עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tal.,

שלום, בכל פעם שאני רואה זכרונות באינטרנט רשום CL5 או CL4 או משהו כזה... הבנתי שזה תזמונים, מה זה אומר? ורשום גם נגיד CL 5-5-5-18 או CL 5-5-5-15 או כל מיני צירופים אחרים... מה זה CL5 או CL4 או כל CL אחר? מה הכי טוב? ככל שהמספר גבוה יותר או נמוך יותר? מה זה הרצף הזה (CL 5-5-5-18)? מה הכי טוב? ככל שהמספר בסוף גדול או קטן יותר? עד עכשיו ידעתי להשוות בין זכרונות בנפח, במספר הסטיקים (נגיד 2GBx2 או סטיק אחד של 4GB), במהירות (MHZ) ובחברה (אני הכי אוהב את OCZ כי זה הכי משתלם כמעט תמיד). אשמח לתשובות, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by שימי71,

שלום קניתי לוח אם חדש של אסוס תואם למעבד AMD לצערי הרב ברגע שניסיתי להרכיב את המעבד תואם ללוח האם הוא נפל לי על הרצפה וחלק מהפינים(כ-10) התעקמו. שאלתי האם יש דרך כל שהיא לתקן את הבעיה,לישר את הפינים? או לקרוא קדיש על המעבד. ניסתי עם פינצטה דקה לישר את הפינים אבל זה מאוד קשה תודה למי שינחם אותי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, כרגע יש לי D830 3.2GHZ ויושב עליו TT BT אשר מוריד לו את הטמפרטורות לכדי 38+- במנוחה ועד ל 48 במאמץ מלא..של אפליקציות שונות ויישומים שונים במקביל. השאלה שלי היא האם כדאי לי ללכת על הC2D החדש ששמעתי שהוא הרבה יותר "קריר" מהסדרה D או שפשוט להישאר עם הD וכמה טמפרטורות בערך אני אמור לקבל עם הC2D והמאורר TT BT שיושב עליו ומקרר אותו?? 2.יש לי לוח אם P5ND2 DELUXE אשר על הלוח כתוב במאפיינים שהוא תומך DDR2667 ומטה..האם הוא יכול לתמוך בG.SKILL 2*1024MB 800MHZ?? ובאתר יצרן לא רשום פשוט אבל רציתי לשאול האם הלוח יכול לקבל את הזכרונות האלו תאורטית בתדר של 800 ולא להוריד לי את הזכרונות ל667 (חשוב לציין שהם מחוברים בDC) ואם זה יוריד לי אותם ל667 אז בכמה תהיה פגיעת הביצועים משמ…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  4. טוב אז ככה הסיפור התחיל ליפני שבועיים כשגיליתי שבימקום 3.25GB יש לי פיתאום 2.75GB ומאז הביצועים דיי התקלקלו בהכל, ואין לי מושג מה לעשות יש למישהו פיתרון לבעיה המוזרה ??????? אולי להחליף סלוטים ?, כי אין לי אחריות לזיכרונות אז חייב עזרה תוכנתית או כל סוג שהוא. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  5. המחשב של אבי בעבודה התקלקל ואני מחפש בנרות מעבד סלרון (לא רלוונטי הדגם) + לוח אם תואם עם שתי יציאות COM מאחור (המחשב מתחבר למכונה ולכן יש צורך ביציאות הללו), אין תקציב מוגבל בגלל שאם אני אמצא חנות שמוכרת את שתי הדברים הללו הם לא יעלו יותר מדי, חיפשתי באייבורי (ידוע שהם אנטי מחשבים אבל הם היבואנים הבלעדיים של MSI ולכן החלטתי להתחיל איתם) ובKSP, וגוגלי מחשבים... אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא חנות שיש לה את שתי הדברים הנ"ל אני אודה לו מאוד (עדיפות לאזור המרכז). נ.ב. מצאתי לוחות אם בטרייד זון אבל אני לא בטוח שאבי יקח יד שנייה, אז אני אברר איתו ויחזיר פה תשובה למרות שלא נראה לי. בברכה.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  6. http://blogs.barrons.com/techtraderdaily/2015/01/12/amds-graphics-marketing-strategy-execs-all-depart/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by drBozo,

