מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
איפה בתמונה של הלוח הנ"ל (ASUS M2N-E) נמצא החריץ עבור כרטיס המסך (PCI-E x16), ולמה משמשים שאר החריצים (חוץ מחריצי הזכרונות)? http://www.asus.com/999/images/products/1181/1181_l.jpg תודה.
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה הלוח הכי זול שעונה לדרישות האלה? באתר של NVIDIA יש לוחות אם שברשימת SLI אבל אותו לוח באתר של ASUS רשום רק CROSSFIRE אז אני מבולבל
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בארץ זה עולה יותר מ1000 שקל ובחול בערך 500 http://www.amazon.com/Intel-i5-650-Processor-Socket-LGA1156/dp/B0030DL3FU/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I1N2WNACC3NUN4&colid=LVLHTADBVKNQ כמה מכס אשלם? איך אני יוצר קשר עם החברה שממנה אני קונה? מה הסיכון בקנייה הזאת? איך אני יודע אם החברה אמינה? מישהו הזמין מעבד מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, במהלך הימים האחרונים חקרתי ואספתי מידע על מנת להרכיב מחשב למשחקים שיספק אותי לפחות ל-5 שנים. בפורום קיבלתי המלצות למפרטים שמכילים מעבדי i5-4670 \ i5-4570 ובנוסף אמרו לי להימנע מאוברקלוק כי זה לא משפר ביצועי משחק. הייתי רוצה לקבל עוד דעות ומידע בעניין, מה אתם חושבים על אוברקלוק? ומה אתם חושבים על מעבדי Xeon? מכיוון שאני לא רוצה להחליף את המעבד לפחות ב-5 שנים הקרובות, אני רוצה משהו טוב ומספק במיוחד למשחקי אסטרטגיה כבדים המבוססים על מעבד יותר מאשר כרטיס מסך (Total War series, Company of Heroes 2 וכו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
E8400/Q9400 כבר איזה שנה על אותו מחיר...
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו שמע על זכרונות supertalent? הלכתי להזמין מחשב חדש וחשבתי לכלול בן corsair. אבל המחירים עלו מאד והמוכר אמר שזכרונות supertalent עושים גם את העבודה ונותנים תמורה מצוינת למחיר. הוא הראה לי שיש להם גם צלע קירור וזה יתרון לטענתו. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב למשחקים עד בערך 2500 שקל.. איזה מעבד עדיף?intel או amd?[br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 00:28:11 נו למה אפחד לא עונה?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כמו בכותרת הלך הלוח למחשב עם מעבד AMD +5600. מחפש לוח חדש עבורו אם יש כאלה שמסוגלים להכיל DDR3 זה טוב לפחות נתכונן לעתיד. תקציב עד איזור 450 ש"ח לערך אם יש פחות עוד יותר טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לאחר שהגתי למסקנה כי המערכת שלי דורשת שיפור החלטתי לשדרג במקצת; אני בהתלבטות בנוגע לרכישת סטיק זיכרון 512 , בנוסף לעכשווי שיש לי עכשיו ,הסוגיה היא שאני לא יודע אם זה יפעל במצב ששני הסטיקים הן מחברות שונות . עכשיו יש לי 512 זכרון ddr-sdram לא מעונין בOC ובחנות אמרו לי ב380 ש"ח או סוג שונה?! ואם אני ירגיש הבדל?! מצטער על החוסר ידע אבל יש לי לוח אם של ASROCK עם מקום לשני סטיקים צמודים ddr400Mhz ואני לא יודע אם הלוח תומך דיואל? תודה מראש! :s05:
