עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by babu,

GPU -XFX RADEON 5850 HD POWER SUPPLY-ULTRA X4 500W MUDOLAR OCZ INTEL EXTREME DUAL CHANNEL 4GB PC12800 DDR3 1600MHZׂ E8400 INTEL אני לא מבין בלוחות עם כל הSLI וציפסטים בילבלו אותי מה תומך מה לא מה כן בקיצור שיהיה לוח אם חזק למשחקים סרטים ויתמוך בחומרה שאני ישים עליו בצורה טובה ושיהיה שווה את התמורה תקציב עד 1K אם מישהו חושב שהמפרט לא טוב מבחינת תמורה לתקציב הוא מוזמן לשנות אני חושב שזה סבבה !

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by dudu26,

1. האם ניתן לעדכן הביוס לגירסה הזאת: Version 0711 2006/10/04 update OS DOS דרך התוכנה: Asus Update? (יש שם אופציה להכווין אותה לקובץ rom) 2. מהאתר: ** Please perform CMOS clear after update to this BIOS. הצעד הזה לא מוזכר באף אחת מדרכי עדכון הביוס, לפי חוברת ההוראות של הלוח. מה עושים ואיך עושים? תודה!

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  3. אם כן , איזה הבדלים ידועים לכם ?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  4. האם המכשיר הראשון של אינטל בעידן ה-Kaby Lake-G יהיה מחשב NUC תחת שם הקוד Hades Canyon? לכתבה

5. Started by moranhoresh,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות זכרונות של CRUCIAL בארצנו? אשמח לקבל שמות של חנויות, כתובות אינטרנט וכו'

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. Started by Time_Is_Money,

שלום, כשאני מפעיל את התוכנת CPU-Z ב"קוביית" Voltage של המעבד המתח כל הזמן משתנה... הוא כמעט תמיד 1.544 אבל הוא מגיע גם ל- 1.612. יש לי ספק של TT 420W. ולוח של EPOX דגם 8KDA3+ יש מצב שמשהו דפוק פה? אלעד

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by ההוגה,

שלום, אני חדש בפורום, קראתי את כל השאלות הנפוצות ואת חוקי הפורום מראש - ואני לא מצליח להגיע להחלטה: אני מתלבט בין AMD64X2 3800 לבין Core2Dou של אינטל הכי פשוט (במהירות 1.8Ghz). השימוש שלי הוא מאוד בסיסי: אינטרנט, הורדות וסרטי DVD - ללא משחקים בכלל, אבל אני רוצה מחשב חזק יחסית שלא אצטרך לשדרג אותו כמה שנים טובות (עד היום סחבתי 6 שנים עם P4 1.4Ghz עם RDRAM). השאלות שלי: 1. מבין שני המעבדים האלו, וללא קשר למחיר ושימוש, איזה יותר טוב? 2. ובשיקלול של מחיר ושימוש - איזה מהם מומלץ בשבילי? 3. האם כדאי לי בכלל לשקול לקנות פנטיום D ? קיבלתי גם המלצות, וגם אזהרות מכיוון שמדובר ב"דור ישן". 4. אני יודע שנושא מהירויות השעון כבר לא חיוני היום כמו פעם, אבל בכל זאת - 1.8Ghz ??? המעבד הנוכ…

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  8. המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy דיסק קשיח - 160GB SATA צורב - DVD חיבור IDE מארז - מידי טאוור + ספק 400W הלוח-אם הקודם שהתקלקל הוא מדגם Intel D915P. איזה לוח-אם יתאים לי? אני חייב לבחור לוח של אינטל או שאפשר גם של חברות אחרות? אני צריך לוח-אם עם כרטיס מסך מובנה או שאין טעם? אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים. המחשב מחובר לטלוויזיה (רגילה) ורסיבר אז חשוב לי שיהיו את החיבורים המתאימים בלוח-אם. המחשב לא חדש אז לא נראה לי שכדאי להשקיע בלוח-אם יקר וחדשני. תקציב 400 ש"ח מחכה להצעות תודה.

