מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שאלה בקשר ללוח-אם של MSI דגם B75MA-E33. האם יציאת ה- HDMI שלו תומכת באודיו? או במילים אחרות, האם אני יכול לחבר את יציאת ה- HDMI לרסיבר בשביל אודיו (כך שהרסיבר ימיר את האור הדיגיטלי לאנלוגי) או שאני חייב לחבר את הרסיבר ליציאות האנלוגיות (3.5mm) של לוח-האם ולתת ללוח-האם לבצע את ההמרה (שהרבה פחות איכותית מאשר ברסיבר כמובן)? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של asus דגם m2npv-vm ויש לו כרטיס הרחבה של יציאת hdtv ואין לי שום מושג איך אני מפעיל אותו כדי לראות איתו בטלויזה. אם מישהו יודע איך להפעיל אותו ויכול לעזור לי בברכה, עמיר
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי.. אני יודע ששאלו את זה כבר אבל עוד לא ראיתי תשובה.. אז מישהו יודע איך אני יכול לחבר\לבנות\לקנות מקלט לשלט רחוק שיתחבר ליציאת IR שיש לי בלוח ? אני מכיר את המדריך של HeetSeekerz אבל אמרתי אם כבר יש לי את כל הרכיב הלוח אז אני ינסה לנצל אותו לפני שאני בונה אחד חדש. אם אני לא ימצא תשובה אז באמת אני יעשה אות לפי המדריך ושיתחבר ל COM אבל הייתי מעדיף לחבר ללוח קיצור מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי אנשים עברתי על כמה לוחות אם והבחנתי שבכמה וכמה לוחות Micro ATX נראה שבפנאל האחורי מופיעה יציאת PS/2 בודדה. עיתים מצויין שהיא לעכבר ועיתים מקלדת. מצד שני, ראיתי שכמה לוחות כאלה דווקא הומלצו לאנשים בעלי תקציב נמוך ואיתם המליצו על מקלדת ועכבר בסיסיים וזולים כלומר חוטיים. עקב כך אני מניחה שבדרך כלשהי ניתן לחבר ללוחות אלה עכבר ומקלדת חוטים ואני תוהה כיצד וכן תוהה אם אותה דרך פוגמת בצורה כלשהי בביצועי המקלדת / עכבר. אודה להסבר. דוגמה - לוח GIGABYTE GA-MA74GM-S2H המומלץ כעת במדור מפרטים מומלצים http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133215§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יחד עם המלצה על מקלדת+עכבר פשוטים. ניתן לראות במפרט שלו באתר הייצרן שמצוי…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב עם לוח MSI NEO PLATINUM ויש בו שתי יציאות דיגיטליות:אופטית וקואקסיאלית. עדיין לא קיבלתי אותו אבל אני רוצה כבר להכין כבל דיגיטלי כדי לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. השאלה שלי היא אם היציאה האופטית היא TOSLINK והאם אני צריך לרכוש כבל אופטי סטנדרטי או שאולי עדיף בכלל קואקסיאלי? תודה
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי האם לוחות אם שיש להם כרטיס גרפי מובנה יכולים להוציא וידאו לשני מסכים בו זמנית? אני רוצה לחבר את המחשב למוניטור ולמקרן ולהחליף ביניהם (בין עבודה שגרתית, לצפייה בסרטים).
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם היום שמעתי ממשהו שהולך לצאת בקרוב מעבד חדש q9650 מה אתם אומרים עליו איזה נתונים יש לו?? כעיקרון אני יכול להשיג מעבדים בזול קצת בערך חצי מחיר אז רציתי לדעת מה הוא שווה?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי. הגענו לספטמבר, יש כבר צפי ? מידע כלשהו למישהו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם שבאחת מהיציאות סאונד שלו (הירוקה) נשבר פין של אוזניות, רציתי לדעת האם ישנה דרך לשחרר את הפין שנשבר בחציו מהיציאה? מצורפת תמונה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל לאחר שאני משחק עם הנתונים של ה-OC בביוס, עם איזה תוכנה אני בודק את היציבות של המעבד?
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
כמה זמן אני צריך להריץ את הPRIME 95 כדי שאני יוכל להחשיב את המערכת יציבה והאם 43מעלות זה גבוה מדי בשביל P4 2.4 אחרי 5 שעות של PRIME95
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים שעובדים במערך של RAID 0 , ע"י בקר חומרה. השאלה האם ניתן לגבות את אותם 2 דיסקים , במערך RAID 1 , שבו גם יהיו שני דיסקים? כל הדיסקים יהיו זהים. או במילים אחרות ,לעשות מערך של RAID 1 על גבי מערך RAID 0?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
MSI / ASUS / GIGABYTE ? מה לדעתכם הכי עדיף מבחינת אמינות / תמיכה / עדכונים לאורך זמן? מדובר בעיקר על A320 וגם B350. וגם - הבנתי שיש הבדלים ביניהם בכל הנוגע לכרטיסי הקול, איפה הכרטיס קול הטוב ביותר? ובנוסף שאלה על זיכרון - האם כדאי 12GB ראם במקום 8GB במחשב חדש? זה משתלם?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
הוא מכנה את מעבדי אינטל כ "עתיקים" (ancient), מעבדי אינטל יסופקו רק למי שידרוש אותם באופן מיוחד, 80% מלקוחות היצרן יקבלו אתלון 64 כברירת מחדל. מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=22765 מקור: http://en.rian.ru/articles/20050422/39726077.html אתר היצרן: http://www.formoza.com/ הערה: יכול להיות סתם משחקי משא ומתן על מחירים מול אינטל אבל עדיין מעניין.
