מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שלי Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X RADEON 9200 SE SAMSUNG SP1203N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 2X256 samsung 400 mghz אני קונה מחשב חדש עוד חצי שנה.. לבינתיים אני רק משדרג את הלוח אם,קירור וספק..קירור וספק כבר יש(לא ג'נריים!) התקציב ללוח אם חדש נע בין 500 ל-600.. אני רוצה לוח יחסית דפוק!!! שיכנס לתקציב ושיסחב לי את החצי שנה הזאת בכיף... המטרה העיקרית היא OC!!!!!!!!!! איזה כדאי לי להביא שיתמוך לי במעבד...? או שזה לא משנה? העיקר האובר קלוק!!.. בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הלכתי לאיזה אחד והוא הציע לי על הלוח הזה.. http://www.labacena.lv/products/lv/311/19992/sort/1/filter/0_0_0_0/Gigabyte-P41/ICH7-S775-ATX-FSB1333-PCI-Ex16-4xDDRII-800-4xSATAII-1xPATA-GLAN-8CH-GA-EP41-UD3L.html הלוח אם הזה טוב? אם לא תגידו לי ואני יבטל..
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות עוד סטיק חדש בודד של 8GB זיכרון DDR 3 כאשר במחשב הקיים ישנם כרגע 2 סטיקים של 4GB. בעת ההתקנה, כיצד מומלץ למקם את הזיכרונות? אפשרות הראשונה: אפשרות שניה: שאלה נוספת, האם יש הגדרות כלשהם שעלי לשנות\לוודא בביוס לאחר ההתקנה? לוח אם - asrock z68 pro 3 m תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זיכרון מה יותר טוב ומה ההבדלים: (מתוכנן OC עתידי) נא לא להציע לי דגמים אחרים, אלה רק משהו מפה... OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_hpc_edition ^^^מזה הדבר הזה עליו? גוף קירור? 2x1GB Kingston HyperX CL4 http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2LLK2_2G.pdf 2x1GB Corsair DHX TwinX http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-6400C4DHX.pdf תודה מראש! ;D
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
צהריים טובים,יש ברשותי כרגע 512 RAM PC2100 SDRAM ,אני מעוניין להוסיף את הזיכרון הבא: 512 RAM DDR 400 MHZ לוח האם שלי: Field Value Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer האם הם יתאימו ולוח האם יקלוט את הזכרונות?שמעתי שהם עושים בעיות ולא תומכים אחד בשני..תודה!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שבו מותקן צ'יפ זיכרון של חברת adata המכיל 512mb ובמהירות 500mhz. ברצוני להכפיל את הזיכרון ל-1gb אך נודע לי שלא מייבאים את הזיכרון הספציפי הזה. האם ניתן לשים צ'יפ זיכרון של חברה אחרת יחד עם הצ'יפ הקיים של adata? מה החלופות העומדות לפניי?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של MSi 850Pro להלן לינק למפרט שלו : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=41 כיום מותקן בו סטיק זכרון יחיד של 256MB RDRAM. האם אוכל להתקין במקומו או יחד איתו עוד 1GB DDR ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לפרויקט בעבודה אני מתכנן להעביר מידע בזמן אמת מה-PCIe ישירות ל-RAM ואח"כ ב-offline ל-SSD גדול. לשם כך אני צריך: 1. קצב העברת מידע בפועל של 2.5Gbps כמינימום. מעשי, לא שיווקי. 2. נפח RAM גדול ככל האפשר - 64G מינימום. * עדיף לוח ATX אבל אפשר גם גדול יותר וגם לוחות שרתים אפשריים כל עוד לא מתפרעים במחיר. * צריך מעבד חזק בשביל זה? הוא ככל הנראה לא יהיה ממש מעורב בתהליך... * האם לפלטפורמת 2011 יש יתרון בגלל ה-QUAD CHANNEL? * בכמה RAM תומכים לוחות של 1366? * איזו מהירות RAM צריך? * יש סטיקים של 16G במחיר סביר? המחיר גמיש - עד כמה אלפי דולרים ללוח+RAM+SSD+CPU תודה!
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לחבר שלי מפרט אבל הוא לא מעוניין להוציא יותר מדי. אני לא יודע עדיין לגבי שאר המפרט, אבל בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני רוצה לחסוך לו עוד קצת איזה לוח עם כרטיס מסך מובנה יתן לו ביצועים הכי טובים (ביחס לקטגוריה של המשולבים)?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כמה כדאי לשלם על זכרונות יד שנייה PQI 3200 טיימינג של 3-3-3-8 2 סטיקים של 1024 כל אחד.. (2 גי'גה דואל) יש לי כרגע במחשב 512*2 של KINGSTON וגם ככה חשבתי לשדרג אז כדאי לי להחליך לזכרונות שהציעו לי ולמכור את שלי? ובבקשה לא סתם "לא" או "כן" תסבירו למה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד asus g750j. יש לו 16ראם כרגע. פתחתי אותו לניקוי וגיליתי יש לו עוד שני מקומות לכרטיסי ram של 8g. מצורפת תמונה עם מה שיש כרגע במחשב. א. מה שיש לי כגרע זהddr3? ב. איזה עוד שני כרטיסים כדאי לקנות? כדי לשדרג קצת את המחשב. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש חנות באיטרנט[כמו נועה ופנדה] שמוכרת את הלוח P5W64 WS PRO כי אני לא מוצא :-\ :'( תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רציתי לשאול על איזה לוח אם אתם ממליצים ל AMD64 ואם יש באמת הבדל בין VIA לNFORCE3 ? בנתיים EPOX EP-8HDA3+ (K8T800) - ATX נראה לי מצויין . (אני מחפש לוח עם כל הפיצרים החדשים וכרטיס קול משובח). במקור חשבתי לקנות XP 2500 עם לוח NVIDIA2 ULTRA 400 , אבל חשיבה לגבי שדרוג עתידי גרמה לי לפזול ל64 ולהוסיף 700 שקל לתקציב , השאלה האם זה כדאי ?
