מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מחר אני הולך להזמין את המחשב ואני לא מצליח לבחור לוח המפרט הוא Phenom II X3 720BE OCZ Vendetta 2 G.Skill 4GB 1000 PI Seagate 750GB 7200.12 Sapphire 4850 Seasonic S12II-500W מתוכנן OC (לא יותר מדי רציני, 3.4-3.6 יספק אותי) ופתיחה של הליבה הרביעית (אם יתאפשר) לא מעוניין ב Crossfire או RAID ה 770 יספיק לי או שעדיף להשקיע עוד 180 ש"ח ל 790x-ud3 או 230 ש"ח ל 790x-ud4? ה 770 הוא ה Rev2.0 בעל SB710 ככה שפתיחת ליבות הוא מסוגל מה ה 790 עם SB750 יתן לי שאין ב 770 עם SB710 (חוץ מקרוספייר שכמו שאמרתי אין צורך)? מה ההבדל בין ה 790x-ud3 ל ud4? ההבדל הויזואלי היחידי שאני רואה זה הצינור קירור שיש לו ב Northbridge מחר קונה אז דחוף לי, תודה!
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איזה משני הלוחות יותר טוב למשחקים ולOC קטן? והאם UD3 תומך בזכרונות במהירות 1600? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL9D-4GBNQ~15~0.htm# http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=716 עבור i5-750 ו ולוח DP55WG אני צריך 8 גיגה מי יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בעקבות הכתבה מהיום: http://hwzone.co.il/news/135876 צפוי לצאת דגם כדאי משמעותית מה-I5-2500K בזמן המאוד קרוב? הדגש הוא על ביצועי ת'רד בודד ויכולת OC בחישובים מתמטיים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי זכרונות שקניתי לפני כשנתים כתוב עליהם PC3 12800 PLATINUM SERIES 1G שלוש כאלה. אני רוצה להרחיב ל8 גיגה האם אני יכול לקנות כל חברה והאם אני יכול לשלב 1G עם 4G יש לי 3 של 1גיגה. ז"א אני צריך לקנות עוד 4G ועוד אחד בודד? במידה ואני צריך רק אותה חברה איפה אני משיג?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הזמנתי דרך האינטרנט 2 זכרונות DDR2 דגם KINGSTON KVR800D2N6/1GB, אבל שהגיע אלי המשלוח ראיתי שהגדלים הם שונים, אחד ארוך ואחד קצר. עוד לא נתקלתי בכזה דבר ולמען האמת אין לי ממש ניסיון עם זה. השאלה שלי אם זה נורמלי שכזה דבר יהיה, או שמא זה מוצר פגום? אחד מהשנים. צירפתי תמונה: http://www.freeimagehosting.net/image.php?7c4d398409.jpg המון תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איך יודעים אם המקור לתקלה במחשב זה לוח האם או המעבד?? ואי אפשר לעשות אלימינציה כי אף אחד לא יתן לי לוח אם\מעבד כדי לנסות...
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אומנם לא משהו עצמאי, אבל בהחלט מדובר בהרחבת פעילות אפשרית: http://www.techworld.com/opsys/news/index.cfm?NewsID=3556
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 סלוטים עכשיו 2 תפוסים... אני מעוניין להוסיף עוד אחד של 256 אבל אין לי מושג איזה חברה אלה שכבר יש לי ואיזה חברה זה שאני רוצה להוסיף... עכשיו השאלה: אם הם מחברות שונות זה יכול להשפיע איכשהו על המחשב שלי? אולי זה בכלל לא יעבוד??? אני אשמח אם תעזרו לי (שלושתם DDR ) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, בטעות לחצתי על כפתור שרשום עליו memok בלוח אם ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך לא מכיב ואחרי 10-15 שניות המחשב מכבה ומפעיל את עצמו מחדש (וככה חוזר על עצמו כל הזמן). בשביל מה הכפתור הזה? ניסיתי ללחוץ עליו שוב כדי לבטל אבל שה לא תיקן את הבעיה... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אותו זיכרון עם CL4 ועם CL5 ומה יותר טוב... ומהם התזמונים? האם הם הCL? ומה הם הדברים האלה: 4-4-4-12 משהו כזה.. תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בתוכנה CPU-Z תדר אפיק הזכרונות מוגדר כ160 MHZ במקות 200MHZ שזה אמור להיות תדר האפיק של זכרונות DDR400 לא? בביוס הזכרונות מוגדרים על DDR400. למישהו יש הסבר? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד : פנטיום 4 1.8 לא prescott לוח אם : בתמונה כי אני לא יודע בדיוק מה הדגם שלו זיכרון: 128 DDR-SDRAM 133MHZ 1) האם הלוח אם שלי תומך DUAL DDR או DDR 2? 2) המחשב לא זז אם אני מגדיל זיכרון ל512 יהיה שיפור ? תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אילו זכרונות יותר טובים? :-/ :asthanos: :asthanos: OCZ או CORSAIR? תודה מראש.. :asthanos:. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D ;D :asthanos: :AR15: :saint: :saint:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2914&p=2 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קודם כל אני אגיד שלא מתוכנן אוברקלוק מכל סוג שהוא! דבר שני הוא שרוב השימוש שלי במחשב הוא משחקים וצפיה בסרטים ולא קידוד או משהו אחר. הנה המעבדים: 1.AMD Athlon 64 (3400+) - 512 Cache 754 Pin 2.Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz HT 540 Box אז מה אתם אומרים??? =========עריכה========== שימו לב לכמות ה- CACHE בכל מעבד.....
