עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי אנשים בגלל נסיבות שהפעם לא תלויות בי (התברר שהמארזים שרציתי חסרים בארץ) קניית המחשב שלי נדחתה. קראתי את הידיעה הזו: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ לפיה נראה כי במחירי המעבדים שכעת אני רוצה?E6550 / E6750 כלומר באזור ה- 1K ש"ח אוכל לקבל ברגע שיצאו החדשים מעבדים טובים הרבה יותר או לחילופין (אם יהיו) לקנות מה שאני רוצה כעת אבל במחיר נמוך יותר.. אולם כתוב בה "המעבדים שמופיעים בטבלה ככל הנראה יצאו ברבעון הראשון של 2008" היות ואני רוצה לקנות מחשב שיספיק לי ללפחות 3 שנים ללא החלפת רכיבים בסיסים כמו מעבד ולוח ועם תאימות לתוכנות ושדרוגים עתידיים אני תוהה מה לעשות שווה בכלל לחכות ככה בלי מחשב? מה אתם אומרים, הם יגיעו לארץ במקסימום ינואר-פברואר או שאם אחכה אאלץ להתיי…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי לכולם.. יש לי בעיה רצינית ואני ממש מתוסכל. אתמול בדקתי את ההגדרות של המערכת וגיליתי שהמחשב מזהה משום מה רק זיכרון אחד של 512 מגה למרות שיש עוד אחד.. כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל וניסיתי לחזק את הכרטיס למקום.זהו. חיברתי את המחשב לחשמל(שמתי לב שהיה ניצוץ קטן אבל זה תמיד ככה וזה לא עשה אף פעם בעיות) והפלא ופלא המסך לא נדלק. בעבר קרה לי דבר דומה ומה שעשיתי אז היה פשוט להזיז את הכרטיס הגרפי ליציאה אחרת אבל הפעם זה לא עבד. אוקי חשבתי שאולי נשרף הכרטיס. החלפתי את הכרטיס בכרטיס שעובד ועדיין שום דבר. גם את המסך החלפתי ושום דבר. האם נדפק משהו בלוח אם? יכול להיות שזה המעבד? ואיך לעזאזל הדברים האלה קורים!!!!! תודה מראש.

3. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270177901285 מערכת מתוכננת (ל HTPC): CPU E2160 MOBO GB-P35-DS3L VGA - HD 2400/2600/PRO CASE - FOXCONN בסיסי OC קל/סטוק- בשאיפה ל- 3G [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by Speed Demon,

היי אנשים. קניתי אתמול מחשב,הרכבתי אותו והכל הלך טוב ויפה. הגעתי לנקודה שאני צריך לחבר את ה-Firewire שעל המארז סופראנו שלי ללוח האם,וכתוב בהוראות שאני צריך למצוא משהו כמו IEEE1394 בלוח האם שלי ואין לי מושג מה זה ובמה מדובר בכלל? האם קיימת האפשרות שזאת רק אופציה ושלא לכל לוח אם יש את זה? הלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-S3 rev. 3.3. ועוד שאלה קטנה,שמתי לב שצריך לחבר בין כונן הדיסקים ללוח האם כבל סאונד כלשהו,ואין לי אותו בקומפלקט,חבר אמר שזה מיותר ושאצלו אין אותו ואין שום הבדל והכל עובד. תסבירו לי בבקשה מהו צפקידו של הכבל הזה והאם הוא הכרחי או משנה משהו אם מחברים אותו?(במחשב שאני כותב ממנו כרגע יש את הקבל הזה ב-2 הכוננים).

5. Started by msa90,

שלום יש לי את המעבד הזה במחשב ויש לי שאלה בדקתי בתוכנה everest יש שם מקום שאומר אם עשית אובר קלוק עכשיו רשום שבאורגינל זה צריך להיות 2.6 גיגה הרץ ועכשיו זה 2.0 גיגה הרץ האם זה ככה זה ? או שמישהו הוריד את המהירות של המעבד באובר קלוק? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by idan100,

האם המעבד בקישור הזה: http://skypc.co.il/sg_product~INT-CP-E6750~3~0.htm הוא 64 ביט או 32? ומה ההבדל בין ה-2 בכלל?

