מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
איזה חוצפה יש לאינטל להכריז על הסט כIA-32e (ד"א למה הידעיה בא כל כך מאוחר) כאשר זה x86-64 של amd עם עוד 2 ~3 פקודות באסמלר ויתנו באופטימציות כמעט כלום,אני יודע שיש להם חוזה שמאפשר לקחת טכנולוגיות אחד מהשני אבל לשנות את השם ו לגרום ליזכור של אינטל (IA למי שלא ידע) מילא לקחו את הטכנולוגיה בגלל שראו אפילו אם לא מודים שב32 ביט מוד עם ה64 ביט בזכרון ניהול וכו` משפר בהרבה את המעבד שלא לדבר על 64 ביט על מערכת הפעלה 64 ביט(ד"א הווינדוס החדש נתן הרבה שיפור והוא באלפא של האלפא) ותוכנות 32 ביט וכלל לא לדבר על 64 ביט מלא אבל המנווליים אלא "לקחו" את הטכנולוגיה כאילו היתה שלהם זה חוסר כבוד ולא הודו (בטח יש לי פה שגית כתיב ) שמערכת 64 ביט בסוף 2004 יהיה בערך בשוק ובמקום אמרו "מערכות 64…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לדן מרחסין אם אינני טועה החוק מדבר על כל 18 חודש מספר הטרנזיסטורים במעבד אמורים להכפיל את עצמם. דעתי בנושא היא שבמקרה גורדון מור העלה השערה שבמקרה הוא צדק כמעט לחלוטין. וסתם עושים מזה עניין. עידו
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מבולבלים בין הממשקים? באנו לעשות לכם סדר במדריך טכני להבנת תקשורות מבוססות PCI-Express בלוחות אם והשפעתן על היצע המחברים השונהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 390 צפיות
- 4 followers
-
-
חברי פורום יקרים, אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום והבנתם על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה וכדי שיהיה לכולנו נעים יותר לגלוש ולהשתמש בפורום. לעיון בחוקי הפורום המלאים. דגשים לגבי כותרות: אין להדגיש את דחיפות העניין בכותרת. הדיונים של כולם חשובים בדיוק באותה מידה. על הכותרת להיות עניינית ומפורטת. הכותרת לא נועדה להיות הקדמה לדיון אלא לתמצת את נושא הדיון ולספק את תמצית הפרטים החשובים. כותרת עניינית היא כותרת שממנה ניתן להבין מהו נושא הדיון ולקבל את הפרטים הבסיסיים מבלי להיכנס לדיון עצמו. כותרת עשירה במידע ענייני תייחד את הדיון שלכם ותבדיל אותו מדיונים אחרים בעלי נושאים זהים או דומים. דגשים לכתיבת כותרת תקינה: -…
-
- 0 תגובות
- 32.8k צפיות
-
-
שלום, זה הפעם הראשונה שלי פה אז מקווה שאני עושה את זה נכון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 שקל (חריגה של עד 100 שקל מעל תהיה בסדר, יותר מזה וזה מתחיל להיות בעייתי). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (כמו לדוגמא minecraft, cyberpunk, stellaris) ב-1080P matlab אקסל, גוגל דוקס, ודרייב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חובה להכליל בשיקלול, אבל מצלמה למחשב תוערך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מועדף אבל בטווח המחיר הזה אנ…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי D830 3.2GHZ ויושב עליו TT BT אשר מוריד לו את הטמפרטורות לכדי 38+- במנוחה ועד ל 48 במאמץ מלא..של אפליקציות שונות ויישומים שונים במקביל. השאלה שלי היא האם כדאי לי ללכת על הC2D החדש ששמעתי שהוא הרבה יותר "קריר" מהסדרה D או שפשוט להישאר עם הD וכמה טמפרטורות בערך אני אמור לקבל עם הC2D והמאורר TT BT שיושב עליו ומקרר אותו?? 2.יש לי לוח אם P5ND2 DELUXE אשר על הלוח כתוב במאפיינים שהוא תומך DDR2667 ומטה..האם הוא יכול לתמוך בG.SKILL 2*1024MB 800MHZ?? ובאתר יצרן לא רשום פשוט אבל רציתי לשאול האם הלוח יכול לקבל את הזכרונות האלו תאורטית בתדר של 800 ולא להוריד לי את הזכרונות ל667 (חשוב לציין שהם מחוברים בDC) ואם זה יוריד לי אותם ל667 אז בכמה תהיה פגיעת הביצועים משמ…
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על איזה זכרון את ממלצים אחד בחנות ושתים מה יד שניה אני צריך שזה יתאם לזכרון שיש לי החשב ADATA 256 שתי סטקים מהירות 500 http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=91 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8031 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=7976
