עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mr_wizard,

אני ממש מתלבט בין שני מעבדים.. אני בונה מחשב למשחקים וצריך להחליט בין: 1: INTEL CORE 2 DUO E6850 2: INETL Q6600 מה עדיף למשחקים??

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  2. הלוחות המדוברים הם: 1. GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 2. ‏P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio‎ האם ההבדל הוא מהותי? או רק במהירות? ובזכרון? תודות על תשובות מהירות! רון

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  3. שלום לכולם, קיבלתי לפני יומיים מעבד חדש i5-4670k, כרטיס מסך EVGA GTX 760 וכונן SSD EVO840 מארה"ב. אני זקוק לכל שאר ההשלמות: לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, מארז+ספק וכונן קשיח, אין צורך בציוד הקפי. המחשב מיועד למשחקים, אני לא יודע אם אעשה OC בעתיד. אשמח לעזרתכם, תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by babu,

GPU -XFX RADEON 5850 HD POWER SUPPLY-ULTRA X4 500W MUDOLAR OCZ INTEL EXTREME DUAL CHANNEL 4GB PC12800 DDR3 1600MHZׂ E8400 INTEL אני לא מבין בלוחות עם כל הSLI וציפסטים בילבלו אותי מה תומך מה לא מה כן בקיצור שיהיה לוח אם חזק למשחקים סרטים ויתמוך בחומרה שאני ישים עליו בצורה טובה ושיהיה שווה את התמורה תקציב עד 1K אם מישהו חושב שהמפרט לא טוב מבחינת תמורה לתקציב הוא מוזמן לשנות אני חושב שזה סבבה !

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  5. תראו יש לי כרגעField Value Memory Module Properties Module Name Kingston K Serial Number 912C6266h (1717709969) Manufacture Date Week 47 / 2004 Module Size 512 MB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh ואני רוצה לשדרג לג'יגה זיכרון אז אתם יכולים לתת לי עוד כרטיס כזה שיתאים לי גם של 512 מגה?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  6. אני מחפש זיכרון ללוח והמעבד שהיו בהגרלה אני לא הולך לעשות OC מטורף אבל אשמח אם תהיה אפשרות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח, אבל אין בעיה לחרוג אם יש משהו בסביבה הקרובה שיש לו תיזמונים ממש טובים אם בא עם קירור טוב יותר.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Dr@gon,

זקוק לזכרון של 512MB בשביל OC מוכן להשקיע 1000 שקל

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by X-BLADE,

אני מתכנן לקנות את המעבד Q6600 ויש לי את הלוח gigabyte 965p-ds3. אני רוצה לעשות למעבד הנ"ל OC עד לכ3.0-3.2GHZ ביצבות מלאה. כסף אין הרבה=\ [גג גג גג 400 שקל ורק אם זה ממש ממש יצדיק את המחיר] ושיהיו של חברה אמינה. עדיפות לskypc\foxpc. תודה מראש לעוזרים =] עריכה מצאתי את הזכרונות הללו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 התזמונים מעולים חברה דיי טובה האם זה מצדיק מחיר של 50 שקל יותר מהשאר?

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  9. אני מעוניין להרכיב מפרט למשחקים ומולטימדיה. כרגע אני מנסה להגיע לשילוש המתאים ביותר, כי עם שאר הרכיבים יהיה פשוט יותר להסתדר אח"כ. התקציב: 2.5K לשלושת הרכיבים, רצוי לא להשתמש ביותר. מעבד: אני נוטה לבחור ב-3570K בעל הביצועים הטובים ביותר בסדרה והוא גם לא מגביל אותי ל-OC עתידי. זיכרון: החלטתי שכדי להתפנק אקח 16GB זכרון RAM השאלה איזה סוג כדאי לקחת, 4*4GB או 2*8GB? ולגבי מהירותו, 1600 או 1333? לוח: אני מתלבט בין שני דגמים של ג'יגה בייט שההפרש ביניהם 150 ש"ח בקירוב, ולא מצאתי בהם יותר מדי הבדלים. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה פשר ההפרש המשמעותי יחסית במחיריהם, ומה מתאים יותר לשימושי. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4140#ov http://www.gigabyte.us/produc…

• 65 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by arkadur,

טוב המחשב שלי די חלש, וחסר פוטנציאל אני שוקל לעשות את הצעד הבא אני הולך לחנות, נותן למוכר את הלוח (asus p4s800), ומעבד (intel 2.6 HT northwood) מזדכה עליהם מוסיף עוד 400-500 שקל, ומביא משהו קצת יותר טוב (AMD 64 BIT??) מה אני כבר אוכל להביא בסכום הזה? אולי אני אזדכה על 2 סטיקים של זכרונות 256 כ"א, 400 MHZ. כמה שווה כל זה, ומה כדאי להביא?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by 114508534,

חבר מהבסיס רוצה למכור לי את זה intel pentium 4 2.4 GHZ asus p4p800 - לוח אם זיכרון 512 MD DDR ב 400 ש"ח שווה או לא ? או שלנסות להוריד עוד קצת

12. Started by xena2305,

קיבלתי הרבה תגובות שליליות לגבי הלוח אם במחשב החדש שלי(בפורום מפרטים),אשמח לדעת מה בדיוק לא בסדר איתו: לוח אם GIGABYTE K8VT800+SB+LAN+SATA(S-7 המעבד הוא amd 3000 64bit

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  13. איך המעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box? לאיזה מעבדים בסדרת אינטל הוא משתווה? האם הוא סובל מבעיות(חום, באגים) כלשהן? ובכללי מזאת הסדרה הזאת... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by amitaihasnes7,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor.

