עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה לוח M מומלץ למעבד 3000 סביב ה500-600 ש"ח, ואיזה זיכורנות (512MB) עד לתקציב של 500 ש"ח יתאימו לו ומומלצים. תודה רבה לעוזרים. נ.ב - זה דיי דחוף, מחר אני הולך לחנות. נ.ב2 - אני מצטער אם עברתי על חוקי הפורום או משהו כזה.

• 10 תגובות
    • 633 צפיות
  2. אם אני לא טועה המעבד הוא SOCKET 478 אני צריך לוח אם שיהיה עליו הכל. כרטיס מסך כרטיס קול וכל מה שרק אפשר במחיר הכי זול שיש. תודה

3. -לוח סוקט 939. -כרטיס מסך מובנה. -סלוט אחד לPCIE. זהו פחות או יותר..תודה.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by fizban,

שלום לכולם! לצערי אני לא ממש מבין בלוחות אם אז אני זקוק לעזרתכם ב1 בינואר אני קונה מחשב חדש והלכתי על המעבד core i7 950. אני זקוק ללוח אם שיוכל "לעמוד בקצב" שלו וכמו שציינתי, אני לא ממש מבין בלוחות אם אז... בכל מקרה, התקציב שלי ללוח אם עומד על בערך 1000 שקל אבל אני מוכן להתגמש כלפי מעלה עם באמת יש הבדל רציני בתועלת\ביצועים (בכל זאת, ראיתי שהלוח אם הכי יקר בארץ מגיע ל 2000 שקל) המחשב שאני קונה מיועד לעריכה גרפית רצינית, הפעלת כמה וכמה סביבות עבודה במקביל ועוד כמה ישומים שייטחנו לי את המחשב.. אז רצוי שיהיה חזק ;D כמובן שכרטיס מסך וכדומה אני גם אקנה אבל זה לא המקום לשאול גם על זה בכל מקרה, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה! עריכה: שכחתי לשאול.. יש כבר לוחות אם שתומכים ב…

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by psychuil,

אז הלוח אם של אשתי מת (קבל נפוח) ויש צורך להחליף אותו. להחליף שילוש לא בא בחשבון כי המחשב לא מספיק בשימוש כדי להצדיק הוצאה כזו, אז אני מחפש לוח אם באיזור ה300-350 שקל שיהווה מחליף. הדרישות: תאימות למעבד AMD 6000+ AM2 תאימות לDDR2 אפשרות לשילוב כרטיס מסך מודרני (שיקנה בהמשך) אפשר למצוא משהו שיעמוד בדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by EMXMAN,

שלום יש ברשותי מחשב שקניתי חלק חלק המפרט שלו זה : pentium Dual core e5200 2.50Ghz 2mb 800mhz fsb ASRock 4CoreDual-VSTA עם צ'יפס של Motherboard Chipset PT880Ultra זכרון DDRII 667mhz 1Gb X2 וכרטיס מסך sapphire Ati radeon 4650 1Gb לא מזמן קניתי את המעבד זכרון וכרטיס מסך זה לוח אם ישן שלי אך יש לי חשד שהוא לא תומך במקסימום של המעבד (ידוע לי שזה מעבד ישן אבל אני חייל זה התקציב ) כשהפעלתי את התוכנות EVEREST וCPUZ הם רושמות לי שהCLOCK של המעבד הוא 1200Mhz שזה ממש לא המהירות שלו זה אמור להיות 2500MHZ (core speed ויש לי חשד די גדול שהצ'יפסט לא תומך במעבד הספציפי שלי כמו שצריך רק בסדרות נמוכות או גבוהות יותר כגון Core 2duo וגם ידוע לי שזה די מגביל את הכרטיס מסך של…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לבנות מפרט מבוסס Intel C2D E6300 / E6400. האם מישהו יכול להציע לוח אם טוב, עם כרטיס גרפי מובנה, בסביבות 500-600 ש"ח? תודה.

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  8. יש למישהו איזושהי הצעה כמה שיותר זולה (אבל לא משהו זבל) ? תודה!

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  9. Started by OR007,

אני נוטה יותר לכיוןן של ג'יגה בייט אבל אני לא מתמצא בדגמים של אינטל. אז תמליצו לי על לוח טוב (שאם אפשר בבקשה יתמוך ב-AGP8) ושלא יעבור את ה-700 שקל !. ד"א זה לP4. ואם אפשר תפרטו עם מה הלוח בא אונבורד. תודה לכולכם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. טעות למחוק.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by OR007,

רציתי שתמליצו לי על דגמים שונים של לוחות אם שתומכים בAGP במהירות של 8. ההמלצה לא בשבילי אלא בשביל חבר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מייעץ לו לבד. תודה לכולכם...

