מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי את כל החלקים , כל מה שאני צריך עכשיו זה : לוח אם \ מעבד (ליבה כפולה) \ זכרון (1 גיגה) \ מארז+ספק הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ב AGP. תקציב עומד בערך על 1500. המחשב הוא להתעסקות במוזיקה : cubase (הכונן סידי\כונן קשיח הם ב ata רגיל)
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איזה לוח AM2 עדיף מהלוחות בכותרת? יש איזה לוח אחר מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קיבלתי שתי הצעות מחיר, אחת עם הASUS ואחת עם הEPOX מישהו מכיר במקרה את שני הדגמים ויודע איזה מהם עדיף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
כרגע יש לי 256 זיכרון שעובד בתדר של 266MHz המחשב לא כזה מהיר ובעיר במחשקים מרגישים את חוסר הזיכרון. אני רוצה לקנות עוד 512 בתקציב של 200 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם אני ירגיש שינוי ששווה את הקנייה? כי בכול זאת אני קונה זיכרו שעובד בתדר של 400MHz ואצלי הוא יעבוד על 266MHz אז אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה ואני עדיין ירגיש שיפור די רציני? שאני אומר רציני אני מתכוון לזה שהמחשב יעלה יותר מהר (ולא הוא לא עמוס). ושבמשחקים (לא העכשווים) יפעל חלק יותר. ובכללי המחשב יהיה מהיר יותר.. חשבתי על זה http://skypc.co.il/pl_product~M368L6523DUS-CCC~15~0.htm מה אתם אומרים? אולי בכלל שווה לי לקנות 256MB ואז אני ינצל את הדואל צ'אנל? צריך תשובות, תודה.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני יוכל להגיע בעזרת זכרונות אלו ומעבד Q6600 ל3.0? תודה למגיבים[br]פורסם בתאריך: 22.07.2007 בשעה 14:58:03 ???[br]פורסם בתאריך: 22.07.2007 בשעה 15:43:48?
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
האםה DG33BU של INTEL לוח אם טוב? אם לא אני צריך לוח אם טוב לE6750 בסיבות 600-700 שקל ?
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שמעתי שהלוח הזה הוא מצויין לאוברקלוק אבל השאלה שלי איך הוא במשחקים,בתוכנות ובשימושים רגילים? שמעתי שהוא נתקע לפעמים,שיש בעיות סאונד ובעיות עם שבב ה-JMICRON האם הוא לוח איכותי שיעבוד טוב עם Q6600? תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 632 צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו... יש לי Asus P5RD1-V והוא נדפק לגמרי, הרס לי את כל המחשב. אני צריך המלצה על לוח אם ASUS או יותר טוב בטווח מחירים של 600 ש"ח גג. תודה.
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
באתר של Voodo Extreme ייש ידיעה בה שואלים את המפתח הראשי של Epic Games (מיוצרי המנוע החדש של Unreal) איזה מעבד עדיף למשחקים של היום והתקופה הקרובה? להלן התשובה: VE - Assuming you were making a new rig to run today and tomorrow's games, which CPU would you recommend at the $266 price point? A Quad-core Q6000 2.4GHz or Dual-Core E6850 3.0GHz? Tim - If you're buying a CPU primarily for gaming, the sweet spot of the market seems to be dual-core. There, you can get a higher clock rate than is available (at least economically) in quad-core. All UE3 games, for example, scale really well to two cores, and you get significantly more performance than single-core much of the time…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם gigabyte 945PL-G עם גרסת הביוס האחרונה. זכרונות 2x512 במהירות 533. הוספתי שני סטיקים נוספים של 667 (אמרו לי שיתאים את עצמו למהירות הנמוכה יותר) מה שקרה זה שאני מרגיש פתאום איטיות בעבודת המחשב. הסתכלתי בביוס וראיתי system memory multiplier = auto memory frequency = 400 כלומר הוריד לי את המהירות ל - 400. ניסיתי לשנות את ה - multiplier ל - 2.66 ואז ה - memory frequency השתנה ל - 533. האם עשיתי נכון? לגבי הביצועים אני עדיין לא משוכנע . האם יש מקום ל"משחק" עם הסטיקים מבחינת המיקום על הלוח אם? תודה מראש יואב
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
נכון לעכשיו מה שנכנס לי בתקציב במעבדי אינטל זה E2140 ועוד איזה לוח אם עם צ'יפסט של אינטל ו-Intel GMA 950 אני רוצה לדעת אם בתקציב הנ"ל אוכל להשיג מעבד ממשפחת AMD עם ביצועים טובים יותר ואני צריך גם לוח אם תואם עם כרטיס מסך וקול מובנים. כפי שניתן לראות אני לא מתכווין לבצע המהרה והמחשב אפילו לא מיועד למשחקים. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145178 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227248 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231122 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227195 איזה מהם הכי טובים? והאם יש הבדל גדול ביניהם? ואני רוצה לעשות OC בינוני. או שעדיף קיט אחר של 4 גיגה?
