עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה עדיף לוח-אם Abit KV-85 או ASUS K8V-MX ?? עם מעבד AMD Sempron 2800 תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. שלום לכולם, נתוני לוח האם (והביוס) ונתוני הזיכרון החדש שקניתי, מופיעים בתמונות המצורפות (לפי CPU-Z). לפי הביוס של הלוח: תדר: 800MHz (אוטומטית/ידנית).. מתח: 1.8v (אוטומטית/ידנית), 2.0v (ידנית).. תזמון: 5-5-5-15 (אוטומטית), 4-4-4-12 (ידנית).. נ.ב. ידנית, אפשר להכניס ערכים אחרים לא רלוונטיים. על-מנת שהזיכרון יעבוד בנתוניו המיטביים, אני לא יודע אם גרסת ביוס אחרת תיתן לי את ה- 1.9v.. ואולי זה בסדר לבחור 2.0v.. ואולי זה תלוי ברכיבים אחרים.. בכל אופן, גם כשכל ההגדרות אוטומטיות (הלוח הולך על 800MHz-CL5-1.8v), המחשב קורס בתדירות גבוהה (במיוחד ב- IE – לא שיודע למה), דבר שלא היה לי בכלל לפני התקנת הזיכרונות החדשים!! עזרתכם בבקשה, ותודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by kobibo,

אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה : DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard עם מעבד AMD 3000 64bit והשאלה שלי עד איזה מהירות מעבד הלוח הזה תומך ? האם הוא תומך גם ב Double Core ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  4. "מצטער" שאני לא יודע... מישהו יכול לגלות לי ???

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  5. האם המכשיר הראשון של אינטל בעידן ה-Kaby Lake-G יהיה מחשב NUC תחת שם הקוד Hades Canyon? לכתבה

6. האם שווה לקנות את הזיכרונות הדשים שהם ה - PC 4000 או שלאא ? ואפשר להישתמש בזיכרונות הפחות חדשים שהם PC 3200 והאם יש הבדל גדול ביניהם ?? יש לציין שאני לא יעשה להם OC ! (ואני קונה את ה - X800 XT אז צריך גם להיתחשב בזה ) ואני צריך את זה בעיקר למשחקים

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by TheTNT.COM2,

שלום יש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600 אז ככה 1) יש דרך לגלות אותה? 2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. דומה, האם כדאי לי, האם יהיו לי בעיות בגלל שהתזמונים שונים, האם יהיו לי בעיות בעבודה בתדר DUAL או בעיות אחרות בOC שאני מתכנן?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by Interl-Conore,

http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=322 תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Gil28,

הדגם הוא platinum rev2 קיט של שני ג'יגה... הוא בא ביחד עם e6750 ולוח ga-p35-ds3 השאלה היא אם זה יספיק לoc גבוה במיוחד (כ-3.7/8) תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by asi123,

נערך כי פותח הת'רד לא קרא את חוקי הפורום זוהי אזהרה ראשונה מתוך 3 מותרות ננעל

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by eitan1980,

כיוון שבשנה האחרונה התקדמנו רבות מבחינת המעבדים , הכוונה במספר הטריידים וכל זה בזכות AMD שבאה אלינו לטובה רציתי לשאול שאלה בנושא זה . נניח ויגיע יום שארצה לקנות מחשב חדש , מטרותיו יהיו בעיקר ל3ds max ששם מתבצע מידולים בתלת מימד ורינדור עצמו . בזמן הרינדור כמה שיותר טריידים יותר מצויין . חשבתי אולי אפשרי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים . להתקין מעבד אחד טוב של AMD שיש לו 16 CORE ו32 טריידים, להתקין נגיד 16 או 32 ג'יגה זיכרון ויהיה לי אפשרות לשדרג בחצי שנה/שנה הקרובה בכך שאוסיף עוד מעבד וזיכרון. אפשרי? ? ? ושאלה נוספת : למעלה באתר איפה שכתוב "מחשבים" "גאדג'טים" "גיימינג" וכו'.... מופיע מספרים. אצלי כרגע 24. זה משגע אותי שאני לא…

13. שלום יש לי זכרונות DDR 3 800MHZ ונגיד שאני ירצה לקנות מעבד I5 עד כמה זה יכול להגביל אותי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nec_000,