שלום, ברשותי לוח-אם של אסוס P5GC-MX/1333 עם זיכרון DDR2 400MHz. הלוח-אם תומך ב-FSB של 1000MHz. ברצוני להחליף מעבד (ל-Core 2 Duo משהו) והשאלה שלי היא האם לקנות מעבד עם מהירות FSB של 1000MHz כמהירות הלוח-אם, או 800MHz כמהירות הזיכרון? האם יש חשיבות לדבר? כמו כן, איזה מעבד מומלץ? (הלוח-אם תומך ב-Core 2 Duo מ-E4300 ועד E8600). תודה מראש לכל העונים (וכן, אני יודע, אלו דברים עתיקים, אבל זה מה יש).

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by beni125,

זיכרון של גיגה ב 245 מה שאומר ש 2 גיגה ב 490 אך היתרון הוא שזה 800 מגה הרץ ולכן זה טוב כי 667 קיום זה איזה 475 בערך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6032#detailed צריך לבדוק אם זה שני סטיקים של 512 כי בדקתי באתר של גיסקיל ויש אפשרות ל 1 של 512 ו1 של גיגה ואפילו שני סטיקים של גיגה ב580 מסדרת הHk שטובים לoc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  9. השאלה בכותרת.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by atlass,

זה הלוח אם שיש לי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128085 קניתי מערכת רמקולים 5.1 X-530 logitech ופועלים לי רק שני רמקולים ראשיים והסאבוופר. קראתי במדריך שהיה בקופסה ומה שכתוב שם זה שמי שיש לו כרטיס קול 2.1 ישמע רק עם שני הרמקולים והסאב . עכשיו השאלה שלי : במפרט של הלוח אם כתוב במפורש :Audio Channels : 6 Channels כרגע הרמקולים מחוברים למחשב רק בחיבור ירוק . ונשארו לי שני כבלים כתום ושחור - והחיבורים שנשארו הם : כחול וורוד. האם אני צריך לשדרג את הכרטיס קול כי אולי הוא לא באמת תומך ב5.1? או שאני צריך לחבר בצורה שונה למחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by taschi,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, סרטים ב-HD, פתיחת חלונות מרובה בגלישה/סייר ומולטי טסקינג עם טיפה תוכנות קידוד וגרפיקה. חשבתי על מפרט שכולל, מעבד i5 3470; לוח אם ג'יגה בייט H77-DS3H, ההתלבטויות העיקריות הן בנוגע לזיכרונות, דבר ראשון בין; G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-2N ל-Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27, חוץ מההבדל של ה-CL יש הבדל גדול יותר בין ה-2N לזיכרונות 1N רגילים? חשבתי להוסיף קירור כמו המוגן 3, השאלה האם זה לא מיותר מכיוון שיש את ה-Turbo boost של אינטל ואני לא מתכנן אוברקלוק רציני ובכלל שווה אוברקלוק כזה ועדיף לעבור ללוח Z77 ומעבד 3570K שביחד זה כמה מאות שקלים? או לקחת רק Corsair XMS 8GB DDR3 …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. במחשב של אח שלי יש לוח אם שאני לא מכיר. בEVEREST הוא לא מזדהה, בCPU-Z הוא לא מזדהה...גם בBIOS WIZARD כלום! על הלוח לא רשום מודל או חברה...אני משתגע! אני רק יודע שהצ'יפסט זה springdale-g... העלתי כמה תמונות שלו מקווה שזה יפתור את זה: http://www.mediafire.com/?sharekey=ba80aa38b897091b2fb2ca15d7ea42d9e04e75f6e8ebb871

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by yonatan.mendelson,

משפחת היוקרה של חברת דל זוכה לשדרוג גדול - עם דגם היברידי ראשון שמבוסס על חומרת ה-Kaby Lake-G הייחודית לכתבה

14. Started by norni,

שלום רציתי לדעת איך הזכרונות האלה: 4Gb A-DATA DDR2 Vitesta 1066 KIT (2x2g) kit בכללי ולאוברקלוק עם לוח GIGABYTE EP45 DS4 ומעבד Q6600 ולאיזה תדר אני יוכל בערך להגיע ביחד עם זה עם הקירור ninja 2 תודה

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  15. יש לי וויכוח עם חבר.

