מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
E6300 מומהר ל3.0 GHZ מול ה +6000 X2 שראיתי שמוכרים ב1315
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במקרה ראיתי באתר הזה http://isracomp.net/en/prices.html?id=15 לא נראה אתר משהו אבל שווה לשאול אותם אולי טלפונית.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
איזה זיכרונות עדיף לי??????? 667 2G או 800 1G אני אשמח גם לדעת מה ההבדל במחירים
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות לוח אם ABIT IL9 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ללוח יש 4 מקומות לכרטיסי זיכרון, ולכן אני מתלבט: האם כדאי לקנות סטיק אחד של 1GB (ובכך להשאיר שלושה מקומות לשדרוג עתידי - וכך אוכל להגיע ל-4GB) או לקנות שני סטיקים של 512MB וכך לנצל את ה Dual Channel (שבכמה משפר את הזיכרון דרך אגב?) אך בכך לתפוס שני מקומות, וכך אוכל בשדרוג עתידי להגיע רק ל 3GB? ד"א, המחיר הוא בערך אותו דבר תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום האם מישהו מכיר לוח אם עם תושבת 478 למעבד עם תמיכה בPCI express או הפניה למקום בו אפשר לבדוק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
EETimes המוצר, שנקרא CoreUpGrade, מאפשר למעבדים (כלשהם) בעלי ליבה אחת לתפקד כאילו יש להם כמה ליבות, עם עלייה בביצועים עד פי 4 וללא תלות בארכיטקרטורה! לדעתי זהו פיתוח מאוד מעניין, עם אפשרות לתת למשתמשים שיש להם עדיין מעבדים עם ליבה יחידה אפשרות להישאר תחרותיים אפילו אם אין להם התקציב המתאים (למרות שעדיין לא ידוע מחיר התוכנה...). עוד, עם חוסר תלות בארכיטקטורה, אני מאמין שניתן ליישם פתרון זה לכל שבב עיבוד שהוא במגוון מכשירים (גם טלפונים ניידים!). אפשרות מעניינת נוספת (שאני בכלל לא בטוח לגבי ישימותה) היא "הוספת ליבות" למעבדים שכבר יש להם יותר מליבה אחת. אתר החברה
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשת יש הרבה שמועות לגבי מעבדי ה-penryn ותאריך הגעתם לשוק, ואני גם יודע שבחיפה עושים עליהם בדיקות וניסויים אבל השאלה שלי היא האם מישהו יודע תאריך מדוייק בו יגיעו המעבדים לחנויות?
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אחרי ברצלונה (K10) שיגיע השנה, AMD מתכננה על ליבה חדשה בשם Shanghai ב2008. הליבה תיכלול את ארכיקטקטורת K10, יותר L3 קאש משותף ותדר גבוהה יותר וזה מתוכנן לחלק הראשון של 2008 (רבעון?) הליבה תיוצר ב45 ננמטר ותאפשר ל AMD לעשות 8 ליבות בסוקט אחד! מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=480&Itemid=1 קצת חדשות טובות מ AMD
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ahshav yesh li 2 slotim shel 512 im ani yosif od 2 slotim shel 512 ze iie beseder lo iu shum beiot? yesh li motherboard im dual channel
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, איפה אני יכול לעיין ואו להוריד את הספר של הלוח הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מעוניין לקנות קיט של 2GB - DDRII למחשב חדש צריך את הכי טוב שאפר בטווח ה-1000 ש"ח. המערכת מבוססת על ASUS P5B DELUXE + CORE2DUO e6700
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
למה הוא נקראה CELERON D? הרי הוא לא DUAL CORE. מה ההבדל בין מעבדים אלו למעבדים מסוג סלרון בלי האות D?
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
מחשבים שהכל מובנה על לוח האם. לוח אם מסוג MINI ITX ומעבדים מסוג CELERON, AMD,VIA, PENTIUM-M ? אם כן, אפשר לקבל לינקים לחנויות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח+מעבד והזכרון שלי. הבעיה שלי כרגע בבחירת המעבד הדרישות שלי מהמעבד הם קידודים בעיקר ומולטיטסקינג. האם לקנות כעת 4600X2 או לחכות לירידה של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_2136_2308 ה5600 ממש משתלם למחשבים המיועדים למשחקים מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
צריך המלצה בבקשה זכרון עבור מחשב חדש בבניה: 1. מעבד E6600 2. זכרון: 2G (דרושה המלצה) 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W תודה מראש למתייחסים
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איך הגיוני שלמעבדים של סדרת Core 2 Duo יש כל כך מעט מגה הרצים ביחס לפנטיום D. מה ההסבר לכך שמעבד אינטל פנטיום D עם 3.4Ghz עולה פחות ממעבד כמו E6300 שיש בו בסך הכל 1.86Ghz וכך בעצם בכל סדרת הC2D - במילים אחרות מה עושה את סדרת הCORE 2 DUO ליקרה יותר כי כמות המגה הרצים בסדרה זו נמוכה בהרבה מבפנטיום D?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
השאלה כזאת , האם ההבדל בין הזכרונות יורגש בביצועי המחשב והאם ההבדל שווה את הכסף? 2ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בן 2 מעבדים,איזה מהם עדיף למשחקי מחשב,ואגב אני לא מתכנן OC ואין בעיה מבחינה תקציבית . מה המומלץ: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX או INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ?
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מבחינת מחיר יש הפרש משהו כמו מאה שקל..... אני מדבר על IQPC
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 שלוש ג'יגהרץ ממשפחת פרסקוט (אם זה עוזר..) הוא יושב על socket 478 אם אני אקנה לוח אם חדש עם תושבת 775 החדשה האם הוא עדיין יוכל להתחבר? ושאלה נוספת האם כרטיס קול שמתחבר על PCI יוכל להתחבר ללוח חדש עם PCI express בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אני יכול לקחת 2 סטיקים כאלה ב 690 ש"ח: CL5DDR II 667 1GB Starex האם הייצרן הזה מוכר בכלל או שזה סתם איזה יצרן מדבקה? יש להם אתר - נראה כאילו הם בשיתוף עם סמסונג או משהו http://www.starex.co.kr/services/service.php?sn=ganji&sa=index〈=en אני יכול להוסיף קצת כסף ולקחת kingston\twinmos (אותם נתונים בידיוק - אבל אז יוצא עוד 200 ש"ח) ועכשיו עוד שאלה: האם כדאי להתפשר על זכרונות לטובת כרטיס מסך? או להתפשר על כרטיס מסך לטובת זכרונות?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
למי יש את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe בפורום ?
-
- 10 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי איזה לוח אם בסביבות ה-300 ש"ח יתאים למעבד: intel celeron 2 ghz/128/488 זה מה שכתוב על המעבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
כותרת.. כרגע יש לי amd 3800 לא דואל אני רוצה להחליף ל6000 dc משתלם?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-