מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש לסבא שלי לוח של ABIT משהו כזה ל AMD ויוצאים לו שני בננות מהלוח .....אחת רמקול ואחת מיקרופון ולא בידיוק הבנתי למה הן משמשות
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ולפי המפרט של החנות (KSP) צריך להיות שם חיבור של 5.1 ערוצים. מה שאני רואה שיש 3 יציאות אחת למיקרופון ועוד שתי יציאות ככל הנראה לרמקולים. אני לא יודע אם זה היציאות שאני צריך, כי במערכת רמקולים שלי יש 3 חיבורים. האם אלו החיבורים או שאין בכלל יציאה ל5.1 ערוצים בלוח אם הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256*2 במהירות 400mhz ועוד 128*2 במהירות 266mhz או 300mhz(לא זוכר בדיוק) עכשיו השאלה היא האם חיבור של שתיהם ביחד מאט את מהירות הזיכרון והמחשב בכלל? ואם כן עד כמה זה משפיע על ביצועי המחשב?
-
- 15 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי 3 סטיקים של 512 DDR400, ביחד הם עובדים ב 167 אבל כל אחד בנפרד ב 200 אחרי ניסוי ותהיה פשוטים של ניתוק וחיבור של הסטיקים (בנסיון להבין איזה מהם עובד ב 166 ומתחזה ל200) הבנתי שברגע שיש 2 או 3 סטיקים, מכל שילוב שהוא מ3 החברות שיש לי, המהירות המשותפת יורדת ל167 ברגע שמחובר רק סטיק אחד המיהירות המשותפת היא 200 מה יכול להאט אותם? ועוד ביעה: הGB והADATA עובדים רק כשיש ביניהם סלוט, או עם הסטיק השלישי (קקה ג'נרי) או ריק כשהם צמודים המחשב לא נדלק ומצפצף כאילו חסר לו חומרה..
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 1 ישן פרקתי אותו ואני רוצה לחבר אותו בחזרה יש לי בעיה בחיבור של כבל ה IDE אני יודע שבכבל פין מס' 1 נמצא במקום שבו הכבל צבוע באדום אבל בקונקטור שבלוח האם אין סימון לפין מס' 1 וכשניסיתי לחבר את הכבל התברר לי שאפשר לחברו לקונקטור בשני הכיוונים (כשהסרט האדום שלו בקצה אחד של הקונקטור או בקצה השני) תעזרו לי בבקשה לקבוע את דרך החיבור הנכונה תודה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, לפני שאני קונה מארז חדש וכו'. בגלל שיש לי מארז micro atx של ibm אני רק רוצה לוודא, כשקונים מארז חדש, הוא מגיע עם חיבור של כפתורי ההדלקה והלדים שם אל הלוח אם, למישהו יש תמונה של החיבור ללוח אם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
בחנוכה האחרון קניתי זיכרון400MHZ A-DATA PC3200 512MB עכשיו לפי כמה זמן שמתי לב שהמהירות שהזיכרון עובד בוא הוא 133MHZ וכשקניתי את הזיכרון הוצאתי את הישן שהוא HYNIX PC2100 256MB 266MHZ הוצאתי את הישן כי חשבתי שהמהירות של החדש תרד בגלל הישן ועכשיו אני רואה שהוא עובד במהירות של הישן עם אני מחבר את ה256 עכשיו המחשב יעבוד? אחד PC3200 ואחד PC2100 את הנתונים של הכרטיס במהירות עבודה כרגע שלו ראיתי באברסט>לוח אם>לוח אם ושמה יש קטגוריה של זיכרון קצת למתה וכתוב: (REAL CLOCK 133MHZ(DDR הנה פרטים על המחשב מעבד אינטל פנטיום 4 1.7 לוח אם של אינטל דגם: D845EBG2
