עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יש לוח טוב שתומך בשני מעבדי Q6600? עד כמה הוא יותר יקר מלוח רגיל - לדוגמא כמו ה DS3? האם לתלת מימד ורנדורים לוח עם שני מעבדים יהיה כפול מהירות בזמן או השיפור יהיה רק בכ30% לעומת לוח עם מעבד יחיד? אשמח לקבל מידע בנושא או הפנייה למבחני תוצאות אם יש. תודה!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  2. אני מתלבט בין ASUS M2N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 ל M2A-VM HDMI http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&l4=0&model=1585&modelmenu=1 איזה לוח יותר טוב באופן כללי? בלינקים יש תמונה של היציאות ובשני יש יציאת DVI וD-SUB, האם יש בו כרטיס מסך מובנה? מה ההבדל בין הלוחות? תודה

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  3. מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P35C-DS3R ל GIGABYTE GA-P35-DS3R ? מה יותר טוב? האם יש לוח אם טוב יותר במחיר של עד 900 בערך?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. אני קונה e6750 8800gts 640mb בחרתי ללכת על לוח של asus ציפסט p5k בskypc ישל את המבחר הזה (אני קונה משם ) p5k = 868nis p5kc = 990nis p5k se = 784nis p5k-e /wifi = 968 איני מתכנן לבצע oc וגם אם בעתיד אני אעשה אז לא משהו מטורף לכן oc זה לא שיקול אז מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by Optimus,

רוצה לדעת איזה זכרונות ddr2 מומלצים לקנייה הסכום כ-1300 ש"ח 2gb או 4gb מפרט: לוח אם:Gigabyte GA-G1975X צ'יפסט i975x תמיכה ב-ddr2 667 mhz תודה...

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. יש לי את כל החלקים , כל מה שאני צריך עכשיו זה : לוח אם \ מעבד (ליבה כפולה) \ זכרון (1 גיגה) \ מארז+ספק הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ב AGP. תקציב עומד בערך על 1500. המחשב הוא להתעסקות במוזיקה : cubase (הכונן סידי\כונן קשיח הם ב ata רגיל)

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by oded900,

איזה לוח AM2 עדיף מהלוחות בכותרת? יש איזה לוח אחר מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח? תודה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by idoleff,

קיבלתי שתי הצעות מחיר, אחת עם הASUS ואחת עם הEPOX מישהו מכיר במקרה את שני הדגמים ויודע איזה מהם עדיף? תודה!

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  9. Started by oorlevi,

כרגע יש לי 256 זיכרון שעובד בתדר של 266MHz המחשב לא כזה מהיר ובעיר במחשקים מרגישים את חוסר הזיכרון. אני רוצה לקנות עוד 512 בתקציב של 200 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם אני ירגיש שינוי ששווה את הקנייה? כי בכול זאת אני קונה זיכרו שעובד בתדר של 400MHz ואצלי הוא יעבוד על 266MHz אז אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה ואני עדיין ירגיש שיפור די רציני? שאני אומר רציני אני מתכוון לזה שהמחשב יעלה יותר מהר (ולא הוא לא עמוס). ושבמשחקים (לא העכשווים) יפעל חלק יותר. ובכללי המחשב יהיה מהיר יותר.. חשבתי על זה http://skypc.co.il/pl_product~M368L6523DUS-CCC~15~0.htm מה אתם אומרים? אולי בכלל שווה לי לקנות 256MB ואז אני ינצל את הדואל צ'אנל? צריך תשובות, תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם אני יוכל להגיע בעזרת זכרונות אלו ומעבד Q6600 ל3.0? תודה למגיבים[br]פורסם בתאריך: 22.07.2007 בשעה 14:58:03 ???[br]פורסם בתאריך: 22.07.2007 בשעה 15:43:48?

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  11. Started by ATk,

האםה ‏DG33BU של INTEL לוח אם טוב? אם לא אני צריך לוח אם טוב לE6750 בסיבות 600-700 שקל ?

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by norni,

שמעתי שהלוח הזה הוא מצויין לאוברקלוק אבל השאלה שלי איך הוא במשחקים,בתוכנות ובשימושים רגילים? שמעתי שהוא נתקע לפעמים,שיש בעיות סאונד ובעיות עם שבב ה-JMICRON האם הוא לוח איכותי שיעבוד טוב עם Q6600? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 636 צפיות
  13. פשוטו כמשמעו... יש לי Asus P5RD1-V והוא נדפק לגמרי, הרס לי את כל המחשב. אני צריך המלצה על לוח אם ASUS או יותר טוב בטווח מחירים של 600 ש"ח גג. תודה.

