עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amisha,

למישהו כאן יש ניסיון של הזכרונות של OCZ בקטע של OC ?? אני מעוניין להביא לי ערכה של DCDDR מה אתם אומרים על הזוג הזה : http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-4200+Dual+Channel

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by OFIRLEVY66,

OCZ REAPER 2GB 800MHZ CL 3 OCZ FLExXLC 2GB 800MHZ CL3 איזה מבין הזכרונות עדיף מבחינת ביצועים ופליטת חום?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום רציתי לשאול לי יש זכרונות 400MHZ Premier CL2.5 ocz 1024mb לוח dfi party lan ultra d מעבד 3200+ amd 939 ספק 550W toppower האם אם הזכרונות מסוג זה אפשר לעשות איתם oc ועד כמה לנסות

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  4. לאחרונה רציתי לקנות לוחות וזכרון של אסוס ונאמר לי כי הלוחות של אסוס לא ממש מסתדרים עם הזכרונות של OCZ שכן הם עובדים על מתח גדול יחסית וASUS הולך טוב רק עם 1.8 נכון הדבר? במידה וכן ? איך יעבוד עם ADATA ? או עם קינגסטון ? אני ממש רוצה זכרונות של A-DATA איך הם גם בOC ? למישהו יש נסיון טוב/רע עם החברה הזאת ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zahi74,

קניתי היום במחיר 357*2 CL5 SUPER TALENT 1G 667MHZ*2 השאלה שלי האם הם זכרונות טובים ואם הם שווים ל-G.SKILL (אין אותם כרגע במלאי והשביתה בנמלים אוליי עוד שבוע) האם שווה לחכות ל-G.SKILL ? וגם האם שווה להוסיף עוד 300 שקל ולקחת CL4 במקום CL5 ?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by oron_s,

ראיתי שבפנדה התחילו למכור אותם במחיר סביר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2619_2620&products_id=18900 למישהו יש נסיון איתם? התזמונים שלהם נראים טובים...

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by chubakon,

שלום, האם 2 סטיקים של twinmos 512mb 667 יעבדו בדואל צ'אנל על לוח ds3 של gigabyte?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. רכשתי והתקנתי היום שני זכרונות של TWINMOS. כל סטיק של 1GB. את שניהם חיברתי לסלוטים הירוקים בלוח אם, כמו שרשום בחוברת של הלוח כדי שיעבדו בדואל. אני ממש מבולבל, ולא נראה לי שהזכרונות עובדים לי בדואל....אני בטוח יותר נכון לומר... הנה תמונות, ויש גם את הדגם של הלוח אם שלי במפרט. האם מישהו יודע למה זה ככה? האם זה בגלל שהמעבד נמצא בOC?האם זה משנה את התדרים של הזכרונות? האם צריך לשנות משהו בביוס?,מישהו מכיר את הביוס של הלוח הזה?! מחכה לתשובה. הנה התמונות: http://www.pictor.co.il/lils22/185052/5811654.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/185052/5811653.jpg ??? ??? ??? :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  9. קניתי לא מזמן זכרונות של הייניקס אלו במפרט למטה ומשום מה הם מזוהים בתוכנה Ntune כזכרונות של יונדאי (על הזכרון הייתה מדבקה של Hynix וגם הצ'יפים עצמם של Hynix)

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by hagay21,

מישהוא יודע היכן ניתן לרכוש זכרונות של וינבונד 400 או סמסונג יש שנייה 512

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  11. שלום! אני עומד לקנות מחשב ובחנות שממנה אני אקנה יש את הזיכרונות של GEIL. זה הזכרונות : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0403151043 האם הם בסדר? אני לא מעוניין לעשות OC, לפחות לא עכשיו ( אולי בעוד שנתיים). הם יהיו יחד עם הלוח P4P800 E DELUXE של אסוס ומעבד אינטל פנטיום 4 3C. וכרטיס מסך SAPPHIRE R9800 PRO . תודה מראש. עריכה: שכחתי לשאול, איך אני אוכל לדעת שהמעבד שמוחרים לי הוא NORTHWOOD?

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by harfar,

שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הזכרונות של חברת hennon? האם הם נחשבים טובים? תודה

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  13. Started by juve12,

הביאו לי מארה"ב זיכרון DDR 266MH הזיכרון נקרא OPTIMA MAMORY ןהוא של חברת PNY מישהו מכיר או שמע על החברה הזו האם הזיכרון שווה משהו תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by LinkTree,

במזל טוב קבלתי את המחשב החדש שלי - אבל כשלקחתי אותו התברר לי שלא היה WINBOND 256X2 3200 והחנות "שדרגה" לי את הזכרות לסמסונג - - וולאה - אני ממש לא יודע מה לעשות - הבחור אמר לי שאם אני לא מרוצה אני יכול לבוא ולהחליף ברגע שיהיו להם WINBOND - הבעיה - אני זוכר שראיתי כאן פעם שסמסונג משתמשים בזכרון (צ'יפים) של WINBOND ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת ? על הזכרונות כתוב sumsung 307 K4H560838D-TCC4 BDA 259AX KOREA ועל השני אותו דבר למעט השורה האחרונה (אני מניח מספר סידורי) שהוא BDA 3535BB KOREA אשמח על עזרה - (אני מעוניין לעשות OC - ככה שאני זקוק לזכרונות טובים - הלוח אגב 8RGA - של אפוקס) תודה מקרב לב

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי חיפשתי לקנות זכרון ומצאתי את המכירה באה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=350031524436&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=022 המחיר די אטרקטיבי לכמות כזאת של זכרון אבל קצת מוזר לי שהמוכר מציין שזה זכרון ללוחות AM2 בלבד. האם מישהו מכיר את הזכרון הזה או יכול להבהיר את הנושא?

