עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Iftah,

ההפרש בין PK ל HK הוא כמעט פי שניים במחיר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=485282 בספציפיקציה לא מצאתי סיבה טובה - שניהם אותו תדר ואותו CL http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=114 http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=111 יש סיבה לשלם כפול עבור הPK?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by Galatz,

שלום לכולם, בהנחה ומתקינים זיכרונות SDRAM במהירות 133Mhz בלוח אם של 100Mhz בלבד, האם בהכרח יש סכנה ? האם המחשב לא יעבוד ? ואם כן יעבוד, האם הוא יעבוד חלק או עם איתחולים לא צפויים ? :-[ תודה לכל המשיבים.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  3. נתחיל בזה שאין הבדל מחיר מהותי בין שני סוגי הזיכרונות שהצגתי , והתיזמונים לאלו שאני שוקל שווים. מהידוע לי המעבד הנ"ל, ללא המהרה, תומך עד 1333 מגהרץ. קראתי שיש יישומים העשויים להפיק תועלת מכך שהזיכרון הוא עם פוטנציאל של 1600. מצד שני, אם אני לא ממהיר את המעבד, השאלה אם זה יבוא בכלל לידי ביטוי. מצד שלישי, יש את נושא הטורבו ב- i5 , שכידוע לי מעלה את תדר עבודת המעבד בתנאים מסוימים, אז אולי ה- 1600 כן יובא לידי ביטוי. ומהצד האחר, יש כאן את נושא מתח העבודה שכידוע (ותקנו אותי אם לא) מתח נמוך יותר יתרונו בעיקר בפליטת חום נמוכה יותר. כלומר אני משער שהדילמה היא בעיקר בין פוטנציאל תדר גבוה יותר למתח עבודה נמוך יותר.( ה-1600 באים עם 1.65 וולט וה-1333 עם 1.5). מה משני הפרמטרים הללו חש…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by j,

לא בשביל OC או משהו כזה. במחיר סביר.. ראיתי שלקינגסטון זה 3C ונראה שככה גם בהרבה חברות אחרות. יש משהו? ומה בכלל ההבדל? (מיועד ל3800+ X2)

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  5. Started by X-It,

שמעו חברה אני מתכנן לשדרג ל 2GB זיכרון כדי שויסטה יעבוד על המחשב שלי יותר חלק... : : וחסכתי כסף כדי לקנות זיכרון מה שכרגע במחשב שלי זה Geil 1GB 667 Mhz 512X2 ואני רציתי לקנות את זה... KingSton 1GB 667 Mhz Cl5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 וגם איך זה יעבוד עם זה? ויש לי על לוח האם(P5LD2-Deluxe) עוד שני מקומות... כאילו בדיוק... מה אתם חושבים יספק אותי? וגם הוא יחסית זול מישהו ניסה או משתמש בו המלצות,משהו? אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי מה... אשמח לקבל תשובה מהירה תודה....

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  6. קניתי מחשב AMD עם ליבה כפולה ו- 1GB זיכרון. האם חובה (או רק מומלץ) לקנות 2 של 512 או אפשר גם סטיק 1 של 1GB? האם המחשב יעבוד תקין עם סטיק אחד של 1GB? תודה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by nepet,

קראתי היום בבוקר את השרשורים בפורום לגבי זיכרונות של ceon. קניתי אתמול מחשב ב IVORY , וגם לי הם המליצו לקנות זיכרון של ceon למחשב שהרכבתי. המחשב מורכב מחלקים שבחרתי לפי אחד המפרטים המומלצים שראיתי באתר שלכם, מלבד הזיכרון. הבנתי שהם היבואנים של ceon , וזו חברה גנרית , ולא איזשהו מותג, מה שכן , משכנעים את הלקוח שיש אחריות לכל החיים על הזיכרונות שלהם. השאלה שלי היא כזו, האם מישהו יודע / למישהו יש נסיון רע עם הזיכרונות האלה ? עדיין לא קיבלתי את המחשב , כש שאין בעיה לשנות את המפרט, ואני שוקל לקנות CL5 של קינגסטון 1GB במהירות 667 באותו מחיר , ואני לא יודע אם מבחינת ביצועים זה רעיון טוב ,או שכדאי להשאר עם ה ceon במהירות 800MH . השימוש במחשב יהיה בעיקר לקולנוע בייתי / mp3 ותעבוד …

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  8. הי, מתכנן לקנות מחשב חדש Intel core duo E6420, מתכנן OC אבל לא עד הקצה. מתלבט לגבי הזיכרון. רוצה לקנות 2 ג"ב 800 מה"צ בקיט, השאלה של איזה חברה? הבנתי שההבדל בין לייטנסי 4 ל-5 הוא לא כזה משמעותי אז זה לא כזה אכפת לי, אבל אני עדיין לא יודע מה בדיוק לקנות... OCZ? GSKILL? TWINMOS אני מתכנן להשקיע בזיכרון בסביבות ה-1000, וכל הסוגים מוציאים לי את השכל.................... מה כדאי? ראיתי שתי אופציות שנראות לי אפשריות, רק שאין לי מושג אם הן טובות או לא: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ב-829 ש"ח או G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ב- 1093, יש גם OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REV…

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by alex15,

אני רוצה למכור למישהו זיכרון 256*2 667MHZ בכמה שאמכור לו את הזיכרון ?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  10. הוא עולה 199 שקל שווה לקנות?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by rino,