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
DDR2 אני פשוט מחליף את מה שיש לי שהם 1066 בזכרונות פשוטים כי אני לא משתמש באופציה של אוברקלוק
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לא מקבל את המהירות הסטנדרטית (1333MHZ) למרות שבביוס הוא מוגדר על המהירות הזאת.. תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בעבודה על אפליקציות משרדיות וגלישה שוטפת באינטרנט . האם אני ארגיש בהבדל בביצועי המחשב. ? ואם לא . האם מעבד 2.4 ישנה משהו ....??? שאלת תם .
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היום קיבלתי מעבד 1.6 נורת'ווד(האומנם?) ולוח אם של אביט את הלוח אם קניתי מאקסלנט וכמובן(איך לא?) הם עשו טעות בהזמנה ובמקום לקבל את ה abit bd7raid קיבלתי abit bl7raid זה דבר ראשון... עכשיו,דבר שני בנוגע למעבד, בגלל שלא בדקתי אותו, ובגלל שהוא לא בא בקופסא אז אני לא יכול לדעת אם זה באמת נורת'ווד..., הסתכלתי טוב טוב עליו ורשום בערך ככה 1.6 \ 256 ובלה בלה בלה ושזה יוצא בקוסטה ריקה וכאלה אז............אני משער שזה לא נורת'ווד...מה אתם אומרים? :'(
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נשרף לי הספק במחשב ונזכרתי שיש לי ספק שזכיתי בו בהגרלה של hwzone. בלוח אם (asus p5k-e) יש כניסת atx12v עם שמונה פינים. לספק (antec truepower trio 430w) יש חיבור של 4 פינים. מישהו אמר לי שאפשר לחבר את ה-4 ל-8. האם זה נכון? האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי כרגע מערכת מבוססת i5 750 2.4 מואצת ל 3.7 עם 12 ג'יגה של זיכרון בלוח P7P55D של אסוס. רציתי לשדרג את לוח האם שיתמוך ב SATA3 ולהשאר עם המעבד והזיכרון קיימים. בדקתי מספר לוחות ועלו לי מספר שאלות: -האם חוץ ממספר ערוצי ה SATA3 יש הבדל נוסף בצ'יפסטים Z77 וZ87? אני חייב שני ערוצי SATA3 התומכים ב RAID0 (לשימוש עם שני SSD זהים 840 PRO של SAMSUNG) אך אני לא חושב שיש לי שימוש בערוצי SATA3 נוספים. הדיסק הכי מהיר שלי הוא ST3000DM001-1CH166 שלא נראה כי ינצל את רוחב הפס של SATA3. -לא הבנתי מדוע כל הלוחות החדשים כוללים בקר גרפי מובנה (VGA, DVI, HDMI), האם הוא עדיף על כרטיס המסך הישן שלי (GeForce 9600 GT)? בכל מקרה אשמח להמלצה ללוח עם צ'יפסט Z77 או Z87 שניתן להאיץ איתו בצורה יציבה, ר…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איזה לוח עדיף? Intel BLKDH67CL Cold Lake Socket 1155 H67 או ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET בהתחלה חשבתי על האסרוק, אבל ראיתי את הבנדל בrsm על האינטל + 8 גיגה זיכרון מה אתם אומרים יש הבדל בין הלוחות? ומה עדיף? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כולנו כבר יודעים שההשקה אוטוטו ב- 8.10.2020 מה שאנחנו לא יודעים ועכשיו נמסר כמעט רשמי זה שלסדרה יקראו 5000 ולא 4000. בגלל שרוצים למנוע את הערבוב/בלבול הזה עם סדרות המעבדים למחשבים ניידים. מעבר לתצורה המוכרת של 6/8/12/16 ליבות, יתכן ויהיה מעבד נוסף 10 ליבות, כמתחרה ישיר ל- 10900 של אינטל. לא בטוח אבל רומזים לאפשרות כזו. עוד אנחנו יכולים לדעת כי המשנה לליסה סו הוציא רשמי במצגת למשקיעים, שמעבדי ZEN3 הם המעבדים החזקים ביותר שהעולם ראה והם מנפצי שוק. הוא כינה אותם "מפלצתיים". אנו כן יודעים מלפני חצי שנה כבר, שמדידות מעבדה צד ג' שעובדות עם המוצר, והדליפו מתוכן (אולי בכוונה ?) מצאו שפור מגודל 15 ואף 20 אחוז ב- IPC. שזה מטורף. גם AMD עצמה בשעת…
-
- 380 תגובות
- 49.7k צפיות
- 6 followers
-
-
המעבד שלי הוא E-6320 מעוניין להריץ וינדוס 7 למטרות אופיס וגלישה בעיקר, אבל גם משחק בPES11, אני צריך להתאים זיכרון של 2-3 גיגה ללוח ולא יודע מה כדאי כרגע יש זכרון 1 ג'יגה DDR2 ולוח אם שרוף. תודה לעוזרים אהה וחוץ מזה יש כרטיס מסך Geforce 210
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-