עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by JaguArrrr,

היי, יש לי 256MB SDRAM. לאחרונה התקנתי הארד דיסק חדש ופתאום מופיע לי רק 128MB. בדקתי ושני הסטיקים במקום. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. Started by tgen,

תגידו, חייב להיות כתוב אורגינל כדי לדעת שהמוצר מקורי (samsung 1G 667MHZ במקרה הזה) פשוט כי ראיתי ב"נועה מחשבים" את הזיכרון ב-580 שקל עם אחריות לכל החיים אך לא מוזכרת שם המילה אורגינל או מקורי ולעומת זאת בזיגזג המוצר עולה 700 שקל והוא מוזכר כאורגינל וזיכרון מקורי ... מה אתם אומרים? הזיכרונות של סמסונג בנועה הם לא מקוריים?

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  3. שלום, איזה זיכרון אתם ממליצים עבור מחשב שנועד להריץ משחקים בצורה סבירה? בעיקרון אני חשבתי על זיכרון 4GB סטנדרטי של Kingston, האם יש לכם המלצה לזיכרון מתאים יותר למשחקים? (במסגרת התקציב) באופן יותר פרטני: מבחינת גודל - האם יש יתרון ל-4GB על 2GB? ומבחינת "שיפורים" - האם יש יתרון משמעותי שמצדיק לקנות למשל זיכרון 2GB משודרג כלשהו לעומת 4GB פשוטים? במידה ועדיף זיכרון משודרג כלשהו, על איזה אתם ממליצים? תודה רבה לכל מי שיגיב!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by XGALX,

אני מחפש זיכרון 2 ג'יגה עד 250 ש''ח מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 DDR2

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by Nick_Less,

יש לי מעבד A64 3200+ (1Mb L2 2.0Ghz)v לוח אם K8NSNXP של גיגה בייט ו2 סטיקים של זכרונות 512 כל אחד של גייל במהירות 400 מגה הרץ (שנים זהים) בדקתי באוורסט את המהירות של הזכרונות ורשום לי שהמהירות האפקטיבית היא 333 (167 בערוץ בודד) זה אמור להיות ככה? אם לא,איך מסדרים את זה? תודה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום הזה אז בבקשה להעביר

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by pumbatal,

זיכרון שלי PDP XBLK+ פועל מאוד מאוד מוזר (אבל בכוונה) יש למישהו הסבר ????

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by easyuri,

יש לי AMD 64 -300 ולוח MSI K8MM-V אני רוצה להוסיף זיכרון פנימי איך אני יודע איזה זיכרון מתאים למחשב שלי

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by ilya.k,

האם יש בארץ איפה לקנות כזה דבר בסלוט אחד?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. חשבתי על משהו ואני לא בטוח נגיד שאני מפעיל את המחשב והווינדוס עלה אם אני יוציא את הזיכרונות המחשב לא יוכל להשתמש בזיכרון וירטואלי בלבד?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Hayehudim,

אממ...ככה... אני רוצה להחליף את הזכרון פנימי שלי למשהו יותר טוב כי המחשב שלי איטי בצורה מטורפת הבעייה היא שאני לא יודע איזה זיכרון לקנות עזרה בבקשה :-) אגב...יש לי מחשב פנטיום 3 800

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by axcel123,

שלום חבר'ה!!! יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע אם הזיכרון שיש לי הוא DDR או DDR2? 2. מה ההבדל בין שני הזכרונות Kingstone CL 2.5 לבין Kingstone CL 3.0? בתודה מראש!!!! ג'ון!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by noplease,

שלום, זה הזכרון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10406 הוא מתאים ללוח Gigabyte GA-H87-D3H? פשוט ראיתי שכתוב בנתונים שהסלוטים שלו הם של 1.5V ואני מפחד שיהיה בעיות...

13. Started by iSolt,

קצת הזוי שוינדוס לא מבין בכמה הוא משתמש (?) הרי הערך הקובע הוא הcommit כי ברגע שהוא מגיע ל31.9 קופצת הודעה שנגמר הראם. גילוי נאות: קובץ הpage file מוגדר על 100MB וה32GB ראם מזוהים כ31.9 אבל הבנתי שזה בסדר גמור. השאלה היא על חלוקת המספרים המוזרה בוינדוס

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. הייי המחשב לא מזהה את סטיק זכרון הראם החדש שהוספתי לו. זה מחשב עם מעבד i7-920, כרטיס מסך 4850 ושישה חריצי זיכרון בלוח האם. היה לו 4 ג'יגה זכרון והוספתי סטיק של 2 ג'יגה והוא לא מזהה את הסטיק החדש, CPU-Z מזהה שיש 6 ג'יגה במחשב, אך windows והBIOS מזהים רק 4 ג'יגה. ניסיתי לשים את הסטיק של ה2 ג'יגה בכל הסטיקים אך שוב, רק cpu-z מזהה אותו. כל הסלוטים עובדים (בדקתי עם הסטיקים הרגילים (1*4 ג'יגה)). עוד משהו, הזכרון נקנה מדל ארה"ב (אני יודע שזה לא קשור), וזה אותם תזמונים מתח וכו'. מתנצל על חוסר הפרטים (שם לוח האם) והניסוח המבולגן של ההודעה. תודה לעוזרים ושבוע טוב, דובי. עריכה: מערכת הפעלה ויסטה SP2 64BIT