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by avi.hagit,

?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? עולה 610שח ?AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE?עולה 670 שח מי יותר טוב ומשתלם בשביל מעבד מסוג?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ? ומה ההבדלים בניהם תודה לערים בשעה כזאת

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  17. הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD ATHLON 64 3000+ OEM 1,090 ש"ח Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 805 ש"ח סה"כ 2,721 ש"ח אז זה המפרט שהכנתי (זה מה שאני צריך)... אני אוסיף בהמשך עוד 512 MB לזיכרון אבל כרגע יש לי כמה שאלות קטנות. * מישהו יודע כמה זמן יש אחריות על הA -DATA ? * האם DDR500 שווה את ה150 ש"ח הפרש כאשר אני מתכנן לעשות על המחשב הזה OC? * באיזה עוד חנויות מוכרים את הEPOX NFORCE 3? שהוא הכי מומלץ כרגע? כי מצאתי אותו רק בדובים... ??? תודה.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by bennnn,

שלום לכולם,יש לי לוח אם מסוג asus-p4p 800se אני רוצה לקנות זיכרון של SAMSUNG 1GB PC 3200 DDR 400 Mhz 184PIN 1 GB G GO PC3200 העניין הוא שיש לי 2 זיכרונות של 512 מגה הפוכלים על דואל צ'אנל. השאלה אם אני אוסיף את ה גיגה לא תהיה בעייה? ויהיה לי 2 גיגה מזוהה?או שיש בעייה עם זה?פשוט הרכבתי 512 מגה ע לסלוט אחד אחכ הסלוט השני ריק הסלוט השלישי עם עוד 512 מגה והסלוט הרביעי ריק.השאלה איפה אני אשים את ה גיגה?תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by whitiger19,

איך אני יכול לדעת איזה PCB הלוח שלי? איזו גרסה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חברה שהבוע חבר שלי הזמין מחשב עם מעבד quad 8200 ואמרו לו שהוא נדפק מה זה באמת ככה? לא כדאי לקנות אותו?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  21. אחרי שקיבלתי תשובות לגבי הזיכרונות קניתי 2 סטים (4GB), עכשיו איך אני יכול להגדיר אותם ע"מ שיעבדו dual אם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by shikamaru,

טוב,מחר הוא מגיע. הנה כמה שאלות: 1.האם הוא מציג נתונים טובים כשיש לו 4.8 g לעומת אחיו הצעיר AI7 שמציג 6.4 G . 2.מישהו יודע כמה יש לו בזיכרון 128 bit? 3.עד כמה באמת הבחור חיית OC? 4.האם 500 מחיר סביר? 5.האם יש מישהו יותר טוב במחיר הזה? 6.האם AGPX8 0.8V זה AGP3.0? 7.יהיו לי אי אילו בעיות ידועות איתו?...(ד"א מי שיש לו שיציג תוצאות 8)). זהו.

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  23. בלוח אם שעליו מובנה כרטיס מסך כלשהו ובנוסף יש עליו תושבת AGP X4, האם ניתן לקנות כרטיס מסך אחר ולעקוף את כרטיס המסך המובנה ? או שזו "חתונה" לכל החיים ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asdasdasd,

מה ההבדל בינהם בפועל...? AMD Athlon MP 2000+ AMD Athlon XP 2400+ (כי המחיר זהה) ?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by dor123,

כאשר אני נכנס באתר של Gigabyte לדף ההורדות כדי לחפש דרייברים לכרטיס הקול ומתאם הרשת המובנים שבלוח האם שלי, ומקליד את שמו של לוח האם שלי בתיבת החיפוש (לוח אם מדגם Gigabyte GA-G41M-ES2L), אני מקבל רשימה, בה מופיע אותו הדגם של לוח האם שלי מספר פעמים, כאשר בכל פריט מופיע בסוגריים rev עם מספר "גירסה" שונה (ראו קובץ מצורף). מה זה rev? האם מותר לבחור בכל אחד מהפריטים ברשימה תוך התעלמות מה-rev שבסוגריים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.