מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
האם ASUS P5Q תומך בזיכרונות 1000MHZ? אם כן מה עדיף 800 עם 4CL או 1000 עם 5 CL, מה עדיף לOC.? תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן. אם אתם זוכרים פתחתי פה ממש לא מזמן דיון בקשר לשדרוג הזכרונות לאחר התייעצויות עם כמה מחברי הפורום החלטתי שאני הולך על ה-2GB של g.skill מדגם F1-3200PHU2-2GBNT והזמנתי אותם עוד באותו יום. יום למחרת אני מקבל טלפון מהחנות שהזכרונות לא במלאי ויעברו לפחות שבועיים ימי עסקים עד שיחזרו למלאי. אחד העובדים בחנות הציע לי להחליף את זכרונות ה-g.skill שעלו 640 ש"ח בזכרונות OCZ עם נתונים דומים שעולים 700 ש"ח ונמצאים כרגע במלאי. הדגם המדובר הוא כאמור OCZ4002048V3DC-K אני לא מבין גדול בזכרונות, אבל יודע ש-OCZ הם שם דבר במה שקשור בזכרונות. מצד שני מדובר בזכרונות Value עם CL3 ותזמונים זהים לאלו של ה-g.skill האם בכל זאת לדעתכם ההבדל בין ה-OCZ ל-g.skill שווה את התוספת במחיר (האם OCZ בהכרח…
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תגידו מה זה אומר לכם ? http://www.geocities.com/alabama336598/ זה מי לוח GA-7VRXP VER2.0 תגידו מה זה , לא הבנתי???
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות כשרוצים להעביר מעבד מתוך מחשב אחד לשני בשני המחשבים היה מחובר מעבד עד עכשיו, אני זורק את המעבד של המחשב הישן, ושם בתוכו את המעבד של המחשב השני האם קשה להוציא את המעבד מהמחשב השני? האם קשה להכניס למחשב מעבד ? שימו לב שלא מדובר ברכיבים חדשים, שני המחשבים מתפקדים כבר 3 שנים אז אם המשחה כבר נדבקה או מרוב החום המעבד נדבק ללוח אם - זה ייתכן?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
Kingston 512ddr אני קונה ב 450 *2 =900 ש"ח לעומת A-DATA 512ddr שאני קונה 390*2= 780ש"ח מי יותר טוב? ומי עדיף מבחינת כסף,תמורה שאני מקבל....
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, כל הזמן שמדברים על מכוניות, כולנו בקיאים ומכירים היטב כל סוג של אוטו האם הוא יפני , גרמני, אמריקאי וכו'... ויש לזה חשיבות. והנה יש לי שאלה מעניינת שלמרות שעשיתי חיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה עליה... אולי כאן ידידיי היקרים תוכלו לתרום מהידע הנרחב והמכובד שיש בידכם ? השאלה: ASUS , MSI, ABIT, GIGABYTE, DFI, ALBATRON, וכמובן INTEL. (אם תרצו להוסיף לרשימה הרי זה משובח ) מהי החברה, ואיפה תכל'ס מיוצר הלוח...? אנא אם תוכלו, השתדלו לענות כך שנבין: לדוגמא הרכב טויוטה קורולה היא חברה יפנית אבל מיוצר בטורקיה. ולבסוף אחרי שתרמתם כמה שיכולתם(ותבורכו על כך), אנא אימרו את דעתכם על הדילמה הבאה: האם יש לכך חשיבות עבור לוחות אם? כמו במכוניות? תודה לכל המשיבים ותבורכו על הידע ה…
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש את הגיגה בייט שנראה ממש יפה וטוב וגם יש את האסוס וה אמ אז איי... אז....איזה אחד לפי דעתכם עדיף מבחינת ביצועים נטו בלי קשר לאם יש אותו בארף או מחיר או משהוא בסגנון....
