מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני לא כל כך מבין בזה (חוץ מלהחליף אותם ) והמליצו לי על שדרוג של 512 זיכרון (שזה מה שיש לי עכשיו) עם 400hz ואני לא יודע אם אני חייב שזה יהיה באותם הרצים כמו בזכרונות שיש לי עשיו בתוך המחשב (2 של 256) לא יודע מה לצלם אבל הבאתי צילום מהאוורסט של הזכרון והלוח אם http://img169.imageshack.us/img169/8147/mbwn2.png http://img48.imageshack.us/img48/687/z1ue8.png http://img48.imageshack.us/img48/4655/z2bc4.png שמתי לב בזאפ שרוב הזכרונות עולים בערך אותו דבר ורציתי לדעת איזה זיכרון לא רק יתאים למחשב אלא גם מה יתן את הביצועים הכי טובים ביחס למחיר אם אני כבר קונה משהו וטיפה משקיע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש רק שלושה? אפשר לחבר מאוורר שיהיה בחלק הקדמי של המארז למקום שבו כתוב SYS_FAN2 ?? אגב, יש לחיבור הזה שעל הלוח ארבעה פינים, ובחיבור של מאורר יש שלושה ???
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה לוח אם אתם ממליצים. אני מחפש לוח אם קטן שיהיה בעל כרטיס מסך בנוי + כרטיס קול, המטרה לתוכנות "פשוטות" winamp, media player, וכרטיס רדיו. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמנו היו המעבדים של אינטל 3.4 GHz dual Core עכשיו אני מסתכל על מעבדים ויש Dual Core שהם גרסת E למשל.... Dual Core E-2140... שהוא 1.6GHz.... אז מה יותר טוב??? מה כדאי? אני צריך משהו שיחזיק גם משחקים.... תודה ברק
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב היום?.. Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 והאם לAMD Ahtlon 64 יש חשיבות בג'יגה הרץ?
-
- 15 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המחשב שלי דיי ישן כבר אבל הוא בהחלט עומד בגבורה בכל המשימות שאני מציב בפניו, וזה כולל משחקים (רוב הזמן עם הקרבה מוחלטת של האיכות לטובת ביצועים מינימאליים). אין לי יותר מדיי נסיון עם מעבדים כנגד כרטיסי מסך אבל אני דיי בטוח שהמעבד שלי חלש *משמעותית* בהשוואה לכרטיס המסך (X1600pro, במשחקים מסויימים אני מקבל מקסימום FPS אבל לפעמים כשיש המון טקסטורות, זה יורד ל20% מהמקסימום, כמעט ואין ירידה בביצועים במעבר בין רזולוציות, רק בגבוהות ביותר). ניתן עדיין למצוא מעבד בתצורה הזאת (AMD 754) במחיר סביר? * חיפוש קצר בזאפ העלה מעבד פוטנציאלי מעניין במחיר חשוד מעט - Athlon 64 3200+ (2.2ghz, 512 cache) במחיר 280 ש"ח, האם זה יהווה שיפור משמעותי לעומת המעבד הנוכחי שלי (Sempron 2600+, 1.6ghz, …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כצפוי, יש משמעות מעטה בלבד, אם בכלל, להבדל אם המעבדים יושבים על אותו die או על שניים שונים. Anandtech: AMD's native quad-core needs about 76ns to exchange (L1) cache information. That's not bad, but it's not fantastic either as the shared L2 cache approach of the Xeons allows the dual cores to exchange information via the L2 in about 26-30ns. Once you need to get information from core 0 to core 3, the dual die CPU of Intel still doesn't need much more time (77ns) than the quad-core Opteron (76ns). The complex L1-L2-L3 hierarchy might negate the advantages of being a "native" quad-core somewhat, but we have to study this a bit further as it is quite a complex matter. …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המפרט בצד ואני רוצה להחליף את הלוח אם ומעבד ליותר טובים וחשבתי כבר על הe6750 כי הוא טוב ביחס למחיר שלו ואני צריך לוח אם שיהיה עליו את הרכיבים שכבר יש לי: 4*512mb ddr2 667 xfx 7600gt sata2 wd 120gb tv card pci firewire מפצל pci
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג זיכרון.. עכשיו יש 512 מגה בית ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה בית... ראיתי באוורסט System Memory 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM( מה זה SDRAM? נראה לי שהבנתי מאשכולות קודמים שזה טכנולוגיה ישנה יותר או שתתקנו אותי... השאלה היא האם אני יכול לשדרג את הזיכרון בעוד ג'יגה רגיל DDR2 או שאני אהיה חייב לחפש אחד שהוא DDR2-SDRAM זה מה שאני התכוונתי לקנות: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707 אם יש המלצות אז בסביבות ה250 שקלים... תודה לעוזרים וכמובן חג שמח, שנה טוב וגמר חטימה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבדים הקיימים היום בשוק? Intel Pentium D Dual Core Intel Core 2 Duo Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core מה יותר כדאי? מישהו יכול לתת לי קישור להשוואה בניהם (בעברית)?