עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by swisaavi,

אני רוצה שיתמוך ב pci-e, מעבדי הקונרו וב ddr2 667 לפחות. ביקשתי המלצה לא מזמן ללוח אם ל agp, והבאתם לי אחלה המלצה, אבל החלטתי לוותר וללכת על pci-e לשדרוג של כרטיס מסך בעתיד הקרוב. תמליצו לי את ההכי משתלם, והכי טוב כמובן בטווח המחירים 300-600 ש"ח.

2. Started by Refaelo,

שלום לכולם קיבלתי מעבד אינטל QX9770 ואני צריך להחליף את לוח האם שלי (ASUS COMMANDO ) מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל תודה מראש

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by אמתי,

מישהו יכול לאמר לי איך מאפסםי את הלוח אם ? P35 DS3L

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by Cupid Me,

חבר'ה יש מעבד dual core לסוקט 754? תודה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by tal_m9,

מה ההבדל בינהם? איך אני מזהה? והאם אחד מהם יכול להתחבר לאחר ?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by liortaib,

תגידו רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוחות האלה: http://tms.co.il/product/5735 http://tms.co.il/product/5736 בתודה ליאור

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. Started by RS4,

כי רציתי לדעת אם אני יכול להתקין תגרסאות של הויסטה עכשיו או לחכות לגרסאות של ה64BIT

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  8. athlon 2500+ או SEMPRON 2600+? מה מביניהם טוב יותר? לדעתי האטלון כי הוא עם 512K קאש והסמפרון עם 256 אבל אני עדיין אוצה לדעת מה אתה חושבים... -תודה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by sbhtkK7,

יש לי מעבד AMD Athlon 4000,לוח GA-MA785GM-US2H,רוצה לשדרג למעבד Sempron 140 2.7Ghz Socket AM3,שווה לי?

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by בלוסטון,

AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty איך הוא?? הוא עם ליבה כפולה?

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  11. עיקרי המאמר: א. ב 2005 AMD לא תאמץ את ה DDR2 (עד לשקע M2 עם 1207 פינים). ב. משער שעם כפולי הליבות AMD תנסה לעבור ל PC4000 כלומר DDR500. ג. משער/מנחש ש AMD תדלג מעל ה DDR2 אל ה DDR3. מקור: http://www.penstarsys.com/#amd_ddr מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23945 הערה: מנכל AMD התחייב בעבר הלא רחוק לא לעשות שימוש בזכרון שלא סיים הליך תקינה ב JEDEC.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by eranmor,

יש לי עכשיו 256MB 2100 אני רוצה לקנות עוד 256MB השאלה היא: האם כדאי לקנות את ה2700 בשביל תוספת ביצועים או שעדיך לקנות 2100 כי לא יהיו הבדל בביצועים?...

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  13. הי! לפני 3 שנים קניתי מחשב מפלונטר עם מעבד AMD AM2 3500+ עבד טוב 3 שנים ואז פתאום הפסיק לעבוד ולא נדלק יותר. הלוח והמעבד נשלחו לפלונטר לתיקון(נשארו חודשיים לאחריות) פלונטר קיבלו את הלוח שבור. כנראה עבודה מרושלת של דואר ישראל.(תוגש תלונה בקרוב בתקווה לקבל פיצויים) המעבד נבדק ונשלח חזרה. עכשיו אני מחפש לוח אם עם התושבת הזאת. הדרישות הן פשוטות: 2/3 סלוטים של PCI. שיהיה כמה שפחות יקר. יקנה כנראה בKSP הר חוצבים, ירושלים. שיהיה אמין ויעמוד בקצת עומס של 15 לשוניות פתוחות בAVANT BROWSER =) תודהה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. שלום אני צריך בבקשה לוח אם שיעבוד עם זיכרונות במהירות של מעל 1000 מגה הרץ תודה

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  15. יש הבדל משמעותי בין אם יש 12MB לבין 6 ? במה ההבדל מתבטא ?? כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות בין הפיינרין המרובעי ליבות החדשים ...

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  16. שלום לכולם, עקב כך שהQ9300 שלי גוסס יש מצב שאצתרך לקנות לו חלופה בתקציב הוא בערך 1200-1300 ,1700 זה הגג כפי שציינתי בכותרת מתוכנן OC השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו (sony vegas) ומשחקים (כל דבר חדש שיוצא + משחקי רשת) שאר החלקים הם.... 4870 בCF mushkin 4-4-4-12 800mhz 2GBx2 Gigabyte GA-X48-DQ6 וקירור מים שאני עוד צריך להזמין הלכתי לאתר של skypc וראיתי Q9650 ב1700 שח עד כמה הוא שונה מהQX? והם הוא יהיה טוב לOC? עם הQ9300 הגעתי ל3.2GHZ והוא היה דיי יציב (הגעתי ליותר אבל זה לא היה יציב ) האם אוכל להגיע ל4Ghz עם הQ9650? ועוד משהו... ראיתי Q9400 ו Q9400S מה הקטע? לא ראיתי הבדלי בspecifications תודה מראש