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב שיכלול את הדברים הבאים: 1.מעבד - e6600 2.4ghz 2 .2 גי'גה של זיכרון ddr2 3.מאיץ מסך של nvidia gts8800 640 mb 4.ההתלבטות העיקרית שלי היא הלוח אם אני מעוניין בלוח אם של gigabyte התייעצתי וחיפשתי ואני לא בטוח מה לקחת הדגמים שלגביהם אני מתלבט הם : 775con GA-965P-DS4 ddr2 Gn 775con GA-965G-DS3 V/S/L1 775 GA-945P-S3 d2/667 אשמח לתגובות וייעוץ (דרך אגב בין 3 הלוחות שהצגתי כאן יש הבדל מהותי במחיר לא בעיה בשבילי)
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הקיץ כמו שכולכם יודעים לא מרחם על אף אחד ,וכשאנחנו יושבים ונהנים מהמזגן בטמפרטורה מגניבה של 20 מעלות +/- ישנם חלקים שמגיעים לטמפרטורות מטורפות +. כך או אחרת לא אהבתי את הקריאה בmbm שהראתה טמפרטורה באיזור ה60 מעלות (למרות שאני יודע שהחיישן שקורא מהמעבד טועה קשות (10 מעלות ++)בגלל המוספטים שעושים לחיישן שמח מהצד) תכנון עלוב של אסוס!!!!!!!!!!! פרקתי מאוורר 60 מ"מ מהיט סינק, שלא בשימוש ורציתי לדחוף ולקבע אותו בין ההיט סינק הקיים לבין המסכה האחורית (I/O). שם בערך הפסיק הקטע המגניב של היצירה והתחיל הקטע המעציב של ההבנה...........לא עושה בוט ,לא עושה בוט ....נווווווווווו ,לא עושה בוט.....הורדתי את ההיט סינק שלפתי את המעבד והבטתי בו מקרוב............חלק מהליבה נשבר אאאאווווווו…
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני לא מבין למה עושים כל כך באז עם הלוחות האלה ואמרים שהם הכי טובים לאוברקלוק אם הם תומכים בזיכרונות עד מתח של 400 הערה: אני לא אומר שהם לא טובים אחרי הכל נשברו איתם שיאים אני רק רוצה לברר עובדות
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ההמצאה הכי טיפשית שיש עלי אדמות. גם מאוד עדין ונשבר בקלות,וגם מפריע בדר"כ לכרטיס המסך להיכנס לתוך החריץ. מי המציא את זה?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בתחום ואני הולך לקנות מחשב חדש קיצר אני רוצה לדעת אם 2 זכרונות של DDR2 667MHZ 1024MB שווה לDDR2 667MHZ 2048 סליחה על הבורות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם הזכרונות האלו טובים (אני מחפש זכרונות עד 1000 שקל גג), איך יכול להיות שמחירם כה נמוך ?(הם עולים 900 ש"ל) מישהו מכיר אותם? G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 זוג זכרונות 1024MB סהכ 2GB תזמונים 4-4-4-12 איני מתכוון לעשות OC בשום צורה כלשהי ! לגבי המעבדים : האם יש הבדל בין 6400 ל 6300 (איני מתכוון לעשות אובר קלוק בשום צורה כלשהי) בביצועים , הבדל משמעותי שמצדיק את הכסף? האם תוכלו להמליץ לי על לוח אם תואם למעבד ולזכרונות בתקציב של עד 800 ש"ח(רצוי פחות). yo0924 !
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3, 800 מה"צ ישן. לוח האם הוא ALI 1631 V 1.0. הציפסט, כפי שזוהה ע" סנדרה הוא ALI M1621 Aladdin Pro 2. למרות מאמצי חיפוש רבים לא הצלחתי להשיג לו דרריברים. במיוחד אני צריך דרייבר לכרטיס הקול המובנה על הלוח. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך של קניית מפרט חדש של מחשב... (אמור לקנות עוד יומיים..) ועושה בדיקות אחרונות.. פתאום נזכרתי ששחכתי לשאול את דוד לי! הוא דיי מבין זה והוא יודע על מה הוא מדבר בדר"כ... שלחתי לו ת'מפרט והוא אמר לי שהוא מבין רק במחשבי SERVER ולא ב DESKTOP אבל מה שהוא יכול להגיד לי זה זה: The only thing I can add to your description of the hardware, is that on servers, its a known issue (by design) that the Tylersburg chipset (what runs on your motherboard), is limiting the memory bandwidth if all channels are used, so in a server configuration, if you use only one channel (just 2 slots), the memory speed to use is indeed 1333, if you use 2 channels (4 slots of memory), the ch…
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-