עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ilanb0,

ברשותי היה לוח אם של ג'יגאבייט מסוג GA-7DX+ ובו מעבד Athalon xp 1600. הלוח כנראה גורם בעיות ואני מחפש להחליפו בלוח חדש. טכנאי שידרג לי ללוח עם רכיבים מובנים ובמקום AMD 2600 שהובטח, נמצא כי הלוח הגיע עם מעבד "און בורד" של CPU Type AMD Athlon XP, 1466 MHz (11 x 133) 1700+ . שהינו לבטח לא כמובטח. אין בליבי טינה כי הוא הבטיח לקבל כל החלטה שלי אם אחליט לא לקחת את הלוח הזה. אני מעוניין לרכוש לוח שיתאים למעבד הקודם - היינו לחזור למצב בו המחשב יפעל עם המעבד הקודם ועם לוח תקין. מה ניתן לקחת במקום? מה צריך לדעת על מנת לבחור את הלוח המתאים (בהנחה שאיני רוצה לשדרג את המעבד)?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. Started by avidan28,

קראתי את מפות הדרכים של AMD אבל אני מחפש אחת ספציפית שמראה עד מתי אפשר לקנות אתלונים 939.ראיתי פעם ואם אני לא טועה תיהיה חפיפה בין 939 לAM2. ואחרי זה 939 יעלם כמו סוקט A.מישהו יכול לומר לי עד מתי אפשר לקנות 939? תודה רבה.

3. Started by NuXeR,

שלום, הגיע לידי סטיק זכרון 512MB שנראה ג'נרי.. בהסתכלות על הצ'יפים ראיתי שכתוב CEON. חיפוש של הקוד בגוגל העלה 2 שמות: CEON ו-NOVAX. השמות מופיעים ברשימות ה-Memory Compatibility List של כל היצרני לוחות הגדולים אז נראה לי שזהו חברה *קצת לפחות* מוכרת.. מישהו שמע עליה? יכול לתת דעה על טיב הזכרונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by ShoX,

http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT שווה לא? מה דעתכם? יש זיכרונות של גי'גה שעוברים את ה 1000 שקל אז שתי ג'יגה של 667 בCL4 עם קירור נראה משתלם לא?

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by עידו אהרון,

איפה הוכל לשאול שאלות לגבי קניית mp3?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. המעבד לדעתי יהיה סמפרון 2800 שמעתי שהוא אוברקלוקר טוב ואפשר להגיע איתו לרמה שתיתן בראש גם למעבדים חזקים מהסמפרון . הבחירה בסמפרון מבחינה תקציבית בלבד ! בקיצור אני מעוניין במפרט ללוח טוב לאוברקלוקינג שיתאים למעבד ויהיה גם עם פיצ'רים + 1 ג"ב זכרונות ואני רוצה מחיר כמה שיותר נמוך. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by Bingo,

שלום לכולם, כבר כמה ימים שעולה לי המחשב בתדר 2.4 המקורי לפני זה היה על 3.00 (OC שעשיתי) וכל שאני נכנס לביוס לבדוק זה באמת על 334*9 ותדר 3GHZ אבל כשעולה המחשב זה חוזר לתדר המקור. האם בעיה במכפלה? כבר בדקתי CIE ו-EIST מבוטל ואין שום מנגנון לחיסכון בחשמל.....

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש אני מתלבט בין מעבדים של אינטל (אני לא מתכוון לקנות מעבדים של AMD בגלל ה 3 שנים אחריות בלבד)(אינטל לכל החיים-אני מעדיף את זה) בקיצור זה יהיה הפרטים חשבתי על זה 1.p4 3.4GHZ LGA775PIN 800FSB 2MB 64BIT 2.Pentium 4 3.0 GHz FSB 800MHz 2MB Cache LGA775 Dual Core + Box/Fan 3.Intel® Pentium® D Processor 840(אני לא יודע מה השם המלא של המעבד..הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי-לא מצאתי ב ZAP) http://www.intel.com/products/processor_number/index_view_pd.htm הכרטיס מסך יהיה של Nvidia 6800GT SLI 256MB ואולי כפול 2 עכשיו...אני רוצה לוח אם בעיקר של אסוס (אני מוכן לחשוב גם על ג'יגהבייט) אשמח אם תאמרו לי את דגם הלוח אם...(אם אפשר כמה אני ישמח...) הלוח אם חייב ל…