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  17. מכיוון שלא הבנתי לגמרי את הידיעה , רציתי לשאול , האם בעתיד(נגיד עוד שנה) יהיו לי עדיין אופציות לשידרוג מעבד לסוקט A? , יענו , עדיין ישארו בשוק מעבדי סוקט A טובים?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by Dilbert Marker,

אינטל כנראה ממש רוצים שאני אמשיך לחכות עד לקניית המחשב הבא שלי, כי עכשיו אני רואה שברבעון השלישי של השנה מתוכנן לצאת מעבד E4500, שיפעל בתדר 2.2GHz ויהיה בעל מכפלה של 11. מקור: http://techreport.com/onearticle.x/12023

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  19. קיבלתי את הלוח - ההרכבה הייתה קלה מאוד ללוח יש 3 נורות המציינות מעבר חשבל תקין למעבד זיכרון וצ'יפסט - לא הכי שימושי אבל מוסיף ליופי הקירור לצ'יפסט ענק ויחסית שקט מקבלים איתו מיני היטסינקים כדי להדביק על המוספטים - אחלה של דבר מבקלים מברג של EPOX לאחר ההרכבה ובלי הרבה צרות עשיתי OC קליל של 250*9 וביחס של 1:1 לזיכרונות , עלה בלי בעיות בכלל . לוח מומלץ לכול המתלבטים . אשמח לענות על שאלות

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by UberGitter,

שלום, לפני שנתיים קניתי את הלוח אם הזה יחד עם קיט זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4. היום אני החלטתי לשדרג ולקנות עוד קיט זהה OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum מן הסתם הPART NUMBER יהיה שונה ואני מניח שמפני שהזכרונות הישנים כבר עבדו תקופה, הם אולי יהיו טיפה יותר איטיים מהחדשים, אבל חוץ מזה הזכרונות אותו דבר בפרמטרים שלהם. המטרה כמובן זה שהכל יעבוד בDUAL CHANNEL, היות והלוח אם למיטב ידיעתי יתמוך ב4GB DC. האם העובדה שהזכרונות טיפה שונים היא בעייתית מבחינת הDUAL CHANNEL? (קראתי את הFAQ בסטיקי למעלה כמובן, אבל לא יזיק לקבל עוד חוות דעת...) האם בכלל יהיה הבדל אם זה לא יעבוד בקונפיגורציה של DC, כלומר האם כדאי לי במקרה הזה להישאר עם 2GB (במידה ואנ…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by narlat1,

שלום קניתי עכשיו מחשב חדש ב6600 שקל... ותהיתי אם בעתיד אני ירצה לשדרג את הזכרונות מה יהיה הכי כדאי לעשות..??. הזכרונות הם של TWINMOS DDR 1024 MB X2?DUAL?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by mazinya,

אני מנסה להחליט בין 2 המעבדים מי נותן ביצועים טובים וגם יהיה חסכוני יותר בהנחה ששניהם עולים אותו מחיר? אני יודע שהאינטל רץ ב 2.6 גיגה הרץ וה AMD רץ ב 3.00 האם זה אומר שה AMD יתן ביצועים טובים יותר?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by nirorlev,

הי חברה, אני רוצה לעשות UPGRADE ל"עגלה" שלי, ולקנות MB ומעבד חדשים. אבל יש לי 1G של זיכרות SDRAM ישן שחבל לי לזרוק. יש לי הזדמנות להביא MB ומעבד מארה"ב בזול אבל אני צריך המלצה ל-BOARD שתומך SDRAM ישן (לא DDR). כמובן שתוספות כמו USB2.0 או ATA133, כרטיס קול ורשת וכ"ו, יתקבלו בברכה. אני לא גיימר ולא אוברקלוקר... אז לא חשובות לי יכולות ההמהרה והיציבות במתחים גבוהים. יש המלצות? תודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  24. טוב, הגעתי לצומת האחרונה שלי בדרך ללוח אם חדש (צומת T אם נדייק), :auto: פה אני מחליט סופית איזה לוח מבין השניים אני לוקח ההבדל הבולט פה ביניהם הוא הצ'יפסט 865PE<--->875PE ובטח עוד כמה דברים שהייתי רוצה שיפרטו עליהם כאן... מה שכן רציתי לשאול אותכם: מה ההבדל הנוראי הזה במחיר ? P4P800-E Deluxe P4C800-E Deluxe תשובות יתקבלו בברכה :auto:

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by Tomerm,

שלום לכולם. קודם כל, אני מוכרח לציין שיש כאן אחלה אנשים, עזרתם לי הרבה בכל מיני דברים, ועל כן תודה. אני מבקש לדעת על "שילוש קדוש" חדש, לשם משחקים ללא OC כללת של INTEL (לא AMD בבקשה). כמה שיותר הצעות יתקבלו בברכה. ועוד יותר חשוב טווח מחירים, כדי שאדע בערך לאיזו הוצאה אני מכנס. הרבה תודה מראש, תומר.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.