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by Demp,

שלום, ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ ולא כל כך הבנתי כמה דברים 1) המעבדים האלה (בפרט המעבד Q9450), פחות יקרים מהמעבדים הסבירים Quad שיש היום והמפרטים שלהם יותר מרשימים ממה שיש היום? איך זה יתכן? 2) אם הם באמת יותר טובים ממה שיש היום, למה אינטל לא תוריד את המחירים של המעבדים הנוכחים? ( אם הם יותר יקרים ופחות טובים - מי יקנה אותם?) 3) מתי יצאו המעבדים האלה לארץ? (כתוב שבנובמבר משיקים אותם אבל השאלה שלי מתי הם יגיעו לארץ והאם באמת הם יעלו ככה) 4)האם יצאו מעבדים של AMD שיוכלו להתחרות עם המעבדים במחיר סביר (Quad) של אינטל (מבחינת מחיר וביצועים)? 5)אני רוצה לקנות מחשב חדש בטווח של החודשיים הקרובים, כמה שיותר מהר יותר טוב, כדאי לי לחכות למעבדים ה…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  8. שלום קניתי מחשב חדש השבוע לאחים שלי בעת הקניה הציעו לי מעבד Athlon 64 processor 3500+ AMD אמרתי פ'סדר היה להם קודם Athlon 3000 וזה יהיה מבחינתם שידרוג קטן עכשיו בדקתי עם CPU-Z ומופיע לי AMD Sempron 4400 האם עבדו עלי/ תיחמנו אותי או שלא כי גם כתוב Athlon 64 processor 3500 צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by NaorYfrach,

יש לי לוח אם P5VD2-MX לוח חרא אבל תומך בליבה כפולה ובFBS של 1066 ז"א תומך במעבד E6600 שאני רוצה להביא בשדירוג . השאלה שלי היא כזאת . האם יהיה לי צוואר בקבוק בביצועים כי אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכרגע יש לי 8600GT ואני הולך להביא במקומו 8800GTS וכמובן גם ממעבד E2140 לE6600 . האם בגלל הלוח יש מצב שירדו הביצועים של הרכיבים שאני מתכנן להביא ?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by benr,

אני מנסה להרכיב לחבר שלי מפרט אבל הוא לא מעוניין להוציא יותר מדי. אני לא יודע עדיין לגבי שאר המפרט, אבל בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני רוצה לחסוך לו עוד קצת איזה לוח עם כרטיס מסך מובנה יתן לו ביצועים הכי טובים (ביחס לקטגוריה של המשולבים)?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by Transfer,

הוטל עלי להשמיש את המחשב הזה לגיסי p3 800mhz לוח של HP דגם VL 400 לא מצאתי באתר של HP מידע על כמות הזכרון שהלוח יכול להתמודד איתו מדובר בחיבור sd-ram לזכרונות... עכשיו מצאתי ממישהו זוג SDRAM 512Mb 133MHz CL3 ב 350 שקל ו 512 חדש עולה 270 (זXפ) (ויש לי עוד סטיק של 128mb 133mhz) מה אתם אומרים יהיה הכי כדאי לעשות? לדחוף 1GB (*מחיר סביר *משומש *לא יודע אם הלוח ינצל את זה) או סטיק 512 חדש ולהוסיף את ה 128 הקיים ? (*270 שקל *640MB)

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  12. Started by razorer,

אני צריך לבחור מעבד למחשב חדש. עכשיו הE4400 זול יחסית לE6550 ועולה 640 לעומת 900+, השאלה היא אם ההבדל בביצועים משמעותי? המחשב הוא למשחקים,הורדות ואינטרנט והכרטיס מסך הוא X1950PRO,לא מריץ תוכנות כבדות ותוכנות קידוד. אני מעדיף אינטל על AMD, איזה מעבד של AMD ברמה של E4400? ואיזה לוח עדיף? אני לא עושה אוברקלוק. P31 DS3L או P35 DS3L ההבדל בין הלוחות הוא 130 ש"ח. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  13. היי אנשים אני יודעת שזה מאוד בסיסי אבל לא מצאתי תשובה מה זה IEEE 1394 (האם בקר כלשהו או שאפילו בזה אני טועה) ומה החשיבות של הדבר.. בנוסף ראיתי (בהקשר זה אבל לא רק) את הצירוף N/A. האם משמעותו Not Available? ואם כן מה ההבדל בטבלת השוואה (של ייצרן) שבעמודה אחת מופיע הצרוף ועמודה אחת ריקה אם לא, מהוא ואם אנחנו כבר בנושא מושגים בסיסיים מה פרוש 1/0 - הבנתי מההקשר שזה כנראה חיבורים חיצוניים. האם אני צודקת, טועה. אולי ניתן להסביר לי עוד? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. השימוש בתוכנה System Information SIW מוצא שלוח אם הוא של ג'יגהבייט דגם 7VMM כרגע יש לי זיכרון 256 ואמרו לי בזמנו שאפשר להוסיף עוד 256 התוכנה מזהה שיש 256 ואומרת שניתן לשים 2* 512 עוד נתונים על הזיכרון SDRAM , DIMM1, RAS 3 0 איזה זיכרון לשים וכמה כדאי?

