מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם שלי הוא D850GB =) (של אינטל כן כן לא תומך באובר קלוק זקן ולא לצחוק :<<<) האם הוא תומך ב 533MHz Bus? יענו 133 TRUE SPEED? אני נישבע לכם שאני מנשק לעוזרים את הרגליים 8)
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין מעבד ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לבין ?Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB?, מה ההבדל בינהם? לוח אם-הציעו לי AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?, זה לוח טוב? וזיכרונות אני ממש לא יודע. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי קובץ המתעד את כל המעבדים הקיימים,את כל הספציפיקציות הטכניות של INTEL ושל AMD לדעתי הקובץ צריך להיות ב"נעוץ" כדי שמי שרוצה לדעת משהו על מעבד מסויים יוכל לקבל את האינפורמציה אני מצרף את הקובץ "מורה נבוכים למעבדים" לשימושכם. go_go [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
א למה אנשים קונים מעבדי i7 לגיימינג עם המעבד האופטימלי הוא 4690k (לפי האתר של טום. אם אני לא טועה זה הדגם ) ב האם directx שמשתמש הרבה יותר במעבד יגביר ביצועים באופן משמעותי במעבדי אקסטרים?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום זה והייתי מעוניין להיעזר בידע שלכם לצורך רכישת זכרון נוסף למחשב שלי. מפרט: CPU:AMD ATHLON XP 2600 לוח אם: PCCHIPS M8636G SIS 741GX זיכרון קיים : 256 מגה בייט PC3200 בעל תיזמון : 2.5-3-3-8 אני מעוניין לרכוש זכרון נוסף בעל נפח של 256 מגה בייט 400 DDR ולשאלתי: מה חשיבות תאימות ה CL בזיכרון החדש לזיכרון הישן ? ובמידה ובכל זאת אין תאימות והזכרון החדש יהיה בעל CL=3 , מאשכולות קודמים אני מבין כי הדבר ייפגע ביכולת העבודה של הזכרון בעל CL=2.5 אך האם יהיה צורך לבצע איזשהו פעולת התקנה נוספת מעבר להכנסת הסטיק לחריץ ? תודה מראש על העזרה , אופק.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athelon XP Barton 2600 Epox 8rda3+ Nforce 2 Corsair 2700 Value 2x256Mb קיבלתי סטיק של 1GB. עד כמה צפוי הבדל בביצועים עם סטיק אחד ? זכור לי שלעומת אינטל, ב-AMD זה פחות משמעותי, נכון ?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום רב . אני סטודנט לתואר ראשון -מתמטיקה מחשבים . אני מעוניין לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים לדעת את זת. תודה מראש לעונים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 12:58:39 ן לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים [br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 13:06:47 לפירוט :אם אנחנו מסתקלים…
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי 1GB DDR2 667Mhz שלקחתי ממחשב אחר שלי בבית אבל במחשב ההוא המחלק היה 1:1 ומהירות הבאס הייתה 200 כך שהזכרונות עכשיו על 400 וזה מבאס כי זה לא כל הפוטנציאל (דרך אגב תמיד רציתי לדעת מה זה עושה שיש עוד הרצים על מה זה משפיע? מה זה עוזר שהזיכרון יותר מהיר?) בקיצור איך אני יכול להחזיר למחלק נורמלי כך שינצל את הזכרונות הייתי עושה את זה דרך הביוס אבל הלוח אם שלי לא תומך OC וכל הדברים סביב... ונעבור לעיקר בימים הקרובים אני הולך להתקין ויסטה האם 1GB יספיק לי? או שמה יהיה עדיף לי 1.5GB כי יש ברשותי: 512MB DDR2 667MHZ 512MB DDR2 667MHZ ו-1GB DDR2 533Mhz מה הכי כדאי לויסטה יש לציין שהזכרונות לא מנוצלים כראוי כרגע? (חחח הייתי שם הכל אבל יש לי רק 2 סלוטים במחשב...) עזרה!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
האם יש חשיבות לחיבור קווי הבס של הפלופי ללוח האם,בכלל אפשר לחבר אותום הפוך?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט ברכישת מחשב חדש עם מעבד מסדרת Dual 2 core. מה שמטריד אותי הוא מהירויות התקשורת (FSB) בין המעבד, לוח האם והזכרון. האם קיים הבדל משמעותי במהירות הביצוע בין: 1. מעבד 1066Mhz על לוח אם 800Mhz וזכרון 667Mhz 2. מעבד 1066Mhz על לוח אם 1066Mhz וזכרון 1066Mhz תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שמתי לב שישנם 2 סוגים של לוחות אם שתומכים במערכים: x8, x8 x16,x4. דוגמא ל-2 הסוגים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp עד כמה זה קריטי הבחירה בסוג זה או אחר ? איזו בחירה תתן את הביצועים המכסימלים ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מתכנן מחשב AMD, לוח אם כנראה Asus A8N-E, ואני רוצה 2GB של זכרון מהיר. בגלל שאני לא מתכנן OC מטורף (אני אנסה לעשות OC, ואם זה לא הולך, אז לא נורא מבחינתי), לדעתי עדיף זכרון שעומד בתזמונים טובים מאשר זכרון שעומד במהירות שעון גבוהה יותר (כמו לדוגמא זכרונות DDR של OCZ שמתכוננים לעמוד גם ב-500MHz). האם אני בכיוון הנכון? ובהמשך לקו מחשבה זה, מה דעתכם על הזכרון הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5098 ומה זה בכלל ה-HyperX הזה!?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם אני שמח להציג לכם, בפעם הראשונה בישראל ובמקביל להכרזה העולמית, את שני הלוחות החדשים של ASUS לצ'יפסט Z97! Z97-Delux Sabertooth Z97 Mark 1 שני הלוחות הגיעו אליי במיוחד לסיקור בשבילכם, הצופים של Yarimiz. צפו עכשיו לפני כולם! אל תשכחו לתת לייק אם אהבתם ולהירשם לערוץ! אלו מכם שיעשו Subscribe יזכו גם לסיקור של המעבדים החדשים של אינטל שמוכרזים בעוד עשרה ימים!