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אתמול הלכתי ללמיר מחשבים ורציתי לקנות את ה-amd athalon 64 3000 והוא אמר לי שזה לא נושא ועדיין בשלבי פיתוח וזה מוצר חדש פשוק והמתיץ לי על intel p4 3.0 800mhz האם זה נכון מה שהוא אומר או שמה הוא סתם מנסה לדחוף לי intel. דבר שני אני רציתי לוח abit kv8-max3 הוא אמר לי של-abit יש הרבה בעיות במתחים ושהם פשוט חברה לא טובה והמלית לי על לוח gigabyte ga-k8nnxp-940 amd איך הלוח אם הזה משתווה ל-abit (הןא יותר יקר ב-200 ש"ח מה-abit).זכרונות הוא דווקא נתן לי corsair winx1024 3200 llpro שלפי מה שאני הוינתי שהם מצוינים ןעוד במחיר מצוין 1817 ש"ח כשב-pch הם עולים 2248 ש"ח. האם החלקים שהוא הציע לי יותר טובים ממה שאני רוצה או שהוא סתם מנשה לדחוף לי דברים יקרים יותר? אני היתי מודה אם תתנו …
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי במחשב זכרון "(256MB (PC3200 DDR SDRAM" -אין לי מושג של איזו חברה(זה מה שהEVEREST רושם) וחשבתי להוסיף לו עוד 256 של Elixir DDR 256MB PC3200 40 כדי לשפר ביצועים (אמור לעשות את העבודה, לא??) (הלינק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=77) והמפרט שלי הוא: Motherboard CPU Type AMD Athlon XP-A, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Gigabyte GA-7S748 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 748 System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) השאלה שלי: האם יש איזושהיא בעיה …
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מתכוון בחודש חודשיים הקרובות . האם יהיה ירידה רצינית?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מי מלוחות ה - 975X הבאים הכי טוב לאוברקלוק ? (א.מבחינת אפשרויות בביוס ב.באס מקסימלי) הלוחות הם: 1) ALBATRON PX975X 2) ABIT AW9D-MAX 3) ASUS P5W DH DELUXE 4) DFI INFINITY 5) FOXCONN 975X7AB 8EKRS2H
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני יודע שהמעבדים של AMD מגיעים עם אנטי וירוס "מובנה" וגם לפני כמה ימים ראיתי באיזה אתר שיש לוח אם עם פייר ואל. איך זה הגיוני? איך המעבד יודע שהוא מפעיל וירוס? :s05: ואיך הלוח אם אמור להיות פייר ואל :s05:
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
האם הקיט הזה http://tms.co.il/product/10049 כולל צלעות קירור, לזה הכוונה ב"Blue Heatspreader"? אני מחפש את הזכרונות הכי זולים (צריך 4GB) מTMS שבאים עם צלעות קירור http://tms.co.il/cat/57/page:1.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, שמעתי דעות מגווונות אודות הלוח הנ"ל. מעניין אותי לשמוע מבעלי לוח שכזה - האם כדאי לקנות או לא? ודרך אגב, מה דעתכם על המפרט הבא: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard Samsung DDR 512MB 3200/400Mhz Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD HERCULES FORTISSIMO III 7.1 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive Lite-On 40x12x48 Bulk CDRW Compucase Mini Tower CI-6825 Front USB 300W תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מעבד T1100 ואת הלוח הזה http://ph.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A88V_EVO/#specifications מתוך הנחה שהוא יתמוך במעבדי הבולדוזר הבאים עלינו לטובה (שאני מתכוון לקנות בעתיד הרחוק). אבל אתמול קראתי שהדור השני של מעבדי הבולדוזר ישתמש בדבר שנקרא FM2. עוד לא הבנתי אם מדובר בסוקט חדש ושונה או שהוא יתאים ללוח שאני קונה עם AM3+. אודה לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם matx בתושבת 775 עם 4 סלוטים לזכרונות....יש לי לוח אם atx רגיל ואני רוצה להעביר את המעבד והזכרונות ללוח יותר קטן כי אני מתכנן לקנות מארז קטן ושקט יותר יש לוח אם כזה? כל לוחות ה matx שחיפשתי יש רק 2 סלוטים לזכרונות ואני רוצה לנצל את כל ה 8 שיש לי עכשיו