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by BravaSX,

שלום, בימים הקרובים אני מתכנן ליקנות מחשב חדש ורציתי לדעת האם הלוח הנ"ל Gigabyte GA-P31-DS3L מבחינתכם סימלי למחיר שלו? האם יש חסרונות? או שאולי עדיף להחליף לוח אשר באותו מחיר אך יותר טוב? תודה.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by yanivchik,

שאלה שלי כזו, קניתי מחשב חדש ואיתו זכרון שני גיגה של קינגסטון שאמורים להיות במהירות של 1066 אבל התוכנה ADIA 32 מראה לי שהמהירות כרטיס הזכרון הוא 800 ו לא 1066 כמובטח... יש מצב שעבדו עלי? או שזה בסדר ולא עובד במלאוכוח? האם קיימת תוכנה שבודקת את זה? בתודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by FIRE-KID,

שלום לחבר שלי יש 256 זיכרון שרץ על 333.. והוא רוצה לקנות עוד חצי גיגה.. שמתי ל שזיכרונות 400 זולים יותר.. אני יכול לקנות סטיק חצי גיגה 400 והוא ירוץ על 333? זה הלוח: asus p4s533 series

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by אבישי מזרב,

שלום חבר'ה, רציתי לשאול אם זה אפשרי להתקין זיכרון ddr2 667 בלוח שתומך עד 400, מבלי לפגום בזכרון או בלוח?

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  19. מה יותר טוב, pentium D 2.8 ליבה כפולה או מעבדת אחד של 3.0?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by ברבוניה,

הי, הלך לעולמו לוח האם שלי GA-7N400S איפה אני יכול לקנות לוח חדש ? (אני גר באזור ת"א) יש המלצות על לוח מסויים ? חשבתי כבר לעשות שדרוגון למחשב שלי אם אני כבר אשדרג למעבד חדש יותר אז אני גם אצטרך גם מארז חדש ? תודה לעונים חיים

21. Started by spybar1,

שלום חברים, אני ארכוש מחשב חדש כנראה עוד היום. אני זקוק למחשב חזק, במיוחד להקלטה ועריכת מוסיקה, כמו גם למשחקים. בינתיים, נראה שעד ל-SP1 של ויסטה, אשאר עם WinXP. אני מתלבט בנוגע לזכרונות. כשאעבור לויסטה, לעבודת הקלטה ועריכת מוסיקה, אזדקק כנראה ל-4GB. המעבד שאקח: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 לוח האם שאקח: Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1) האם כדאי כבר כעת לרכוש 4GB זכרון? 2) האם בחודשים הספורים, עד יציאת SP1 של ויסטה, זכרונות ישתפרו, כך שלמעשה 2GB נוספים שארכוש, למשל עוד 3 חודשים, יהיו טובים יותר מ-2GB שארכוש היום? 3) האם יהיו זולים יותר? 4) האם ביצועי סוגים שונים של זכרונות DDR2, טובים פחות מביצועי 4GB…

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by yigael_o,

היי, הלך לי הלוח אם ואני מחפש אחד חדש. המפרט שיש לי הוא: Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz DDR-2 -1024mb PC5300 * 2 667mhz - CL5-5-5 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG Seagate 200 gb SATA 2 DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM 5604 2X 120mm Raidmax fan 0.8mm steel FRONT FILTER NO PS YEONG YANG 550W GP-550BP DUAL 12V, PCI-E, BULK P.PFC Glacial tech Power supply PCIEX Leadtek Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Video card וכרגע מציעים לי GP31S3L Intel P31 ATXPCIx3 3xPCIE 1x PCIEx16 13334x SATA2 1 xPATA Marvell Gigabit Dual Channell DDR2 800 490 nis GAG31MX-S2 480 NIS מה כדאי והאם יש לכם המלצות? אני חושב לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון, האם הוא חייב להיות מא…

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  23. Started by *Roe.S,

שמעו אני יודע מה זה SLI ו- CrossFire אבל רק בכרטיסי מסך... ( זה טכנולוגיות של NV ו ATI לריבוי כרטיסי מסך.. בלה בלהה בלה) אבל מה זה בזיכרונות של OCZ י? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7743 מה זה? מה הקטע?

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by tberger,

מה יותר כדאי: לוח עם P35 ו 1GB עם כרטיס מסך בערך ב- 250 ש"ח או לוח עם G33 ו 2GB. שתי החלופות בערך אותו מחיר. כאשר אני רוצה להשאיר מקום לשידרוג בעתיד בערך בעוד שנתיים לכרטיס מסך חזק יותר שכרגע אין לי בו צורך. המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט וקצת משחקים בעיקר ב FLASH לילד בן 8 אבל אני מניח שבעתיד ירצה מחשב חזק יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by omry3000,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב מחנות ליד הבית שלי. עכשיו אני מכיר את כל החברות של כל החלקים במפרט שלו חוץ מהזכרון של חברת Infinity שבכלל לא מצאתי אותו באינטרנט. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הזיכרון הזה? תודה, עומרי.

• 5 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים