עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by j,

שלום לכולם, כנראה שהלך לי הלוח אם (יש לי מעבד AMD 3800X2) ואני צריך לוח אם חדש.. יש רעיונות איפה למצוא????????????????????????????? תודה

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  2. שחקתי קצת באורסט ופיתום אני שם לב שהוינדוס מנצל רק 3.5 גיגה ממה שזכור לי עם משתמשים בגירסה של ה64 ביט הוינדוס אמור לזהות את כל ה4 לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחירי הפנטיום D יהיו $241, $316 ו $530 ל 2.8 3 ו 3.2 גיגה הרץ בהתאמה ל 1000 יחידות. בנוסף, המעבדים יעבדו רק על לוחות עם מעבדי מערכת ממשפחת 945 ו 955, כלומר אי אפשר לקנות לוח אם כזה כעת או לשדרג מחשב עם שקע 755 עם כפול ליבה. הלוחות הללו יתמכו אך ורק ב DDR2. לדברי אינטל היא תמכור מאות אלפים ברבע השני ועד סוף השנה מליונים של מעבדי פנטיום D. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050426041645.html הערה: אני הייתי תחת הרושם שהפנטיום D כבר הושק, לפחות רשמית.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  4. תגידו מהם התזמונים הטובים ביותר לזכרונות? אם זה משנה אז יש לי 256 X2 . עוד שאלה - בסנדרה 2004 קיבלתי ב- memory bendwidth benchmark 4586 ב- Int 4579 ב- float dudl drr 256 X 2 של סמסונג asusp4p800 p4 2.4 c

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  5. קניתי 2 512 חדשים רק שאלה אחת שמתי אותם במקומות שאני אמור לשים אותם.. אבל האם הם פועלים בדואל צ'אנל אוטומטי.. ואם כן איך אני יודע?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  6. שנה חדשה עוד רגע כאן ואנו מסכמים לכם הדלפות, מפתחים ציפיות - ובעיקר מנסים לחזות את הטרנדים הטכנולוגיים הגדולים שנפגוש בעתיד אשר מעבר לפינה לכתבה

7. Started by timac,

שלום. אני מתלבט בין שני המעבדים השימוש שלי הוא עבודות כמו אופיס אקסל גם עריכת וידיאו עם adobe ומשחקים פה ושם? ההפרש במחיר הוא 100 שקל האם כדאי לקחת את ה AMD אני לא מתכוון לבצע OC . מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אומרים שלאחרונה יש הרבה זיכרונות kingston מזוייפים בשוק. קודם כל האם זה נכון ואם כן - אז איך אפשר להבדיל בין זיכרון מזוייף ומקורי? לפנות ליבואן ולבקש רשימת חנויות שהוא עובד איתם?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  9. היי יש לי עוד מחשב לא חדש אבל משופץ... ומשופץ לא רע!! מפרט: P4 2.4 רגיל ASRocK P4i65G 2GB DAUL 400HZ HD WD 160 SATA 16MB ATI HD2600 512MB DDR2 AGP DVDR Optiarc מפרט מאד נחמד! (יחסית כמוובן!.. הרבה משחקים רצים.ואם לא על FULL גרפיקה אז על בינוני). גם הכרטיס עושה את העבודה יופי!! רק שהמעבד גורם לצואר בקבוק מאוד דק ומרגישים את זה ממש!!! אני יכול להשיג מעבד נוסף 3GHZ HT ב100 שקל!! ופה השאלה שלי... אין לי בעיה לשלם זה גם לא יקר! אבל אם אני ירגיש שיפור ניכר בFPS במשחקים וגם בעבודה הכללית ושאני אומר שיפור ניכר אז לצורך העניין משחקים כמו: Call Of Duty 4 Call of Juarez Need For Speed Pro Street Tomb Raider Anniversary ועוד.. עומדים על סביבות ה 14~20FPS שזה מא…

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by or_cool,

שלום!! חיפשתי מידע ולא מצאתי רציתי לדעת של איזה חברה הלוח. מה המחיר שלו? ואם הוא טוב תודה מראש למי שעוזר ???

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  11. א. AMD אף פעם לא השתמשה בשם "Dual Core" במוצריה. ב. היחוס הוא למעבדי ה"Pentium Dual Core", שהם למעשה Yonah לניידים וConroe לנייחים. בנוגע לתביעה, הם טוענים שטויות, השימוש במותג ה"Dual Core" (גם בשוק הניידים, וגם בנייחים) מוגבל לשנת 2007 בלבד בדגמים: Pentium T2060/T2080/T2130 Pentium E2140/E2160 למי שלא מבין איפה בדיוק הפגיעה, הנה הלוגו: וזה אינו הלוגו למעבדי הPentium D שללא סיבה שפויה מכונים (ע"י הצרכנים בלבד) מעבדי "Pentium Dual Core": רואים "Dual Core"? לא. ג. זה Core Duo (וזה "Duo" משמע "צמד"), לא Core Due.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by dog_foot,

ברשותי מחשב עם (512MB (2x256 333Mhz 2700 ובנוסף אני רוצה להרכיב עוד 2 זכרונות של 256 אבל הם לא זהים והרצים שונים(Hz), אחד 133 ושני 266 השאלה שלי אם זה אפשרי או שזה עלול לגרום לתקלות במחשב?? בגלל שהם לא אותם כרטיסים (חברות) ולא אותם הרצים