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
ולמה יש הפרש במחירים שלהם..(כי ראיתי ש PA יותר זול) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
היה לי Athlon X2 3800 עם לוח אם של ג'יגה בייט, 2 ג'יגה זיכרון DDR2. לוח האם הלך לעולמו אז צריך לקנות חדש... אז ככה: - מה שנשאר במחשב זה 4 הארד דיסקים, כרטיס קול שדורש כניסת PCI, וכרטיס מסך GForce 9600 GT. אני מרוצה מכרטיס המסך ואין לי שום צורך במשהו חזק יותר. - השימוש הוא עבודה משרדית, לראות סרטים ומדי פעם משחקים, אבל ממש אין דרישה לגרפיקה המקסימאלית. בתכל'ס אני מרוצה מהביצועים של המחשב עד עכשיו, אבל אם אני קונה חדש אני שואף שהחלקים שאני קונה (מעבד+לוח+זיכרון) יחזיקו בערך 5 שנים, כמו החלקים הנוכחיים. אין לי בעיה להחליף כרטיס מסך עוד כמה שנים כדי לפתור את צוואר הבקבוק שהוא יגרום לו. - אף פעם לא עשיתי OC ואין לי שום כוונה לעשות בעתיד, כך שאין צורך להעדיף לוח אם עם יכולת OC…
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מערכת הפעלה WIN 7 64BIT השימוש העיקרי (כמעט יחיד) במחשב הוא למשחקים. האם כדאי להוסיף זיכרון ואם כן לאיזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי קראתי מאמר באנגלית בנושא ניהול זכרונות הצלחתי להבין רק חלקית מה שרשום שם http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/11/17/3155406.aspx בכל אופן עלו לי הרבה שאלות בנושא זיכרון צוין שם שוינדוס מחלק אוטמטית זיכרון בין המערכת לבין תכניות ומקצה לכל אחד 2 גיגה מקסימום א.איך משנים את זה ב. האם במידה ויש מחשב עם הרבה זיכרון נניח 4 גיגה , לא עדיף לבטל את הpage file הזיכרון וירטואלי כי גם ככה הוא בא מההרד דיסק וזה מאט את המחשב ג.מה קורה עם 64 ביט איך אז מתחלק הזיכרון ואיך משנים את זה ד. בניהול זכרונות יש אופציה להקצאה לתכניות או לשירותי רקע מה ההבדל למה צריך את זה? ה. במאמר בחלק השני שרשום בכותרתו Committed Memory ממש התאמצתי להבין אבל לא ממש ההבנתי כמו שצריך , דובר…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש כשהשימוש העיקרי הוא למשחקים כבדים. להלן המפרט: Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz Cooler Master Hyper TX3 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz EVGA GeForce GTX760 SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty אני לא מתכוון להמהיר את המחשב ולא זקוק לפיצ'רים מפוצצים, עם זאת אני מעוניין ב-4 סלוטים לזכרון. האם תוכלו לעזור לי לבחור לוח אם למפרט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, לא הצלחתי להבין מהו גשר ICH... ומה ההבדל בין צפוני לדרומי? וכן מה ההבדל בין ICH7 או ICH8 או ICH9 ? תודה לכל המפרט בנושאים. בברכה, רפי.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, בעקבות מחשב חדש שאני הולך לקנות בקרוב, רציתי לדעת איך הטכנולוגיה של הDDR 3 עדיפה על הDDR 2 ועד כמה היא מהירה יותר .. חשבתי שאם כבר אני אקנה, אני אלך על ה DDR 3 ולא DDR2, אני לוקח לוח P5QC s775 C2Q של אסוס, שתומך עד 1333MHZ בDDR 3. חשבתי ללכת על הזכרון g. skill cl7-7-7-18 pi(שאני רואה שהם בתזמון נמוך יחסית), ומחיר סביר של 400 שקל לשתי חתיכות של 2GB או שכדאי פשוט ללכת על זכרונות DDR2 2x2GB OCZ Reaper HPC Editio על תדר 1066MHZ שגם עולים בסביבות ה400 שקל?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-