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח+מעבד והזכרון שלי. הבעיה שלי כרגע בבחירת המעבד הדרישות שלי מהמעבד הם קידודים בעיקר ומולטיטסקינג. האם לקנות כעת 4600X2 או לחכות לירידה של אינטל?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  13. שלום אני זקוק להמלצה למעבד בעל צריכת חשמל כמה שיותר נמוכה עד 300 ש"ח +- חשבתי על Athlon Dual Core 4050e מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  14. המפרט שעליו יורכבו המעבד והלוח הוא: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 280 1 280 SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 105 1 105 Compucase 66RC Midi Tower (No PSU) 195 1 195 380W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-380 (Retail) 270 1 270 ישמש את החברה בעיקר לעבודה שוטפת (מייל אינטרנט אופיס סרטים שירים וכו') ולפעמים למשחקים (סימס3 משחקי מכוניות וכאלה. לא משהו מטורף). לא יתבצע OC אני לא ממש מעודכן אבל לפי מה שראיתי המעבדים שממולצים היום הם של AMD ולא INTEL. יש סיבה מיוחד שפספסתי? אודה מראש לעזורים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בס"ד אני חבר חדש בפורום ולפי מה שהספקתי לקרוא ישנם כאן חברה מקצועיים מאוד (עורכים וגולשים). שאלה לעורכי האתר ולחברים: הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן בחדש וכרגיל ההתלבטות מה לקנות, בעבר קניתי מחשב מן החדשים והטובים בשוק (מערכת scsi כרטיס מסך matrox וכדו') ועם הזמן הבנתי שלצרכים האישיים שלי אין צורך במערכת כזאת משוכללת. על כן, החלטתי הפעם לקנות מערכת שתתאים ליישומים שאני מריץ (בעיקר אינטרנט..קצת++ vc),בהמלצות האתר ראיתי שהמעבד הממולץ הוא AMD ובורד תומך, אני עדיין מעוניין להשאר עם מערכות פנטיום של אינטל. לדוגמא:P3 866 שאלתי: האם המעבד הזה ממולץ? איזה בורד תומך בו(עם אפשריות לשידרוג)? וכמובן איזה זכרונות מתאימים לבורד? בתודה מראש רספיוטין

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות זוג זכרונות DDR בנפח של ג'יגה-בייט כל אחד (2 ג'יגה ביחד) מ-NEWEGG והתקציב הוא סביב ה-200 דולר. האם אחד מזכרונות ה-Value שם עדיף על אחרים (Geil, קינגסטון, Corsair או OCZ)? במידה ואני לא מתעניין ב-OC, האם השקעה של עוד 20 דולר באחד משני הזוגות הבאים בתור (G-Skill או OCZ Performance) תיתן לי שיפור ביצועים מורגש? הנה הלינק לעמוד הזכרונות: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Manufactory=&PropertyCodeValue=521%3A7965&PropertyCodeValue=523%3A8477&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&description=&MinPrice=&MaxPrice=&SubCategory=147&amp…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  17. שלום לכולם... אני צריך המלצה מקצועית לזכרונות לאוברקלוק,דגם ספציפי שעובד עם מתחים גבוהים,הבחירה הראשונה שלי היתה G.SKILL HZ אבל לא ניתן להשיג אותם בכלל בארץ נכון לעכשיו כי יש לחברה מחסור בצ'יפים ואין צפי בכלל. א.האם יש זכרונות נוספים שהם בעצם צ'יפ MD9? ב.על איזה זכרונות ללכת? נ.ב אני צריך להגיע איתם ל900-950MHZ יציב. תודה לעוזרים, גיא

• 13 תגובות
    • 646 צפיות
  18. תמליצו לי בבקשה איזה זכרונות לקנות למחשב שלי, כמה עדיף למולטי טאסקינג, איזה כמות CL וכו'. המפרט אצלי בצד...

• 11 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by olegr,

מחפש שידרוג של לוח אם ומעבד, לשימוש כללי רגיל בדגש על גרפיקה. בעל מחשב: asus nvp mx athlon64 3500 3gb RAM 800mhz Gforce8600gs כבר ניקנה זכרון 4 GB של GSKILL 900 עד 1500 כולל מארז לוח אם ומעבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  20. לא משנה אם סלרון ,פנטיום או AMD , אני צריך שילוש חזק ומהיר שירוץ כמו שצריך , תקציב 1500 ש"ח בברכה דן

• 11 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by גוני שועלי,

תקציב: 3600 ש"ח. מטרה: משחקים נטו אבל כמובן שיהיה VISTA READY. OC: בשום פנים ואופן לא. מעוניין לנצל את התקציב עד השקל האחרון. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  22. Started by b127,

בהמשך לביקורת המוצלחת על הP5B דלוקס. אני מתכנן לקנות אחד כזה, +E6400 (אולי E6600). ומה שאני צריך זה זכרון שיאפשר לי להגיע למקסימות OC על אויר, (ויש לי קירור אויר פי כמה מוצלח מהקירור של אינטל, שיפר לי בכעשרים מעלות בהשוואה). וזה אומר שאני חייב להגיע לבאס 450-500. (הזכרון שלי כיום מגיע עד 370). בקצרה אני צריך המלצה לסטיקים שיגיעו לתוצאה כזאת, במחיר הכי נמוך שאפשר. בינתיים נסתפק בסטיק בודד של 1GB, כשתאומו יצטרף אליו בהמשך... יאללה לינקים..

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  23. אני משדרג את המחשב ואני מחפש זכרונות המתאימים לזכרונות ה G.SKILL שבמפרט שלי. מצאתי כמה אפשרויות: OCZ DDR2 2048MB 800Mhz CL 4-4-4-15 reaper ,פלטיניום או Nvidia Crucial Ballistix DDR2 2048MB 800MHZ CL4 לא מצאתי יותר מדי אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. אין לי הרבה מושג בזכרונות.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. המליצו לי על ה-1066 BLACKDRAGON של GEIL. אבל אני מתקשה מאוד להשיג אותם. יש לי לוח 780I של XFX. לא ממש מתוכנן OC בעתיד. אם מישהו יוכל להמליץ, אשמח.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.