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי בתקרה בחדר 4 חוטים צהוב כחול שחור חום קניתי מנורות לד,מה מחבר למה ,יש בלד 3 חוטים צהוב לבן ו שחור ,לרשום לי בבקשה צבע בצבע מה צריך ,ולא פלוס מינוס אך שלא קוראים לזה ,תודה מראש !!!
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
-
קודם כל רציתי להגיד לפורום הזה תודה על התגובה המהירה שקיבלתי לשאלתי הקודמת.. אני רשום בעוד כמה פורמים, וזה המקום היחידי שקיבלתי מענה אמיתי.. אז שוב תודה! ויש לי שאלה חדש.. עקב חברה לאמקצועית שקניתי ממנה רכיבים למחשב הביאו לי מעבד שלא תואם ללוח אם.. בעת ניסיון ההרכבה ניראה לי שנגעתי ממש קלות בכרטיס של המעבד (עקב תיסכול כי לא הבנתי למה הוא לא מתאים) אגה לא בטוח שממש נגעתי רק חשש .. מה לעשות? לרסס עם ספריי חמצן? הלוח אם החדש של גיגה בייט GA-X57A-UD7 יגיע רק בעוד מספר ימים ואני חרד למעבד שלי.. תודה ענקית למי שיענה...
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כאשר אני מוציא את צלעות הקרור שעל המעבד המעבד יוצא יחד איתם כלומר נדבק אליהם בחוזקה. זה קרה לי כבר פעמיים וזה הבהיל אותי וחששתי שתתלש למעבד רגל עקב כך. יש למישהו רעיון איך להוציא את צלעות הקרור ללא המעבד ?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זכרונות מסוג : Winbond BH5 400\3200 כל אחד מהם 256 לא מזמן העלאתי את ה fsb שלי ל195 והמערכת הפעלה לא עלתה , בקיצור היתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. התקנתי קודם את 98 והכל עבד כמו שצריך. אחר כך שניסיתי להתקין את XP המחשב הביא לי מסכים כחולים בזמן ההתקנה . לפעמים הם הגיעו 20 דקות לאחר ההתקנה לפעמים אפילו אחרי שעה.. התברר לי שזה הזכרון , הוצאתי סטיק אחד של הזכרון והוא הצליח להתקין. עכשיו שאני מחבר את שני הסטיקים , המחשב מזהה אותם , וכתוב לי שיש לי 512 מגה בייט (בפוסט ובווינודס עצמו) אבל בכל פעם שאני מבצע באנץ מארק לזכרון המחשב פשוט נופל ומפעיל את עצמו מחדש. מה שמוזר , שאפילו שאני מפעיל את המחשב על הסטיק שכנראה גורם לבעיות , הכל עובד לי. וגם הו…
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מחשב נייח חדש לאחר שהישן עשה כבר את שלו והגיע הזמן להשתדרג. ובכן העניין הוא כזה, ב10 שנים האחרונות המחשבים שקניתי הכילו מעבדי INTEL בלבד ולמען האמת לא יצא לי פעם אחת להתאכזב, כמו כן תמיד עברה ליד אוזניי המונח AMD ולא ייחסתי לו חשיבות אפילו פעם אחת, לאחרונה כמו שהבנתם אני מחפש מחשב חדש לאחי הקטן (יש לציין כאן את השימושים והתקציב: 3200 ש"ח אחרי חריגה ושימוש מאסיבי במשחקים ושפות תיכנות שאני מכריח את אחי ללמוד), לכן פירסמתי לא פעם בקשות למפרטים בפורום כאן תחת שם אחר(של אחי) וללא יוצא מן הכלל המליצו לי AMD ולא INTEL. השאלה שלי היא מדוע???? מה הסיבה ש90% מהתגובות היו AMD ולא INTEL, האם INTEL זה כבר לא ה-מעבד לשימושים ותקציבים כמו שלי?…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי או ליכתוב לי בגדול השווה של המעבדים של אינטל מול אלו של AMD מבחינת ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הי בקריאה מעמיקה בפורום נתקלתי הרבה פעמים במשפט בנוסח הבא "מערכות AMD משתלמות יותר לדרישות ממוצעות בינוניות ואינטל מתאימות יותר לדרישות גבוהות...." למשתמש הממוצע אין את הידע בין אין-ספור סוגי המעבדים ולוחות-האם, איפה אינטל מתחילה להיות משתלמת יותר AMD פחות וכדומה. האם אפשר לקבל רשימת בסדר עולה בביצועים/משתלם בין המעבדים השונים של AMD ואינטל? תודה
-
- 5 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד לפני קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם מישהו ראה איפושהוא טבלה שמראה את מעבדי הקונרו מול מעבדי ה-AMD במקבילים , כלומר לדוגמא עם לוקחים את הקונרו E6300 , מהו המקביל ב-AMD וכו'. תודה על העזרה....
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-