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  9. האם כרטיס המסך המשולב משתמש בזיכרון משלו או ב ram של המחשב? (Asus M2NPV-VM) אני מתכוון לשים 2X512 ולא מתכוון לשחק בו במשחקים. אם אין לו זיכרון משלו האם זה עלול להוות בעיה?

10. שלום אני רוצה לדעת יותר על ליבות שונות.. איזה סוגי ליבות יש לאינטל לפני הסדר של הכי טוב לפחות טוב(של מעבדים שלא מיועדים לשרתים) נורפווד,פרסקוט,ויילמאט מה עוד יש ומישהו יכול להגיד לי מה הליבות שנחשבות להכי יציבות על AMD +הסבר על איזה יש אני מכיר רק את VENICE.. (אגב אם כבר שאלו את זה אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי לינק יכול להיות גם נחמד לת'דר שקשור) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tfo,

1) שלום אני רוצה לקנות AMD 64 BIT ואני מתלבת בין 3 לוחות מה כדי לי לבחור: (אני צריך את המחשב למשחקים ואני מתכוון לעשות OC) אא והאם כדי לי לקחת את הלוח של ABIT ל AMD 64 ? הלוחות שאני רוצה הם: EPOX EP-8KDA3+ (nForce3) - ATX EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 2) ועוד שאלה חשובה האם ההבדל בין ה 8KDA3+ וה 8KDA3J הוא רק בכמות חיבורי ה RAID

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by SoliD,

שלום אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין : External Cache ל - Internal Cache

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. Started by skiski,

שלום, משהו שאל אותי לאחרונה שאלה בקשר למעבדי AMג אז אולי תוכלו לעזור לו .. מה ההבדל בין SOCKET 939 ל SOCKET AM2 לדוגמא : Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore? Athlon64 4600+ (Socket 939) X2 DualCore? מה ההבדל בין שתי הSOCKET .. האם זה הבדל כזה חשוב ואיזה מהם יותר טוב .. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by PKTA55,

מה לדעתכם עדיף עבור שימוש במחשב עבור עיבוד (רב)ל תמונות בפוטושופ ותוכנות דומות? חשבתי על מעבד כמו +AMD 2800 או הפנטיום 4 בעל ה HT אשמח לקבל המלצות תודה

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by barak_i,

בזמנו היו המעבדים של אינטל 3.4 GHz dual Core עכשיו אני מסתכל על מעבדים ויש Dual Core שהם גרסת E למשל.... Dual Core E-2140... שהוא 1.6GHz.... אז מה יותר טוב??? מה כדאי? אני צריך משהו שיחזיק גם משחקים.... תודה ברק

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by rami_8,

לפי מה שהבנתי אמורים לצאת ב 2014 ברגע שייצא הדור החמישי,הרי שמחיר הדור הרביעי יירד,השאלה אם טווח המחירים פחות או יותר אותו דבר,כלומר מעבדי HASWELL יירדו למחירים של ה IVY היום ומעבד ה BROADWELL יהיו במחירי ה HASWELL כיום אז השאלה היא אם מה שאמרתי נכון? (אפשר להתבסס על גם העבר...) נשמע כמו שאלה קצת מטומטמת אבל אני שואל כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואין לי בעיה לחכות עוד כמה חודשים עד שהדור החדש יותר ייצא... עוד שאלה בנוגע ל BROADWELL,האם הם צפויים להיות טובים יותר ב OC אל מול HASWELL?