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם דבר כזה אפשרי לחבר שני מחשבים ביחד ואז ששניהם עובדים כמחשב אחד (ואז המחשב עובד מהר יותר??) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! האם הלוח הנ"ל תומך בעבודה עם שני מסכים במקביל? כלומר יש לו 2 יציאות מתאימות? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לחבר עוד מסך? במידה וצריך כ.מסך נוסף, איזה כדאי לקנות כדי לנצל את הHYBRID CROSSFIRE בצורה טובה אך גם שלא יהיה יקר מידי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך אחד ליציאה האנלוגית ואת השני לדיגיטלית (כמובן בלוחות שיש את שתיהן) ולעבוד בו זמנית על שני מסכים כ extended displays?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של MSI 915G COMBO עם כרטיס מסך משולב.... הוספתי עוד כרטיס מסך PCI Express - MSI RX300HM אני מעוניין לחבר שני מסכים - אחד למשולב ואחד לנוסף. בBIOS לא ראיתי אופציה של לאפשר את שניהם אלא רק את הPRIMARY בינהם כלומר (PEG/IGD, IGD, PEG/PCI וכו'). כאשר אני בוחר PEG/IGD אני לא רואה את הכרטיס המשולב(הוא בDISABLE) , אם אני בוחר IGD אני לא רואה את החיצוני..... יש לכם איזה רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מעבדים על מנת לקבלת מהירות עיבוד גבוהה (אני לא רוצה להתמשמש באוברקלוק) האם זה קיים? האם יש מישהו שיודע איך עושים את זה ? האם משיהו קיים מדירך לזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי קיטים של זכרונות הקיט הראשון Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 הקיט השני Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 לשתי הקיטים אותו מהירות 800Mhz ואותו תזמונים CL4-4-4-12 כרגע שתי הקיטים מחוברים ב DUAL CHANNEL בצורה הרגילה 1 - XMS2 2 - XMS2 DHX 3 - XMS2 4 - XMS2 DHX לשאלתי, אני רוצה לשנות את המיקום שלהם בצורה הבאה 1 - XMS2 2 - XMS2 3 - XMS2 DHX 4 - XMS2 DHX במילים אחרות ששתי זכרונות שונים (בצורה בלבד, הנתונים אותם נתונים כמו שאמרתי) יעבדו ב dual channel אני דיי בטוח שלא תהיה בעיה ולא תהיה ירידה בביצועים מישהו יכול לאמת את זה ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי האם חיבור IDE אחד בלוחות עם חיבורי SATA תומך בשני כונני IDE כגון דיסק קשיח ו CDROM? האם זה מובן מאליו או שאני צריך לבדוק פר לוח? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את המוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB-3-0-HUB-to-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-/170719696292?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item27bfafd5a4#ht_2949wt_1163 ובכך יהיה לי במחשב 4 יציאות USB 3. רציתי לדעת באיזה מן החיבורים שבתמונה אני אמור לחבר את זה? http://img37.imageshack.us/img37/6329/13402807610773.jpg הבעיה הגדולה שאני דיי בטוח שזה החיבור שנמצא משמאל למעבד, הקטן הזה. החיבור הזה חסום לי ע"י הקירור של המעבד.. והקירור חוסם לי גם את החיבור הכחול הראשון של הראם. אני חושב שאולי גם הכרטיס מסך (Sapphire HD5870 1GB) טיפה חוסם את ה-PCI-E. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. התחדשתי בלוח g1.sniper2 תושבת 1155 ,רציתי לדעת לאיפה לחבר את הארדיסקים השונים ואת הצורב DVD, ואת ה ESATA. ההתקנים שברצוני לחבר: 1 SSD SATA-3 2 הארדיסקים של 1TB SATA-2 1 הארדיסק SATA-2 320GB 1 צורב DVD SATA-2 2 חיבורי ESATA הכניסות שיש לי בלוח אם: 2 SATA-3 של הציפסט. 2 SATA-3 של מרבל. 3 SATA-2 של הציפסט. אני מבין שה SATA-3 של הציפסט עדיף על מרבל, אז מה כדאי לחבר למה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי לכולם. היום פירקתי כמה מחשבים ישנים והוצאתי מהם כבלי SATA בני 9-10 שנים. האם כבלים בגיל כזה יהיו תואמים למחשבים בני ימנו??? בתכלס מדובר באותו מחבר SATA ידוע אבל חשוב לי לוודא... תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הלוח שבווידאו. ב 5:24 הוא מציין שגיגבהבייט מיירת מתאם שמאפשר לחבר את ה ESATA לפאנל בקידמת המארז על מנת לספק חיבורי USB 3.1 בחזית. חיפשתי ברשת את המוצר עליו הוא מדבר ללא הצלחה. מישהו יודע על מה מדובר? https://www.youtube.com/watch?v=tyrujZ8b3Yk
