עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hwmenot,

"חדש באחריות" הוא עבר אוברקלוק,איך אפשר לדעת אם הוא תקין בכלל ? כדאי לקנות משומש?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Phanatic,

לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם X3 720BE, מפרט בדיוק כמו שרציתי אבל אחרי כמה ימים התקשרו אליי מהחנות ואמרו לי שאחרי ההרכבה של הכל המחשב לא עושה Post הם בדקו הכל והגיעו למסקנה שהמעבד תקול לרוע המזל שלי זה ה 720 האחרון שנשאר להם במלאי, ביקשתי שיחליפו לי ל 940 אבל גם זה אין במלאי אמרו לי שיש מחסור בארץ למעבדים האלו התקשתי לעוד כמה חנויות ונכון, אין במלאי לאף אחד (IQPC,TMSFOX וכו..) את ה 720 או ה 940 עכשיו, חשבתי אולי לקנות את ה 955BE שיש במלאי או ה 945 הבעיה היא ש 945 הוא לא Black Edition וזה לא מתאים לי, וה 955 פשוט יקר מידי ויותר מידי חזק בשבילי, וגם אם כבר קונים את ה 955 אז עדיף כבר לקנות לוח AM3 וזכרונות DDR3 כדי לנצל אותו כמו שצריך (למרות שהוא עובד עם AM2+ ו DDR2) מה עושים…

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  3. כדאי ב200 שקל? זיכרון למחשב KINGSTON 1GB DDR2 667MHZ זיכרון סופר מהיר מהחברה מספר 1 בעולם בתחום הזכרונות למחשב KINGSTON ! * מהירות 667MHz מסוג DDR2 * זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר * יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz * מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL זכרון מקורי עם אחריות לכל החיים ע"י קינגסטון ישראל! מפרט טכני זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz ועוד שאלה: מה אני אמור לעשות עם הזיכרון 512 שיש לי עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by koby058,

http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000%20Pro-G.htm

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  5. excelera היא חברה אירופאית שהוקמה לפני שנה-שנתיים כדאי לקנות זכרון VALUE שלה או עדיף להוסיף כסף ולקנות זכרונות של חברה אמינה? http://www.exceleram.com/ מוכרים זיכרונות שלהם ב SKYPC והמחירים נמוכים מאוד, 370 שקל ל 4G 5-5-5-18 באותה חנות MUSHKIN SP עולה 410 שקל וב 390-425 אפשר למצוא של עוד חברות טובות וידועות.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by alex15,

לא כל הלוחות אם תומכות ב RAID .נכון ? ואם הלוח אם תומך אנחנו צריכים לעשות אותו בשביל שיהיה לנו RAID או שלא שהוא נעשה מבלי שניגע בו ? ואם אני קונה לוח אם שתומך ב RAID מה עושה במחשב ? כל הכוננים עושה אותם כאחד ועושה יותר מקום ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני רוצה לקנות את הלוח asus P5N32-SLI Premium/WiFi-AP כי יש בו כל מה שאני רוצה, אבל הוא מבוסס על הצ'יפ סט הישן nforce 590... האם כדאי לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  8. יש לי מה לפחד לקנות מעבד בTRAY??? בחנות WELLCOM אמרו שנשאר להם רק TRAY

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by sydrox,

דגש על נע מחשבים או מרדנית...

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  10. אני לא יודע אם כדאי לקנות עכשיו לוח מבוסס ציפסט 965 ממש לפני שכל הציפסטים החדשים נכנסים לשוק מה לעשות?? חשוב לי שתהיה תמיכה במעבדים העתידיים של אינטל האם ייקח ללוחות החדשים יותר מחודש להגיע לארץ? האם הם יהיו משתלמים? שווה לחכות בכלל? (אני גם ככה רגיל לחכות כבר...)

