מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כדי לאבחן שהבעיה בווינדוס, הוצאתי את אחד הכרטיסים שלי - וראיתי שיש עדיין 3GB ואז הוצאתי כרטיס אחר והחזרתי את הראשון למקום שלו ועדיין היה 3GB משמע שהווינדוס מגביל את הזיכרון ... איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי 4GB RAM ואני יודע שמערכת XP 32BIT מזהה רק 3GB או 3.5GB אז רציתי לדעת אם אותו דבר גם לVISTA ובעצם אם אני צריך 64BIT? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ultimate יש לי 4GB של זיכרון ובמאפיינים רושם שניתניים לשימוש 3GB למה זה רושם לי את זה ואך אני פותר את בעיה שבשימוש יהיה 4 ולא 3
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ואני צריך את הכרטיס זיכרון של 512 הכי זול ואורגנלי שיתאים לי למחשב תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה ווינדוס אקס פי האם כדאי לי לבטל תזיכרון הוירטואלי? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי INTEL 6400 2.13 על לוח אם IL9 PRO שכפי שגיליתי לפני יומיים הוא ממש גרוע כי אין לו אופציה ל OVERCLOCK בכלל!!! אני צריך לוח אם שיתאים גם ל 8800 GTS שלי ואולי אפילו עם אופציה ל SLI במחיר סביר עד גבוהה.... תודה מראש. אהה ועוד שאלה ב FAQ פה בפורום כתוב ואני מצטט: "ש: האם עדיף AMD Athlon64 3000/3200/ Intel Pentium 4 3.0GHz/3.2GHz או Intel Pentium D 805 או? ת: ה Athlon64 3000+ הוא מעבד אחד שרץ בתדר 1.8 ג'יגהרץ. הפנטיום D 805 הוא זוג מעבדי פנטיום 4 שרץ בתדר 2.66 ג'יגהרץ עם באס במהירות 133 מגהרץ. אין שום ספק בכך שמעבד אחד מסוג Athlon 64 במהירות 1.8 ג'יגהרץ מהיר יותר מאשר פנטיום 4 אחד אשר רץ במהירות 2.66 ג'יגהרץ. אבל מדובר פה בשני מעבדים במקרה של ה 805, ולא רק אחד. לפיכך, כיו…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
היי אני קניתי השבווע מחשב חדש. לוח אם של ASUS P6X58D PREMIUM, I7 950 מעבד KINGSTON HYPER-X 1600 MHZ זכרונות עכשיו ב BIOS אני רואה 6GB וגם כן נCPU-Z אבל שאני נכנס בווינדווס איפה שרואים כמה זכרונות יש לי אז אני רואה 4 וגם שאני פותח TASK MANAGER אני רואה שהמחשב שלי עובד על 4GB מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו ל 6GB כי ראיתי שללא מעט יש בעיה כזאת. תודה רבה .
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני משחק במשחקים ממש ממש כבדים כמו באטלפילד 2142 המשחק נתקע למשך כמה דקות ואז אני יכול לשחק בצורה נורמלית בלי תקיעות... ממה שהבנתי זאת בעיה של חוסר בזיכרון. השאלה שלי היא לעוד כמה להוסיף? יש לי כרגע שלושה סטיקים של 256 שכל אחד מהם מסוג (PC2700 (333MHZ להוסיף עוד 256MB וכבר לקבל תמיכה בדואל צ'אנל וזה יספיק לי? או שלמכור את הזכרונות ולקחת משהו גדול יותר?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש כפי שהבנתם את הלוח של ABIT AT7 MAX 2 ואני רוצה עכשיו לשים לו דיסק קשיח שתומך בS-ATA עכשיו השאלה היא האם הS-ATA בלוח הזה הוא רייד או כמו IDE רגיל רק S-ATA אני חייב לדעת כי לא כתוב בספר ולא באתר כלום רק שזה S-ATA 150 לפני שאני מזמין כי אם זה רייד אני אקח שניים קטנים יותר מאחד גדול ואחבר אותם . בבקשה תשובות רציניות ולא למה אתה צריך את זה או דברים שלא קשורים לשאלה בבקשה דחוף CUPRA
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD ולוח אם שתומך רק בAMD והייתי רוצה לעבור לINTEL מהסיבה שהם הרבה יותר טובים בעבודה עם מוצרי ADOBE, זה המפרט שלי: MD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+, 2712 MHz Gigabyte GA-M61SME-S2 v2 ATI Radeon HD 2600 XT 2GB RAM EZCool 450W 19" WideScreen SyncMaster Samsung 160GB HDD האם זה הגיוני להחליף לוח אם ומעבד בלי לצאת בנזק של יותר מ700 שקל בכיס?