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! השוק מוצף בזיכרונות מיצרנים שונים ורבים. אנא עזרו לי לעשות קצת סדר בין היצרנים ולהבדיל בין האמינים והמוכרים לכאלה שלא כדאי להתקרב אליהם. מבדיקה שערכתי המחירים אינם תמיד הסממן. אנא דרגו לפי נסיונכם את השמות הבאים לקבוצות (א',ב' וכו'): Corsair,Kingston,Twinmax,OCZ,Samsung,Mushkin,Transcend,PQI,etc. ספיציפית אני מתעניין בזכרון DDR-II 667/800MHz 2x512. בתודה. ilil
-
- 19 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לפי דיווחים של ASUS ושל MICROSTAR, לוחות אם נוכחיים יתמכו ב-CEDAR MILL וב-PRESLER. נציג של ASUS אישר תמיכה של מעבדים אלו בלוחות אשר מבוססים על צ'יפסטים 945, 955 ו-975 יחד עם לוחות נוספים שלא צויינו. חברת MICROSTAR אישרה שלוח שלה שמבוסס על הצ'יפסט 945G יתמוך בשני המעבדים החדשים של אינטל. http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20051219235124.html
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
AMD הודיעה היום כי יצרני תוכנה מובילים כמו Novell, Red Hat ו Sun יתמכו בתוכנה בריבוי הליבות של ה AMD64, בנוסף AMD ממליצה ליצרני התוכנה לחייב את הלקוחות לא עלפי מספר הליבות במערכת אלא עלפי מספר השקעים כפי שהיה נהוג עד היום. הליבות הכפולות של ה AMD64 מותאמות להרצה של מערכות ההפעלה קיימות כמו Linux, Solaris ו Windows ויישומי AMD64 קיימים ללא כל שינוי נדרש בתוכנה. להמלצה לחייב את הלקוחות עלפי מספר השקעים ולא על פי מספר הליבות מצטרפים גורמים נוספים בתעשיה כמו חברת גרטנר לניתוח שווקים "גרטנר ממליצה לציבור הלקוחות להסדיר רשיונות שימוש מול יצרני התוכנה על בסיס מספר השבבים במערכת ללא תלות במספר הליבות בכל שבב". אופטרון כפול ליבות צפוי להיכנס לשוק באמצע 2005, שרתים ותחנות עבוד…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין משהו, מבחינת חומרה, האם ההפרש בין ייצור של זכרון CL5 ו CL4 הוא כל כך משמעותי? יש הבדל של כ 1000 ש"ח בין זכרון מקביל בעל אותו נפח עם CL שונה!! האם זו לא גניבה? האם ההבדל בחומרה כל כך גדול? כנ"ל לגבי מעבדים, האם הגדלת זכרון המטמון כל כך משמעותית מבחינת מחיר?
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הפרת הגדרות מעטפת החום הרשמית של אינטל הפכה בשנים האחרויות לפיצ'ר שמוטמע כברירת-מחדל בלוחות אם. לאחר דיווחים רבים על חוסר יציבות ומעבדים שנשלחים למימוש אחריות אנחנו מקבלים את היכולת להצמד באמת להגדרות היצרן, רק אם אנחנו ממש רוציםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בוהא שלום איך אני יכול לדעת לאיזה חברה שייך הזיכרון שלי , הכרטיס מסך הסידי ההארד דיסק? ואיזה דגם הם יש תוכנה שיכולה להראות את הפרטים האלו?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1060&Itemid=1
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יקרה משהו עם אני לא יחליף מייד את המאורר של הצ'יפסט עם הוא לא עובד ?????? המאוורר הפסיק לעבוד ונישאר רק הצלעות קרור מותר לי להפעיל את המחשב ומה יקרה איתו מקסימום ??? [עוד לא קראת את חוקי הפורום ? אתה באמת חושב שכל סימני השאלה האלו באמת מועילים ?]
-
- 11 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי לוח מתוצרת MSI דגם ms-6309 במקור הלוח הוצא ממחשב של NEC וכשהמחשב עלה היה הלוגו של NEC , כש winxp עלה בדקתי במנהל ההתקנים את בקרי הדיסקים הקשיחים והוא ציין ultra dma 4 - ultra dma 66 . עדכנתי את ה BIOS לאחד מקורי של MSI - הכי מעודכן שיש באתר שלהם - העדכון עבר בהצלחה - אך לאחר ש XP עלה במנהל ההתקנים הבקר של הדיסקים הקשיחים מזהה את הדיסק כ- ultra dma 3 - ultra dma 44 האם זה הגיוני ואיך אפשר לסדר את זה הדיסק עצמו תומך ב udma 100 כמובן הותקנו כל הדרייברים של הצ'יפסט וכו'. איך אפשר להחזיר את המצב ל udma 66 כמו במקור. דרך אגב גרסת הלוח/PCB היא 1.1
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זה אני או ש i7 870 ירד ב 1500 שקל?!?.... אני זוכר שהמחיר שלו עמד על 3K בערך...[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 14:02:30 אני אוהב לענות לעצמי.... אולי אני יפתח פורום פרטי.... ;Dhttp://www.techpowerup.com/126876/Intel_Cuts_Prices_of_Various_Desktop_Processors.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפי מידע שאספתי, ב-20 לחודש הזה מחירי המעבדים של AMD ירדו בכ-200/300 שקל. ככה שמי שקונה מחשב כדאי לו לחכות עוד שבועיים.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-