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת שדרוג מתוכנן, מבקש המלצה ללוח אם (תושבת 1150) המאפשר OC למעבד i7 4770k מסגרת תקציב כ 850 שח אודה מאוד לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קיט של 2X2.. יש שני סטים שאני חושב לקנות : G.Skill - http://tms.co.il/product/3634 או A-Data - http://tms.co.il/product/5362 אני אוסיף את הקיט הזה ל 2X1 של OCZ Platinum Revision 2 כך שאני רוצה שהם יתאימו בוולטג'.. התיזמונים פחות קריטי (4-4-4-15 לעומת הזכרונותה אלה 5-5-5-15)
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הסתכלתי בהבדלים בין הדגמים השונים של סדרת ה- P4C800 של אסוס: http://www.asus.com.tw/support/faq/qanda.aspx?KB_ID=84821 וראיתי שם משהו: "Post reporter" שאלות: 1)מה זה? 2)מי זה? 3)איך מזהים שיש לך את זה? בתודה, AaaBb (דרך אגב, הטיפ של הנקניקיות פשוט נהדר...וגם המלח!)
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אוקיי , לפני חודש קניתי בKSP AMD ATHLON XP 2400+ Tbred core וקיבלתי אותו עם Thorton Core עכשיו השאלה שלי , מזה THORTON? למה הוא משתווה? הוא פחות טוב מהTBRED הרגיל ? למעבד יש 256KB L2 CACHE ו266MHZ FSB כמו לTBRED... לפי מה שקראתי הוא יותר טוב מהTBRED אבל פחות טוב מהבארטון , אבל עכשיו Maphisto אומר לי שהמעבד הזה שווה ערך לדיורון ולסלרון , האם מישהו מוכן להאיר את עיני ? זה דחוף. ד"א : בבנצ'מארק הסינטטי הרגיל של סנדרה הוא נותן אותה תוצאה של ה2400 הרגיל , בPCMARK2002 הוא נותן 5974נקודות שזה נחשב טוב מאוד אם אני לא טועה... איך אני יכול לבדוק עוד כדי להבין אם המעבד טוב או רע?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
יש לי נייד דל, 5110 , ויש בו כרטיס GT525 , ראיתי באיביי למכירה כרטיס 560M.. http://www.ebay.com/itm/New-Nvidia-GeForce-GTX-560M-1-5G-GDDR5-Video-Card-N12E-/110808839886?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item19ccb8b6ce האם יש מצב להחליף ולשדרג את הנייד לי? איך אני יודע אם הספק כוח (אם יש כזה) יחזיק? למישהו יש ניסיון? מישהו חושב יש סיכוי שזה יעבוד? שאר המפרט : I7 2670QM , 8Gb ..
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תכונות: 90nm process - תהליך ייצור ל 90 ננו מטר דור ב. SSE3 instructions - קבוצת פקודות מעבד נוספת שתעזור בעתיד. memory controller upgrade - שיפורים בבקר הזכרון. lower default voltage - מתח עבודה של 1.4 וולט. מהירות השעון של המעבד היא 2 גיגה הרץ, הסוקר הצליח להעלות את מהירות השעון ל 2.8 גיגה הרץ על בסיס פזור החום המקורי של AMD שמגיע עם המעבד ולא שינויים באספקת החשמל למעבד. (ההמהרה הנ"ל בוצעה על הלוח של DFI). התוצאה הזו מעוררת ציפיות לקראת שאר מעבדי AMD עד סוף השנה, למשל ה FX-57, אתלון 64 4200+ וכפולי הליבות. משום מה הסוקר משווה את ה venice ל newcastle שיא גרסת ה 130 ננו מטר שכבר פחות או יותר הוחלפה על ידי ה winchester. מקור הידיעה: http://www.xtremes…
