מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מתלבט כבר כמה ימים איזה לוח אם לבחור למחשב החדש שאני בונה...אני צריך לוח אם מספיק טוב שיתאים לSandy Bridge i5 1155 ללא צורך בOC, תקציב עד 500 ש"ח, ובצורך חיבור HDMI, ולפחות 10 חיבורי יו אס בי. תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני צריך לוח לפנטיום 4 ht עדיין לא החלטתי אם פרסקוט או לא... אגב אני יודע שיש הרבה מעבדים של 2.8... יש a,b,c ועוד וכבר התחרפנתי... מה הכי טוב למשחקים/אינטרנט? אוקי אז לשאלה החשובה: אני צריך לוח טוב, מבית טוב, לא צריך רייד ושטויות כאלה, אבל כמובן שיואסבי2 ופיירווייר, כמו כן אני רוצה את הכרטיס קול המובנה הכי טוב שיכול לבוא בתקציב... OC לא הכי מעניין אותי, וזהו בעצם.. מה עוד כבר יכול לבוא עם הלוח? אם יש לוחות עם פיצ'רים מעניינים תכתבו, תכתבו מהו הפיצ'ר ואני ישקול אם זה מתאפשר מבחינת התקציב (שלט, כבלים עגולים וכדומה..) יציאות מקדימה חובה, גם ליואסבי וגם לאודיו. אגב, הלוח יתאכסן כנראה בchencro xpider (gaming pro(
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי חברים זקוק להמלצה לזכרונות חדשים מעבד q6600 quad לוח אם asus p5kc ווינדוס ויסטה 32BIT הלוח אם תומך ב- 800, 1066, 1333 MHZ אני רוצה זכרונות טובים ומהירים
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בן הלוחות הבאים. GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤ 564 GIGABYTE GA-EP35-DS3P ¤ 655 האם ההבדל במחיר נותן תמורה? מה התוספות בלוח היקר יותר שבין השלושה - שבלוחות הזולים יותר אין? סתם סיקרן אותי מה ההבדל הזה במחירים. תודה .
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel 865PE/848p chipset איזה מעבד הכי חזק אני יכול לשים עליו ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שאלות 1) ב- NORTH BRIDGE כתוב לי MCP-T מה זה אומר? 2) שמתי את שתי הזכרונות שלי באותו סידור כמו שאמרו בכתבה על הלוח של CHAINTECH וזה עדיין לא עובד לי למישהו יש רעיון מה לעשות? או אולי לשנות משהו בביוס? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם לוח האם Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P בא ביחד עם כרטיס קול מובנה? בpchardware לא מצויין שהוא בא עם זה, אבל לגרסה הפחות טובה, ה Gigabyte GA-8IP900 Intel 865P יש כרטיס קול מובנה, וזה נראה לי מוזר. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תגידו איזה הבדל מורגש יותר הבדל בין 800MHZ ל 900MHZ או בין CL5 ל CL4? כי יש פה שתי זכרונות שבערך באותו מחיר אחד 900MHZ ו CL5 זה- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040 ואחד 800MHZ וCL4 זה- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3039 אז מה עדיף... לא אכפת לי מההפרש הקטן בינהם .. *איזה זכרון יהיה מהיר יותר בלי OC? **ואיזה יהיה טוב יותר לOC? וגם יש את זה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3038 שאני לא יודע מה מיוחד בו לעומת האחרים אבל תגידו אם הוא שווה משהו.. תודה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון עושות ים בעיות, ואני מדגיש, שלא נפתרות גם אחרי פירמוט. הבעייה העיקרית היא ש- 3D mark 2001 se מעיף אותי במבחן הראשון (car chase) בחלק השני של ה-High details חוץ מזה Rage 3d סוגר את עצמו והינדואס נותן לי שגיאה אלו הבעיות העיקריות, אבל אם פירמוט לא פותר אותן אני לא יודע מה כן... חשוב לציין שהכרטיס מסך לא נמצא ב-O/C וגם המעבד. עכשיו, איך אני יודע שזה לא הכרטיס מסך ? (כי אחרי הכל זה בדיוק תופעות שמתאימות לכרטיס מסך, ועוד אחרי שהחלפתי לו את הקירור המקורי בכלל הגיוני שמשהו ידפק) אני יודע בגלל שלקחתי כרטיס אחר והבעיות נמשכות גם איתו... אז איך בודקים מה נדפק ? כי אם זה לא הכ.מסך נשאר רק הזכרונות הלוח או המעבד...
