עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XCG120,

האים המעבד הזה מתאים ללוח אם ASUS RAMPAGE X48 כי ממה שהבנתי הוא מתאים לשרתים וכו... ובנוסף האים המעבד הזה הכי חזק לתקופתו לתושבת 755אשמח להסבר מפורט תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gizap2,

שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש. ובמפרט שאני מסתכל על המעבד שמתי לב לשני דברים. 1)שיש מעבד מהיר 2)ויש מעבד מרובה ליבות איך אני יכול לדעת מה יותר חשוב לי ? שהמעבד יהיה מהיר יותר או מעבד מרובה ליבות? מה יותר טוב? מה יותר כדאי? מה הבדל בכלל? כי אני לא מבין בזה כל כך. ואני הולך לקנות מחשב מחברת אייבורי. האם אתם ממליצים עליהם? אם לא, יש איזה חברות אחרות יותר טובות..? תודה.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by HUNTI,

אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  4. חיפשתי בדביק תשובות לכך ולא מצאתי. מה ההבדלים בין הצ'יפסטים השונים? (Intel, Via, SiS) מה חשיבות בחירת הצ'יפסט על פני יצרן הלוח? עד כמה חשוב יצרן הלוח אם או שבכלל לא חשוב אם יש צ'יפסט טוב? הכוונה שבוחרים לוח צריך להתייחס לצ'יפסט ואחריי זה ליצרן או שהיצרן זניח בהשוואה לצ'יפסט? (דוגמא: עדיף לוח Gigabyte עם צ'יפסט SiS או לוח עלום שם עם צ'יפסט Intel?)

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  5. ויש הבדלים בין הביצועיים שלהם??

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by *BYZ*,

אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שלא ממש כדאי לקנות מעבד ivy... תקנו אותי אם אני טועה... אז השאלה שלי זה האם יתאים מעבד sandy ללוח אם 77?? אני רוצה לדעת כי אני רוצה לקנות את הדור שייצא אחרי הivy

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  7. היי איך אני יודע אם יש לי אחד כזה? כי אין חיבור אליו ביציאות של המחשב מאחורה.. יש לי כרגע כרטיס מסך(לא משולב) 4850

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by 888,

מה ההבדלים בין שני הגירסאות?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by PowerUser,

היי הלך לי הלוח, מעבד socket 487 זיכרון ddr 400 זה משנה איזה chipset הלוח שאני יקנה במקומו ? (אני מתקין וינדוס מחדש בכל מקרה) ואיך הלוחות של asrock ?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. שלום רציתי לדעת האם אוכל להשתמש בכל ה 4gb זיכרון כאשר מערכת ההפעלה שלי היא xp pro הבנתי שיכול להיות שימוש מקסימלי ב 3gb של זיכרון גם אם אקנה את אחד הלוחות החדשים של אסוס תודה

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  11. רכשתי לפני כמה ימים 2XKingstone 512Mb 400Mhz ובהתחלה כשמפעילים את המחשב רשום 333Mhz הבנתי שזה איכשהו קשור לשינוי מהירות הבאס אם ככה איפה אני משנה את המהירות??

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by abatiah,

כן, גם אני הייתי מגחך על השאלה, אבל למה TMS מוכרים חדש ב650 ש"ח? http://www.tms.co.il/product/2942

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by londont,

אהלן חבר'ה, אני מעוניין (ע"פ המלצה של ליאור מהפורום) לקנות מחשב ATHLON64 3000 והסתכלתי בלוחאם שהומלץ לי: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1638024&Tab=2&NoMapp=0 ושמתי לב שיש לו רק 2 PCI רגיל ו-2 PCI-E אתם חושבים שזה מספיק???

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by mr-elad,

או במילים אחרות, מה זה ULTRA DURABLE?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by most,

האם יש צפי לירידת מחירים בקרוב?? AMD או אינטל.

