עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Corsair CMX512-3500C2PT 512MB DDR433 PC3500 XMS Memory או Corsair CMX512-3200LLPT 512MB DDR400 XMS3200 Low Latency SPD Memory

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by JellyBlast,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב עוד מעט ויש לי שאלה. עכשיו קונרו יצא וIntel מורידים מחירים, גם AMD מורידים מחירים כדי לא להישאר מאחור. אני רוצה לקנות את הAmd 3800+ dual core וראיתי בנתיים שהמחיר ירד בKSP (רק בKSP). עכשיו, מתי כדי לקנות את המחשב? מתי המחירים התייצבו? יש עוד הרבה לרדת בכלל? תודה.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

http://ksp.co.il/?uin=16375 כתוב בפרטים למטה את הצ'יפסטים הבאים: Z77 / P67 / Z68 / P55 / AMD7xx / 8xx / 9xx Series / FM1 אפשר הסבר למה הוא לא עובד באחרים? זה מהסיבה שאחרים לא יודעים לקרוא זכרון אחד של 8GB או שזה משהו בזכרון עצמו?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by pergola,

בהנחה ויש לי כרטיס מסך ממש חזק, ואני בעל המעבד הנ"ל, האם במשחקים מסויימים המשחק לא ינצל את מלוא הכרטיס מסך כיוון שיווצר צוואק בקבוק מהמעבד הנ"ל, ולכן הכרטיס מסך ינוצל רק בחלקו? עד כמה משפיע המעבד על משחקים כבדים? האם E6300 לא מספיק להריץ משחקים כבדים? ועוד שאלה, איך הכרטיס הנ"ל לשימוש של עיבודי תמונות raw בפוטושופ לצלם מקצועי? מספק? צריך מעבד חזק יותר?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  5. אני לפני קניה של לוח רשום במפרט שיש גם AGP וגם PCIE *16 פשוט ליד ה PCIE רשום *4 בנדוויפ .. מה זה ? Expansion Slots 1 x PCIe x 16 slot (x4 mode) (*Running at PCIe x 4 bandwidth, please see link below for Graphics Card Support List ) 1 x G.E.A.R slot (*Support transfer up to 33MHz and compatible with AGP 8X slot. See link below for more detail imformation and Graphics Card Support list ) 2 x PCI slots >>> מה זה *4 MODE ?

6. Started by asichen,

שלום לכם! יש לי מחשב עם לוח אם של ECS - ELITEGROUP , ספק של 400 וואט של טרמלטק, כרטיס מסך MSI Geforce FX 5900 VIVO ומעבד פנטיום 4 2.8 . יש לי עכשיו 526 ראם והשאלה שלי היא איזה ראם אני יכול וכדאי לי לקנות שגם יפעל לי מצויין ולא יעשה לי בעיות עם המפרט שרשמתי וגם יראה ביצועים הרבה יותר טובים ממה שישי לי עכשיו. זה נורא חשוב לי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 485 צפיות
  7. Started by Gohan,

טוב אז אני רוצה לקנות CELERON1300( 256K Cache Inc. Fan Socket 370 0.13 Micron OEM (סלרון טוטלין) אבל אני לא יודע איזה לוח לקנות :-[ אני רוצה לוח זול. מישהו יכול לעזור לי? אני לא עושה ולא יעשה OC!! תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קבלתי לוח אם וברצוני לבדוק אותו. האם חיבור הלוח אם למארז + ספק + כרטיס מסך יראה לי אות על המסך ? האם יתאפשר להכנס ל BIOS או אפילו רק לראות הודעת שגיאה שאין מעבד ? המטרה היא לבדוק שהלוח אם "חי" (מבלי לחבר מעבד וזכרונות).

9. איזה לוח עדיף לי לקחת אם אני קונה מחשב למשחקים? GA-K8NSNXP-939 להרחבה על הלוח : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-245&depa=1 או GA-K8NS Ultra-939 להרחבה על הלוח http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 מה הכי כדאי לי לקנות לצרכים שלי?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by benking,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד phenom II x4 940 ואני צריך לוח אם למעבד הזה מהחנות KSP. אין לי מושג ואני לא מבין כלום בלוחות אם. עכשיו יש לי כמה אפשרויות ללוח אם PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL‎ 2N68-AM SE2 AM2+, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan‎ ‏M61PME-S2P AM2+, nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan‎ אני לא עושה OC או CLI ואני בסך הכל צריך לוח אם טוב למשחקים. מה עדיף מבין השלושה?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by ras81,

מישהו יודע מה ההבדל בין שני הקונקטורים שמוגדרים כנשלטים ע"י "GIGABYTE SATA2 ובין ה4 שנשלאים ע"י INTEL ICH8 ובמה כדאי להשתמש? כמו כן האם יש חשיבות לאיזה מספר SATA אני מחבר את הכוננים שלי (יש לי 2)?

