מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום! הגיע הזמן להחליף את ליבת המחשב הותיק שלי (בחתימה), ואני מתלבט בין שתי אפשרויות- הדור החדש מול הדור הקודם. אם זה לא הפרוורים המתאים אני מתנצל ואעביר להמלצות. עיקר השימוש מיועד לגיימינג (מעביר את ה1070 ומצוות למסך pg279q). מצד אחד מעדיף לשלם כמה שפחות, לכן האפשרות של הדור הקודם והויתור מראש על ddr5 , מצד שני לא רוצה להשקיע במחשב פעם ב 12 שנים וללכת על משהו שעוד רגע יהיה ״מיושן״ ויסגור לי דלתות טכנולוגיות משמעותיות מדי.. Gen 12: Startpc: מעבד: 1150 ₪ - * חדש * - intel Ten Core i5 12600KF 2.8Ghz-4.9Ghz Alder Lake S1200 BOX Tms: לוח אם: Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 1004₪ או …
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח של איבט יש הגדרה של המהיריות ויש מצב טורבו שם המעבד הופך ל2400 מהגרץ ומתחים משתנים הלוח אם אוטמטית זה בסדר? ואיזה טמפ זה בתווך הנורמלי כי שלי 50_60 עד שישים במחשקים פשוטים יחסית תודה
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מצאתי נפורס 4 בלבד עם SLI עכשיו נפורס 4 זה רק PCIE והכרטיס היחידי של נבידיה בPCIE זה 6600/6600GT זה לא הגיוני כל העניין כי גם אם אני אקח 2 6600GT בSLI 6800U יהיה יותר טוב אז מה אני כבר צריך PCIE וSLI אם הכרטיס מסך היחידי שמתאים הוא 6600/GT?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כרגע 2 חריצים תפוסים בזכרונות של ddr400 וישנו עוד חריץ אחד פנוי. אני רוצה למלא את החריץ בעוד סטיק של 512 מגה. השאלה שלי היא אם אני יכול לשים זכרון של ddr400 או שאני צריך לרדת ל-ddr333 (בחוברת למשתמש רשום שהלוח עובד רק עם 2 ddr400 ) ? ואם כן האם זה ישפיע משמעותית על המהירות או ששוה יותר הכמות מהמהירות?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי זכרונות ddr266 שתיאורתית אמורים להעביר 2.1 ג'יגה לשניה. כמובן שזה תאורתית ובמציאות זה פחות אבל, על פי memtest אני רואה שהמהירות היא 564MB/s. מהירות שלדעתי יותר מידי נמוכה אפילו שהיא לא אמורה להיות 2.1 ג'יגה... האם אני צודק?
-
יש לי 4 גיגה ומשום מה האברסט + CPUZ אומרים שיש לי רק 3 אבל לפני כמה ימים הם כן זיהו את הרביעי, מה זה יכול להיות ?? יש לי Windows Vista 32bit SP1 עריכה: WTF נכנסתי עכשיו עוד פעם לשתי התוכנות והם כן מזהות 4 GB מה הולך פה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם של אינטל עם אופציות לOC דרך הביוס,חשוב שהוא יהיה דווקא של אינטל... לא צריך OC מוגזם אלא משהו שיאפשר לי להפעיל את המחשב עם מהירות באס של 320-350 מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים?(במידה והדבר קיים)
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ולעומתו לAMD2400 יש 2.0 GHZ וב-AMD 2600 המהירות קופצת ל-2.083 GHZ
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן קניתי את המחשב החדש חודש בערך ופתאום התחילה לי בעיה חדשה... אני מתחיל לשמוע צקצוקים כאלו מהספק כוח! עד שעליתי שזה הרעש מהספק יצאה לי הנשמה! הספק כוח שלי : FSP Aurum 750W Gold 90+ המחשב שלי : CPU:Intel Core I7 4770 3.5GHz(3.9 T) 8MB cache Cpu Cooler:Scythe Mugen 3 rev .b.Mainboard:Gigabyte H87-D3H Ultra Durable™GPU:GigabyteGTX 780Ti (OC) 3GB Windforce X3 cooler RAM:Corsair XMS3 (4X2) 8GB 1600MHz CL9 PSU:FSP Aurum 750W Gold 80 Plus Modular Case:Corsair 500R (White) & 6 Fans white led Monitor:Dell 23" UltraSharp LED IPS HDD + SSD:Seagate Barracuda 7200RPM 2TB & SSD SAMSUNG 120GB EVO לכל מקרה שומעים "צק צק צק צק צק" מהירים אבל כשהמחשב בפעולה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי,יש לו לוח אם ABIT IP35E ורציתי לחבר אליו את שני הHD שלי,אלא שגיליתי לתדהמתי שבלוח יש רק חיבור IDE אחד-מה שאומר שלא ניתן לחבר גם HD ב IDE וגם כונן DVD ,האם ניתן לחבר על כבל IDE אחד גם HD וגם כונן DVD?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המלצה ללוח+ זיכרון שיתאים ל P4 2.4G ,על הלוח צריך להיות כרטיס רשת . תקציב ללוח עומד על 650~ . זיכרון 512M תחליטו אתם. אם איזה זה לוח ואיזה זיכרון אני ישיג את המהירות המירבית מהמעבד ??!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אם כדי לחכות למעבדי אינטל 64BIT ואם יש כבר לוחות אם שתומכים בהם
