עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Co[3]LHo,

איך תמליצו לשפר את המחשב הזה... שבעבר עלה כמעט 15 אלף שקל והיום לא זז....... :[

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by CreativeX,

האם לוח האם Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P בא ביחד עם כרטיס קול מובנה? בpchardware לא מצויין שהוא בא עם זה, אבל לגרסה הפחות טובה, ה Gigabyte GA-8IP900 Intel 865P יש כרטיס קול מובנה, וזה נראה לי מוזר. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. לחבר שלי יש 2000 ש"ח להשקיע בשדרוג, והוא צריק אך ורק את החלקים הבאים: מארז - יכול להיות בסיסי או סביר, לא צריך משהו מקצועי מעבד - אני חשבתי על AXP2100 לוח אם - עם יכולות OC סבירות זכרונות - 256 מ"ב עם יכולות OC כנ"ל לוח האם יכול להיות עם כרטיס רשת ו/או קול עליו, אבל לא חובה בכלל. למישהו יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  4. כולם מדברים פה על ויכוח ענק על ה Chaintech http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=20206 אבל עשיתי חיפוש והוא לא מופיע באף מקום ....אם תוכלו לתת לי לינק אני יודע לכם מאוד

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by Dj_Infernal,

Gigabyte GA-8SG667 sis 648 שמחירו 500 ש"ח או GIGABYTE GA-8PE667 שמחירו 580 ש"ח מה עדיף? מה ינצל יותר טוב את ה P4 2.4G?

6. אז ככה: אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי מה שראיתי באתר פנדאס מעבדי פנטיום יותר זולים מAMD אז ניראה לי שאני יקנה אינטל ולא AMD מה אתם חושבים? INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache בלוחות אם אני ממש לא מבין... כלומר אני יודע מה הוא עושה וכל זה אבל אני לא מתמצא בשוק מה יותר טוב מה זול מה לא תוכלו בבקשה לתת לי עצות? ואולי גם לנמק את בחירתכם? בקשר לזיכרונות אני רק רוצה לשאול אותכם אם השתיים האלה מתאימים (אני אחר כך יבחר בניהם בהתאם לתקציב) Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ Samsung DDR 256MB 2700/333mhz תודה מראש

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by itaysk,

איך זה הולך שם עם המספור שלהם?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  8. Started by Arnold,

שלום! יש לי לוח אם עם AGP X4 רציתי לדעת האם אני יוכל להתקין בעתיד הקרוב למשל כרטיס גרפי עם AGP X8 לדוגמא: GF FX יתן את כול "הכוח" שיש לו?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. היי ... 1.מישהו יודע אם המעבדים החדשים והעתידיים של AMD היום (ואני מדבר על Xp ואולי גם HAMMER) יתאימו ללוחות של היום (ליתר דיוק GIGABITE VA וכאלה) 2. ואם לא כולם עובדים - מה המעבד האחרון שיתאים ללוןחות כאלה שישאר בשוק עד לטווח של שנה - שנה וחצי ? ...

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by phantomII,

אני רוצה להרחיב זיכרון אבל corsair נורא יקרים איזה זיכרון כדאי לקחת יש לי pc3000 corsair 256c2

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by sella,

שאני מוריד את השידרוג אז זה מסודר בתאריכים אני צריך להוריד אחד אחד לפי התאריך שיהיה לי הכל http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html כנסו תיראו

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by StreetRacer,

אהלן חברה הזמנתי לי את הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322&products_id=4153 יש בו DUAL CHANNEL. יש לי זיכרון 512MB 400 MHZ ביחידה אחת, ואין לי עוד. אני רוצה להרכיב את הזכרון הנ"ל. שאלתי היא : האם זה יעבוד ? שמוליק

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by eXaLT,

שלום לכולם! איזה לוח אם הכי יתאים למעבד amd 2800+ ולכרטיס מסך Radeon 9600pro? EPOX 8RDA3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_290_372&products_id=3781&advertisor=zap או ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_315_537&products_id=3507&advertisor=zap תודה מראש eXaLT

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  14. הכל רשום בכותרת אבל למען אלו שאין להם כח להזיז את העיניים לשם: אני מחפש לוח שהוא נחמד לאוברקלוק (לא משהו רצחני... משהו לאובקלוקר המתחיל) לסוקט 478 עם אפשרויות שדרוג בעתיד (SATA 4 SLOTS OF MEMORY...) בתקציב של 500+ - רצוי שהוא יהיה ב KSP... המעבד שאמור להתלבש על הלוח הוא P4 1800 (פשוט עם הלוח הנוכחי בלתי אפשרי לעשות אוברקלוק!) תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by dino,

יכול להיות שאני יקנה אותו, עדיין לא בטוח, אז רציתי לדעת איך מעדכנים לו את הביוס כי לפי מה ששמעתי זה חובה, לא ממש חובה אבל בשביל שלא יהיו בעיות.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by NIR-T,

Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 או LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ??? אני לא מתכוון לעשות OC....... תודה לכל העוזרים......

