עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני קונה מחשב חדש, עם מעבד 2.4 של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9700. איזה לוח אם כדאי לי לקנות שיתאים למעבד ויפיק מהכרטיס מסך את המקסימום? (עדיף של אסוס).

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  2. שלום לכולם אני מעוניין בלוח אם משולב כ.מסך עדיף עם יציאת טלויזיה חשבתי מסדרת asus או gigabyte בסביבת מחיר של 500 שח. אשמח לכל הצעה\המלצה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by בנציצ,

.יש לי לוח אם שלפי מה שבדקתי תומך ב2 ג'גה ראם. קיבלתי את המחשב עם 2ג'גה ראמ אני הוספתי עוד ג'יגה כרגע יש לי 3 ג'יגה ראם הענין הוא שמחשב רואה שיש 3גי'גה גם בביוס מצוין 3 ג'יגה אז השאלה היא עם באמת המחשב מנצל את השלוש ג'גה . ואיך אני באמת יכול לבדוק אם הוא עובד ןומנצל את ה3 ג''יגה ושאני לא עושה נזק למחשב

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  4. אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש וכל שנשאר לי הוא התאמה ללוח האם. השימושים של המחשב יכללו עבודה מרובה במולטי טסקטינג ומידי פעמים משחקים. המעבד שיריץ את המערכת יהיה ככל הנראה ה ivy bridge core i5 3570 הזכרונות A-Data Premier 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz (אגב, אם יש המלצה לזכורנות אחרים, אשמח לשמוע) וכרטיס המסך Sapphire 7850 2GB DDR5. קיבלתי המלצה ללוח האם MSI P67A-C43 B3 P67 אבל ממה שהבנתי הלוח די מיושן ולא תואם למעבדים החדשים של אינטל. בנוסף לא ניתן לחבר USB3 שמצוי בקדמת המארז איתו (אלא דרך קומבינה..) התקציב שלי ללוח הוא כ500 ש"ח עם אפשרות לחרוג קלות במידת הצורך דבר נוסף, אני מתכוון לחבר אליו מערכת 5.1, אז אם יש לוח עם דגש על סאונד טוב יותר - כמובן שעדיף. לא מתכונן לבצע OC. תודה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MasterDK,

מחשב נייד יד שנייה מצב מעולה Pentium 2 366MHZ 96 Ram USB 3.5GB HD 12 inch screen 850 שקל מה דעתכם שווה את המחיר? המחשב לא אמור להיות חזק הוא מיועד לשמיעת מוזיקה עבודה באופיס תיכנות בשפות פסקל וסי גלישה באינטרנט וזהו אני מניח שווה את המחיר?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by adi785,

שלום לכולם, היום רכשתי ב KSP זיכרון למחשב הנייד שלי. מדובר ב 1GM מתוצרת קינגסטון במהירות 667. הרצתי בדיקות על מנת לוודא שהמוצר תקין והוא אכן נמצא תקין אך CPU-Z לא מסוגלת לגלות את שם היצרן (ואפילו לא את שבוע הייצור!, צירפתי תמונת מסך), תוכנות אחרות גם לא גילו את שם היצרן האם הזיכרון מזוייף? תודה, [attachment deleted by admin]

7. אני רוצה לקנות AMD ואני לא יודע אם לחכות

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by slater,

שלום!!! רציתי לדעת, מתי מתוכננת לצאת ליבה חדשה למעבדי amd? בזמן הקרוב? אמור לצאת מעבד חדש בזמן הקרוב? אם כן, באיזה סוקט?939 או הבא בטור? מתי יוצא הסוקט הבא של amd?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by yogev_23,

מהו סוג המברג שאיתו מחזקים את הברגים הקטנים (בד"כ בצבע זהב או שחור) שאותם משחילים למארז ועליהם יושב הלוח אם?אני יודע שאפשר גם האצבע אבל מדובר במקרה בו הthreading לא משהו אז אני צריך כלי עזר. קראתי באינטרנט hex driver 3/16", קניתי וזה גדול מידי. הכי קטן שראיתי שקיים זה 3mm, מישהו יודע אם יתאים?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by zam,

אני אשמח גם לקישורים בנושא. ואם זה הופיע פה אז לא הצלחתי למצוא (לא לכעוס עליי). תודה.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by iyehuda,

http://www.maximumpc.com/2006/01/maxtor_diamondm_1.html

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  12. היי יש לי לוח אם http://www.gigabyte.com.tw/products/product-page.aspx?pid=1944#sp gigabyte ga -k8nf9 , לאחר שהרכבתי 4 זיכרונות של 1 GB על כל ארבעת הסלוטים , ברגע שהמחשב עולה אני רואה רק 3.3 GB , גם התקנתי WIN7 64 ביט , וגם שם כתוב רק 3.3 GB , מדוע? רוני

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by hagay,

היי אני רוצה להזמין היום את המחשב החדש ואני מתלבט בין מעבד : AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego או AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 שניהם באותו כסף... ובין לוח אם :DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR או ASUS A8N-SLI Premium או MSI K8N SLI Platinum nVIDIA nForce4 SLI והמחשב לא מיועד לאוברקלוק בכללל.. אני יותר מחפש אמינות ויציבות. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by Discreet,

דוד שלי קנה זכורונות חדשים ויש לו סטיק כזה משומש יד שניה עבד חצי שנה כמה הוא שווה ?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by the_king00,

p4p800 או p4c800 שניהם דלוקס תודה...

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  16. מצאתי את הצירוף הבא: לוח X58 ב-764 שקל http://www.p-see.co.il/Product.asp?Pid=14070&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=43&aff=Zap〈=he מעבד I7 950 ב-1050 שקל. http://www.grafpc.co.il/pl_product~INTELI7950~48~0.htm סה"כ: כ-1800 שקל. מעבד 2600K עולה כ-1400 שקל ולוח P67 מינימלי עולה כ-500 שקל (ג'יגהבייט). סה"כ כ-1900 שקל. מפרט ה-X58 נותן הרבה יותר אופציות במחיר זול יותר. איזה סיבה יש להעדיף P67, שלא לדבר על Z68 עם מחיר כזה?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by sambusak,

אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 4500 של אינטל. לאינטל יש המון צ'יפסטים חדשים שאני ממש לא מצליח להבין מה ההבדל הקריטי בניהם. את המחשב אני רוצה לתלת ממד MAX וכו, וכמובן למשחקים.... מהשוואה שעשיתי באתר אינטל, אני לא מצליח למצוא משהו שמייחד את את הצ'יפסטים. http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=28998,28999,29001,32898,29002,29000,30686&familyID=10&culture=en-US שאלתי היא, האם מישוה יכול לומר לי אם יד העדפה לצ'יפסט זה או אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  18. אני אישית מצפה לו בקוצר רוחחח חחח

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by KF,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש משהו לשדרג במחשב הנוכחי שלי : E7500 Gigabyte G41M es2l 4G RAM ASUS GTX 750TI 2GB OC huntkey 400W

20. שאלה בכותרת תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  21. היי יש לי את הלוח הבא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 מהם התנאים ליצירת מערך פיזיקס? יש לי 2 חריצי PCI-E אחד בX16 והשני בX4 האם אפשר להשתמש בX4 לתוספת כרטיס שישמש לפיזיקס? (הלוח תומך במיני CF של X16\X4)

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by dropc,

אני המון זמן רוצה ללמוד כיצד ניתן לבנות מערכת מחשב (מפרט) בצורה חכמה שיהיה תאימות מלאה בין הלוח-אם, מעבד, סוג זכרון וכ. המסך. האם קיים מדריך כלשהו שמלמד איך מתחילים? אשמח להמלצות מבעלי הניסיון על צריך לשים דגש בעיקר ומה הכי חשוב בבניית מפרט. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 7k צפיות
  23. Started by bubin689,

אני לפני קניה של זכרונות חדשים ואני מתלבט על מה כדאי ללכת מהירות או תזמונים, אלו האופציות שלי: OCZ REAPER 800Mhz 3-4-4-15 OCZ REAPER 1066Mhz 5-5-5-15 מה יעבוד יותר מהר?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  24. שלום. במהלך בדיקה של מחשבים ניידים ראיתי הצעה מוזרה-שני מעבדים כשהחדש יותר באותו מחיר של הישן אבל יותר חלש.מה הולך פה? T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB T8100, 3MB L2 Cache, 2.1GHz, 800MHz FSB שאר המפרט של המחשב הוא בדיוק אחד לאחד..גם המחיר זהה. איך זה הגיוני שדגם יותר חדש יהיה יותר חלש? או שיש לו איזהשהיא ארכיטקטורה חדשה יותר ולכן שווה לי לבחור בו למרות המטמון והמהירות שעון האיטיים יותר? זאת גם חנות נורמאלית לא משו לא ידוע (KSP ) תודה לעונים. {אנלא יודע אם זה שייך למדור ניידים כי אני שואל רק על המעבד,תעבירו בבקשה את הדיון אם זה לא המקום הנכון..}

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  25. אני פירקתי את כל המחשב (בפעם הראשונה שלי) לפני שבוע וחצי בערך כדי להחליף מארז. אז החלפתי מארז, חיברתי את כל החיבורים והכל עובד כרגיל. רק נשארו לי החיבורים של ה-USB, שאותם לא חיברתי ללוח האם כי לא ידעתי איך. יש לי שני חוטים שיוצאים מה-USB של המארז, ומכל חוט יוצאים עוד 4 חוטים נוספים. זה מה שרשום על שניהם: על ארבעת החוטים שיש בכל חוט רשום: על החוט הראשון: D+ על החוט השני: D- על החוט השלישי: GROUND על החוט הרביעי: VCC יש את המילים האלה על ארבעת החוטים שיוצאים מכל חוט, רק ההבדל היחידי הוא שעל שמונת החוטים שיוצאים משני החוטים הראשיים כתובים הספרה 1 או 2 רק כדי להבדיל לאיזה חוט ראשי שייך כל אחד מהחוטים האלה (איזה 4 חוטים מתאימים לחוט ראשי אחד ואיזה ארבע נוספים מתאימים לשני). זה…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.