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  12. שלום לכולם רציתי לשאול איזה מעבד יותר טוב לשימוש לעריכה מוזיקלית והפעלת תוכנות מוזיקה הנשענות ישירות על ביצועי המעבד. חשבתי לקנות את ה-Q6600 אבל אחד המוכרים שאיתם שוחחתי אמר לי שכדאי לי לקחת את ה-E8500 .הוא אמר לי שאמנם הוא 2 ליבות ולא 4 כמו ה-Q6600 אבל הוא יותר טוב מבחינת ביצועים ובשביל להפעיל תוכנות של מוזיקה הוא יהיה הרבה יותר טוב. אני לא יודע אם להאמין לו...אחרי הכל זה 4 ליבות וזה 2 ליבות.מה דעתכם בעניין? אגב כבר קניתי לוח אם: ASUS P5K PREIMUM מחבר ,במצב חדש.זכרונות אני כנראה אלך על קורסייר 2GB 800MHZ CL4 כרטיס מסך אני אביא משהו הכי פשוט..מה שנשאר לי זה רק המעבד..צריך את עזרתכם בעניין. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  13. יש לי לוח אסוס שלפי המפרט שלו fsb=533 /400 mhz הלוח תומך בזכרון ddr 333. אודה לכם את תסבירו לי מהו בדיוק ה - fsb והמהירות המתייחסת אליו ויש לי כמה שאלות: האם שלוח שלי תומך עד ל - fsb 533mhz ? אם כן - מה הטעם בכך אם הלוח תומך בזכרון של עד 333mhz - האם זה לא מאט בעצם את הלוח למהירות של 333mhz או שאני מבלבל בין הדברים? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by AA123,

אוקי אני עומד לקנות מחשב חדש... כרגע במחשב יש לי 256 RAM... המחשב החדש הולך להיות בעיקר למשחקים... כשאני מפעיל את המשחקים אני אוהב להשאיר תוכניות פועלות.. למשל אי סי קיו, מסנגר, מירק, אנטי וירוס, דפדפנים פתוחים ועוד כל מיני... פעם היה ככה והכל היה טוה ויפה... אבל בזמן האחרון זה לא הולך עם כל המשחקים הכבדים... כדי שהמשחק יעבוד חלק בלי קירטועים אני צריך לסגור את כל התוכניות, כולל האקספלורר ולהכנס דרך מנהל המשימות... עכשיו השאלה שלי היא האם 1024 RAM במחשב בחדש יעזור לי ? ואני לא יצטרך לסגור את התוכניות בזמן שמחקים רצים ?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by omer672,

יש את הלוח אם הזה: http://www.amazon.com/gp/product/B007RUG8CA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER מאמאזון ב 80$ + משלוח של MUSTOP עוד 20$, לוח Z77. השאלה האם משתלם לקנות אותו (לא אכפת לי שהוא מכוער), יוצא 360~ ש"ח. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  16. שלום חברה אני מקווה שזה הפורום הנכון, רציתי לקבל טיפה יותר מידע על הכרטיס הזה: פרטים: השאלה שלי היא: איך זה עובד? והאם זה באמת מסוגל לאבחן בעייה מבלי לגעת בשום חומרה במחשב?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  17. היי יש לי שתי מקלות של 256 מגה בייט שרצים בדואל די די אר.. ואני טס לאמריקה אז חשבתי כבר להביא עוד זכרון... שווה? או שעדיף לשמור על הדואל די די אר... או שבכלל הוא יעבוד פשוט לא על כל המקלות..?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  18. GEIL OCZ CORSAIR ?? ואם יש עוד טובות יותר תגידו לי אני שמתי עין בינתיים על הOCZ תודה