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  15. יש לי היום מעבד פלומינו 2000 עם לוח אם KT400 של GIGABYTE חשבתי לשדרג לסמפרון פלרמו 64 ביט 2800 ולוח אם GA-K8NS של GIGABYTE מה דעתכם על המעבד על הלוח ועל כדאיות הדרוג בכלל

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. חבר שלי רוצה להיכנס לתחום המעבדים, זיכרונות ולוחות אם. אני רציתי להקל את העבודה שלו ולהכין הסברים כבר בתחילת הדרך כדי שלא יהיו לו בעיות. עכשיו אני צריך שאנשים יגידו לי אם זה הסבר טוב מה שהכנתי (אני ממש לא רוצה להטעות אותו), והאם ישנו חומר נוסף שקשור לנושא שלא כתבתי עליו. חשוב להגיד גם שבגלל שהוא עדיין לא יודע כלום אני לא רוצה לסבך אותו, אז תגידו לי אם זה לא מסובך מדיי למישהוא שחושב שהמהירות שעון של המחשב זה הדבר הכי חשוב במעבד. ש: מה זה מהירות/תדר שעון. מה זה אומר וכיצד זה בא לידי ביטוי? ת: כל רכיב שמעביר לרכיב אחר במחשב מידע, עושה זאת בעזרת פעימות שעון. לזיכרונות, למעבד, ל-PCI-E, ל-AGP, יש שעון שדרכו עובר זרם חשמלי אל רכיב במחשב. מהירות שעון היא למעשה מספר הפ…

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  17. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. לכל אלה שקראו את ההודעה שלי ויודעים במה מודבר, כבר יודעים מה הם צריכים לעשות. כמו מקודם רק שהפעם ההסבר מדבר על מעבדי כפולי ליבות באופן כללי ונחמד. לכל אלה שלא יודעים זה מה שאני מבקש: חבר שלי רוצה להיכנס לעולם החומרה. הוא רוצה להתחיל ללמוד קצת על מעבדים ואז על כרטיסי מסך והלאה והלאה. עכשיו הוא לא יודע הרבה יש לו ידע דיי עלוב במעבדים. אז אני החלטתי לעזור לו ולכתוב לו הסברים כדאי שלא יהיה לו קשה מידי. אז אני מבקש ממכם להגיד לי אם ההסבר הקצר והנחמד הזה שכתבתי על מעבדים כפולי ליבה הוא נחמד או שיש מה להוסיף/ לשפר בו (ההסבר כתוב כאילו שאני מדבר אליו אז תתעלמו מזה ותעשו כאילו זה דיבור באופן כללי). ש: מהו מעבד דו ליבתי, מדוע צריכים מעבדים מסוג כזה והאם מעבדים ישנים יות…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך קצת חומר לימודי כללי על לוחות אם . אין צורך להפנות אותי לט'רד הדבוק שקיים בפורום על לוחות אם כי קראתי את כולו ולא באתי על סיפוקי. החומר הלימודי שאני צריך הוא כזה : 1. רקע כללי על לוחות אם ושימושים שונים 2. לימוד סכימה כללית של לוח אם. - איפה ממקום כל דבר ומה תפקידו (כולל הכל - גם ג'אמפרים) 3. סוגים נפוצים של לוחות אם ושימושם (amd intel וכו) 4. איך אפשר לזהות (ויזואלית) סוגי סוקטים 5. כל דבר שקשור לעניין. בקשתי המון ואני אודה למי שיעזור לי תודה ואחלה לילה שיהיה לנו

