עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כתבה לא רעה של Tomshardware ! כל מיני טיפים פלוס הרחבה על משחק עם הגדרות זיכרון. http://www.tomshardware.com/2006/01/04/bios_from_a_to_z/ תקראו ותהנו

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  2. כמה הדלפות שונות מעידות על כך שניידים עם מעבדי H חדשים בהספק מוגדל מבית AMD נמצאים ממש מעבר לפינה - כמו ניידים עם מעבדי U חסכוניים חדשיםלכתבה

3. אפילו הכי זול ה1.86GHZ?

4. מספר הדלפות מקבילות מוצאות את דרכן אלינו ומאירות את התוכניות של ענקית השבבים לשנתיים הקרובות לכתבה

5. Started by giloman,

כמו בכותרת ;D ואם אפשר להגיד לי איזה סדרות של איזה חברות הם BH5\6 ? :funn:

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  6. כל פעם שמחליפים לוח למחשב צריך לפרמט אותו מחדש? ואם כן חייב את כל הכוננים או רק את כונן C?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

שלום , הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק הפרטי ( אני איש IT אבל מתעסק יותר בשרתים וניהול) אם מישהו יכול לעשות לי סדר ולתת לי הסבר מה ההבדלים בין המעבדים שאני ארשום ואם באמת אני צריך אחד מהם core 2 duo core 2 quad i5 השימוש העיקרי שיהיה לי זה במיוחד אינטרנט ( הרבה טאבים פתוחים ) , סרטי HD , אולי משחק או 2 שירוצו עליו , וvmware מה כדאי לקנות היום ? מה הולך להיות בעתיד הקרוב שאולי כבר שווה להשקיע בi5 ? תודה לעוזרים

8. amd 64 3200+ soket 745 עריכה:אם למישהו יש מעבד זהה וקירור סטוק אבקש שיבדוק אצלו כמה rpm צריך לעשות מאורר הסטוק ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. שלום רכשתי מחשב עם לוח אם Gigabyte B760M GAMING X AX במפרט של הלוח כתוב שהלוח תומך ב 4 כניסות sata וב 2 כניסות m.2 . המחשב מגיע עם Kingston 2TB SSD NV3 M.2 2280 PCIe 4.0 NVMe Bulk השאלה כמה כניסות נשארו לי כדי להתקין ssd או דיסק קשיח ? ( יש לי דיסקים בגיל שנה ממחשב קודם שאני רוצה לעביר למחשב החדש ) תודה

10. שלום השאלה בכותרת תודה

11. Started by dddd211,

לשנות כותרת? אני רציתי ליקנות A64 3000+ יש את המעבד של AMD XP 2600-2800 680 580 הכרטיס מסך R9800PRO אמרו לי שמעבד 2.6 ינצל בערך בה 100 אחוז את R9800PRO מה A64 ישפר? אז מה יעזור A64 3000+ הוא ינצל בה 200 %? ואל תגידו עתיד כי עוד 3 שנים יגידו ה A643000 זה מעבד גרוע במה יוכל לעזור A64? אולי צריך ליקנות מעבד A64 רק מי שקונה את הכרטיסים החדשים..

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by johnyG,

אני קצת מתבלבל עם נושא הAMD והזיכרון מטמון. אני רוצה לקנות AMD 64BIT 3200MHZ ובכל מיני מקומות קראתי שיש לו 1 מגה זיכרון מטמון, אבל בחנויות מסוימות אני רואה שמוכרים אותו עם חצי מגה זיכרון מטמון. אשמח להסברים.

13. ASUS P5QL PRO ו Asus P5QL SE אשמח לתשובה מהירה תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by Baridy,

AMD Phenom II X2 550 AM2+/AM3? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. זה הלוח - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y ? רציתי לדעת כמה HD בתצורת SATA אוכל לחבר אליו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי מעבד AMD BARTON 2500. עכשיו בכל תכונה שאני בודק הוא אומר יש 64 L1 CHACHE. ראיתי באתר הזה: http://techreport.com/cpu/ שצריך ליהיות לו 128. יש מצב שמכרו לי איזה מעבד אחר? אני לא בטוח בזה כי כל הפרמטרים האחרים בסדר.

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  17. Started by londont,

אהלן חבר'ה, אני מעוניין (ע"פ המלצה של ליאור מהפורום) לקנות מחשב ATHLON64 3000 והסתכלתי בלוחאם שהומלץ לי: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1638024&Tab=2&NoMapp=0 ושמתי לב שיש לו רק 2 PCI רגיל ו-2 PCI-E אתם חושבים שזה מספיק???

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by maimon_y,

שלום. יש לי לוח אם ASUS P7P55-M כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד? אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה. יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by maimon_y,

שלום. יש לי לוח אם ASUS P7P55-M כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד? אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה. יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yarimiz,

סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz: "כמה RAM אני צריך??" בסרטון לקחתי כמה דגמי זכרונות, כולם של Kingston, DDR 1600Mhz. השוויתי ביניהם בכמה בדיקות בין כמויות של 2, 4, 8 ו-16gb, ואת התוצאות תוכלו לראות בסרטון. אם אהבתם את הסרטון - תנו לייק. אם לא אהבתם - דיסלייק. מאוד אודה לכם אם תעשו Subscribe לערוץ. לינק לסרטון: צפיה מהנה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש בתיכנון שדרוג... עכשיו יש לי AXP 3200 שכמובן לא שימש אותי לאובר כי פשוט הפוטנציאל שלו די נוצל עכשיו אני דווקא כן מתכנן לעשות אובר אז שאלה איזה מעבד A64 יתן לי את האובר הכי משמעותי ביחס לאחרים ראיתי את המעבד הזה למכירה A64 3200 Mobile סוקט 754 ולמרות שעדיף לקנות כבר 939 כי אין בעיות תקציביות שמעתי שהמוביילים מעולם לאובר... אני ישמח לתגובות בנושא המעבד ואם זה באמת אחד המעבדים היותר טובים לאובר ואני מתכוון האחוזים שאפשר לעשות לו יחסית למהירות סטוק שלו ביחס למעבדים אחרים

• 12 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by eranmor,

יש לי מעבד 1.7GHZ אינטל והמתח שאני רואה שהוא מקבל זה 1.820 זה נורמלי? כי המעבד מגיע ל40 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ובלי אוברקלוק בקשר לשאר המתחים, ה12V עובד בערך ב12.5 ואילו ה5V עובד על 5.2 בערך... זה תקני? הלח אם הוא GA 8ST800

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. Started by dino,

לפי מה שראיתי בכל מיני אתרי חומרה, זה הלוח הכי טוב שמבוסס על KT400, והוא מגיע לביצועים הכי גבוהים. מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות? (אבל שיהיה עליו גם SATA), ודרך אגב מה שמיוחד בו זה שהוא מגיע עם המתאם מחיבור IDE רגיל ל-SATA, וכולל 2 כבלים של SATA, ועוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by yoavabadi,

אני רוצה למכור את המעד הזה: AMD Athlon 1800XP כיד שנייה, האם תוכלו להגיד לי כמה הוא אמור לעלות? (עם הקירור המקורי). תודה מראש, יואב.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה אמור לעלות לי זיכרון rdram של 1g ? תודה.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.