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני חושב לקנות זיכרון חדש למחשב ואני מתלבט בין G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ לOCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-15 OCZ2RPR10662GK מה עדיף ומה יותר משתלם
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף זכרון כי יש לי רק 512 הבעייה שלי שאת החברה שיש לי לא מוכרים יותר את הדגם יותר נכון ADATA 256=500 2 סטקים
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה איזה חברה כדי לקנות אינטל \AMD מעבד כפול וגם איזה מעבד יותר חם חבר שלי אומר שהמעבדים של AMD חמים?.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות מעבד + לוח אם עד 1500 ש"ח.. 1000 ש"ח על המעבד ועד 500 ש"ח על לוח האם (נשמע לי דיי הגיוני, אלא אם כן תציעו אחרת). רק 500 ש"ח על לוח האם מכיוון שאין לי יותר מידי דברים שאני צריך לשים על לוח האם ו2 כרטיסי זיכרון... היום אני רואה את כל מעבדי הI7 לסוגיהם ובאמת שאין לי מושג מה יותר עדיף.. (הבנתי שגם חלק מסדרת הI5 יכולים להיות יותר טובים מI7) פעם הייתי יותר משופשף ובקיא בנושא (בתקופה של הdual core) והיום כבר לא.. אשמח למידע מכם.. תודה. לגבי קירור למעבד - יש לי כבר על המעבד dual core שלי אז אין צורך..
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה אחרי שהחלטתי שהמעבד כבר די חלש AMD 3200 וראיתי שהמחירים די ירדו אני חושב לקנות מעבד חדש עכשיו השאלה אם זה בכלל כדאי או ששוה לסחוב שנה ולהלחליף הכל בכל אופן אלה הדגמים AMD Opteron 170 AMD Opteron 165 AMD Athlon 64 X2 4200 הם עולים בדולרים 115, 95, 70 אני חשבתי ללכת על אחד מה מהשניים הראשונים ולעשות OC אבל גם השלישי נראה לא רע אבל אני ישמח לעצות בנושא תודה וחג שמח לכולכם
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם..! אני חושב שאולי כדי לי לשדרג את המחשב הישן שלי שסתם יושב בבית חשבתי אולי להחליף לו מעבד/לוח אם/זכרון/ (לקנות) חשבתי על מעבד: Intel core 2 duo e4700 tray (אם) לוח אם: Gigabyte GA965GDS4 ו2 זיכרונות של: kingston DDR2 1024MB 533MHz CL4 מה אתם חושבים איך המחשב יהיה..?. תודה לעוזרים..!! nimrods[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 14:59:14 נוו מה אתם לא רוצים לעזור..?? מה אתם יבשים..?!?!? :'(
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני חושב על לעשות שידרוג כלשהו למחשב שלי, ואני חושב שהמעבד זה דבר שדי נחוץ אצלי. כרגע אני בעל מעבד AMD Athlon 64Bit X2 3800+(Socket AM2), לוח אם ASUS M2V(Socket AM2), וספק כוח HEC 475W. מכיוון שהבנתי שבשביל לשדרג למעבדי הPHENOM אני לא אצטרך להחליף גם לוח אם, רציתי לדעת אם בכלל שווה לי להחליף למעבדים הללו. אני אודה מאוד אם מישהו יחזיר לי תשובה על כך, וגם באותה הזדמנות ימליץ לי על מעבד כלשהו מהסדרה הזאת(בתנאי שזה משתלם כמובן...). אפשרי גם להמליץ לי על מעבד אחר של AMD(אני פשוט לא ממש בקטע של להחליף לוח אם גם. כי אם אני אצטרך להחליף גם לוח אם אז אני מאמין שכבר יהיה לי יותר משתלם לחשוב בכיוון של מחשב חדש, מכיוון שאני גם חושב בכיוון של שדרוג של הכרטיס מסך שלי) אם זה יהיה שווה ל…