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אממ אני מעניין לקנות מחשב חדש מ-KSP, תיכננתי לקנות את הלוח, ABiT AN8 Ultra, אך לפני כמה ימים נראה כאילו הוא חסר במלאי... יש להם ABiT KN8 Ultra, רציתי לדעת האם ההבדל בינהם רציני? כי הפרשי מחירים היו 105 שקל אם אינני טועה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חבר שלי כרגע עם פנטיום 4 1.8GHZ ישן, עם זכרונות SDRAM אבל העיקר יש לו 6800AGP חדש שהוא קנה בארה"ב, ועכשיו הוא רוצה לקנות שילוש חדש של מעבד-לוח-זכרונות, הבעייתיות היא שאי אפשר ללכת על NF4 כי יש לו AGP :\ האם כדי להשקיע את מלוא הכסף בAMD64 939 ולוח NF3 ULTRA? או אולי להשקיע קצת כסף במערכת חדשה אבל פחות חזקה? בקיצור מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול מהו לוח האם הכי מתאים וטוב למעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core Processor S939 וכרטיס מסך 7600GT? תודה
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מעבד AMD ATHLON 3000+ 64 BIT, ונכון לעכשיו אני מעוניין בשדרוג של לוח האם. אני מעדיף לקנות לוח אם זול ויותר טוב מזה שיש לי עכשיו כדי שיוכל לתמוך בזכרונות DDR3. אם למישהו יש עצה טובה בנושא (אני יודע שאולי כדאי להחליף את המעבד, אך אני די מרוצה ממנו, והתקציב שלי מוגבל) אני מוכן להשקיע עד 500 שח, ובנוסף אני צריך גם להשקיע בזכרונות. אז שוב אני מקווה שיש מישהו שמבין בנושא ויוכל לתת לי עצה, לינקים יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את המדריך הבא: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=19365 אני יכול להשתמש איתו על הלוח אם שלי? יש לי את הGigabyte 965P-DS3 Rev 3.3 עם גרסאת ביוס F14a. בנוסף אני עושה Flash לביוס דרך Windows ככה שאם אני רואה משהו חריג אני יכול ישר לעשות Flash לביוס "סטוק" וזה אמור להיות בסדר, אבל אני עדיין רוצה להיות בטוח. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8PE667PRO ASUS P-4PE/L מישהו יודע איזה מהלוחות עם ביצועים יותר טובים, יותר טוב לאוברקלוק, יותר יציב?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GigaByte 945GCM-S2L עם המעבד intel E2160. המעבד הזה ישן ויש לי מעבד Pentium D 940. כדאי לי להחליף למעבד Pentium D 940 3.2Ghz או שהוא יותר ישן? ואם כדאי, אני יכול להחליף חופשי? לפרק את הקירור מעל המעבד להוציא אותו להכניס את החדש ולהחזיר את הקירור? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא... קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לעבוד\לסדר שני מחשבים מדור הCore2Duo, עם ערכות שבבים P35 וP43. היו לי גם 6 סטיקים של זכרונות DRR2 1066 כביכול, של החברות kingston, corsiar, g.skill. מתוך כל ששת הזכרונות, רק אחד הצליח לעבור memtest86+ 4.20 בלי להוציא אף שגיאה במהירות 1066 (זה היה סטיק של corsiar, אחד מתוך dual kit. הסטיק השני לא הצליח לעמוד במשימה). הזכרונות כן הריצו בדיקה חלקה כשסורסו למהירות 800 בתזמונים 5-5-5-18 (בטח היה אפשר למתוח עוד ל15, לא בדקתי). לדעתי הממצאים מוכיחים שאף יצרנית לא באמת עשתה פס יצור מיוחד לPC8500 אלא פשוט כולם בחרו PC6400 שנראו להם 'מובחרים' מספיק כדי לעמוד באוברקלוק הכפוי (מה גם שהוולטים 2.1-2.3 שצויינו עליהם די מאששים את זה). מילא אם זה היה עובד, אבל רובם לא מספקי…
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי. אתם בדרך כלל שולחים לי אחלה עצות, אז תודה. אני מחפש זכרון DDR 400 MHZ 2X512MB כמה שיותר טוב במחיר 500-1000 ש"ח. זה למטרת משחקים ו OC לא ממש חשוב לי. ובגלל שאתם כל כך נחמדים צרפתי לכם פרס! תהנו... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 777 צפיות
-