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by CreativeX,

האם לוח האם Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P בא ביחד עם כרטיס קול מובנה? בpchardware לא מצויין שהוא בא עם זה, אבל לגרסה הפחות טובה, ה Gigabyte GA-8IP900 Intel 865P יש כרטיס קול מובנה, וזה נראה לי מוזר. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by dino,

יכול להיות שאני יקנה אותו, עדיין לא בטוח, אז רציתי לדעת איך מעדכנים לו את הביוס כי לפי מה ששמעתי זה חובה, לא ממש חובה אבל בשביל שלא יהיו בעיות.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by djelectric,

אני לא יודע אם אתם מכירים אבל PASSMARK פרסמו לא מזמן בנצ'מארק ענקי של מעבדים כאלה ואחרים.... לפי משהם אומרים הם ניסו מעל ל10,000 מערכות שונות ומעל ל300 מעבדים שונים... וזה ממשיך להתעדכן הם בדקו גם יכולות אוברקלוק (בדקו איזה מעבדים נותנים עליה של הכי ביצועים באוברקלוק) http://www.cpubenchmark.net/ לפי הבנצ'מארק שלהם יש נתונים מעניינים כמו: E7200 מביא תוצאות יותר גבוהות מ E6750 (למרות שהוא עולה הרבה פחות) Q9550 כמעת חזק כמו ה QX9650 (ממש כמעת) AMD QUAD 8-Way Opteron 8354 הוא המעבד הכי חזק שהם בדקו (יותר חזק מ 2 מעבדים של QX9770 ) מהי דעכם? האם זה אמין?!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד של אח שלי (e8400 עומד כרגע על 3.7GHZ?),ויש לי משהו ממש מוזר(זה לא קשור לפורום של OC),כל תוכנה שאני מישתמש בא מזהה שהלוח שלו הוא ep- 45 ds3l, אבל אני קניתי בכלל את הep 43 ds3l יש מזל היתמזל מזלי בקשר לזה?[= או שיש דרך לדעת את זה בוודאות?.

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by Blackend,

יש לי לוח אם asus p4s800d עם הצי'פסט של sis כמה לפי דעתכם אני אראה שיפור אם אני אחליף ללוח אם יותר טוב? האם זה ינצל יותר את ה רדאון 9800 פרו שלי ? ואם הלוח אם שלי באמת חרא (כמו שאני חושב) לאיזה לוח אם כדאי להחליף 2 אופציות אחת ללא הגבלת תקציב והשניה הלוח הכי תקציבי ששה משהו

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  14. או שיש תחלופת ביניים שמפשרת ביניהם? כי להגיע לשיאי OC אני לא רוצה, אני רק שומר את האופציה הזאת לעתיד, לא לחודשים הקרובים, אז מה אתם אומרים? ואם כבר פתחתי אשכול, אז מה ההבדל בין DS-3 לS-3?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by ליאו מנהיג הצבים,

פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה, http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=amdintelsli&page=1 נראה שאתלון הוא עדיין אלוף המשחקים. עושה רושם שאפילו הSLI, הגיע לנקודה שהוא לא מצליח לעבור אותה ברזולוציות הגבוהות עם הכרטיסים שמגבילים את ההפרש בביצועים.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by King Kong,

יש לי אפשרות לרכוש במציאה מעבד פנטיום 4 2400/533/1024KB 478S ב 290 ש"ח ! = 3 שנים אחריות = ולרכוש במחיר מציאה לוח גיגהבייט S478 עם ציפסט 865 ...ב 300 ש"ח . = 3 שנים אחריות = שווה ? אני יודע שכמה פה ירשמו לי SEMPRON64 או CELERON64 חזק יותר אבל קיבלתי מעבד חזק במחיר של מעבד תקציבי שווה לנצל את זה ?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by maxth,

שלום, ביצעתי מבחן מאמץ למעבד (i7 3770) בעזרת התוכנה aidia 64 במשך שעתיים והתוצאה היא 73 מעלות האם זה תקין?