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בעקרון המפרט הזה די מספק אותי, אבל יוצאים משחקים חדשים כמו TW3 שפשוט כבר לא עובדים כמו שצריך אפילו על LOW וזה מוזר לי מאוד.. i3 2100 8GB RAM HD7850 אני יודע שזה אחלה מחשב אבל מוזר לי שזה קורה.. בכל מקרה חושב שהגיע הזמן לשדרג. מה הכי חשוב לשדרג פה? מעבד או כרטיס מסך למטרת גיימינג כבד?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה במעבד כי הרבה פעמים המחשב עובד לאט ועושה בעיות שמפעילים הרבה דברים ביחד או לחוצים על כמה דברים ביחד רציתי לדעת איך אפשר לדעת ולבדוק? יש דרך להריץ תוכנה כלשהי שתבדוק את היציבות של המעבד שהוא במאמץ?(הבעיות קורות רק שאני מאמץ את המחשב)??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? יש לי מעבד Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz לפני שעשיתי ריסט בתוכנה everest ראיתי שהחום שלו 66 ואחרי ריסט היה גם ככה בביוס 66 65 אז התוכנה לא משקרת ההם אתם חושבים שיש לי התחממות יתר? וככה זה החום של שאר הרכיבים Field Value Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) SAMSUNG SP0812C 43 °C (109 °F) לא עשיתי ov למעבד למרות שרציתי תגידו לי הם החום הזה נורמלי למרות שאני לא חושב. ואם כדי לי לעשות ov שיש לי חום כזה.. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? נכון איפה שמחברים את הכבל ide ראיתי שחסר שן אחת עכשיו אני לא יודע עם ככה זה אמור להיות או שלא. אתמול המחשב לא עלה לי כנראה בגלל זה או בגלל שהקבל ide דפוק. אז זואת השאלה האם באמת חסר לי שם שן? ואם כן יש דרך לסדר את זה? למה ממש אין לי כסף עכשיו לקנות לוח אם חדש למרות שהוא ישן. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1525, מערכת הפעלה Vista Basic 32bit. המחשב עבד די לאט (לא נורא), לכן רציתי לשדרג RAM. היה לי 2 יחידות של 1GB RAM, וביקשתי להחליף לשתיים של 4GB. לאחר שלטענתם שידרגו, הפעלתי את המחשב במעבדה שלהם והוא על נורא לאט... שאלתי למה המהירות לא השתנתה ואמרו לי שאם רציתי לשדרג מהירות אני בכלל צריך להחליף Hard Disk וזה עוד 500 ש"ח... אמרתי שאני אבדוק איך אני מסתדר עם המחשב ואז אולי אחזור להחליף את ה-Hard Disk. כשהפעלתי את המחשב בבית הוא עדיין היה נורא נורא איטי ורציתי לבדוק אם באמת שדרגו לי את הRAM. לחצתי על "מאפיינים" ב"מחשב" וראיתי שכתוב באמת 4GB RAM, אבל זה הרגיש לי מוזר שזה לא שדרג אפילו בקצת את המהירות של המחשב, אז הפעלתי את מנהל המשימות וב…
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי הסט הזה של זכרונות Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 CPU-Z מציג לי נתון של 666MHz. לפני העדכון BIOS הוא הציג לי 800MHz. ברור לי שמשהו לא בסדר (או שאני לא מספיק מבין). לדף של CPU-Z לחץ כאן אשמח אם מישהו יתן לי הסבר בנושא והאם ניתן להעלות את זה ל-1600 על סמך הלוח אם שלי maximux hero II. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום . מישהו יודע אם לוח אם MSI P3 NEO 7.1 שווה משהו ? והאם מישהו יודע את המחיר שלו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
עדכנתי ביוס בעזרה ASUS Update לגרסת Beta של ההכי חדש.. התחילו בעיו ואני רוצה לחזור לגרסה אחת קודם.. דרך התוכנה הוא אומר שצריך איזה Flash או משהו.. ראית באתר של אסוס גם להורדה את הביוס מגרסדה אחת קודם וגם את הFlash.. מישהו יכול להסביר לי עיך לעשות ומהזה הפלאש הזה? תודה רבה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יצרנית השבבים אינטל קיבלה לאחרונה תחרות אמיתית ולפי השמועות נראה כי היא לא מוכנה לשבת ולהבליג על כך לכתבה
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
הרכבתי פה מפרט בשבוע האחרון למחשב למשחקים ב 5 אלף שקל ושמתי בו את הלוח אם ASUS P5Q היום נסעתי ל skypc להתייעץ וליראות מי מה מו והוא אמר לי ש ASUS P5Q לא מומלץ בכלל למשחקים ו DFI פיתחה לוח אם מיוחד למשחקים שהוא: לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS ¤738 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392052 מה אתם חושבים? הדגם של DFI באמת מאוד מומלץ למשחקים? רויה =]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי את זה שהפעלתי Quake Champions שלקח לי 5GB RAM וכרום שהיה ברקע עם משהו כמו 15 כרטיסיות שצרך 2GB RAM תהליכי מערכת ברקע וכל מיני תכנות (סקייפ, סטים, ספוטיפי) והמחשב פשוט קרס..
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-