מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
בלוח אם שעליו מובנה כרטיס מסך כלשהו ובנוסף יש עליו תושבת AGP X4, האם ניתן לקנות כרטיס מסך אחר ולעקוף את כרטיס המסך המובנה ? או שזו "חתונה" לכל החיים ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח עם כרטיס מסך משולב מה האופציה הכי טובה שיש בשוק ללוח איכותי עם ביצועים טובים ?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
האם די בכרטיס מסך משולב למחשב המיועד בעיקר לתיכנות ולא למשחקים?האם יש יתרון מבחינת ביצועים, לא במשחקים , לכרטיס נפרד? האם כרטיס מסך משולב בלוח-אם ( Intel GMA X3000) מספיק להרצת Windows Vista Aero? האם נדרש יותר זיכרון במקרה של כרטיס מסך משולב בלוח-אם? TIA
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אז אני אשארל פשוט כרטיס מסך RADEON 9250 DVI,TV 128MB הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסרוק חדש. כשאני מחבר כבלים ליציאת VGA או HDMI לא רואים כלום. יש כרטיס מסך נפרד במחשב שעובד. האם צריך לשנות הגדרות בביוס או שזה אמור לעבוד אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש חשוב לי כרטיס סאונד , כרטיס סאונד ALC 892 איפה ניתן לקבל אינפורמציה מלאה מה מכיל ??? כל יצרן כותב שתומך באלמנט אחר ב- DD בגיגאבייט גם היופי שתומך ב- DDL כלומר כל סאונד סטריאו הופך ל- 5.1DD Dolby Home Theater Support http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3567#ov ביצרן אסוס כתוב שתומך ב- DTS http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=9a96Os3KcsYjaNMk&templete=2 DTS DTS Surround Sensation UltraPC DTS Surround Sensation UltraPC delivers exceptional 5.1 surround experience through the
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7950 ולוח אם gigabyte h81m. אחרי שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שמתי לב לפער שבכותרת. איך הפער ישפיע על הביצועים, ומה ניתן לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על הכרטיס פיקוד של מזגן חד פאזי ישנו מגען(קונטקטור) והוא מקולקל...האים ניתן להתקין מגען חיצוני 2 חוטים ? * אם זה לא הפורום הנכון תודיעו לי...תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש כרטיס קול טוב להציע לי אני לא יודע בידיוק איך זה עובד אשמח לעזרה תודה מראש😁
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם היצרנית GIGABYTE הרכיבה הרבה לוחות אם עם כרטיס קול של REALTEK ועכשיו בדגמים האחרונים של לוחות האם הם משתמשים יותר עם כרטיס קול של VIA , במיוחד בדגמים יוקרתיים. רציתי לדעת האם יש סיבה מסויימת לזה ? ומה האיכות של VIA מול REALTEK ? מנסיון אני יודע ש- REALTEK לא רעים בכלל. האיכות סאונד ממש טובה וגם הממשק שלהם טוב. יש למשהו אינפורמציה בנושא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום , אלה הנתונים לגבי כרטיס הקול במחשב עם לוח אם GA-B75M-D3V. האם זה אומר שיש בלוח הזה כרטיס קול 5.1 מובנה ? המטרה היא לחבר למחשב מספר רמקולים ? מה אומרת ההערה לגבי 7.1 . נתוני כ הקול בלוח באתר היצרן :Realtek ALC887 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channe * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? ??? ??? ??? תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיס קול OB שהוא ממש איכותי משהו כמו האודיג'י. רציתי לדעת איך הוא נקרא ואיך אני יודע אם יש אותו בלוח אם שאני הולך לקנות.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מדובר בלוח האם - ABIT NF7-SL, שכולל את SOUNDSTORM, כרטיס קול מובנה של 6, עם DOLBY DIGITAL (טכנולוגיית הדולבי הידועה)...