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by Echo,

קיץ שמח לכולם... :asthanos: שאלה בקשר לתוכנות כגון CPUIdle ודומיה: בכל פעם שאני משתמש בהן הטמ' אמנם צונחת פלאים, אבל יש רעש סטטי מהרמקולים כשאני מנסה להשמיע משהו והפרעות כבדות בקליטת שידורי טלויזיה עם ה FlyVideo.... זה נורמלי? [המפרט של המחשב בצד ] אגב, מכיוון שה-XP מצוי במצב "קיפאון" של 40 מעלות [כן כן משתמשי פנטיום יקרים, 40 זה קרח באתלון.......] והטמ קופצת ב10 עד 20 מעלות כשעובדים עם המחשב, אין סכנה שהתנודות האלו יזיקו למעבד? אגב 2... אני מתלבט בקנייה בין Mini Copper Orb ל Volcano 6 cu, אם יש לכם המלצות, גם לHSFים אחרים באותו טווח מחיר, אני אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by motogt,

מה ההבדל בין http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=443 GIGABYTE GA-P35-S3L לבין GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=440 לבין GIGABYTE GA-P35-S3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3289 ובין GIGABYTE GA-P35-DS3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3318 ? אפשר להוסים גם את GIGABYTE GA-P35-DS3R

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by Stoichkov,

ערב טוב היום רציתי להזמין את הלוח אם M3N78-EMH HDMI של asus http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2082&l1=3&l2=149&l3=643&l4=0 ואמרו לי שהוא לא תומך בזכרונות שהם מתחת לcl 5. האם זה נכון? ואיפה זה כתוב או איך אפשר לדעת את זה כי באתר של אסוס לא הצלחתי למצוא איפה זה כתוב. תודה לעוזרים.

16. Started by mrraz,

למוצר הזה משתחררים ביוסים חדשים בקצב מסחרר כמו שאני אוהב! http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_List.htm

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מעבד של amd 1800 ורציתי לשאול אותכם כי אני יודע שהמעבדים של amd מתחממים אז רציתי לדעת אם זה בסדר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מתלבט איזה מעבד לקנות איזה יותר טוב INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ הוא INTEL QUAD CORE Q6600 G05 2.4GHZ ואים כן למה הוא יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jack77,

אני ארגיש בהבדל בינו לבין abit ip35-e? אם אני לא אצטרך SLI יש לי צורך בכזה לוח אם?

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by maazg,

שלום.... אני עוד מתלבט לגבי המעבד... שאלתי לגבי ביצועים וקיבלתי תדובה ש AMD טוב יותר......אבל אמרו לי ש AMD מתחמם וכל תקלה קטנה במאוורר דורמת להישרפות המעבד... האם זה נכון? וגם מה זה SOCKET? ומה הלוח המתאים לכל אחד משני המעבדים.. תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by Meidan2005,

הלוח תומך DDR 2 ??? תודה מראש :

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  22. אני קונה בקרוב מחשב למשחקים והמליצו לי בפורום על המעבד phenom ii 550 x2.לי לא יצא להתנסות עם amd ואני קצת חושש. המעבד הזה עדיף במחיר שלו על המעבדים של אינטל? הוא טוב לא רק במשחקים? האם היום מספיק 2 ליבות חזק או שכדאי לקנות 4? או אולי את ה- 3 ליבות של amd? כשהתייעצתי עם טכנאי הוא אמר לי שכבר לא קונים היום מעבדים כפולי ליבה ואני חושש שאני קונה מחשב לטווח ממש קצר. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  23. כדי להשלים שילוש חדש, אני זקוק להמלצה לזכרונות, (הזכרונות שיש לי עכשיו, יעברו לחומרה החדשה, ואילו את הזכרון החדש, אני אתקין על המחשב הנוכחי) הלוח שיש לי עכשיו הוא DFI LP X48 UT T2R, והזכרון שיושב עליו הוא OCZ XTC REV2, 4X1GB 800 MHZ אני מעוניין בזכרון חדש, ואני מתלבט בין כמה דגמים 1. 2 קיטים מהדגם הנ"ל, שיוחברו למע' קירור המים העתידית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=538 או , האופציה השניה היא: 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5‎ משום מה הדגם הנ"ל עולה בKSP חצי מחיר משאר החנויות, האם יש לכך סיבה מיוחדת? כמובן שאשמח לקבל המלצות נוספות, המטרה העיקרית היא OC.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by kwan,

קראתי באחת מהתגובות כאן שיש מדריך לבניית יציאת TVOUT בשאלות נפוצות . לא מצאתי .. האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור או אפילו מדריך אחר . אני מקווה שזה לא מסובך לבנות יציאה כזו . תודה מראש לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by AvlK,

חזרתי לקרר על אוויר אז צריך oc מתון יותר, בעיקרון השאלה נשאלה הרבה פעמים ויש יותר מדי תשובות לכאן או לכאן ככה שקשה לי להבין לגמרי. באס גבוה + מכפלה נמוכה = qpi גבוה באס נמוך + מכפלה גבוהה = qpi נמוך (הכל יחסי כמובן) ^זה^ קורה במצב שה qpi על אוט', כלומר אני מתעסק רק עם מתחים, מהירות באס, מכפלה, מהירות זיכרון. קראתי שתדר ה qpi הוא מהירות התקשורת בין המעבד ואפיקי ההרחבה של הצ'יפסט (אם זה לא נכון אז לתקן אותי בבקשה) מכאן אני מבין שהתקשורת בין המעבד לכרטיס מסך לדוג' מושפעת מתדר ה qpi. השאלה היא האם qpi של 2900MHZ לעומת 3600MHZ ישפיע במציאות על הביצועים או שייתן רק ניקוד גבוה יותר בבאנצ'ים למיניהם (קראתי ששם הוא נותן משהו). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.