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תיעוד חדש מספק לנו תשעה דגמים חדשים לצפות להם בחודשים הקרובים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
מתח של עד 1.65 או המלצה לזיכרונות לסוקט 1156
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אין שום בעיה מיוחדת איתם נכון...? כאילו הם מצויינים בשבילי אם אני קונה ולא מתכנן OC או משהו בסגנון? מי יותר טובים, הם או Hyundai? אני מתכוון לקנות 512mb 2100. נ.ב. עדיף לי לקנות בסימפלטק מאשר ב*צונזר*? יש להם שירות טוב?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד של אח שלי (e8400 עומד כרגע על 3.7GHZ?),ויש לי משהו ממש מוזר(זה לא קשור לפורום של OC),כל תוכנה שאני מישתמש בא מזהה שהלוח שלו הוא ep- 45 ds3l, אבל אני קניתי בכלל את הep 43 ds3l יש מזל היתמזל מזלי בקשר לזה?[= או שיש דרך לדעת את זה בוודאות?.
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך המעבד הנ"ל ומה מחירו ? האם שילובו עם לוח האם : Gigabyte EP45-UD3L עם הזכרונות : OCZ 2G ו 2GB Corsair ועם כרטיס מסך : Geforce 7600GS 250GB , יצליח בהפעלת Win7 וסרטים באיכות HD ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
asus p5 r5/la gigabyte 945-1066 ESP-OC איזה מהם עדיף? שניהם יעלו לי אותו דבר
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הייתי רוצה לעשות UPGRADE ללוח שלי אבל אני לא יודע איזה גירסא בדיוק לבחור היות ויש כמה REV ללוח אודה לפתרון
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך הם? כדאי? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב HTPC מבוסס 435 AMD אשמח לעזרה עם הדרישות הבאות לוח AM3 עדיפות ל mATX שיתאים למארזים, אם לא אז שלפחות יכנס ל Antec 2480 USB3 לא קריטי כן חשוב 1394 IEEE אני אשתמש בכרטיס מסך חיצוני, אז אין צורך בכרטיס מובנה עדיף עם פיזור חום טוב וכמובן - איכותי על סמך ניסיון החברים המכבודים ולא יקר :-)
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה הזכרנות המהירים ביותר שהלוח הזה יכול לשאת? אני יודע ש-DDR 2 לא נתמך כי זה AMD. אבל מה ה-DDR 1 הכי מהיר שהלוח הזה תומך בו? ומה ה-DDR 1 הכי מהיר שקיים בכלל? תודה.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה ההבדל בין סוגי המעבדים ומה הכי טוב ואם אני לא רוצה OC מה הכי כדאי לי? הבנתי שכולם ליבה כפולה אבל מה שונה בהם חוץ מהמחיר(סליחה על הבורות)?? E2160 E6300 E4300 P-D 3.4 תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב שישמש בעיקר לשימושי מדיה סנטר וניגון FHD וגם לעריכת וידאו (אבל פחות). התקציב שלי למעבד פלוס לוח הוא אלף ש"ח וקצת. חשובה לי האופציה לשדרג בעתיד. אני לא מעוניין בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ולא מיקרו ATX חשבתי על Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 471 ש"ח בRSM. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו מוכר את החלקים עם אחריות ב 1700 ש"ח לוח אם מדגם-A8N-SLI Premium של-ASUS המיועד להפעלת שתי כרטיסי מסך במקביל CL2.5 2x512MB 400MHz של -Kingston +מעבד- SAN DIEGO-AMD-3700 הכל בחבילה עבד שלושה חודשים עם קבלות ואחריות ב-KSP האם עסקה זו שווה ...!?אני צריך עזרתכם
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי כרגע WIN XP PRO על פנטיום4 1400MHZ. הלוח אם הוא אינטל מסוג GARIBALDI 850I. יש לי כרגע 64X2 שלא מספיקים בכלל... אם אני רוצה את המחשב רק לאינטרנט ועבודה משרדית, יספיק 512 מגה? עכשיו אני יכול אולי להשאיר את ה64X2..ולקנות עוד 256X2 וזה יפעל טוב? זה לא יוריד את המהירות בגלל שזה 4 סטיקים ולא 2? אם ה256X2 יהיו מחברה אחרת שאינה כמו ה64X2 זה ישנה?
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן וכרגע אני מרכיב את המפרט של המחשב הבא שלי. יש לי שאלה לגבי זכרון פנימי: מה עדיף? שני זכרונות של 512MB או זכרון אחד של 1GB? אנא פרטו מדוע עדיף כך או אחרת ואם יש לכם לינקים מעניינים בנושא, אתם מוזמנים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יכול להיות ש-32M דפוקים? יש לי סטיק אחד,כל זיכרון מחולק לכמה חלקים?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-