את ה-450 MHZ בזכרונות במצבים שונים שניסיתי, זה המקסימום מעל זה , הווינדוס כבר לא מצליח לעלות... המכפלה נעולה :\ מה עליי לעשות תודה

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  12. שבועות בודדים לפני נחיתת סדרת מעבדים חדשה לתושבת קיימת - החליטה יצרנית השבבים כי לוחות אם מסויימים לא יתמכו בהם על אף שטכנית הם מסוגלים לכךלכתבה

13. שלום לכולם, זה הלוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp הבעיה היא שאני מנסה לשנות את ה BIOS MODE ל UEFI כי מותקן לי WIN 8.1 במחשב (SSD). לפי שלב 6 במדריך הזה: http://www.eightforums.com/tutorials/20256-uefi-firmware-settings-boot-inside-windows-8-a.html אם אין לי את האפשרות של UEFI זה אומר שהלוח אם שלי לא תומך, למרות שרשום ב SPECS של האתר שהוא כן תומך: [*=left]2 x 64 Mbit flash [*=left]Use of licensed AMI EFI BIOS [*=left]Support for DualBIOS™ [*=left]PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.6, ACPI 2.0a מה פספסתי ? תודה לעוזרים מראש.

14. Started by WhiteLen,

היי, במפרט כתוב שהלוח יכול לעבוד בקצב 533/800/1006MHz אבל תומך בזכרונות DDR2-533/667/800 איך זה יתכן? האם זה אומר שהלוח יכול לעבוד רק במהירות המקסימלית של הזיכרון המהיר ביותר כלומר 800 ולעולם לא יפעל במהירות באס של 1006 ? תודה

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by Bengo5,

מדמיין או שיש משהו עם זה? בכל חנות אני רואה שיש קפיצה מE5XXX לE7400....

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by Arik.G,

התקנתי את כל הדרייברים ההכי חדשים אבל עדיין אני לא מוצא איפה הכניסה או איפה זה בכלל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, התקנתי ווינדוס 7 על מחשב ישן שלי ומערכ ההפעלה windows 7 ultimate בעברית לא מזהה את כרטיס הקול שנמצא על לוח האם. לוח אם ASUSP4P 800 SE. חיפשתי באתר של ASUS.. אין דרייברים לאודיו למערכת ההפעלה ווינדוס 7 עזרה בבקשה? אולי אפשר להתקין דרייבר אחר ???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by roeiw,

לפני הכל שלא תקפצו עליי עשיתי פה חיפוש ולא מצאתי תשובה.. קיצר יש לי לוח K8NF-9 ואין לי את האפשרות הזאת בביוס, יכול להיות שהלוח לא תומך בזה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by WarNet,

אהלן, יש לי מחשב נייד עם מעבד Intel Celeron M 530 1.73GHz ואני מעוניין להתקין מע' הפעלה של 64 ביט(WIN 7). אני לא מוצא אם המעבד הוא 64 ביט... תודה על העזרה.

20. כדי שאני יוכל לראות ולשמוע בטלויזיה שלי סרטים מהמחשב הבנתי שאני צריך לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך בHDMI לHDMI ואת הכרטיס מסך לחבר ללוח אם (בנוסף על הPCI EXPRESS) ליציאת SPDIF יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-945P-S3 ובאתר של ג'יגהבייט הבנתי שיש לי על הלוח אם כזאת יציאה הבעיה היחידה היא שאני לא מוצא אותה מישהו מכיר ויכול לתאר לי איפה היא נמצאת או אולי להעלות תמונה ולהקיף בעיגול?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. יש לי את הלוח הזה למכירה ואני רוצה למכור אותו ביד2 חיפשתי בזאפ לבדוק מחיר "מחירון" ולא מצאתי כלום.... מה לדעתם מחיר הגיוני לבקש עליו? חשבתי 500-400 שקל עלה לי בזמנו 1200 :-\ אפשרות נוספת זה להישאר עם הלוח ...וללכת על מעבד יותר חזק... כרגע אני תקוע עם E2140 1.6ghz כי דיי מיותר לי לוח כזה מטורף למעבד מעפן שכזה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  22. http://hwzone.co.il/view-image/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/americium/intel_pentium_e1000_conroe-l.jpg איפה המעבדים האלה ? לא מצאתי באינטרנט כלום ... זה חד ליבה זול למה לאף חנות אין אותו ?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by Zeev86,

היי. יש לי לוח אם של asus מודל M2N-TVM/S לא בגוגל, ולא באתר הייצרן אין את המודל הזה. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רכשיתי אתמול 2 סטיקים של OCZ 6400 2*1G 800 בתזמון של 4-4-4-15 אצלי במחשב היה כבר את אותם הסטיקים רק בתזמון של 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי את 2 הסטיקים החדשים על מ"ע שהיא ויסטה ביזנס היא לא מזהה את כל ה4 ומראה רק 2.93 וכמו כן אותו דבר בביוס מיותר לציין שעדכנתי את הביוס זה עדין לא עזר כמו כן חברתי את הסטיקים האלה בנפרד והם שניהם עבדו גם חברתי סטיק ישן יחד עם סטיק חדש באותו ערוץ ועדין המחשב מזהה רק 3 השאלה שלי היא האם התזמונים השונים יכולים לגרום לבעיה או שיש בעיה בלוח המפרט הוא C2D 6400 ASUS P5B DELUXE ספק HEC 450 GTS8800 640 EVGA תודה מקווה שלא שכחתי כלום

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  25. מעבד ה-Core i7-9700K המתומן נראה מרשים מאוד ברשת, עוד לפני שהוצג בצורה רשמית ולפני שקיבלנו את לוחות ה-Z390 המובילים עבורו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.