-
- 5 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אם רק אפשר לעדכן ב stickies ולנעול... תודה רבה! http://www.corsairmemory.com/memory_basics/index.html
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות amd 4.6 יש לי כרגע intel core 1.83 עכשו אם אני קונה את זה איך אני מחליף בבקשה עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
הגיע החופש, איתו הגיעה העבודה ואיתה הגיע גם הכסף ;D אני משדרג לאחי את המחשב הישן אז אני צריך חוות דעת לגבי לוח אם, מעבד, וזכרונות, לגבי תאימות החלקים אל תדאגו. 1. אני צריך לוח אם חדש, מעדיף את הצ'יפסט החדש של אינטל למען שידרוג עתידי [ P35 נכון? ], ואחד תותח בOC, אני לא רוצה ליפול בקטע הזה כי יש לי ניסיון עם האינפיניטי 975 , אני צריך אחד שעבר מבחנים ועבר אצל דיי הרבה אנשים שכולם אישרו שהם הצליחו איתו OC פשוט בלי יותר מדי שטויות ובעיות בדרך [ העדפה לאסוס, הגיגהבייט נותן תחושה של זולות, לא יודע למה ], לא יותר מ-900 שקל. 2. מעבד, אני מתלבט בין E4500 לבין E4400, הבעיה זה שעם המעבדים האלה לא צריך לוח מפלצתי כדי להביא אותה בOC, אז מה עושים? אני ולוחות זולים ופשוטים לא הולכים ביח…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש לחברים שלי. המעבד הולך להיות כנראה E21x0 והזיכרון OCZ 1GB CL4 667Mhz הלוח הנ"ל מתאים מאוד למפרט ולתקציב, רק רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הוא ב-OC - לכמה באס הוא מגיע? אני יודע שה-945 לא ממש אוברלוקרים מטורפים, אבל אני מתכוון ל-OC בקטנה אני מקווה שמה שיגביל אותי זה הזכרונות בבאס 333... אבל בטח כבר לפני הלוח יגביל אותי אודה לתשובתכם המהירה
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
האם יש פתרון יותר זול מאשר ה-P5K שיתאים ל-6600Q שאני קונה? יש להזכיר שאני לא מתכנן OC, פשוט לא, וגם לא אעשה OC, תשכחו מ-OC. ***יש עדיפות ל-ASUS.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הזמנתי חלקים למחשב חדש שכולל את הלוח אם P5N-E. הלוח בעל צ'יפ של nforce NVIDIA, ורציתי לשאול אם זה יכול לעשות בעיות אם יש לי כרטיס מסך של ATI? התייעצתי בקשר למפרט של המחשב ולא אמרו לי שיכולות להיות בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח.. תודה.[br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 16:52:49 :-[אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה את המחשב..בבקשה תענו..
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד 3200 שהומהר ל 2550 מגה הרץ ג'יגה ראם 200 ג'יגה והיה לי 7800 הוא נשרף הבאתי עכשיו 7100 ג'י אס ב100 שקל רק שהמחשב יעבוד אני מוסיף עוד 250 ג'יגה כי אין לי מקום במחשב כבר והעלתי את המהירות של האינטרנט וזה סתם מבעס.. השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 512X2 של ראם גם על הדרך.. או שלא שווה להשקיע במחשב ההזה כבר? כי אני יקנה מחשב רק בעוד שנה + .. לא כרגע.. מה אתם אומרים? נ.ב: מפרט מימין .. הכל אותו דבר חוץ מהכרטיס שהוא עכשיו 7100 gs
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני די בספק לגבי הירידת מחירים של ה QUAD בארץ לא נראה לי שאני אבוא לחנות לקנות למשל Q6600 והם יגידו שזה עולה 1550 שח (פחות או יותר) מה נראה לכם? תהיה ירידה ב22-23?
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם כבר היתה ירידת המחירים המדוברת? ראיתי שהQ6600 נמכר בסביבות ה 1600 ש"ח. האם זה כבר לאחר ירידת המחירים? האם יירד עוד בקרוב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד BOX ל TRAY? זה איזה שהוא רכיב שונה או מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה שלי היא אייך החברה הזאת למרות שלא שמעתי עליה ליפני היא מוכרת? ואייך הזיכרונות שלה לגבי יציבות ואמינות ואולי גם יכולות אוברקלוק...?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-