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by khsur1,

שלום רב .. האם כאשר אני רוצה או הרצה בעתיד להוסיף עוד 8 גיגה , אז אני פשוט קונה את שני הכרטיסים ומחבר אותם למחשב ואז מדליק וזהו זה נקלט ? או שאני צריך להתקין דרייברים לעדכן BIOS ועכשיו לעבור בלאגן שלם ? יש להדגיש שיש לי לוח אם z97-A שנחשב דיי טוב שמעתי ..וספק כוח מוגזם עם 750 W . תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by lubian,

יום טוב לכולם. המפרט שלי בצד והזכרון שלי כמו שכתוב הוא CL4 וזה גם כתוב על האריזה שלו. המחשב שלי חדש כשבוע. כשבדקתי בביוס ראיתי שהוא עובד כ CL5 ואלה היו הנתונים עכשיו בגלל שידעתי שזה אמור לעבוד יותר מהר כCL4 נכנסתי לביוס, שיניתי מAUTO לMANUAL ושיניתי את התדרים ל 4 4 4 12 וזה מה שיצא עכשיו המצב לא היה ממש יציב והייתי מקבל הודעה של חוסר הספק לכרטיס מסך. האם לא עשיתי את זה נכון? אולי חסר מתח לזכרונות או משהו? כתוב על האריזה שזכרון אמור לעבוד ב2.1V מחכה לתגובות.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by hold11,

לא מבין למה אין מידע למעבד הדגל של היצרן Intel Core i7-3930Kאיך יתכן שאין מידע או מושג אם יצא מעבד בטכנולוגיה 22NM

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by RobiNooB,

מה יותר כדאי ? ( מתוכנן אובר קלוק על GA-P35-DS3L 8400 )

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  20. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6071 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6070 יו ה1111MHZ מה זה יקר מעניין מי יקנה אותם אבל אין לוח שתומך במהירות כזאת

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by arimaor,

שלום, אבקש עזרה בבחירת מעבד בין השניים הבאים מה יותר מומלץ וטוב: INTEL DUAL CORE E6500 או Intel Core 2 Duo E7500 ??? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by siin,

נאמר לי שהמעבד Q6600 לא כדאי, מפני שהוא צורך חשמל ומתחמם מאד. הומלץ לי על E6750 איזה לוח אם הטוב ביותר למעבד הנ"ל? רצוי מחברות אסוס ואו ג'יגהבייט. המעבד עובד במהירות 1333 ומן הסתם רצוי שגם הלוח יתמוך במהירות 1333 האם זה ישנה אם הזיכרונות יהיו 667 או 800? (כרגע אין יותר מהירים) מה אתם אומרים על הלוחות האלה, GA-G33M-S2 : GA-G33-DS3R (שניהם בבאס 1333) מה עדיף? ומה ההבדל ביניהם? אגב, לוח שיהיה עם כרטיס מסך מובנה. תודה.

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by alex241286,

יש לי לוח אם 8I945GZME-RH שתומך בDDR2 עד 533MHZ ושמתי לו 667MHZ איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 667MHZ ולא 533?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by motorishta,

צהריים טובים. ברצוני לבדוק את הטמפ' של המעבד בזמן מאמץ, זאת משום שקניתי גוף קירור אינפיניטי, לפני הרכבתו אני רוצה לבדוק את הטמפ' עם הגוף קירור המקורי של אינטל, ואז לבדוק מה שווה באמת האינפיניטי. איזה תוכנה אני צריך בשביל לאמץ את המעבד? ומאיפה אני יכול להוריד אותה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by dr.j,

היי הציעו לי לקנות לוח חדש של ELite משולב כולל כ.קול,כ.מסך וכ.רשת (וכמובן כולל מעבד) של amd2000 הלוח הוא k7sem של Elite במחיר ממש מציאה . האם הלוח הזה טוב? האם הלוח הזה עדיף על לוח משולב של 1.4MHZ אבל עם AGP?? ולמה בביצועים תמיד יש פחות ממה שמראה הלוח??

• 5 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.