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  14. באתר של Voodo Extreme ייש ידיעה בה שואלים את המפתח הראשי של Epic Games (מיוצרי המנוע החדש של Unreal) איזה מעבד עדיף למשחקים של היום והתקופה הקרובה? להלן התשובה: VE - Assuming you were making a new rig to run today and tomorrow's games, which CPU would you recommend at the $266 price point? A Quad-core Q6000 2.4GHz or Dual-Core E6850 3.0GHz? Tim - If you're buying a CPU primarily for gaming, the sweet spot of the market seems to be dual-core. There, you can get a higher clock rate than is available (at least economically) in quad-core. All UE3 games, for example, scale really well to two cores, and you get significantly more performance than single-core much of the time…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by goldyoav,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte 945PL-G עם גרסת הביוס האחרונה. זכרונות 2x512 במהירות 533. הוספתי שני סטיקים נוספים של 667 (אמרו לי שיתאים את עצמו למהירות הנמוכה יותר) מה שקרה זה שאני מרגיש פתאום איטיות בעבודת המחשב. הסתכלתי בביוס וראיתי system memory multiplier = auto memory frequency = 400 כלומר הוריד לי את המהירות ל - 400. ניסיתי לשנות את ה - multiplier ל - 2.66 ואז ה - memory frequency השתנה ל - 533. האם עשיתי נכון? לגבי הביצועים אני עדיין לא משוכנע . האם יש מקום ל"משחק" עם הסטיקים מבחינת המיקום על הלוח אם? תודה מראש יואב

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. נכון לעכשיו מה שנכנס לי בתקציב במעבדי אינטל זה E2140 ועוד איזה לוח אם עם צ'יפסט של אינטל ו-Intel GMA 950 אני רוצה לדעת אם בתקציב הנ"ל אוכל להשיג מעבד ממשפחת AMD עם ביצועים טובים יותר ואני צריך גם לוח אם תואם עם כרטיס מסך וקול מובנים. כפי שניתן לראות אני לא מתכווין לבצע המהרה והמחשב אפילו לא מיועד למשחקים. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by Kukishin,

יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Palsar,

מתי הוא יוצא ? ובכמה הוא אמור להיות מתומחר בארה"ב?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by oranShoshany,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145178 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227248 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231122 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227195 איזה מהם הכי טובים? והאם יש הבדל גדול ביניהם? ואני רוצה לעשות OC בינוני. או שעדיף קיט אחר של 4 גיגה?

• 5 תגובות
    • 474 צפיות
  20. אם רק אפשר לעדכן ב stickies ולנעול... תודה רבה! http://www.corsairmemory.com/memory_basics/index.html

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by tomas18,

אהלן אני רוצה לקנות amd 4.6 יש לי כרגע intel core 1.83 עכשו אם אני קונה את זה איך אני מחליף בבקשה עזרה ?

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  22. הגיע החופש, איתו הגיעה העבודה ואיתה הגיע גם הכסף ;D אני משדרג לאחי את המחשב הישן אז אני צריך חוות דעת לגבי לוח אם, מעבד, וזכרונות, לגבי תאימות החלקים אל תדאגו. 1. אני צריך לוח אם חדש, מעדיף את הצ'יפסט החדש של אינטל למען שידרוג עתידי [ P35 נכון? ], ואחד תותח בOC, אני לא רוצה ליפול בקטע הזה כי יש לי ניסיון עם האינפיניטי 975 , אני צריך אחד שעבר מבחנים ועבר אצל דיי הרבה אנשים שכולם אישרו שהם הצליחו איתו OC פשוט בלי יותר מדי שטויות ובעיות בדרך [ העדפה לאסוס, הגיגהבייט נותן תחושה של זולות, לא יודע למה ], לא יותר מ-900 שקל. 2. מעבד, אני מתלבט בין E4500 לבין E4400, הבעיה זה שעם המעבדים האלה לא צריך לוח מפלצתי כדי להביא אותה בOC, אז מה עושים? אני ולוחות זולים ופשוטים לא הולכים ביח…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by bv500,

אני בונה מחשב חדש לחברים שלי. המעבד הולך להיות כנראה E21x0 והזיכרון OCZ 1GB CL4 667Mhz הלוח הנ"ל מתאים מאוד למפרט ולתקציב, רק רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הוא ב-OC - לכמה באס הוא מגיע? אני יודע שה-945 לא ממש אוברלוקרים מטורפים, אבל אני מתכוון ל-OC בקטנה אני מקווה שמה שיגביל אותי זה הזכרונות בבאס 333... אבל בטח כבר לפני הלוח יגביל אותי אודה לתשובתכם המהירה

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  24. Started by Avi Levin,

האם יש פתרון יותר זול מאשר ה-P5K שיתאים ל-6600Q שאני קונה? יש להזכיר שאני לא מתכנן OC, פשוט לא, וגם לא אעשה OC, תשכחו מ-OC. ***יש עדיפות ל-ASUS.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by dor962,

הזמנתי חלקים למחשב חדש שכולל את הלוח אם P5N-E. הלוח בעל צ'יפ של nforce NVIDIA, ורציתי לשאול אם זה יכול לעשות בעיות אם יש לי כרטיס מסך של ATI? התייעצתי בקשר למפרט של המחשב ולא אמרו לי שיכולות להיות בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח.. תודה.[br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 16:52:49 :-[אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה את המחשב..בבקשה תענו..

• 0 תגובות
    • 432 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.