19. Started by carpedm,

אני מעוניין לקנות - מעבד, לוח אם, מאורר רציני ללוח אם, וזיכרונות מתאימים. חשבתי על: Core I3 4GB זיכרון DDR3 כמובן ומאוורר לוח אם אולי משהו של arctic בסכום של עד 3000 ש"ח (נראה לי שזה באזור תקנו אותי אם אני טועה) הבעייה שאני לא מבין יותר מידי בדגמים שיש היום בהבדלים בינהם ובאיזה חברה כדי לקנות כדי לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. אני מעוניין בהמלצות על דגמים וחברות כדי להרכיב לעצמי עסקת לכל אחד מהרכיבים ברשימה. אגב אם מישהו חושב ויכול להסביר לי למה כדי לי דווקא core I5 אני פתוח להצעות.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  20. 1. A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 2. A7N8X(nForce2)128bitDDR 3. A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 4. 7VAXP Ultra AGPx8 raid133,SATA,F.wire ההבדל המחירים הוא לא ממש משמעותי .. ואני עדיין לא סגור על ערכת השבבים ??!?! KT400 או על ה NFORCE 2 .... משום מה אני מחבב את VIA הרבה יותר מNvidia ..... מה ההבדל בכלל בין ה 1 ל 2 ? ( משהו כמו 150 שקל הבדל ) יש בסיס משמעותי להבדל ? תודה מראש לכול העוזרים . :AR15: נ.ב לא מעוניין ב OC עכשיו אבל רוצה להשאיר את האופציות פתוחות ל OC לא יותר מדי רציני ... ( בבבקשה אל תייעצו לי על EPOX ... יש לי עבר רע איתם .... - אני מפחד מהם ........ )

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by Scorp!on,

הייתי רוצה לברר כמה דברים והשמח אם תוכלו לייעץ לי כמו שאתם מיעצים לעוד הרבה אנשים. אז ככה קניתי מערכת מחשב לפני שנה וחצי שעלתה לי לא מעט כסף בזמנו ועד היום אני מרוצה מהמחשב אין לי תלונות בכלל. כמו שכולם כבר יודעים כל יום יוצא משהו חדש לשוק המחשבים ולכן צריך להישתדרג. כרגע אין לי צורך לקנות מערכת מחשב חדשה קומפלט עם צ'יפסט x58 ומערכת ci7 למרות שלא הייתי מתנגד אבל באמת שחבל להשקיע 6-7 אלף שקל אחרי שנה וחצי שקניתה מחשב כי אין לעניין הזה סוף (תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה לעינייננו אז ככה.... אמא שלי טסה לארה''ב וחשבתי אולי אם היא תוכל לקנות לי מעבד חדש השאלה שלי היא: איזה מעבד הייתם קונים (אני מדבר על CTQ) בתקציב של 1000-1500 שקל גג?? חשבתי על המעבדים: q9550 או q9650 השאל…

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  22. אוקי כרגע זה המפרט שלי: P4 2.4B ASUS P4S8X 256MB 266MHZ DDR SPECTEK MSI RADEON 9800 PRO תוצאות בנצ'ים (התוצאה נמוכה כנראה בגלל הזיכרון) 3DMARK03 - 5800 3DMARK01SE - 12000 ! AQUAMARK 3 - 33000 הזיכרון פשוט הורס משחקים! אין כמעט משחק חדש שרץ לי ממש חלק... יש לי כרגע את הסכום כדי לקנות סטיק של 256MB ולהוסיף לשלי, אבל הוא ירוץ על 266 MHZ (בכל מקרה אני יקנה סטיק עם 400 MHZ שיהיה לעתיד) יש ברשותי בערך 250 שקלים אני יכול לחסוך כדי לקנות 512MB 400MHZ אבל אין לי ממש מקום להוציא את הכסף (הורים זה לא אופציה אצלי) , חשבתי גם לקנות בEBAY אבל אמרתי עזוב אין אחריות. אם אני יוסיף למה שיש לי את הסטיק הבא - ADATA 256MB 400MHZ האם המחשב ירוץ חלק (וינדוס בכללי) כמובן שאני מחפש…

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  23. Started by eliran 23,

היי. ברצוני להגדיל את הזכרון שלי מ2GB ל-4GB (קרי - להוסיף זכרון של 2). זה המפרט של המחשב שלי: Win 7 Pro 32bit מעבד: intel core quad CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ זכרון: 2.00GB כרטיס זכרון: Asus Nvidia ENGT 430 1GB דיסק קשיח: 500GB מצטער אם החסרתי פרט חשוב. ואשמח להמלצה למקום בצפון שמוכר בלא מחירים מופקעים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני משדרג את הזכרונות שלי ובדקתי בזאפ וראיתי זכרונות במחיר ממש מגוחך רציתי לדעת אם מישהו קנה פעם באתר הזה ו\או אם מישהו יודע מה התזמונים המלאים של הזכרונות האלה PDP PSD512400 512MB DDR 400MHz Patriot CL2.5 Memory בדקתי באתר החברה אבל הם מפרסמים רק את ה CL 2.5 :bash כתובת האתר: http://www.kerenel.co.il/product.asp?pID=853 בכל מקרה אשמח לשמוע הצעות המלצות הערה הזכרונות אינם מיועדים לOC תודה מראש.......

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by stas12,

אני רוצה לקנות שלושה חלקים: מעבד AMD XP 2000MHZ זיכרון 333MHZ 256MB DDR לוח אם(תמליצו על משהו טוב) אני מקווה שהמערכת לא תעלה יותר מ1500ש"ח. עריכה ע"י biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית, ופירסום הודעה בפורום המתאים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.