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  16. מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA בעת עליית המחשב, הוא כותב שהזכרונות עובדים ב 200, אבל הלוח תומך ב 400. 1. אני מניח שצריך לשנות משהו בביוס - לא מצאתי, היכן בדיוק ? 2. הוא גם כתב משהו על מהירות המעבד (שהוא פועל רק במהירות 1.3 או משהו כזה) - היתכן ? 3. האם הלוח הזה יודע לנצל את הדואליות שבזכרונות ? תודה לכם !

• 17 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by SpidiMan,

ראיתי שמוכרים זכרונות שתואמים למעבדים i3 i5 i7, ושעלותם גבוהה יותר מזכרון DDR3 "רגיל". השאלה היא האם הם באמת נותנים ביצועים טובים יותר למעבדים האלה, או שזה סתם גימיק למכירה? אם הם נותנים ביצועים טובים יותר, מהי ההשפעה באחוזים לעומת זכרונות DDR3 "רגילים"? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sagigi21,

היי, יש ברשותי ASUS P5Q3 עם 4GB ram של A-DATA. ברצוני להרחיב את הזיכרון ללפחות 8GB שיחזיקו לי עוד שנתיים עד שאחליף את המחשב. המעבד הוא Q9550(ולכן תומך עד 1333MHz). בביקורי האחרון בKSP לא מצאתי זיכרון שמתאים לP45. אודה למי שימצא עבורי זיכרון תואם. בתודה, שגיא :-)

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by EnerGy,

שלום, הזמנתי זכרונות שעובדים ב2.1V עם מחשב שהזמנתי. באתר כתוב שהם עובדים על 4-5-4-15 שקיבלתי את המחשב (מורכב) ראיתי שהזכרונות עובדים ב5-5-5-15 ואני מניח שזה בגלל שמי שהרכיב את זה השאיר על 1.8V. השאלה שלי היא, האם כדאי להעלות את המתח בהנחה שזה קצת סיכון בגלל שאין לי שום ניסיון בדברים כאלה ?

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by m_a_t,

זכרונות micron 400 mhz טובים לאוברקלוק? יש משהו אחר עדיף בתקציב דומה? (חריגה של לא יותר מ-50 שקל?)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by hal,

שלום, לשימוש רגיל ללא אוברקלוקינג, איזה מהם יותר מהיר בקידוד או במשחקים? 1. pqi 512mb pc3200 ddr400mhz x2 cl-2.5448 cl with overclocking-2.5333 2. kingston value ram 512mb pc3200 ddr 400mhz x2 cl-3 תודות.

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by michabb,

מה ההבדל בין זכרון דו-צדדי לחד-צדדי? כיצד ניתן להבחין בין זכרון SDRAM המיועד ל-P2/3 לבין זה המיועד לP4? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  23. היי אני חדש בפורום מקווה שלא עובר על הכללים (: אני עומד לרכוש מחשב חדש בקרוב מאוד מעבד-intel i7 2600k לוח אם -גיגה בייט GA-P67A-UD4-B3 אני מעונין ב-8GB זיכרון RAM ולהשקיע 500-600 ש"ח ברכיב זה השאלה שלי האם זה משנה אם לשים שני מודולים של 4GB או ארבע מודולים של 2 GB (שהם זהים לגמרי בכל הפרמטרים חוץ מהנפח)? מה שחשוב לי זה -יציבות.ביצועים אני לא מתכוון להגדיל נפח בעתיד כך שאין לי בעיה עם העובדה שאני תופס את כל הסלוטים אני שוקל לרכוש את אלו-זה יצא 460 ש"ח ל-8GB ‎2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel Model‎ ‎ F3-12800CL9D-4GBXL‎ ‎ ‎ ‎Designed For Intel Sandy Bridge CPUs‎ ‎ Main Board‎ ‎ intel‎ ‎ System‎ ‎ Desktop‎ ‎ System Type‎ ‎ DDR3‎ ‎ M/B Chipset‎ ‎ Intel P6…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by hal,

היי, יש לי לוח ומעבד (amd)בתושבת am2. לגבי זכרונות ,מה עדיף 2x256mb או 1x512mb? בנתיים אני מסתפק בנפח של 512mb ,האם יש הבדל במהירות? תודה.

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  25. Started by maccabeast,

שלום, לפי מיטב זכרוני ,היה אתר שהיית מכניס את המס' הסידורי של הזכרון וזה היה מוצא את כל הפרטים עליו, אפשר לדעת מה האתר? תודה.

• 3 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.