17. Started by renegade,

ש

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by ofir123,

אז בשעה טובה קיבלתי את המחשב ושפתחתי אותו (טוב זה אני...) גילית שהגמפרים האלה כמו מפסקים מכובים הם פשוט על OFF, להרים אותם?

19. Started by dj-bong,

טוב אני רואה שזה באמת פורום של אנשים שיודעים על מה הם מדברים ולכן אני מבקש את העזרה שלכם אני משדרג עכשיו את המחשב שלי לפנטיום 2.4 ואני מתקשה בבחירת לוח אם. חבר הציע לי לקחת את הsinxp1394 של Gigabyte אבל הוא נראה לי יותר מדי בשבילי גם במחיר. אני מחפש לוח באמת טוב שיחזיק כמה שנים טובות ויציע כמובן גם שיפורים ותוספות בעתיד תודה למי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  20. לא הייתי בטוח איפה לפתוח את הת'רד כאן או בפורום אוברקלוקינג אז מנהלים אם טעיתי סליחה מראש :saint: אוקיי אז זאת השאלה עד עכשיו שלט ב OC הXP 1700 כשלצידו הXP 2100 עכשיו אני מניח שבקרוב יפסיקו לייצר גם את ה2100 והבארטון 2500 לא ממש משתווה (באחוזים כמובן) XP 1700ו2100 אז מה יקרה? נ.ב אני מבקש שלא תענו לי בסגנון "מה אנחנו מגידי עתידות" וכו... אני יודע שאין תשובה בטוחה כי אף אחד לא רואה את העתיד אבל אם אפשר לקבל השערות\ ניחושים מלומדים אני יודה לכם מאוד

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by asnast,

היי אנשים רציתי לשאול מה אתם חושבים. אני רוצה לקנות מעבד, ולוח, זיכרון חדשים. רציתי לדעת אם עדיף לי לקנות מעבד פנטיום 4 2.4C אם לוח P4P800 או IS7 או שעדיף לחכות חודש עד שיצא ה Athlon64 ואז אני יקנה לו לוח NFORCE3 מה אתם אומרים

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by Elika,

אז ככה, יש לי מחשב מאוד ישן p2 350, voodoo3 3000, 128 ram בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה יש לי, המחשב נורא ישן וגם אם אני יפרק ויסתכל אני לא ידע ממש פרטים עליו (לפי מה שאני יודע) ראיתי שיש את התוכנה Intel Application Accelerator 2.3 לצערי, זה לא תומך במעבד שלי אלא רק מ 3 ומעלה אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול להאיץ את מהירות המעבד שלי התוכנה לא תומכת במעבד שלי השאלה השניה שלי היא האם להוריד ביוס עדכני יותר יכול לעזור למחשב שלי ואם כן אז איך אני יכול לדעת איזה אני אמור להוריד ולכל מי שעוזר או מנסה לעזור תודה מראש ובבקשה תהיו יותר ספציפיים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by TermiNal,

אני רוצה להזמין מחו'ל חלקים חדשים, Jab Tech שולחים לארץ את זה אני יודע, כמה עולה משלוח לארץ? ואתם מכירים חנות חומרה שיש בה גם חלקים לא כמו ב-Jab ושתשלח לארץ? קיים כזה דבר? בחו'ל יש A-DATA PC4000 512 אני מתכוון לקנות 2 כאלו לOC חזק ביותר, שווה?

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  24. ???? תקציב2000 שקל 1800 וידאו=קידוד סרטים קידוד TVRIP גרפיקה-=פוטו שופ , פרייהנד סאונד-הכנת טראקים ועריכת מוזיקת..! לא מהכבדים

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by swisaman,

היי, ברשותי מעבד PHENOM II X4 955 מומהר לתדר 3.8GHZ,למרות שיש קצת בעיות אחרי שהרכבתי עוד סטיק,הFSB התחיל לקפוץ ולהוריד ולעלות את התדר לפעמים. אני מתכנן לשדרג את הHD5850 שלי לHD7950 במסגרת מבצעי BF,האם המעבד יצור צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך ?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים