עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למעבד Q6600 תכננתי ללכת על הGigabyte GA P35S3 אבל אני ממש ממש ממששש שונא את הכרטיס קול ONBOARD של ג'יגהבייט.. (realtek משהו) יש איזה לוח עם כרטיס אחר, משהו יותר טוב בתקציב עד 700 ש"ח (עם אפשרות לחרוג אם זה מצדיק את הכסף) צריך שהלוח קודם כל יהיה טוב בOC, שיהיה טוב במולטי טאסקינג (עד כמה שזה קשור ללוח אם, אני לא יודע), למשחקים וכו'.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שימו לב למעבדים של שני המחשבים הבאים . איזה מהם טוב יותר ? זה הראשון : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FSIZ וזה השני : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FGIZ בבקשה תשובה מהירה הזמנתי את השני ואני רוצה לבדוק אם לשדרג לראשון הכל תלוי באיזה יותר טוב ובאיזה הבדלים .

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by victory,

במפרט כרטיס מסך רשום DDR3 , הלוח אם תומך בDDR3 הזיכרון במחשב הוא DDR2 , האם הזיכרון בין הלוח לכרטיס מסך יעבוד על DDR3

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  4. 1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))

5. עקב הכתבה החדשה http://hwzone.co.il/reviews/ddr3_intro/ שפורסמה כאן באתר הסתכלתי בכל המיבחנים ואני רואה בהבדל בין שני הזכרונות של CROSSAIR, ואני רואה שהCROSSAIR עם התזמון של 5-5-5-15 יותר טובים ומהירים מה-CROSAIR עם תזמון 4-4-4-12.... איך זה יכול להיות ? זה אמור להיות הפוך, לא ? תסבירו לי...

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  6. מעוניין להוסיף זיכרון למחשב P4 - 2.4GHZ כיום יש כרטיס של 256 DDR איך אני מברר איזה לוח אם יש לי במחשב על מנת שאוכל לדעת אם אפשרי לשדרג את הזיכרון ל DDR2 במידה ולא. על איזה זיכרון DDR אתם ממליצים? המחשב לצורכי עבודה משרדית (מעבד תמלילים, אינטרנט, צריבה...) 1 ג'יגה הרץ יספיק לא? תודה והמשך שבוע טוב לכולנו

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by shedonz,

בוקר טוב, אני צריך עזרה ממכם איזה לוח אם עדיף בין ה -2 Gigabyte GA-X38-DS5 Intel X38 Chipset LGA 775 או Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 יש בינהם הבדל חשוב ומשפיע חוץ משהערכת שבבים שונה? ההבדל מחיר בינהם הוא 60 שקל תודה מראש! ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by moshel7,

האים לוח-אם של: gigabyt M61-SME-S2 תומך ומתאים למעבד: AMD ATHLON 64 4800X2 DUAL-CORE תודה לכל העונים משה!!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב מרובע ליבה (Q6600) עם 4Gb זכרון (1Gb לכל מעבד) אבל הבעיה היא שאני מעדיף להישאר עם winXP ולא להתקין ויסטה שלמרות התמיכה ב-64 ביט היא מערכת הפעלה יותר תובענית מבחינת זיכרון. ואילו עם winXP גירסת (32bit) אין אפשרות לשים 4Gb זכרון - כלומר הוא לא קורא את כל הזכרון, כך שעדיף למעשה לקנות רק 3Gb זכרון. השאלה היא כזאת , האם כדאי לקנות מחשב עם 3Gb זכרון ו-winXP (מה שיפגע בדואל צ'אנל של הזכרונות, נראה לי) או 4Gb ו-וויסטה, ודרך אגב, המחשב מיועד לא למטרות משחקים וכדומה, אלא בעיקר לחישובים מדעיים, matlab וכו'. מה דעתכם? נ.ב. האופציה להתקין מע' הפעלה winXP 64bit לא עומדת על הפרק מאחר והיא ידועה כמערכת הפעלה בעייתית למדי.

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by danm,

שלום לאחר שרכשבתי מחשב חדש התקנתי את תוכנת הEVEREST כדי לבדוק שאכן קיבלתי את החלקים שהזמנתי הכל בסדר חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה את הדגם של הלוח אם וגם לא הTYPE של המעבד שאלה נוספת, 55 מעלות ל8800GTS 320 במנוחה זה נורמלי????