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עיקרי המאמר: א. ב 2005 AMD לא תאמץ את ה DDR2 (עד לשקע M2 עם 1207 פינים). ב. משער שעם כפולי הליבות AMD תנסה לעבור ל PC4000 כלומר DDR500. ג. משער/מנחש ש AMD תדלג מעל ה DDR2 אל ה DDR3. מקור: http://www.penstarsys.com/#amd_ddr מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23945 הערה: מנכל AMD התחייב בעבר הלא רחוק לא לעשות שימוש בזכרון שלא סיים הליך תקינה ב JEDEC.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי לוח אם: P5LD2 SE וכרגע יש לי מעבד intel pentum D 3.4GHz ואני רוצה לשדרג אותו השאלה מה המעבד הכי טוב שאני יכול לשים בלוח אם שיש לי ? וכמובן שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי זכרון ג'יגה ב450 שח עבר חודש והמוכר אמר לי שהמחיר של עוד ג'יגה עלה.הגיוני? הזיכרון הוא PQI TORBO
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שנה טובה וחג שמח לכולם... רציתי לדעת מה דעתכם על לוח אם: MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 פרטים על הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=730 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למה אפל התחילו להשתמש במעבדים של אינטל? באילו מעבדים הם השתמשו קודם? ומה ההבדל ברמת הביצועים והאמינות??? תודה
-
למקרה ואתם לא יודעים מה זה OT זה אומר offf topic= מחוץ לנושא וזה השאלה שלי אני לפניי 3 חודשים החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש ואני קניתי באותה תקופה את הלוח הזה: MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 והבעיה כמו שאתם רואים שהוא צ'יפ של אינטל ואני רוצה מחשב לגיימר שמשחק במשחקים הכי כבדים שיש! אז הבנתי שטעיתי כי היתי צריך AMD גם כי הם יותר טובים וגם בעיקר בגלל זה שהם יותר זולים כי כדיי שיהיה לי אינטל טוב אני צריך 3.8ET64 שעולה 3500 שקל ובמקום זה אני יכול לקחת דברים טובים בהרבה מאוד של AMD בפחות מחיר אז הפסקתי לבנות את המחשב למזלי ברגע הנכון עכשיו ל…
-
nVIDIA התימרו מתישהו בזמנו להוציא לוח שיקרא k7n415 שיקבל את רוב התכונות של הצ'יפסט k7n420p רק שלא יהיה מובנה כ.מסך וכך נחסוך את ההתמודדות המעיקה עם geforce-mx2 וביצועיו הירודים . למישהו יש אולי מושג אם הדבר הזה יצא בקרוב ?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני החלטתי ללכת בסוף על מעבד פנטיום4, אני צריך לוח שתומך ב: מעבד 533mhz, זיכרונות ddr2700 (או יותר גבוהה עד ddr3200), שיהיה לו לפחות אפשרות לחבר 6 התקני ide, שיהיה לו לפחות 4 כניסות usb 2.0, שיהיה כרטיס רשת, ושיהיה כרטיס קול. תודה מראש.
-
המחשב יהיה מבוסס i5 2500K ו SLI GTX570 ,לאגבי המארז יכול להיות שזה יהיה ה- Thermaltake A60 (עדיין לא סגור על העניין) המחשב מיועד ל OC של לפחות 4.5Ghz כולל OC במידת הצורך בכרטיסים הגרפים ,וכמובן שהכל יהיה יציב ! אוטוטו צריך לסגור מפרט מחשב ולעשות הזמנה לכן אשמח לסגור כמה שמהר את הפינה של לוח האם. המליצו לי פה בפורום על מספר דגמים Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 -עלות של כ- 600ש"ח Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 -עלות של כ -600ש"ח בחנות אמליצו עפי הדרישות שלי לקחת משהו יותר טוב : Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 -עלות של כ 800ש"ח אם באמת שווה להשקיע עוד 200ש"ח בשביל הלוח-אם הזה ? - כי הייתי שמח לחסוך אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ושני הלוחות הזולים יותר שהזכרתי לא יהיו מספיק איכותיים למפרט ולדריש…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שימושים הם HD מוזיקה גלישה וזה,בעתיד אולי אני אוסיף כרטיס מסך. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית בנוגע למהירויות זיכרון. מה בעצם ההבדל העקרוני בין 800MHZ לבין 1000MHZ לדוגמא? כלומר, אני לא מדבר על זה שאני מתכנן OC או לא מתכנן OC, בעצם מה שאני שואל זה האם יהיה הבדל משמעותי בין שניהם(כמובן עם לוחות תואמים) בעבודה שוטפת(כולל משחקים כבדים). למה עדיף לי לקנות 800 על פני 1000 וההפך?
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-