מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום! המיפרט שלי נמצא בצד קודם כל , עכשיו עם הלוח אם הגיע תוכנה שמחפשת אוטומטית עדכונים לדרייברים של הלוח ולביוס של הלוח והוא מצא לי עדכון לביוס , עכשיו הבנתי שזה טיפה מסוכן כל הקטע של העדכון של הביוס ואפשר לעשות את זה גם ידני. עכשיו מה עדיף לי לתת לתוכנה לעשות? זה בטוח בדר'כ?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תמיכה בבאים. מעבד אינטל סוקט 478 PCIe זיכרון DDR1 השילוב של סוקט 478 עם PCIe - כאן הבעיה ולכן רציתי את עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בהתאם לכתבה שהתפרסמה באתר (http://hwzone.co.il/news/1186252119/43916/) בגלל שהמעבדים החדשים יוצאים בעתיד הלא כל-כך רחוק, זה מוריד את הכדאיות של קנייה של מחשב נכון לעכשיו? כי ישנו סיכוי שבזמן הזה כבר הDDR3 ימכר בסכומים נורמליים ויראה יעילות גדולה מהDDR2.. אז, מה אתם אומרים? שווה לחכות את החודשיים-שלושה האלה, או שבכלל עוד חודשיים-שלושה הקנייה של זה לא תהיה ריאלית? או לא שווה, ביחס לאפשרויות עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
GA-K8NE Rev 2.x http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1958&ProductName=GA-K8NE VS GA-K8N51GMF http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1950&ModelName=GA-K8N51GMF איזה מהם הכי טוב (עזבו את הAM2 אין ל צורך בו)
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי מה ההבדלים בין הזיכרונות NT מול NQ? מעבר להבדל של 40 שח ל 1048 לטובת ה NT
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי מחשב בן שנה (זקן הבחור), עם לוח אם של ABIT מסוג 3RD EYE בצ'יפסט 925. במשך הזמן שיש לי אותו, לא עדכנתי לו את ה BIOS. חבר שלי שקנה לא מזמן חדש עם 7800GTX טען שעידכון BIOS בלוח שלו (גם של ABIT, פשוט ה FATALITY), שיפר פלאים את הטמפרטורה של המעבד ובכלל החום שנפלט מהמחשב. האם כדאי גם לי לעדכן BIOS? מה הסיכונים הכרוכים בכך? ומה בדיוק להוריד מעמוד ההורדות של ABIT ללוח שלי? עמוד ההורדות של ABIT ללוח האם שלי תודה לכל עוזר.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי שני לוחות של DDR2 שכל אחד בנפח של 512 RAM אני מעוניין להוסיף עוד 1024 RAM באופן מיידי. השאלה שלי היא כזאת- האם הוספת זכרון כרוכה בפרמוט המחשב או שזהו תהליך פשוט של הוספת הכרטיסים הנ"ל. האם צפויות בעיות בדרך זאתי? כמו כן, אם אני מוסיף 2 שני לוחות נוספים של חברה אחרת או פורמט אחר של RAM - האם זהו תהליך תקין או שמומלץ להוסיף זכרונות מאותה הפירמה? בתודה - ארז
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב ? Gigabyte GA-P31-DS3L Gigabyte GA-P35-S3L Gigabyte GA-P35-DS3L Gigabyte GA-P35-DS3 Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-P35C-DS3R Gigabyte GA-P35-DS3P או Abit IP35-E ?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
{השאלה בכותרת} זאת אומרת, אפשר לא לקנות כרטיס מסך, ולחבר את המסך ללוח האם הזה? (ז"א, יש חיבור לכבל מסך? וחיבור דיגיטלי DVI?) אם לא, אז יש לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך? (ומתאים ל-Intel Duo E6750).
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה עדיף ? 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel Extreme Performance PC3-10666 (1333MHz) Low Latency (7-7-7-20) 780 ש"ח או 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel xtreme Performance PC3-12800 (1600MHz) Low Latency (8-8-8-24) 785 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כך היתבטא Jim Allchin סגן נשיא בקבוצת המערכות במיקרוסופט בכנס IDF אתמול. (מערכת ההפעלה מיועדת למעבדים שתואמים לתקן AMD64 שנתמך כעת גם על ידי אינטל) למערכת ההפעלה החדשה גרסה שולחנית וגרסה לשרתים ותאיץ ביצועים של יישומי 64 ביט לפחות ב 35% ביחס ליישומי 32 ביט דומים, טען Allchin. חלק מיישומי 32 ביט עלולים להרוויח עד 30% שיפור בביצועים תחת מערכת ההפעלה החדשה אך מיקרוסופט מצפה לפחות או יותר 5% שיפור ביישומי 32 ביט. המעבר ל x64 הוא פשוט וקל, אמר Allchin. מיקרוסופט תמשיך לתמוך במעבד האיטניום למרות מסרים מנוגדים שנשמעו בעבר. Allchin סיים את דבריו בפניה לציבור המפתחים: "הגיע הזמן. הכינו את התוכנה שלכם והמירו את היישומים שלכם עכשיו" מקור: THG http://www.tomshardware.com/hardnews/200…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, קונים לאחי מחשב חדששאמור לספק אותו לכמה שנים הבאות. כרגע הוא בן 7 אבל המחשב אמור להריץ משחקים יחסית כבדים עכשיו (אובליביון וחבריו) ומשחקים קצת יותר כבדים בעתיד (לאו דווקא על HIGH). בינתיים המחשב בערך כזה: P31-DS3L, 2GB 800MHZ, 9600GT. ההתלבטות היא לגבי המעבד: בהתחלה חשבתי על ה E2180 ושאר המעבדים מהסידרה אבל עכשיו אני יותר חושב לכיוון הC2D וה 600-700 ש"ח. אז חשבתי על ה E6550. איך הוא? אופציה טובה? משהו אחר מומלץ? שימו לב שהמעבד לא יעבור OC בשום צטורה וגם לא בחנות (אני יודע שביזבוז אבל אבא שלי מתעקש.. ). תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 23:11:59 עזרה? מישהו?