אז ככה חברים הולך הספור הבא שלנו. בימים אלו עת מדברים כל העולם ואחותו על הדור הבא של מאיצים גראפיים הנמצא עוד מעט לפתחנו, הנני מתחיל לבצע הכנות מקדימות משלי - לבחור לאיזה כרטיס מסך הבא הנני רוצה לשדרג, זה שיחליף את הכרטיס R9 390 הנוכחי שלי (שעושה עבודה מהימנה עד כה). בכוונתי לשדרג לכרטיס הבא, ברגע שהדור הבא של מאיצים ייצא לשוק (משוער ברבעון שניים הקרובים) והלוחות יועמסו בהתאם בהיצע רב ואטרקטיבי של כרטיסים משומשים - שהרי הכי נבון לבצע זאת אז. הכרטיס הבא בתור אחרי כרטיס מרמתו של R9 390 (כמותו יש אצלי כאמור) הוא כרטיס מקליבר כדוגמתם של gtx980ti או gtx1070. אז בשלב הראשון אומר לעצמי, שמכל מה שזוכר במרופרף בראש - …

15. שלום לכולם בידי מחשב amd 1700 עם מיהרות באס של 266mhz ויש לי זיכרון חיצוני בגודל 768mb וכשאני מריץ את תוכנת sandra ואת הבאנצ'מאק MEMORY BANDWIDTH BENCHMARK מערכת ההפעלה נתקעת אבל אם אני משתמש בתוכנות באנצ'מארק אחרות המחשב עובד בסדר גמור מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  16. אני מניח שאני לא הראשון לשאול את השאלה… מעניין למה הנושא הזה (או נושא כללי יותר) לא מופיע כ-סטיקי. שלחתי את הלוח ASUS P8P67 PRO להחלפה. לא נראה לי שצריך לפרט את הבעיה. בעוד מספר ימים אני אמור לקבל לוח זהה עם בקר SATA שלא מת אחרי חודשיים עבודה. איפה אני יכול לראות שאכן זוהי הגרסא המתוקנת של אותו הלוח? רצוי שהמידע הזה יהיה נגיש בטרם אני מעלה את מערכת ההפעלה. אולי ניתן לראות את זה על הלוח עצמו? תודה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by redead,

מה מהירות הזיכרון שלי? הוא אמור להיות 400 אבל אני רואה שכתוב רק 200... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by Dror520,

לספק מחשבים שלי .... יש שני סוגי לוח אם ... או של אינטל או של אסוס באיזה לבחור ובאיזה דגם ... תודה

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by GONNY2,

מחפש לוחות אם מתקדמים (DUAL CORE) עם כניסת AGP תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם יש לי בעיה מסויימת יש לי מלאי של לוחות של גיגה בייט ואני צריך שהם יתמכו בבאס של 800 הרץ הלוחות הנ'ל הם סט ראשון GA-8iR2003 intel-845 D-HI2 סט שני GA-8ilft intel 845 Gl ich 4 מה אני יכול לעשות איתם ?

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  21. 1.6 256 400 1.75v SL5VH הלוח נראה לי שרוף הספק גם..אבל הדיוידי עובד הזיכרון גם..והכרטיס מסך...והמעבד גם עובד...בדקתי אותם על מחשב אחר שיש לי.... יש מאפישהו לקנות לוח למעבד הזה כדי להשתמש במעבד עם הכל..!?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by נימר,

שלום אני תוהה האם זה סביר ובכלל אפשרי לבנות מחשב עם שני מעבדים חזקים. עדיף i7 920, אני עובד בעיקר על רינדורים כך שלמספר הליבות יש חשיבות גדולה. אני יודע שפתחתי נושא גם בפורום מפרטים אבל השאלה נראית לי מאוד ספציפית לפורום הזה. תודה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by kicker,

שלום! על הפרק עומדת השאלה מה עדיף? AMD 4200 או INTEL E6300? אני ממש רגע לפני קניית מחשב חדש ואני לא יודע איזה כדאי. המחשב ישמש למשחקים בעיקר ועריכת וידאו.

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  24. הי שאלה למומחים... יש לי לוח GA-M68MT-S2 שתומך ב DDR3 עד 1066 .. יש לי זיכרונות DDR3 1333 האם זה יעבוד ביחד ? הלוח תומך 1333 רק באוברכלוקינג לפי מה שהבנתי ולא הייתי רוצה לעשות לזה אובר קלוקינג ,אלא פשוט לשלב אותם...אפשרי ואם כן זה מוריד מביצועי המערכת או זניח לגמרי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מצטער אם זה לא קשור לפה אז ככה אני מצאתי לוח אם שתומך גם ב AGP וגם ב PCIE זה הלוח אם ?939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? של החברה ASROCK לינק למוצר אפשר למצוא באתר KSP תחת קטגוריה לוחות אם למעבדי AMD איך הלוח אם הזה לפי מה שהבנתי הוא תומך גם ב AGP וגם ב PCIE האם שווה לקנות אותו?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.