15. Started by אוהב מחשבים,

יש לי שאלה שאני חייב להבין אחד ולתמיד זיכרון רום זה הזיכרון שבא בנפחים 500 gb ומעלה? או ההפך הסטיקים כלומר המקלות שבאות בנפחים 2gb ומעלה? אני חייב לדעת את ההבדל. תודה לכל מי עונה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by or,

איזה זיכרון מתאים ללוח החדש לא אביט (ההוא עם ה3pci וכל היציאות) ואיזה לוח (הכי טוב) מתאים לזיכרון החדש של ocz 3200

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by t1t2t38,

שלום, כתוב באתר של החברה על לוח האם שלי שהוא תומך בזיכרון DDR2 1066(OC) ברשימה של הזיכרונותהתומכים לא מופיע אפילו זיכרון אחד של 1066 אלא רק 800 ו667. השאלה מה יקרה אם אני אקנה זיכרון 1066 הוא יעבוד בתדר הזה או שמה יקרה?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by __MIKO__,

לאחרונה שידרגתי ל P2.4 800MHZ דואל עם בוארד של ASUS P4P800 . הזיכרון שיש לי הוא של מיקרון 256 400MHZ האם הזיכרון של מיקרון מספיק טוב? למישהו ידוע על איזושהי בעיה על לוח האם של ASUS ? מישהו (רשע) אמר שיש לו בעיה בהרצת סרטים מסוג מסויים.

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by FlyGuy,

שלום למבינים קניתי את הלוח הבא ASUS A8N32-SLI Deluxe האם הזיכרון הזה יתאים לו?? Patriot 2GB PC3200 DDR Dual Channel Memory KIT PATRIOT: Outpost #: 4453786 MODEL: PDC2G3200LLK Patriot Dual Channel PC-3200 memory is designed to operate at extreme low latency timings at 400MHz on both Intel and AMD based motherboards. SPD programmed at an super low latency of 2-3-2-5 (tCAS-tRCD-tRP-tRAS), our DC PC-3200 memory is designed for simple plug and play operation. It is as simple as install and go. The secret to our Dual Channel line is in our manufacturing process as modules are kitted from manufacturing. In addition, every one of our Dual Channel memory goes through rigorous com…

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  20. ביצעתי הזמנה למחשב משרדי על פי המפרט שנמצא במפרטים המומלצים כאן: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=45 עכשיו הזיכרון שנמצא שם עובד על 400Mhz בעוד שלוח האם, כפי שאני קורא עכשיו ב Manual, תומך במהירות זיכרון של עד 333Mhz: ובסוף כתוב: האם יש כאן טעות ? או שצריך לבצע קינפוג כלשהו על מנת להמנע מהבעיה ? בנוסף, הומלץ שם על מעבד AMD Sempron 2200+ ובספר כתוב שהוא תומך ב: עכשיו אני לא יודע אם הספר פשוט ישן, או שזה אומר שזה כולל גם את ה Sempron ? הכתובת בה נמצא ה Manual: http://www-old.epox.nl/manuals/mu-8kmm3I&%2B10.pdf תודה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  21. 2 זיכרונות של :CORSAIR כל אחד 1G - 400MHZ DUAL. CMX1024-3200C2PT XMS3200 1024MB 2-3-3-6 184 DIMM Platinum פתאום המחשב נתן לי מסך כחול. ומאז מאתחל תמחשב 20 שניות אחרי הדלקתו וחוזר חלילה. שמתי זיכרונות של מחשב של אחותי והכל עובד. ועם שלי (2X1G) מאתחל שוב ושוב. ניסיתי עם כל 1G לחוד, ושמתי לב שאחד מהם הוא זה שמאתחל. 1. האם זה אומר שהזיכרון הלך? או ניתן לתקנו? 2. האם אוכל להחליפו בארץ למרות שקניתי אותו ב NEW EGG ארצות הברית והביא לי אותו חבר? ...אין איזה אחריות עולמית על זיכרונות? 3. כואב הלב בארץ זה עולה 960 שח....וגם זה לא כי הם נמכרים רק בזוגות ולי יש אחד תקין. מה שאומר ש2 חדשים יעלו לי 1980 שח!!!!!! עזרו לי חברים, אני מבקש את עצתכם. תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by amisha,

ראיתי הרבה זיכרונות של החברה וכולם נגמרים באותיות LX ........ אז מה מסמל כול סיום למשל LA או LD וכו' ?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by AmirNadav,

שלום. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי אנשים שהמליצו על 512mb memoQ, אבל לא ראיתי תשובה לשאלה שאני צריך. יש לי אפשרות לקחת או memoQ או twinmos שניהם 512 MB . מה ההבדל בין הזכרונות? (אני לוקח מKSP אגב..) memoQ- http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2649 twinmos- http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=652 אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה רבה לכם, המשך ערב מעולה.

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by generalA,

הזמנתי מחשב חדש עבור חבר. רציתי לדעת.. הזמנתי לו זיכרון 512 בשני סטיקים של 256 כאשר רציתי סמסונג אבל נאמר לי כי קינגסטון יותר טובים אז הלכתי עליהם. כאשר התברר לי שהם יגיעו מאוחר יחסית, אמרתי שאולי כדאי להתפשר על חב' בשם Micron שנאמר לי כי היא לא פחות טובה ואף יותר יקרה. האם כדאי ללכת עליה ?? (אני מקבל אותו באותו המחיר) וכל סוגי הזיכרונות הנ"ל הם של 400MHz. תודה אנשים !!

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by nesber,

האם מדובר בחברה סבירה כמו ADATA? אני לא עושה אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 412 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.