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by oded6188,

דוד שלי הביא לי את המחשב שלו בשביל שאפרמט אותו... P4 1.4Ghz... מה שמוזר פה, זה שהווינדוס מזהה רק 128 מגה ביט זיכרון מסוג RDRAM... פתחתי את המחשב, ומה שהולך שם זה נורא מוזר... יש 4 סטיקים מורכבים!!! אבל 2 מתוכם נראים ריקים... (הם נראים כמו לוחות לבנים, בלי שום רכיבים אלקטרוניים עליהם...) מה זה הסטיקים הריקים האלה? ואיך הגיוני ש 4 סטיקים הם רק 128 מגה בייט? אני לא מאמין שיושבים פה סטיקים של 32 מגה בייט...

12. אז ככה...חובה פיירוייר... הזיכרונות הם 2GBX2 של גיסקיל במהירות 1000.... רק בחנות SKYPC חשבתי על ASUS P5KE/WIFI-AP...מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by motogt,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מוקדם מדי לבקש מפקט סופי בפורום מפרטים, לכן אני אפתח עם הזכרון. איזה זכרון מומלץ? אני חשבתי על http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=3511 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3006 מה אתם אומרים? הדבר המוזר שבIQPC המחיר גבוה כמעט ב200 שקלים, יש לכך הסבר? מה ההמלצות שלכם? נ.ב לא מתוכנן OC

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by huhxd,

שלום לכולם, אני עומד להזמין מחשב בימים הקרובים ויש לי שאלה. הכרטיס מסך שהולך להיות לי הוא 8800GTS אשר תומך ב DDR3. השאלה שלי היא אם אני יקח את הלוח אם הבא: GA-P35C-S3 אשר תומך גם ב DDR2 וגם DDR3 הכרטיס יעבוד בצורה טובה יותר? מבלוח אם אשר תומך אך ורק ב DDR2? או שיעבוד אותו דבר וההבדל היחידי הוא הזכרונות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. זהו למעשה הפרמטר הקריטי ביותר מבחינתי לגבי עתיד כפולי הליבה של AMD - האם זכרון המטמון שלו יהיה 4MB לפחות ומעלה בדור הקרוב שישווק ? ואם כבר אז נהייתה התבהרות כלשהי בנוגע לתאריך שיווקו בחנויות (בארץ כמובן ) ? תודה רבה מראש לעונים

16. Started by לוח שנה,

תודה.

17. Started by mangob,

לחבר שלי יש לוח אם אם סוקט 939 ולי יש מעבד 4400X2, השאלה שלי האם אני יכול לחבר בין השניים? או ש 4400X2 מתאים רק ל AM2? הבנתי שיש לו את אותו רצף פינים כמו 939 לכן הוא מתאים.. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by TaLTooL17,

יש לי זכרונות 512MB 400MHZ ,שני סטיקים בסה"כ 1GB, אני מעוניין לעלות ל2GB , ואני לא יודע מה עדיף לעשות: 1.לקנות סטיק אחד של 1GB. 2.לקנות שני סטיקים של 512MB . תודה מראש על העזרה.

19. Started by Pythagoras,

למחשב משחקים עם Q6600 ו8800 GTS ... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3328 תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by Decktor,

מסיבות שמפורטות בת'רד הזה אני מחפש לוח אם שעונה לדרישות בכותרת שעולה כמה שפחות, יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח אם שמתאים לחלקים הבאים מעבד:Intel Pentium D זיכרון: DDRII 533MHZ כרטיס מסך: Nvidia Geforce 6200 256MB AGP תודה מראש,מתן

22. אפשר לראות את זה ב Everest? הזכרונות הם 2X512MB DDR1 400MHZ של A-DATA והלוח הוא ABIT NF7-S. על הלוח יש 2 סלוטים צמודים ובצד ימין סלוט בודד. כרגע הזכרונות על 2 הסלוטים הצמודים. זה אומר שהדואל מופעל?

23. אני מוסיף סים לצידו של הסים הקיים...הוא מתאים והכל, אני מפעיל תמחשב רואה שגדל הזיכרון עלי להגדיר משהו בביוס? או הגדרות אחרות? או רק לשים את השיכרון במקומו ולהפעיל את המחשב? אם צריך שינוי אשמח גם לדעת איזה שינוי תודה מראש חבר'ה

24. שלום, יש לי מחשב כמעט בן שנתיים עם מעבד AMD Athlon 3200, עם כרטיס מסך 6800GS ועם 1GB ראם. אני רוצה לגרום למחשב לעבוד קצת יותר מהר, גם בתוכנות, וגם במשחקים. אבל אני לא רוצה משהו יקר מאוד. אז השאלה שלי היא: האם כדאי לי להשקיע בעוד ג'יגה ראם? ואם כן אז איזה.

דיונים חדשים בפורומים