מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
ביצרנית השבבים מתכננים להוציא לגמלאות את סדרות ה-Pentium וה-Celeron לטובת מיתוג אחיד פשוט יותר בדגמים התקציביים החל מהשנה הבאהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
- 2 followers
-
-
איזה בינהם הוא יותר טוב??
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, כרגע משתמש במחשב בעיקר למשחקים ושימוש רגיל (אינטרנט מוזיקה וכו), אבל לאחרונה התחלתי ללמוד ולעסוק בתלת מימד כרגע בבלנדר. בעתיד כנראה שאשתמש בעוד תוכנות כגון מאיה זיבראש חלק מתוכנות של אדובי אנריל יוניטי ועוד . כרגע משמתמש : 5600X RTX 3070 3200 CL 16 16G Crucial Ballistix 750W ANTEC HCG NOCTUA NHD15 את הזיכרון אני די בטוח רוצה לשדרג ל32 3600 אבל אני מתלבט לגבי המעבד. יש ירידות מחירים ומבצעים ואני מתלבט אם לשדרג ל5800X3D או ל5900 השאלה אם כדאי ואם יתאים? או לחכות ובעתיד לשדרג הכל?
-
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הם עולים 400 ש"ח... מישו קנה אותם?! מה התזמונים והCL שלהם? זה קצת תמוהה זכרונות כאלה של 400MHZ ב 400 שקל כשבמקומות אחרים הם עולים לפחות 100 שקל יותר... איך זה שהם מוכרים כזה זול? שווה לקנות אותם...? בניגוד להרבה דברים אחרים בKSP הם 3 שנים אחריות
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת אינפורמצייה על הצ'יפסט ATI Xpress 200 איך הוא בהשוואה לצ'יפסטים של אינטל? האם הוא עדיף מה865?
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לכל חגיגה יש סוף .... https://www.tomshardware.com/news/intel-says-goodbye-to-rocket-lake-cpus לידיעתכם
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לאחר קריאה קצת באתר ובדיקה במחשב שלי ומחירים בשוק לא כל כך הצלחתי להחליט מה כדאי לי לעשות. הלוח אם שלי הוא : NVIDIA nForce4 הזכרונות כרגע הם: 2 כרטיסים DDR 512MB אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב. לא הצלחתי לקבל החלטה לגבי: 1) האם כדאי לי להוסיף זכרון ל2 GIGA, משמע להוסיף עוד 2 כרטיסים זהים? 2) להעיף את הכרטיסים הללו ולקנות שני כרטיסי DDR 2 של 1 GIGA כל אחד, האם הלוח אם שלי תומך בזה? ובאיזה תדרים הוא תומך? 3) במידה ואני מחליט לשדרג את המחשב בעוד שנה בערך האם השדרוג שאני עושה ייזרק לפח או שהטכנולוגיה DDR2 עוד תהיה רלוונטית? קצת העמסתי בשאלות... מקווה שתעזרו... (: תודה.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מחשב של (AMD 3000+ (2000GHz אבל בכמה תוכנות הוא מראה לי רק 1005GHZ למה זה ככה?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח אם תוכלו להגיד לי עד איזה נפח של זיכרון ram תומך הלוח אם שלי (gigabyte 965p-ds4) ד"א, האם קיימת תוכנה שדרכה ניתן לראות זאת?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא Albatron K8SLI-AM2 כרגע יש לי 2 סטיקים של 1gb. נתונים: 800mhz, ddr2, 1024mb, latency 5-5-5-18 שניהם עובדים בדואל צ'אנל. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 512mb ולעשות איתם גם דואל צ'אנל ולהגיע ביחד ל3 ג'יגה. הזכרונות שאני רוצה להוסיף הם: 800mhz, ddr2, 512mb, cl 6 השאלות שלי: א)האם השילוב הנ"ל בכלל מתאפשר? (בהנחה שיש לי 4 סלוטים בלוח) ב)האם ניתן לעבוד עם הזכרונות ביחד למרות שלזוג מהם יש תזמונים טיפה יותר גבוהים? ג)אם יש 4 סלוטים שהם 0, 1, 2, 3 זה משנה איזה זכרון אני שם איפה? (כלומר: 0-2, 1-3 / 0-1 ,2-3) ד)האם כל ה3 ג'יגה ייתמכו, יזוהו ויעבדו טוב עם Vista ultimate גרסא 32 ביט? תודה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם של גיגאביט ע"ג האריזה מופיעה הדגם אך על הלוח עצמו מספר הדגם לא מופיע (מוטבע) האם הלוח הינו זיוף.באתר של החברה מופיע הדגם גם על לוח האם.תודה על העזרה הלוח נקנה באחת הרשתות הידועות למחשבים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מפרט: cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb המעבד שלי אמור להיות 2000ghz אבל בתוך משחקים הוא כותב לי 1004mhz המשחקים לא רצים כמו שהיו אמורים לרוץ: cs:s רץ חלש יחסית למה שהמחשב שלי מוסגל (אפילו על אופשריות ברמה של middle) והרשימה עוד ארוכה השאלה היא מה הבעיה למה זה לא רץ כמו שצריך לרוץ על מחשב כזה ולמה המעבד מראה לי רק 1004mhz הוכחה:
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמעתי בחלק מהמקומות שלהוסיף עוד ראמ משפר את המהירות של הריבוי משימות יש לי עכשיו 4 גיגה ראמ שהיום אני משתמש בעד 50 אחוז שאני לא משחק , השאלה היא האם להוסיף 4 גיגה נוספים ישפר את המהירות ?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מפעיל את המחשב (לרוב כשהוא נדלק מחדש אחרי לחיצה על כפתור הריסט) במקום הצפצוף היחיד שצריך להיות הוא משמיע צפצוף מתמשך עולה ויורד (כמו אמבולנס) :-\ לפעמים גם קורה שיש צפצוף יחיד אבל המסך לא נדלק.... הלוח הוא MSI 850 PRO2 למישהו יש מושג מה זה אומר ועל מה זה מצביע?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שכן שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו אבל יש לו מעט מאוד כסף לצורך כך. כרגע הוא עם מעבד אינטל E6750 והוא רוצה לקנות מעבד משומש שיהיה חזק יותר והוא הקציב לכך 200 ש"ח. לקנות מאיביי זאת גם אפשרות. מה אתם אומרים על Q6600 ? אשמח להמלצות למעבד. תודה !