17. Started by guryg,

שלום, אני מנסה להתקין זיכרון 4GB במחשב שלי אשר לוח האם שלו תומך בזיכרון של עד 4GB בשני כרטיסים של 2. כשאני מדליק את המחשב הוא מתרסט מידי פעם (הצליח פעם אחת להעלות את וינדוס אבל נפל. הרצתי את memtest86 והוא מתרסט לאחר 5 שניות (ממש מתרסט ולא מדווח על שגיאה). כאשר אני בודק רק כרטיס אחד כל פעם בכל אחד מהחריצים הם תקינים. הבעיה מתרחשת רק כאשר הם ביחד. ה-bios שלי הוא גרסא אחת לפני הגרסא הכי מעודכנת, אבל העדכון מתייחס רק לתמיכה בדיסק יותר גדול. יש לי מחשב עם לוח אם - MSI: P6NG Neo-Digital עד היום היה לי זיכרון של 2G בכרטיס אחד: Genesis - 2GB Module - DDR2 800MHz CL5 DIMM Part Number: KHX6400D2/2G קניתי שני כרטיסים חדשים: 2GB Module - DDR2 800MHz Part Number: KVR800D2N6/2G …

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by RamboHH,

שלום לכם, קניתי לפני כשבוע עכשיו מחשב חדש חדש...! והרכיבו לי אותו בחנות! הכל טוב וסבבה שום בעיות...אבל אחרי שהורדתי EVEREST ו-CPU-Z ראיתי שהזיכרון הוא לא הזיכרון שהזמנתי... [ ככה אני חושב ] אז רציתי לשאול אותכם עם זה יכול להיות שזה הזיכרון הנכון!!! אני מעלה את התמונות של ה EVEREST ו-CPU-Z גם! הזיכרון שהזמנתי: - Mushkin DDR2 4096MB (2x2GB)1000MHz CL-5-5-5-15XP Redline PC2-8000 הנה התמונות... אפשר לראות שה PC2-6400 עם מישהו אולי מבין בזה יותר טוב ממני ויכול אולי להגיד לי עם שמו לי משהו לא נכון אני אשמח תודה!!! תמונות: CPU-Z (http://img261.imageshack.us/img261/7950/cpuzfe0.jpg) EVEREST: http://img505.imageshack.us/img505/9546/everestad9.jpg תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by id3232,

איזה מבין המעבדים: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay ו http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1114 יש ביניהם הבדל מחיר לא קטן האם שווה את הביצועים או אפשר להתפשר? אם נוסיף גם קירור למעבד ועם OC האם ההבדל יצומצם?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  20. נניח שלא מדובר על החלפת הלוח אלא רק תיקונו במעבדה/בחברה. עד 600 שקל? עד 400? תודה עדכון: האם זה הגיוני לגבות 450 שקל על תיקון לוח?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by Cyron,

אני מחפש לוח למעבד AMD 64 ביט. כרטיס קול, כרטיס רשת ו-firewire חובה תקציב גמיש, מוכן להשקיע על לוח טוב. (סביבות 600-700 שקל) תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  22. Started by slowdive,

שלום, אני מרכיב מחשב חדש.ננעלתי כבר על מעבד intel ?Core2 Duo E6300 ו512X2 זכרון. אני לא מתכוון לעשות בעתידOC ולא להשתמש בשני כרטיסי מסך. האם יש טעם במקום ללכת על צ'יפסט 945 (נגיד,GIGABYTE 945P-S3) להוסיף איזה 200 ש"ח ל965 (נגיד LEMONT של INTEL)?זה יתרום איכשהו לביצועים? נ.ב. אני לא מתכוון לשחק עליו משחקים

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by michabb,

שלום רב, מחשב נייד אסוס X200. החלפתי סוללה לסוללה מקורית,מטען מקורי, האינדיקטור של הסוללה מראה טעינה מקסימלית בין 80-85 אחוז, גם לאחר טעינה של 24 שעות. האם יתכן שהמחוון של הסוללה מזייף? הסוללה מחזיקה מעמד בין 2-3 שעות. תודה לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Fortune,

AMD 64 2800 Athlon מגיע בביצועים לרמה של P4 2.8?

25. Started by ras81,

שלום בהמון מקומות יש הרבה דיעות מישהו יודע מה הטווח בעומס וברגיל למעבד AMD 64 3000? תודה

• 13 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.