עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה להוסיף עוד 2G זיכרון במחשב החדש שלי >> כרגע יש לי כבר 2G האם זה יראה לי >> או ישתמש רק ב 3G זיכרון? ביגלל מערכת ההפעלה XP ? ואם כן >>> איך אפשר ליבדוק היום! שכל ה 4G תקינים? THX

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by scheinerman,

שלום, יש לי את הלוח אם הזה : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov וכרגע יש לי 4 ג'יגה בייט זיכרון ואני רוצה לשדרג את הזכרון. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה? תודה!

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הבנתי שעל פי מתח זרם וכו' אני יכול לדעת אם מעבד חם או קר. אמרו לי שהמעבדים החדשים של AMD 64 ה W שלהם הוא 89 ! שזה נחשב קר. איפה אפשר להשיג את הרשימה עם כל המפרט הטכני של כל המעבדים כולל VCORE כולל ה W כולל הכול ! אני לא מוצא את זה הייתי בגוגל נאדה כלום. אני רוצה לדעת עפ"י מפרט טכני אם מעבד הוא חם או קר !

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by bsphere,

החלטתי לקנות את הלוח הנ"ל וגם הזמנתי מהחנות, היום מישהו שלח לי פה הודעה ורשם לי סיפורי זוועה עליו. האם מישהו נתקל איתו בבעיות מיוחדות ? הבחור ממש הפחיד אותי ואני ממש לא רוצה להסתכן עם לוח לא יציב ובעייתי. דיברתי עם החנות לגבי הזמנת משהו אחר, נדלקתי על ה ASUS P5B-E החדש שבאותו מחיר של ה DS4 אבל כמובן לא במלאי אצל היבואן, זמן הגעה לא כזה ידוע. יש את ה DS3 ו P5B הרגיל. אני צריך חוות דעת מניסיון על ה DS4, אני ממש מפחד לקנות אותו אחרי מה שסיפרו לי. מה כן הייתם ממליצים לי לקנות (OC בסיסי, רק העלאת הבאס ל 333 ואת מהירות E6600 ל 3000). צריך תשובה די מהירה כי החנות מחכה לתשובה מה לעשות עם ההזמנה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  5. http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=98&p2=68 שקלתי שדרוג מעבד (בגלל הVT) , והופתעתי... מה גם שכיום אני בOC של 3G בE2180

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  6. שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). * האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by Game5,

שלום , יש לי כרגע 512mb אני חושב ddr 400 . האם זה מספיק? או צריך להוסיף זכרון? ואם להוסיף , להוסיף אחד של 512 , אחד של 1 gb או בכלל 2 של 512 ? תודה

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

מה לדעתכם יותר כדאי לי לקנות? Gigabyte K8N-SLI? או? DFI Nforce 4 Ultra Infinity (939) SLI בשבילי זה ממש לא חובה, זה בונוס, אז אל תזכירו את זה. וגם תגידו למה "X" יותר טוב בבקשה.

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by magnom,

הנתונים של המחשב מצורפים בקובץ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by tiger2014,

קניתי מעבד חדש ומסתבר שהמוכר התבלבל ובחשבונית מופיע לי TRAY במקום BOX האם יש הבדל? האם להחליף לבוקס ? מה שהבנתי שהמאורר שבא עם המעבד זהו ההבדל היחיד אבל הזמנתי עם המעבד קירור נוזלי להחליף או להשאיר את ה tray?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב עם לוח אם של ASUS כרטיס קול: Game Theater XP ו9700 RADEON. האם יש אפשרות לחסוך כסף ולקנות את הלוח אם ללא הכרטיס קול שעליו? ???

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Princeton www.princetonusa.com SpecTek http://www.spectek.com/ מישהו יודע איזה צ'יפים יש על הזכרונות האלה, או פרטים אחרים עליהם... כי אני חיפשתי ולא מצאתי... כעקרון אני מתעניין בסטיקים של 512MB אני יודע שהזכרונות האלה מאוד זולים יחסית... וכנראה בהתאם הם גם לא ממש מוצלחים...

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  13. נכון להיום זה הלוח הכי חזק של אינטל. איך הוא באובר קלוק? האם הוא מומלץ? יש איזו ביקורת עליו? הבנתי שהוא לא תומך ב DDR2 800MHz, זה נכון? בכלל על הלוח הזה מה אתם אומרים? יש תמורה טובה יותר למחיר שהוא עולה? תודה,

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  14. עד עכשיו רציתי לרכוש מעבד dual core 3.4GHz D940 ולוח של Asus P5LD2 בתקציב של עד 2000 ש"ח בערך (כמה שפחות יותר טוב). אבל עם יציאת המעבד החדש אני תוהה אם אני יכול להשיג משהו יותר טוב באותו תקציב (או פחות). אני רוצה שהלוח יהיה אף הוא של Asus ושיתמוך כמובן במעבד בדור החדש, איזה מעבד כדאי לי לקנות (אני חושב על ה E6300 כדי לא לחרוג מהתקציב ולוח אני כבר לא יודע), יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  15. האם יש מעבדיי קונרו יותר זולים מבksp? ,תנו חנויות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by sahargt,

יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת אם אני יכול לשים את המעבד הזה לוח אביט IS7-E מעבד Intel Pentium 4 3.2GHz E Prescott 1MB 800MHz Box

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by danshimsh,

שלום לכולם, הייתי אתמול בסניף של באג ושאלתי לגבי USB3 על מחשבי דסקטופ. המוכר אמר שבמחשבים הרגילים אין אך ייתכן שיש בדגמים היקרים יותר. האם USB3 לא נכנס לשוק בכל מחשב חדש שיוצא ? מדברים על USB3 כבר הרבה זמן אם עדיין לא - מה הצפי? דן שמשוני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, נשרף לי לאחרונה המעבד (AMD XP 2500+). המעבד נשרף "ללא סיבה מוצדקת" - הכוונה שלא ביצעתי אוברקלוק או שפגעתי בו פיזית. מהספק הבנתי, שהוא נותן אחריות בת שנה בלבד, אך היצרנית (AMD) נותנת 3 שנים אחריות על המעבד. הוא (המוכר) טען, כי זהו דבר נורמלי לשלוח אליהם למעבדות שלהם בחו"ל את המעבד השרוף, וכי סביר להניח שהם ישלחו לי מעבד במקום. שאלתי היא האם הדבר באמת "מקובל" ושווה את המאמץ? אם מישהו ביצע דבר כזה אשמח לשמוע פרטים, תודה, יונתן

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by yaron9988,

שלום לכולם אני צריך קצת עזרה חברים , אני מחפש לוחות mini atx / ITX גודל הלוח שלא יעלה על המידות 17*17 ס"מ מצאתי לוח של via אבל אני רוצה לבדוק עוד מספר חברות כמו ASUS ABIT INTEL ואם יש לכם עוד הצעות אני אשמח לשמוע כמובן קישורים לאתרים שאני אוכל לקרוא על הלוחות הללו יתקבלו בברכה ירון

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by Nirro,

אוברקלוקינג מדהים של 80% (כמעט 2GHz) למעבד הזה. ושוב, שיא ב- SuperPI. :yelclap: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1471041#post1471041

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by anatoli,

שלום חברים, יש לי כרגע 2 סטיקים של 512MB, ועוד שניים בדרך אליי. אני כבר מודע לעובדה שכשאני אמקם את שני הסטיקים הנוספים הטמפרטורה של הזיכרונות תעלה בגלל המחסור במרחב שיאפשר להם להתקרר. כרגע הזיכרונות רצים על DDR500 (עם תזמונים מאוד חופשיים) וזו גם המהירות שבה הם ירוצו כשיגיעו 2 הסטיקים החדשים. הטמפרטורה של הזכרונות כעת לאחר בדיקת מאמץ מלאה מגיעה ל-51מעלות (טמפרטורה של גוף הקירור ללא שום מאוורר שנושף עליו כדי לא לפגוע בתקינות המדידה). השאלה שלי היא, מהי טמפרטורה תקינה? מהה המקסימום המותר, ואיזו טמפרטורה נחשבת הרף שניתן לעבוד איתו בלי דאגות? תודה, Anatoli.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by ido-nava,

יש לי בנייח קיט של Crucial 2x2gb , מדגם ct25664ba1339.m8fr, במהירות 1333mhz. לוח אם- http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67bl.html אני רוצה להוסיף עכשיו עוד 4 gb של זכרון, השאלה שלי היא אם אני קונה לדוגמא זכרון במהירות יותר גבוהה, אז הזכרון יעבוד אך יהיה על המהירות והתזמונים של הזכרון הישן נכון? וכך אם זכרון מהיר יותר יהיה יותר זול, אז אין לי בעיה לרכוש אותו? ועוד שאלה, עדיף לי לרכוש קיט של עוד 2x2gb ואז הזכרון יעבוד ב dual/quad channel או שאין את הדברים האלה יותר ואני יכול לקנות זכרון 1 של 4gb?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אז, אחרי כל מבחני הביצועים וכו' בהתחשב במצב כיום בשוק, מה עדיף יותר? מעבד מהיר בעל שתי ליבות, או קצת יותר איטי אבל עם 4 ליבות? ואם לוקחים מהירות זהה, נניח מעבד כמו QX9650 לעומת E8500 (הE8500 קצת יותר מהיר בMHZ) מי עדיף למשחקים? יתן יותר ביצועים (אם בכלל) ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ofer40,

היי יש פה משהו שאני לא מבין אז אולי תסבירו לי? מה ההבדל בין הזכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~24744~15~0.htm לשני סטיקים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~24730~15~0.htm למה שאקנה את הראשון ולא אקח שני סטיקים מהשני? זה נראה אותו זכרון רק שיש הבדל במחיר או שאני יכול לקנות מפה בנפרד 2GB במחיר זול http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=229&idproduct=1403 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by victory,

במפרט כרטיס מסך רשום DDR3 , הלוח אם תומך בDDR3 הזיכרון במחשב הוא DDR2 , האם הזיכרון בין הלוח לכרטיס מסך יעבוד על DDR3

• 5 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.