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי , מתלבט בין Gigabyte GA-EP43-DS3L לבין Asus P5QL . שניהם באותה רמת מחיר פחות או יותר. מה אתם ממליצים ? מה ההבדל בין 2 הלוחות ? תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרונות מסוג F2-6400CL4D 2x2GB DDR2 800 MHZ CL4-4-4-12 2-2.1V של GSKILL. אני רוצה להרחיב את הזכרון, אבל ב EBAY ובאמזון אני מוצא זכרונות דומים במתחים שונים (1.8-1.9V) או שבכלל לא מצויין המתח. מה יקרה אם אתקין את הזיכרונות האלו בנוסף לשלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוחות מבוססי סדרות הצ'יפסטים 965 ו-946 שיתמכו בקונרו Abit: AB8 Pro כנראה הולך להיות הלוח המפנק ביותר, הוא מבוסס על ה-P965, עם תמיכה בזכרונות מסוג DDR2 עד תדר של 800MHz ועד נפח של 8GB, סלוט PCI-Express x16 בודד (מה שמאשר שה-P965 לא יתמוך ב-CrossFire, ושה-Asus P5B Deluxe כנראה יאפשר חיבור שני כרטיסי מסך לתצוגה על 4 מסכים בו זמנית), שני סלוטים של PCI Express x1, ושני סלוטי PCI, ישנן עשר יציאות SATA II ויציאת UDMA בודדת, שני כרטיסי רשת Gigabit, עד עשרה חיבורי USB 2.0 ושני חיבורי FireWire. AB8 יהיה זהה פרט להורדה של ארבע יציאות SATA II וכרטיס רשת אחד. Albatron: PX975X לפי דיווחים יתמוך בקונרו, קחו מידע זה בערבון מוגבל שכן זה לא בטוח, אלבטרון בעצמם אומרים כי לא נפלה ההחלטה בעני…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
דרוש : מפרט משולש לHTPC דרישות : שקט, זול וקטן... בקשות : רק מעבד לוח וזכרון בבקשה :> תוספת קטנטונת : רצוי מאוד כרטיס קול 6 ערוצים ON BOARD והכי הכי חשוב, אבל הכי הכי חשוב ת-ו-ד-ה ר-ב-ה
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חשבתי להשתדרג מה-E8400 שיש לי לאחד ממעבדי Core i5 היות ואני מעוניין לקבל כוח עיבוד יותר גדול ולהעלות את ה-FPS במשחקים כבדים. אני מעוניין לקבל ביצועים מרשימים באופן משמעותי. התקציב הוא 2000 ש"ח ללוח אם, מעבד וזיכרונות (כרטיס מסך אשדרג בהמשך).
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם הצ'יפסט החדש של NVIDIA ה-650i לעומת הP5B עם הצ'יפסט של אינטל? בכל הביקורות שקראתי ראיתי שהP5NE-SLI לוקח אפילו את הP5B DELUXE ברוב הביצועים ובמיוחד במשחקים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
-
האחד של GEIL 1GB (512 x2) SAMSUNG CHIP GEIL ONE TCCD CL 1.5 והשני של OCZ 1G (512Mbx2) KIT PC4800 PLATINUM TCCD ELITE יכולות אוברקלוק בעיקר, שניהם כוללים את אותם הצ'יפים אבל אני לא בטוח ששניהם אותו PCB, זה דיי דחוף לי כי אני צריך לקחת אותם בשעה הקרובה...! תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asrock p4i65g http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ואני מעוניין להוסיף זכרונות משניים של 256 ל 1 או 2 גיגה מכיוון שאין טעם להשקיע יותר מדי במחשב [ הוא משמש כמחשב משרדי ופוטושופ ] חיפשתי זכרונות זולים ומצאתי את זה : http://ivory.co.il/product.asp?productid=373&CatCode=47 נדמה לי שמהירות הזכרון גבוהה מהיכולת של לוח האם שלי האם זה יעבוד בכל זאת? מהו בדיוק הדגם המקסימלי שאני יכול להתקין בכזה לוח? (אני יודע שיש פרטים באתר הלוח למעלה אבל קצת התבלבלתי) מבחינת MB,MHz,CL ושאר ירקות מה אני צריך לקחת בחשבון? אינני גיימר או אוברקלוקר אני מחפש רק סטיק או שניים במחיר זול שכל מה שאצטרך לעשות יהיה לתקוע בחריצים הנכונים במידה והשידרוג בכלל יועיל תודה מרא…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-