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  19. כחלק משדרוג קל של המחשב שלי קניתי כרטיס מסך חדש ועוד סטיק של 1GB זכרון. הכרטיס מסך עוד מצוין והבעיה היא עם הזכרון. המחשב פשוט לא מוכן לקבל יותר מגיגה בודד. הלוח אם שלי הוא די ישן מתוצרת אינטל - D102GGC2 http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d102ggc2/sb/CS-026579.htm לפי הדף הזה הלוח שלי אמור להכיל מקסימום 2 גיגה. ניסיתי לעשות כל מיני ניסיונות של ניתוק כרטיס אחד/חיבור כרטיס אחר/חיבור שני הכרטיסים ביחד ולבדוק בביוס מה מתקבל. התוצאה הייתה שכאשר כל אחד מהכרטיסים מחובר בנפרד הלוח מזהה אותם מצוין, אבל כאשר שניהם מחוברים יחד הלוח מזהה רק אחד מהם ואת השני הוא מזהה כ"not installed". מישהו יודע מה הבעיה פה?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  20. בשביל לדעת לגבי ה8800GT 512 הCPU-Z לא מראה לי :\

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by RGod,

תגידו שאלה קטנה ל AB9 יש נעילת DDR2 ו נעילת PCIE?? והאם יש גם ל DS3 ול S3 ?גם לה 945 ו ל 965 ? תודה

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by bah10,

קניתי את הלוח ASUS P4T 533 וגם את הIPANEL דגם DELUXE. התקנתי את הWINDOWS אבל כל 8 שניות המחשב נתקע לי למשך חצי שניה ואז ממשיך כרגיל אחרי יומיים שאני מנסה לבדוק מה הבעיה בסוף גיליתי שהבעיה נובעת מהIPANEL בBIOS הוא היה מוגדר לעשות REFRESH לIPANEL כל 8 שניות אז שיניתי ל30 שניות ועכשיו הוא לא נתקע לי כל 8 שניות... בעצם הוא לא נתקע בכלל (סוף סוף ) אבלשמתי לב שהמחשב נתקע למשך שבריר שניה רק אם אני "משחק" עם הIPANEL באמצע עבודה, כלומר בודק נתונים כמו טמפרטורות, מהירות מאווררים וכו'. זאת בעיה מוכרת? אני צריך לדאוג? למישהו יש לוח של ASUS עם IPANEL שיכול להרגיע אותי? ???

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  23. מה המצב חבר'ה ?.. רציתי לשאול כמה שאלות. אני מרכיב לאחי מחשב חדש (כל פעם אני קונה חלק אחד) ורציתי לשאול בקשר לתאימות של הזכרונות שבמחשב שלי ללוח אם שלו. עשיתי הזמנה (וזה כבר הגיע אני רק צריך לנסוע לאסוף את זה) ללוח אם Gigabyte GA-EP31-DS3L וראיתי באתר של Gigabyte שכתוב שיש בעיות עם זכרונות (לא כולם). יש לי במחשב 4 כרטיסים של 512MB (2 של OCZ ו - 2 של GEIL) מסוג DDR2 עם 800MHz והייתי רוצה לדעת אם זה יתאים ללוח אם שלו ללא בעיית תאימות (את הבעיה של התאימות כתובה למטה יותר). אני קונה למחשב שלו זכרונות (2x1GB של OCZ עם 800MHz. הנה השם המלא שלו באתר OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK - אגב הם טובים ל - OC ?) והייתי רוצה להביא לו את שלי ואנ…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by Moz,

היי, עקב פיצוץ לוח הגיגה בייט שלי וחוסר בתקציב, קניתי לוח PC PARTNER. יש לי P4 2.66 וחצי גיגה RAM בשני כרטיסי PC3200 במהירות 400 DDR. הבעיה היא שהלוח הזה מגדיר לי את מהירות ה RAM כ 200 DDR. בביוס (פוניקס AWARD) אין אפשרות להגדיר ידנית 400. לפי המפרט, הלוח אמור לתמוך ב 400 DDR. בתחום ה SPD בביוס הוא רושם שהבאס הוא 133 (133*20=2.66). אני ממש אובד עצות. מה עושים??? בתודה מראש, מוז.

• 6 תגובות
    • 460 צפיות
  25. Started by NTT,

מה ההבדל בין P35 לQ35,הצ'יפסטים האלה? מי מהם יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.