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מקרר למעבד מתוצרת Arctic Cooling, דגם Freezer 7 Pro. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מקרר למעבד, ועשיתי את זה ממש גרוע. התעסקתי שעה עם הפינים עד שהצלחתי פחות או יותר לייצב את המקרר על לוח האם. כתוצאה מזה, החומר של המדבקה התרמית שהיתה על המכשיר נמרחה מעבר לגבולות המעבד. איזה פינים זולים ודפוקים יש למכשיר הזול הזה ... כעת יש בין המקרר למעבד מגע די גרוע לדעתי, וגם על שולי המעבד יש לא מעט משחה תרמית. ראיתי שכשאני לוחץ ידנית את המקרר למעבד, הטמפרטורה יורדת ל-30 מעלות צלזיוס, בעוד שכרגע הוא עומד על 40 מעלות בלי מאמץ ... אני מניח שצריך להוציא, לנקות הכל, לשים קצת משחה תרמית חדשה ולהתקין מחדש, נכון ? מכיוון שאני כבר אתקין מחדש, איזה מודינג אני יכול לעשות לתושבת…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://ap.google.com/article/ALeqM5gi5wPztqMeuGmq7xPaI67oS6w-Kw
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מחשב מתיישן עם 512 ddr 400, pc 3200. אני רוצה להוסיף עוד גיגה זכרון ב-2 סולטים של 512 , ולקנות מכאן http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=77&fldVal=400MHz&ShowSenon=1 אני מעוניין לשלם כמה שפחות, אז חשבתי לקחת את הזכרון הכי זול שם (לקנות 2 סולטים שלו), http://www.skypc.co.il/pl_product~24520~15~0.htm השאלה היא, קודם כל אם הזכרונות האלה יעבדו בתאימות לזכרונות ה-3200 שיש לי כבר, והשנייה היא, אם כדאי להשקיע קצת יותר בזכרונות שעולים יקר יותר? או שאני לא ארגיש הבדל משמעותי גם ככה... זו המערכת שלי: p4 2.8 512 mb pc3200 p4s800d gef 6600 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אהלן, עוד טיפה על הרכיבים: 1GB KINGSTON DDR II - 667 X 2. כרטיס מסך 8600 או X1950GT. לא מתוכנן OC. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום . מישהו יודע אם לוח אם MSI P3 NEO 7.1 שווה משהו ? והאם מישהו יודע את המחיר שלו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב ויש לה אפשרות להביא חלקים מהחנות NEWEGG עד 200$. אני מתכנן לקנות מערכת חדשה בקרוב ואני צריך את ההתיעצות שלכם. יש לי כבר זכרונות [GSKILL 800MHZ HZ] וכונן קשיח [bARRACUDA 320GB]. אני אקנה בארץ את המעבד Q6600 ועם קירור NINJA PLUS שכבר ברשותי אעשה לו OC. אז ככה, מה כדאי לי לקנות? - p35-DS4 RETAIL - ASUS P5KE RETAIL - P5K PREMIUM OEM - ANTEC NEO HE 500W + ASUS P5K OEM - ABIT IP35 PRO - ANTEC NEO HE 500W + P35-DS3L RETAIL - Swiftech H20-120 PREMIUM CPU Liquid Cooling Kit קירור מים - אפשרות אחרת? תודה רבה לעוזרים. ד"א יש לי כבר כבלים של SATA, IDE FLOPPY ואת כל הדברים. ודרייברים אני יכול להוריד מהאתר, לכן הצעתי OEM. הבונוס היחיד שיכול להיות נחמד …
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, בחלק מלוחות האם, יש מסך פתיחה בשלב העלייה הראשון של המחשב, לדוגמא - לINTEL, לASUS וכד'. לאלו מהלוחות שאין, הבנתי שניתן לצרוב זאת. יש חברות שעושות את זה בלי קשר, לדוגמא מפעל הפיס או בתי הספר למיניהם. מישהו ניסה לעשות את זה? עשיתי חיפוש ומצאתי כמה מדריכים, אך הייתי רוצה לשמוע תוצאות מאנשים שאולי ניסו, חוות דעת שיתנו לי דעה טובה יותר בעניין. תודה לעונים, חג שמח ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא בביוס את האופצית הEist?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
עד היום היעיתי בטוח בעצמייייי היום בילבלו אותי ואני מרגיש שאני טיפש שהם הצליחו לבלבל רק תאשרו האם מעבד prescott 506 סוקט 775 מתאים מכל בחינה אפשרית לצ'יפ סט p31 בדקתי באתר של ג'יגה בייט והוא מופיע ברשימת התאימות מדובר בלוח ga-p31 s3l
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. רציתי רק שתגידו לי אם אני צודק, מעבד E6550 מתאים ללוח של ג'יגה בייט דגם GA-965P-DS3 ??? כי לפי מה שראיתי באתר יצרן של הלוח הוא תומך במעבדים עד 1033 MHZ והמעבד בכלל עובד על 1333 MHZ.... האם זה אומר שהוא יעבוד באובר ??? או שהוא לא ינצל את כל היכולת שלו.
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
נמכרים בSKYPC לוחות אם עם צ'יפסט P31 בגרסאות DS3L וS3 מה ההבדל בין צ'יפסט P31 לP35? כי ההבדל במחיר די גדול.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה.. בעזרת השם, אני קונה מחשב עוד מעט , ואני לא יודע מה לקחת מבין שלושת הלוחות למעלה. אם אתם צריכים מידע המחשב הולך להיות עם amd5000 ועם 2 ג'יגה זכרון אם אתם צריכים את כל המפרט אני יביא. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-