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Omerole,

זה יתרום? ועם כן זה חייב לבוא על חשבון הבאס? אני די בוטח בזכרונות האלה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. אני שוקל לשדרג את המעבד שלי, לקראת הפגזת המשחקים הקרובה(BF:BC2, AC2 וההרחבות של GTA4) ורציתי לדעת האם Q9400 או מעבד בטווח המחירים הזה יכול לתת לי שיפור טוב לביצועים(אני מתכנן לעשות לו OC ל-3.0 ככה)? או שאין טעם בכלל לשדרג רק את המעבד? כרגע אני עם E8400 על 3.6 ואמנם הביצועים טובים אבל הייתי רוצה FPS יותר יציב. כמו כן, האם הספק יחזיק את המעבד ביחד עם הכרטיס מסך? יש פה רשימה של מעבדים שנתמכים בלוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847 ואני רואה שיש דגמים של מעבדים מרובעי ליבות עם צריכת חשמל דומה לE8400 ככה שהספק אמור להחזיק מעבד כזה, נכון? מפרט בצד, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by Enable,

המפרט שלי הוא כרגע ASUS P5K/EPU E8400 1GBX2 TRANC חשבתי לשדרג ל 4 גי'גה או ל 6 ואני רוצה לדעת אם יש טעם בלל לשדרג כי זה מחשב למשחקים,סרטים והאם זה משתלם להוציא כסף על מחשב כזה? למה הבנתי שיש עכשיו את ה DDR3 [ובשביל זה אני צריך להחליף לוח] יש לי תקציב של 400 שקל

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by saarxee,

יש לי כרגע 4GBX1 KINGSTON 1333MHZ הלוח שלי תומך עד 8GB.. כדאי לקנות סטיק של קורסייר עם נתונים זהים ב-150 שקלים או זיכרון של קינגסטון (דגם אחר) ב-167? והאם שווה לשדרג בכלל? כי בד"כ אני לא מנצל הכל. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by פבלו,

שלום, ותודה לכל העונים. אני בונה לעצמי מחשב חדש, והדילמה הגדולה שלי היא הזיכרון, והאם כדאי ללכת על DDR5 כי אני קונה הכול בכל מקרה, או עדיף לחסוך קצת כסף וללכת על DDR4 מהיר. הייעוד העיקרי הוא עריכת וידיאו, אני משתמש ב premiere, davinci resolve, after effects זה המפרט הנוכחי שלי: מעבד Intel Core i7 12700K קירור מעבד Noctua NH-D15 chromax.black לוח אם Gigabyte Z690 AERO G DDR5 Lga1700 או GIGABYTE Z690 AORUS ELITE DDR4 זכרון Corsair Vengeance (2X32) 64GB DDR5 5200Mhz CL40 או Corsair Vengeance LPX 2x32GB DDR4 3200MHz CL16 דיסק קשיח Samsung SSD 1T 980 PRO Read Up to 7,000 …

16. חבר'ה אני שוקל למכור לוח ומעבד שיש לי ולקנות לוח ומעבד חדשים בתקציב כולל של 900 שקל - כדאי? -> לוח nForce410 S754 ומעבד Sempron 2600+ ללוח S939 עם מעבד Athlon 3500+ תודה!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by MOTI_YOSEF,

AMD 6400 מקביל ל E5200 ? שווה לקנות את המעבד הזה ב 500 שקל ? הציעו לי את המעבד הזה TRAY אחריות 3 שנים . הסתכלתי באתר ASUS הלוח שלי AM2 תומך עד 6000 ובמעבדים של 95W יכול להיות שזה לא מתאים ? מקסימום אני אקנה BOX 6000 .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ankond,

נגיד ויש לי סטיק של 256 מגה. האם כדאי לי לקנות עוד אחד של 256 ולשים בDUAL או שעדיף אני אקנה אחד של 512 ובלי שזה יפעל בDUAL? בעצם מה שאני שואל פה זה האם שתי סטיקים של 256 שעובדים בדואל עדיפים או לא עד סטיק של 256 ועוד סטיק של 512 בנפרד? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  19. יש לי 2 סטיקים 64 ו128 אם אני אשים את שניהם יהיה טוב? קראתי שהם יתנו את הביצועים הכי פחות טובים שלהם אבל מזאת אומרת? העיקר שיהיה לי כמה שיותר רם וככה לינוקס ירוץ לי

