עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by manticore,

אני רוצה לשדרג את הלוח שלי.. אז... ^

• 4 תגובות
    • 417 צפיות
  2. Started by Amitai,

איך משפיעים עלי, המשתמש הבייתי, הבדלי זמן הגישה של הזכרונות?? הרי ההפרשים כ"כ קטנים משום שזמן הגישה נמדד בנאנו שניות! איך אני אראה את ההבדל לדוגמא בין זיכרון בעל זמן גישה של 2.8 NS לבין 2.2 NS? נ.ב אני מדבר בעיקר על הזכרונות שמשמשים כרטיסי מסך, אך גם זיכרונות רגילים.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by iPsych,

אז ככה, חבר שלי הרכיב מפרט מחשב שמיועד להיות מכונת משחקים, מבוסס Intel 2.4 533, שלא מיועד להיות בOC וללא שימוש ברייד.. הוא ביקש ממני להסתכל לראות איך המפרט, והדבר היחיד שהציק לי זה הלוח... הלוח שהוא הרכיב הוא-Gigabyte GA-8PE667 Ultra , קישור כאן . ועכשיו ההתלבטויות- יש לוח כמעט זהה בשם Gigabyte GA-8PE667 Ultra2 , קישור כאן , שמחירו 50 ש"ח יותר, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הלוחות והאם הם שווים את ההבדל במחיר? והלוח השני- MSI 845PE MAX2 pure ,קישור כאן , שמחירו נמוך ב50 ש"ח מהראשון, השאלות בנוגע אליו הם זהות... איזה מהלוחות הכי מתאים\כדאי? תודה מראש. :saint:

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by yaniv_appX,

יש לי מעבד core i5 2400 המערכתאצלי בסביבות ה 3 שנים אפילו טיפה יותר ובדקתי לו היום טמפרטורות עם התוכנה real temp התוכנה האתהל שבמנוחה יש לו בערך 52 מעות ובמאמץ זה נע בין 95-99 יש סיבה לדאוג? אני רוצה לדעת אם אני צריך לחליף כבר משחה טרמית ואם כן אז לאיזה סוג ? בבלאק פריידי רי מתכנן להחליף אתהקירור סטוק לקירור קצת יות טוב יש לכם אולי הצעות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היכן אני יכול לראות? של כמה מהחברות הצלחתי למצוא אתרים רישמיים,אבל למשל A DATA לא מצאתי... איפה יש תתיזמונים שלהם? של GEIL אולי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Samsung TCCC 256x2 CL 2.5 A-Data 256x2 CL 2.5 תודה ענקית לעוזרים זה ממש חשוב,

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  7. Started by teddy85,

אני משתחרר עוד חודש ב 20 ליוני ושלושה ימים אחרי זה יוצא ה conroe והיתי רוצה לקנות מחשב חדש אבל תוך כמה זמן בארך יהיה מספיק ביקורות של לוחות ומאבדים שמתאימים ושווה לקנות כי אני ממש לחוץ לקנות מחשב

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  8. בדקתי באוורסט בקטגוריה של COMPUTER<OVERCLOCK וראיתי שרשום בזיכרונות ככה DIMM1: Nanya M2U25664DS88B3G-5T 256 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) וככה גם בשני ורציתי לשאול המהירות של הזיכרול שלי היא על דול עכישו על 200*2=400 והתזמונים כמו שאתם רואים גבוהים עכשיו אם אני יוריד את המהירות אז התיזמונים יהיו נמוכים (מה שיותר טוב כמו שהבנתי) כמו שרשום בתוכנה?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by nadnad,

קניתי את המחשב שלי ביחד עם זה לפני שנה וחצי, ובדקתי ב My computer (דרך לחצן ימני) והמהירות הייתה 1500 משהו כזה (1.5 Ghz) לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בכרטיס מסך והחליפו לי אותו, ולפני כמה ימים אני בודק אותו דבר ב my computer ואני רואה שזה 1150 (1.15 Ghz) יכול להיות שהחליפו לי את המעבד? יכול להיות שזה השתנה כי היה לי 98 ועכשיו XP? יכול להיות שזה סתם בעיה? או שהחליפו לי מעבד בלי ידיעתי! תודה, יוני. ד"א מה המהירויות הרגילות של המעבד הזה? 1500? תודה לעונים. טוב עכשיו בדקתי באתרים וראיתי שזה 1500 ואצלי זה 1150... מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  10. באמת שלא הבנתי איך זה עובד, שמתי לב שאפשר ללחוץ בקצה שלהם והם יורדים עד למטה אבל אין שום דבר שאפשר לשלוף יש למישהו איזה מדריך למשתש של אחד הקירורים או משהו?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by slater,

שלום!!! רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הזכרון crucial Ballistix tracer.... 1. באילו צ'יפים הוא משתמש? האם הם טובים לoc? הם עוברים/שווים לtccd? 2. האם זכרון זה מומלץ למערכת a64 s754? 3. האם הזכרון הנ"ל הוא overclocker טוב? 4. מה ההבדל בין הtracer לבין הבליסטיקס הרגיל? דרך אגב מדובר גם על גרסאת הpc3200 וגם הpc4000...... האם הזכרון הזה שווה קנייה?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by trxman,

אהלן כולם למען הרכבת מפרט לאינטרנט\וורד וכדו' אני צריך לוח אם עם כ.מסך מובנה, אך יש בעייה קטנה. יש לוחות אם עם - GF6100, אך אין לו יציאת DVI, ואני קונה מסך דק DVI. ראיתי שה - GF6150 כן תומך, אך לוחות לסוקט AM2 והכ.הזה לא מצאתי - האם קיים לוח כזה? אם אין, אני פשוט אקח כ.מסך בנפרד.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by locke,