השאלה - האם להתקין על הלוח הזה את כרטיס הקול הקיים שלי ה- CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 5.1? או שלהשתמש בכרטיס קול המובנה שעל הלוח-אם? (יש לציין, שהמוכר שמכר לי את הלוח, כמו עם שאר רכיבים נוספים שהתייעצתי עמו - ייעץ לי בחום להשתמש בכרטיס קול המובנה שעל הלוח בטענה שהוא הרבה יותר טוב מהכרטיס קול של קריאייטיב שיש ברשותי). אז מה אתם אומרים? מה להתקין? בתודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום , אחי רכש את ה Maximus 2 Formula (לוח אם) שמגיע עם כרטיס קול מעולה. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשים כרטיס קול אחר על הלוח אם במקום הכרטיס קול המצורף ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם בלוח האם הבא-Gigabyte GA-H77-D3H יש כרטיס קול אינטגרלי?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
האם בלוח אם הבא-Gigabyte GA-H77-D3H יש כרטיס קול אינטגרלי?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
זה הלוח אם שיש לי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128085 קניתי מערכת רמקולים 5.1 X-530 logitech ופועלים לי רק שני רמקולים ראשיים והסאבוופר. קראתי במדריך שהיה בקופסה ומה שכתוב שם זה שמי שיש לו כרטיס קול 2.1 ישמע רק עם שני הרמקולים והסאב . עכשיו השאלה שלי : במפרט של הלוח אם כתוב במפורש :Audio Channels : 6 Channels כרגע הרמקולים מחוברים למחשב רק בחיבור ירוק . ונשארו לי שני כבלים כתום ושחור - והחיבורים שנשארו הם : כחול וורוד. האם אני צריך לשדרג את הכרטיס קול כי אולי הוא לא באמת תומך ב5.1? או שאני צריך לחבר בצורה שונה למחשב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 MA78LM-S2H GIGABYTE 1. Realtek ALC888B codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel (Note 4) 4. Support for S/PDIF In 5. Support for S/PDIF Out 6. Support for CD In זה הלוח אם שיש לי , ורשום שם שהכרטיס קול תומך ב7.1 ו 5.1 אני קניתי אוזניות 5.1 , שיש להן 4 חיבורים . שחור כתום ירוק ורוד ומאחורה במחשב יש לי רק 3 חיבורים רגילים ורוד ירוק כחול ומקדימה גם ירוק וורוד . איך אני עכשיו מחבר את האוזניות ומנצל את ה5.1 שלהן ? ועוד שאלה קטנה , מה זה S\PDIF ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם שימוש בכרטיס קול בחריץ הרחבה pci e גוזל משאבים מהמעבד? אם כן בכמה זה מוערך 5% 10%...? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הנושא הזה הוא משני עולמות, אחד של לוחות אם והשני אודיו ולכן לא ידעתי איפה להניח את הפוסט הזה.. מקווה שזה המקום המתאים. ולסוגייה: לוח אם שלי הוא ASUS MAXIMUS VI HERO, ובאתר של אסוס, הם מתהדרים בכ. קול מפואר, מיוחד, חזק, עם כל מיני פיצ'רים של גיימינג וכו', שזה טוב כמובן. אך אני בדילמה בין שני אוזניות גיימינג. מצד אחד מה שמושך אותי יותר היא Roccat Kave XTD Premium 5.1, שמבחינתי הייתי קונה אותה. ה'בעיה' עם האוזניות האלה שהן מגיעות עם כרטיס קול 5.1 סראונד מובנה בשלט של האוזניות עצמן. זה תחליף מעולה למי שאין כ. קול איכותי במחשב. אך לכ. קול כמו שיש לי, אני חושש שאקבל פחות איכות כמו שהייתי מקבל הייתי מחבר את האוזניות האלה ישירות לכ. קול של הלוח אם שלי. מאידך, יש את האוזניות השניו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס קול עובד כשאני פותח שירים בנגן.. אך לא עושה קול כשאני משחק בפוקר או מנסה לחתוך שיר.. התקנתי מחדש את הכרטיס קול וזה אותו דבר.. מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איפה יש כרטיס קול בומנה יותר טוב? ב GIGABYTE GA-965P-DS3 או ב ASUS P5B ואיך הם אחד מול השני בשאר הדברים?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-