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב. למשחקים,סרטים,עבודות ועוד. ומה ההבדל בין 2 המעבדים.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כותרת. וישלח לארץ(אם זה לא מובן מאליו)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללוח שלי יש תושבת די ישנה - 1156 - אז אני צריך למצוא מעבד יד שניה. מצאתי ב-eBay מעבד i7-880 בכ-500 ש"ח ממוכר סיני כלשהו, עם המון ביקורות חיוביות (ודירוג של 98%). האם המעבד הזה יעבוד אצלי ישר? האם צריך להזהר מזיופים או שזו לא סכנה אמיתית? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,עשיתי פירמוט למחשב עם המפרט הבא : Asus P5LD2 6600gt 1gb ram p4 2.4 הגירסא של החלונות היא xp sp3 pro. לאחר שנעשה הפירמוט,לא נמצאה הקופסא של שלוח אם והכ.מסך אשר מכילים את כל הדרייברים הנחוצים. אם מישהו יכול להביא לי להורדה,ואז לצריבה את הדיסק של הלוח ASUS P5LD2 ,תודה רבה וזה ממש דחוף עקב פעילות בבורסה.. אם לא ניתן להביא את הדיסק,אז גם דרייבר לכ.רשת ,קול ,צ'יפסט וכל מה שנחוץ גם יהיה מצויין,שוב תודה רבה וזה ממש דחוף
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
צריך עזרה לגבי החלטה ,איזה סוג מעבד לקנות INTEL או AMD . האם את "Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? " או את אחד האינטלים" Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?" שהוא אותו מחיר. ומה לגבי לוחות אם כדאיים . אם משהו יודע לפרט קצת על המעבדים ולוחות אם אשמח לשמוע .
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הי אני מתכוון לקנות שילוש חדש (הלוח הישן נשרף - 775 עם DDR2). האמת שהרבה זמן לא הייתי בשוק, ואני לא ממש בקיא בהבדלים - וממילא, המחשב מיועד לילד. בכל מקום שהייתי הציעו לי לקנות 8 ג'יגה זכרון. האם זה באמת משמעותי למשחקים לעומת 4? בנוסף, לצרכי סרטים ומשחקים ברמה טובה (חיבור HDMI לטלוויזיה) הציעו לי בכל מקום מעבד שונה. אז מה עדיף (כולם במסגרת התקציב שלי): 1) A10-5800 2) I3-2100 3) I3-3225 4) I5-2310
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה יש לי 4 סטיקים של 256 ראם כל אחד וכידוע לכם בלוח אם Asus P4S800D-X יש 4 מקומות אז הכל אצלי תפוס ... עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש (Radeon X1950Pro 256MB AGP) ואמרו לי שכדאי לי שיהיה לי לפחות ג'יגה וחצי ראם ... אז השאלה שלי היא כזאת ... אם אני אוציא 2 סטיקים ואוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 512 ראם לא תהיה בעיה ? יעני זה Dual אני חושב שכולם צריכים להיות אותו דבר לא ?.. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
היי אנשים, אני מחפש המלצות ללוח אם שיעמוד בתנאים האילו : 1.הרחבה עד 8 גיגה זכרון 2. כרטיס מסך ONBOARD 3. תמיכה באפשרות שדרוג עתידית לארבע ליבות 4. Gigabit LAN ושהמחיר יהיה עד 800 ש"ח OC לא משחק תפקיד בחיפוש !!!
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח אם ומעבד חדש צריך עזרה לבחור חברה של הלוח ואיזה סוקט ואיזה סוג צ'יפסט ואיזה סוג זיכרון בקשר למעבד מה עדיף intel או amd המחשב הוא למטרת משחקים והורדות כבדות
-
- 5 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
ואם כן, בכמה אחוזים... לטעמכם? ושאלת בונוס, האם בהתחשב בתשובות שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות זכרון brandname או שעדיף לחסוך?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-