אוקיי, זה בעיה קצת מסובכת בשבילי לכתוב, אבל אני אנסה. קודם כל זה הכל התחיל כששידרגתי את המחשב. המפרט שלי כרגע הוא: Abit NF7-SL 2.0 Barton 2600 2x256 corsair צורב TEAC ודיוידי של טושיבה ועוד 2 דיסקים שלא נראה לי ממש קשורים לבעיה. עכשיו אם אני מפעיל את המחשב ממצב כבוי הוא מזהה לי את הצורב והדיוידי והכל בסדר, רק שבווינדוס הצורב לא צורב למרות שהוא מזהה אותו. ואם אני עושה היתחול למחשב אז הביוס כבר לא מזהה את הדיוידי ובווינדוס הצורב כן צורב. ניסיתי ג'ימפורים שונים וכבלים שונים אבל הם פשוט לא רוצים להסתדר ביחד. עוד פרט קטן שיכול להיות חשוב הוא שמשום מה, במנהל התקנים בווינדוס, כל התקני ה-IDE מופיעים עם הסיומת SCSI device ומופיע לי גם התקן נוסף שהוא בקר SCSI למרות שאין לי שום בקר …

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by s-k,

שלום הלוח אם שלי ממש חם בערך כ 12 מעלות יותר מהמעבד ??? מגיע במאמץ ל60 מעלות !!! ממה זה בא??? יש לי 4 מאווררים במחשב שמסודרים טוב והאם ניקוי אבק יוריד לי את הלוח ב30 מעלותת ?!?!

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by tronado,

אני מעוניין לקנות את אחד משני הלוחות האלה כרגע יש לי את המעבד שבמפרט אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק ובעתיד לקנות את אחד ממעבדי הC2 איזה מבין שני הלוחות האה עדיפים והאם SONIC TOWER עם שךושה מאוורים יתאים ללוח תודה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by h.misha,

יש לי זיכרון RDRAM ישן יחסית (3שנים) של חברת Kigston ברצוני לשדרג ולהוסיף ל256MB קיימים עוד 256MB הבעיה היא שהפסיקו לייצר זיכרונות של Kingston ומוכרים רק זיכרונות של Samsung השאלה היא האם אני יכול לשלב באותה מערכת זכרונות RDRAM משני יצרנים שונים(כמובן עם אותם נתונים טכניים)?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by iCe_bLaSt,

רציתי לדעת מה הסטפינג הכי מוקדם לניוקאסל וגם מה התאריך פבריקציה הראשון שלהם ... אני לא יודע לכמה כאן יש ניוקאסל אבל אני מקווה שזה יספיק יעזור לי. אז בבקשה לכתוב את כל הסטפינג שלכם -אם אתם לא יודעים הכל אז רק את תאריך היצור שנגתב בצורת 0414 למשל - שבוע 14 של 2004 את הדבר שמסתים בMW (כמו XPMW למשל אני לא בטוח לגמרי מה זה אומר) ואת הקוד בעל חמש האותיות שמתחיל בC (כמו CBASC או CAAOC) ואם כבר סטפינג - מה התוצאות אוברקלוק שלכם?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  18. שלום.. אני קונה את הזכרון הזה : Kingston HyperX 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 333 (PC 2700) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model KHX2700K2/1G - Retail ורציתי לדעת אם אני חייב דיואל צ'אנל בשביל לשים אותם בלוח בכלל? או שאני יכול אבל הם יעבדו בתזמונים / ביצועים פחות טובים..? יש לי ASUS P4S8X ולא נראה לי שהוא תומך בזה...

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1424&products_id=8338 ד.א הם יבואו בנוסף ל PDP שלי...

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by yogi,

בהנחת תקציב ללוח אם של 400- 600 ש"ח (העודף ילך לכרטיס המסך...) וזכרונות pc2100 kingstone 256Mb (מקבל מחבר בחינם) על איזה מהלוחות הבאים אתם ממליצים ( לא מתכוון לבצע OC): 1. EPOX 8KHAL+ KT 266A בערך 400 ש"ח (נמצא רק אצל ספק ספציפי, יש חלופות יותר טובות?) 2. Gigabyte GA-7VR VIA KT333 (האם הוא REV 2????) 3.Gigabyte GA-7VRXP Rev. 2 VIA KT333 Motherboard 570 ש"ח. ושאלה עקרונית האם עדיף להוסיף כסף ל- 333 למרות שהזכרון שלי רק 266?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  21. שלום לכם חברי הפורום . יש לי לוח אם חדש של ASUS-M2N-E ואני רוצה להרכיב מעבד של AMD 64 4000X2 65W אלו הפרטים שיש לי בנתיים על המעבד כי הוא עדיין לא אצלי ,השאלה שלי היא האים צריך להתקין ביוס אחר או שאין צורך הרבה אמרו לי שאין צורך ,אבל אני מעדיף את עצתכם. אני מצרף רשימת המעבדים התומכים בלוח .תודה לכם http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by alianyn,

התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???

23. Started by dino,

כמו שאני עושה בכל סופו של יום אני גולש בכל חנויות המחשבים הישראליות שיש, גלשתי לפני כמה דקות ב-Simpletech והם מציעים למכירה AMD AXP2800 BARTON CORE, נראה לכם שזה אמיתי או שזו רק דרך להשיג לקוחות? מתן.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by sheff2k1,

אני חושד שמשהו "לא תקין" עם המעבד שלי....אני מקבל ב3dmark06 ציון של 2803 כאשר 741 מתוכם של המעבד. המעבד שלי הוא amd 64 3000, בלי אוברקלוק. יש למישהו פה מעבד דומה? מה הציון?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by dark crystal,

האם הלוח הנה"ל מומלץ לOC? האם הוא יגביל אותי בהמהרה של מעבד 4 ליבות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.