ראיתי שהדובים מוכרים זיכרון 256MB 3200 ב220 ש"ח שווה ? או שכדאי ללכת על A-DATA ב200ש"ח?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  12. המוכר בחנות אמר לי שזיכרון SDRAM 256MB עבור P3/CELERON חייב להיות בעל 16 צ'יפים, ואי אפשר שיהיה אם 8 צ'יפים כי הלוח לא מבין את זה... עכשיו שיהיה מובן, ה 16 צ'יפים עולה פי 2 מה-8 צ'יפים ! מה אתם חושבים ? עבד עליי ? הוא טען שה-8 מתאים רק ל-P4.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by Kfir,

איך הזיכרון של WINBOND, יש למישהו נסיון איתו ? אני שוקל להחליף זיכרונות 512 מגה של מושקין 2100 (266) בזיכרונות של 512 מגה 2700 (333) של WINBOND. תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by pazer005,

אני מחפש זכרון DDR2 2GB 800Mhz עם עדיפות ל-CL4 עד 1600 שקל. מה שמצאתי בזאפ זה כאלה של G.Skill, האם אתם מכירים עוד כאלה מחנויות אחרות או מיצרנים אחרים. אני מחפש פשוט חנות קרובה לבית כדי ללכת להביא את זה כבר. החנות שיש בזאת זאת נועה.... אני גר בפ"ת. מחפש פשוט חנות באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by NTK1,

^^כותרת (DDR2)

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by WarSoul,

שלום , יש לי זיכרון של 333 מגה הרץ של חברה לא מוכרת בגודל של 512 מגה בית ואני רוצה לקנות סטיק נוסף של 512 מגה בית . הבנתי שזה לא משנה של איזה חברה יהיה הזיכרון שאני אקנה , והוא יעבוד לי אם הזיכרון שיש לי . אכשיו השאלה שלי זה אם גם יהיה דואל צ'אנל אם שתי חברות שונות ?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by FIRE-KID,

שלום לחבר שלי יש 256 זיכרון שרץ על 333.. והוא רוצה לקנות עוד חצי גיגה.. שמתי ל שזיכרונות 400 זולים יותר.. אני יכול לקנות סטיק חצי גיגה 400 והוא ירוץ על 333? זה הלוח: asus p4s533 series

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by sgsg,

שלום, מאחר שכבר די הרבה זמן לא בניתי מפרט חדש, ראיתי שמציעים מפרטים רבים עם 4GB זיכרון. אני זוכר שפעם היו בעיות שרק חלק מהזיכרון היה מזוהה או שלא תמיד כל הזיכרון תפקד. האם כמות הזיכרון כבר לא בעייתית גם עם ווינדוס 32 ביט? ויסטה וגם XP?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by דובי770,

אני משדרג את המחשב שלי, למפרט הבא: מעבד: i7-5820K לוח אם: MSI X99 UD3 זיכרונות: יש לי שתי אפשרויות, האחת היא 2X8 במהירות 2133 או 4X4 במהירות 3000. כמובן שמדובר בDDR4 אני מקבל את השילוש מהעבודה, עם שני האפשרויות שלמעלה, ללא אפשרות מחוץ לכך. 1) יש רק 4 סלוטים לזיכרון בלוח האם, כך שאם אני לוקח זיכרון 4X4 אני ממלא את כל הסלוטים, אך הזיכרון הוא בתדר מהיר. 2) אם אשתמש ב2X8, אוכל לשדרג בהמשך, אך באותה מידה, חבל שלא אשתמש בזיכרון מהיר עד השידרוג, כי עד אז כנראה שאשדרג ליותר מכך. אודה לעזרה בנושא, אני רוצה להרכיב את המחשב הערב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by fantax,

האם במעבדי AMD יש DUEL וכדאי לקנות 2 זיכרונות של 256 או זיכרון 1 של 512? תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  21. האם זה תדר חלש ובגלל זה מערכת ההפעלה שלי עולה תוך 6 קווים? האם אני ישים זיכרון 512 בתדר של 333 Mhz ויהיה לי שינוי בביצועים? תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

תמליצו לי על איזה זיכרון טוב...הכי טוב שאפשר להביא ב800 שח....לסטיק אחד של 512.... כי אני עכשיו שם על המחשב המעפן שלי סטיק אחד...של 512...ואחרי זה שאני יקנה את המחשב החדש...יהיה לי לקנות רק עוד 512....כמובן של אותו חברה...

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by aviados,

ערב טוב לכולם אני מחפש זיכרון 512 MB במהירות 333 MHZ אבקש לדעת איפה אני יכול לקנות באיזה חנות ? תודה מראש ושבת שלום לכולם

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  24. Started by wewe1,

קניתי מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון , וכשהוא הגיע הורדתי את התוכנה CPUZ ולהפתעתי הזיכרונות עובדים במהירות 333 איך ניתן לשנות את זה? הלוח תומך עד 800.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by tvholic,

אהלן, בן דוד שלי רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלו. יש לו לוח אם GA-945-S3 ראיתי באתר של גיגהבייט שהלוח תומך בזיכרון DDR2 במהירות 400\533. האם אפשר להתקין במחשב גם זיכרון DDR2 במהירות 667 או 800? אני מתאר לעצמי שהזיכרון לא יפעל במהירות הזו מן הסתם אבל האם המחשב יפעל בכלל? האם הוא יכיר בזיכרון? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.