18. Started by MatanFrenkel,

אני רוכש מארז חדש , ולכן אצטרך להעביר הכל לתוכו המארז הוא ANTEC 1200 והדברים שאני מעביר הם זה לוח אם EP43-DS3L שעליו יש קירור סטוק של INTEL ו E8400 2GB X2 של KINGSTON וכרטיס מסך 4870HD של GIGABYTE השאלה האם אפשר להוציא את הלוח אם אם כל הדברים עליו , ופשוט להבריג לתוך המארז חדש? לגבי הספק שאני מניח למטה במארז , האם זה קשה לחבר הכל ללוח אם וכדומה? (כל הכבלים) אני עושה את זה פעם ראשונה אם אבא שלי ואני פשוט מתעניין עד כמה זה קשה בפעם הראשונה.. תודה לעונים , והאם אתם מציעים לקרוא לאיש מקצוע לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Daedalus,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן 4 סטיקים של זיכרון מדגם KVR800D2N6/2G של Kingston הייתה בעיה עם אחד הסטיקים אז הלכו להחליף לי היום לסטיק אחר מהחנות ושמתי לב ל 2 דברים : 1. הגודל הפיזי - 4 הסטיקים הראשונים שקניתי הם בגודל קטן יותר מהסטיק שקיבלתי היום במקום הסטיק שהתקלקל 2. הדגם - למרות שהדגם של הסטיק החדש ושל הישנים זהים בסוף הדגם של הסטיק החדש מופיע KVR800D2N6/2G-SP רציתי לדעת אם יש הבדל בין הסטיק החדש ששונה בגודל מבחינת מהירות מהסטיקים הישנים או שה SP בעצם מציין את ההבדל בגודל הפיזי ?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by atila3,

שלום לכולם ברשותי מחשב בעל לוח ms 7125 K8N Neo4-Fהמחשב הציג לי הודעה no signal , חשבתי שזה ספק אז הוצאתי את כל החיבורים פרט לחיבור של ה-24 של הלוח ומאז הוא לא מפסיק לצפצף , ציפצוף ארוך מפסיק ומתחדש ניתקתי את הכל כולל כרטיסים וזכרונות וזה עדיין מצפצף, איפסתי גם את הביוס על ידי הוצאת הסוללה . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות לוח אם micro ATX למחשב שלי, וזקוק שיתאים לרכיבים הבאים: זיכרון - DDR3 1600MHz (שני סטיקים של 4GB כל אחד) מעבד i3 (תושבת LGA1155, אם אני לא טועה) (המעבד והזיכרון כבר נקנו, אז מדובר בדרישות קשיחות) המחשב ישמש לעבודה משרדית, ולא ירוצו עליו משחקים. האם אני זקוק לכרטיס מסך, או שלוח האם אמור לספק אותי? (כל לוח אם מתפקד גם ככרטיס מסך?) מאחר שאני לא הולך להתקין עליו כרטיס מסך או דברים מורכבים אחרים, לדעתי אין מניעה ללכת על לוח אם קטן (MicroATX? יש קטנים יותר? יש לי סיבה לרצות קטנים יותר?) שמעתי המלצה, בפורום אני חושב, על ערכת שבבים B75, אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל. תוכלו להסביר?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  22. Started by joni,

לאיזה מעבדים ה3800 ה4800 ה5600 וה6000 משתווים לשל אינטל?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  23. Started by netanel38121,

האם זה המחירים של מרובעי הליבה? מחיר כולל מע"מ: 5565 ¤ INTEL CORE 2 EXTREME PROCESSOR S775 2.66GHz(QX6700) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר כולל מע"מ: 3107 ¤

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. http://mikeabundo.com/2007/04/09/toms-hardware-guide-sold-for-rumored-10-15-million http://forumz.tomshardware.com/hardware/Open-Letter-Omid-Lost-Frakkin-Mind-ftopict231257.html http://forumz.tomshardware.com/hardware/Tom-Hardware-Sold-15-20-Million-ftopict231808.html לא ברור למי והסכום המדויק, העסקה צפויה להיות מושלמת תוך חודש.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  25. שלום לכולם. כרגע אני עם המפרט הבא. Asus P5Q3 Deluxe - עם 4 חריצי הרחבה לDDR3 Q9550 2X2GB OCZ Reaper 1333Mhz אני מעוניין להרחיב את הזיכרון ל16GB ולהשתמש בזכרונות האלה מבית G.Skill http://gskill.com/products.php?index=377 על פניו אין תאימות ללוח אם היות ושלי, עם כל הכבוד כבר בן 3. האם שדרוג כזה יהיה לא יעיל בגלל חוסר תאימות לצי'פסט או שזה זניח? האם יותר פשוט לקנות 4 זכרונות גנריים (סמסונג ודומיהם) של 4GB כל אחד ולגמור את הסיפור? בתודה מראש עומר

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.