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה: המחשב כרגע נמצא כולו בחלקים בחנות, בבית יש לי רק מארז אנטק 180 ולוח אם ASUS EXTREME STRIKER. מחרתיים אני אשלם עבור שאר החלקים ובסופ"ש ארכיב אותם: 2GB X CORSAIR DOMINATOR 8500 1066MHZ 2X RAPTORS 150 GB EVGA AC3 8800GTX נשמע לא רע, נכון? נכון. ההתלבטות בקשר למעבד כלל לא הייתה כאשר היה רק את ה E6300 שראיתי שהוא 1066 MHZ שזה 266 בסיסי כפול משהו. ואז הגיע ה E4300 באותו מחיר רק עם 800 MHZ ועם תדר בסיסי של 200, שזה עד כמה שאני יודע עדיף לאוהרקלוק. העניין הוא שהגיעו איתם לתוצאות זהות, אבל עדיין טכנאים בחנות אומרים לי לקנות את ה E4300 כי התדר שלו יותר נמוך ועדיף בגלל זה לאוברקלוק. - בהתחשב בזיכרון המטורף שיש לי, האם זה בכלל ישנה? זה הרי DOMINATOR 8500 שמגיע ל 1066 …
-
- 59 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
עריכה : פרטים בהודעה האחרונה הי לא מזמן הביוס שלי החליט לאפס את עצמו אחרי כמה בעיות עם חשמל ומאז הספקתי גם לפרמט, ולהתקין דרייברים 1000 פעמים בשביל לנסות לתקן בעיה של FPS שלא הייתה לי בעבר. עכשיו נזכרתי שבעבר כשקניתי את המחשב, מישהו פה הסביר לי שכדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס של הזכרונות כדי שיתאימו לשלי. וגם נתן לי הוראות מדויקות. בידי - PQI 512X2 Cas2 2-3-3-6 400Mhz מה אני צריך לשנות בביוס כדי שיתאים לזכרונות שלי? תודה רבה! עריכה: מצאתי את זה אצלי, וזה מלפני שנתיים יכול להיות שלמאפיינים האלה אני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
דינו אמר לי שעדיף לשים 2 סטיקים של זכרונות עכשיו אני עומד לפני קנייה מה לקנות 2 סטיקים של 128 או סטיק של 256 אני מעדיף 256 כי זה לא יתפוס לי סלוט אבל באמת יש חשיבות רבה ל2 סטיקים בלוחות האלה? ואם אני שם 2 סטקים צריך להגדיר את הביוס ולהשתגע או שזה אוטומטי מכפיל את המהירות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ניצול המחשב וחבל?
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
נראה איזה הבדל ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך זה ייתכן ומה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה ודוושות, להגה יש חיבור כזה מיוחד שאין לו חיבור מתאים ללוח אם מאחורה, אז חבר שלי אמר לי שקיבלתי מתאם כזה שמחברים אליו את ההגה מצד אחד ואת הצד השני מחברים ללוח אם. יש לי מתאם כזה אבל אני לא מוצא את המקום בלוח שאני צריך לחבר אותו לשם הוא אמר לי שקוראים לזה GAME PORT אבל זה לא עזר לי, חיפשתי בכל החוברות שקיבלתי עם הלוח ולא מצאתי שום דבר, אז יש לכם אולי מושג איפה החיבור נמצא? (בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק אנדרגראונד עם הגה!!!).
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי amd 64 3000 939 עם הלוח הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2672 כמו שאתם רואים, באתר של החנות רשום שזה nforce3 ultra , וכך גם ב user manual של הלוח. אבל מסיבה שלחלוטין לא ברורה לי בנתיים, על הדיסק של הדרייברים שמצורף רשום nforce3 250. כמו כן, בקטגורית ה system devices ב device manager יש אזכור לnforce 3 250........... מה לעזאזל הולך כאן?
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1400 ש''ח כולל משלוח ו HT אז דאי או לא?
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איך אדע בדיוק?? תוכנה משהו? ואיזה סוג הוא הכי טוב והכי "קר" ?! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי ואם כן האם זה כרוך בסיכון מסויים?? אם משהו מוכן יהיה להביא לי מדריך זה יהיה מצויין והאם השיפור במשחקים ובכלל ביישומים ובהעמסת משימות עליו יהיה שיפור משמעותי ? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלקים של המחשב החדש שלי הגיעו (חוץ מהכרטיס מסך.. ) בכל מקרה רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך לבדוק איזה סטפינג המעבד מדבור ב Q6600 ודרך אגב הוא לא הגיע לי עם קירור סטוק כחול אלא שחור... לא שזה משנה אני מתקין עליו קירור אחר... בקיצור האם זה רשום על הקופסא או משהו?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Q6600 ומשום מה בכול תוכנת בדיקה למעבד הוא מראה לי שהמהירות היא 1600 ולא 2400, זה שני שליש מהכוח שלו!!! האמת אבל שיש מצבים שבהם המחשב במאמץ ואז המעבד קופץ ל-2400 לזמן מאוד קצר. האם כול זה תקין??? :'(
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
וגם איזה מאוורר אני יכול לשים לסוקט הזאת
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-