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by ofirr,

ברשותי המחשב הבא: Intel Celeron 2.4GHz GeFoece fx5200 256X2 DDR האם שווה/משתלם לי לקנות זיכרון DDR 1GB 33MHZ PC2700 ב150 שקלים? (אני נמצא בהנחה שלא שווה להשקיע אגורה על המחשב). ואם כן, מה לעשות איתו? לשים כסטיק שלישי (ידוע לי שזה לא טוב), להוציא 256 אחד ולשים אותו? או אולי להוציא את השניים ולשים אותו כיחיד? שאלה נוספת : אם כתוב לי PC3200 זה 400MHZ אם כתוב לי PC2700 זה 333MHZ איך אני יודע כמה זה PCXXXX? יש איזושהי נוסחא שדרכה אפשר לדעת? או שאלו מספרים קבועים שצריך לזכור/לדעת? אשמח אם תענו על שאלותיי.

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by Thant,

שאר המפרט בצד, כאשר יש לי מחשבה על אולי בשלב קצת יותר מאוחר לשדרג את הכרטיס מסך למשהו בסגנון HD5850.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. שלום רב, אני מעוניין לדעת האם כדאי לשדרג את הלוח,מעבד וזכרונות. המטרה זה משחקים רצוי בהגדרות כמה שיותר גבוהות.. אני משחק על מסך 27". המפרט הקיים: לוח Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5 2500K זכרונות - 2X4GB 667Mhz כרטיס מסך - 980ti Gigabyte נקנה לא מזמן. ברור לי שמאז הרכישה עברו 3-4 שנים והכל נהיה יותר מהיר.. השאלה מה העלות המינימלית להשיג תוספת של נניח 20%. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי זיכרון בנפח 2 ג"ב DDR 400 מתוצרת קינגסטון בתצורה של 4*512 שני הזוגות הם מדגמים שונים, זוג אחד מבוסס על INFINEON ואני לא יודע על מה מבוסס הזוג השני. החלפתי את הזכרונות לשני מודולים של 1 ג"ב מתוצרת INFINEON . איך הזכרונות של INFINEON והאם ההחלפה משתלמת? בנוסף איך ה INFINEON ב OC - אני רוצה לעשות OC קליל - להעלות את הבאס עד מקסימום 220.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  24. היי, אני מתכנן לקנות בחודש-חודשיים הקרובים מחשב. אך אני תוהה- האם בכלל כדאי לקנות אותו או לחכות עוד חצי שנה (נכון שתמיד אפשר לחכות ולחכות אבל צריך מתישהו לקנות- אבל פה יש נק' משמעותית). הרי תכף יצא הסוקט M2 של AMD. ולאחר מכן- הרי כל השוק יעבוד לזכרונות DDR 2. הפחד שלי הוא לקנות מפרט אפשר עם עוד שנה-שנתיים אני ארצה להוסיף לו זיכרון אני אאלץ לשלם הון עתק- כמו שהיה זכרונות ה RDRAM, עם ה SDRAM "הרגיל" אחרי כניסתו של ה DDR וכו'. האם ה DDR לא צפוי להתיישנות מהירה לאחר הכניסה הסופית של DDR 2? הרי הוא כבר עכשיו זול יותר............ בזמן האחרון בגלל הלו"ז הדחוק שלי אין לי זמן לקרוא מאמרים בנושא. אז אודה עם תשתפו אותי בדעתכם ובידיעותכם. תודה ויום נעים.

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by le011,

האם כדאי לקנות את המעבד הזה Q9300 במחיר של 800 שח-יד שנייה תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.