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה, בכל מקרה רציתי לדעת וסליחה על הבורות החיבורים האלה בנוסף שהם חיבורים כמו Usb 3 שמעבירים מידע, הם גם חיבורים שמתחברים למסכים? מסך מחשב או טלוויזיה? איך זה הולך? בצד אחד יש את הצד השטוח ובצד השני חיבור של HDMI? או שבשני הצדדים זה אותו חיבור שטוח ולטלוויזיה צריך להיות חיבור של thunderbolt?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
על הקופסא נכתב שיש 8 USB... בפועל אני רואה 4 חיבורים מאחורה בלוח אם.... ועוד שניים בפנאל העליון של המארז.. איפה עוד שניים "מסתתרים"?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי את הלוח asrock z87 extreme 3. http://www.asrock.com/mb/intel/Z87%20Extreme3/ ורשום שיש: 6xusb 2 6xusb 3 אבל בפועל הפאנל חיבורים האחורי אין את כל החיבורים הללו ורשום שחלק מהם זה via header. מזה אומר?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הם לא עובדים אצלי ומופיע סימן שאלה צהוב במנהל התקנים, קראתי שיש צורך לשדרג דרייברים של החיבורים הקדמיים באתר של מיקרוסופט, מישהו יודע במה מדובר?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הלוח הוא P4S800... מחשב נחמד מאוד רק הספק לא מוצא חן בעיניי רשום עליו ATX-300W לא ניראה לי שהוא מספק מספיק חשמל... לפני פירמוט היה אפשר להשתמש בוא עם עכבר אופטי עכשיו אחרי פירמוט כבר לא... ב-POST הוא רושם INTILAYZ USB....DONE משהו כזה זה מהראש...לא ככה רושמים אבל בכל מקרה הוא לא מזהה לי את העכבר... ניסיתי בביוס הכל על ENABLE... זה יכול להיות הספק.??? :
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כשאני מחבר מכשיר כלשהו לUSB (ניסיתי גם פסיביים וגם אקטיביים - חשמל) המחשב או לא מגיב כלל, או מתחיל לזהות את הרכיב המחובר, ואז מראה כאילו הוא התנתק, בלי שהדבר קרה בפועל. מוצגת הודעה הבאה באנגלית. POWER SURGE ON HUB PORT A USB device has exceeded the power limits of its hub port. For assistance in solving the problem , click this message. עלי לציין שלא מדובר בחיבור HUB והחיבור ישיר ליציאת USB של המחשב ללא שום תיווך. האם מישהו נתקל עם דבר כזה ? יש לזה פתרון ? ניסיתי להכנס דרך מערכת הפעלה אחרת, והדבר חוזר על עצמו באופן זהה, כאשר אני די מיואש כי העכבר והמקלדת שלי מחוברים בUSB ומתנתקים בלי שום שליטה .... תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי ברשותי לו של ג'יגהבייט מדגם GA-P67X-UD3-B3. באתר של ג'יגהבייט ראיתי שיש עדכון לביוס חדש מסוג UEFI. עידכנתי את הביוס שלי מגירסה F9 ל U1a ומאז 2 היציאות USB3 שלי מאחורי הלוח אינן עובדות. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה USB3 לגרסה הכי עדכנית מהאתר ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל תקין ואין שום סימני שאלה צהובים שמעידים על בעיה כלשהי. ניסיתי לשחק בביוס עם כל ההגדרות שנראות לי רלוונטיות ועשיתי ENABLE על USB3 וגם על XHCI אך עדיין לא עזר. אודה לעזרתכם עריכה - בטעות פרסמתי בפואום לא נכון, נא להעביר לפורום לוחות אם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-