עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ccc,

שלום סוףסוף מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לשדרג לוח+מעבד אבל יש לי כמה בעיות... נתחיל, יש לי בערך 1600 שח 1500-1600... לקניית מעבד+לוח+אולי זכרון למה אני אומר אולי זכרון? בהתחלה חשבתי לעצמי שאני לא צריך... כי יש לי כבר קינגסטון 512 מגה אבל PC2100 אבל אם אני ארצה לקנות את הבארטון שעובדים ב333 מהץ אני חייב להחליף זכרון כדי שהוא יפעל נכון? בכל מקרה אני לא יודע מה לקחת... במידה והזכרון יעבוד אז לוח+מעבד תמליצו לי בבקשה בהנחה והוא לא יעבוד מה הייתם עושים? קונים ברטון וזכרון או רגיל ולשים את שלי? בכל מקרה אני רוצה דעות, המלצות בקשר לשילוש הזה אני מבולבל לגמרי... לא יודע מה לקחת.....

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by shloosh,

יש לי מעבד amd 2000 0.18 שבזמן האחרון לא מספק אותי.... עכשיו עם הלוח אם שלי 7vrxp אפשר לשים עד 2400 השאלה היא אם כדאי לשדרג. אחרי הכל זה יהיה גם 0.13 ופחות מתחמם מאשר שלי עכשיו..... שגם זה מעצבן אותי. המעבד שלי הרי לא יהיה מספיק לדום 3 ומשחקים כבדים אחרים.כרטיס מסך לא צריך וגם לא זיכרון ממש. לכן חשבתי על שידרוג,אולי אפילו גם לוח אם כדאי יחד עם מעבד. אין לי תקציב כמעט אז.... מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by ביז'ו המוס,

אני רוצה לקנות זיכרונות מNEW EGG (יש לי איך להביא לארץ) ואני רוצה גיגה ראם DDR500MHZ בשני סטיקים של 512 התקציב שלי הוא עד 290 דולר מקסימום שבמקסימום. אני חשבתי על הראם הבא http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=1 אבל תרגישו חופשיים להמליץ על משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה או לחזק את הבחירה שלי כרגע. (לא חייב להיות מניו אג. רק שתיהיה חנות גדולה ואמינה אם מחירים זולים בUSA עדיף אם משלוחים חינם)

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by thedarkman,

DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E GIGABYTE X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוחות אם תומכים בCF ובSLI מלא? איזה לוח אם הכי טוב לOC? איזה חברה של לוחות אם הכי טובה,מומלצת והכל? האם יש לוח אם יותר טוב בתקציב הזה? מה אתם מציעים לי? תודה ליעד

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by (G),

תציעו לי לוח אם מעולה ל-OC במחיר 900 שקל ניתן לחרוג בקצת מהמחיר. מה אתם חושבים על P35-DS4 של גיג'הבייט או מישהו אחרי עדיף? תודה.

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by expi,

התקציב הוא 1200ש"ח... מה שאני צריך הוא לוח אם וזכרונות מתאימים.. אגב יש אפשרות שזכרון DDR יעבוד עם המעבד הזה?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by LCD,

אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות מחשב חדש ואבא שלי נוסע השבוע להונג קונג אז החלטתי להביא משם כמה חלקים: לוח: אני מתלבט בין 2 הלוחות החדשים של MSI ושל DFI עם ה-NF4-ultra וזיכרון אני מתלבט בין TCCD של OCZ או כל חברה אחרת לבין ה-VX החדש של OCZ... איזה לוח וזיכרון עדיף והאם יש סיכוי שהלוחות האלה כבר יהיו למכירה שם(בהונג קונג...)? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by lumyer,

אני לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק והמחיר לא חשוב כרגע. תביאו לי סיבות אחרות למה הוא לא טוב ולא שווה

9. שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל עקרוני בהרכב הליבה עצמה כלומר בטכנולוגיה שהליבה בנויה בה בין מעבד רגיל של אינטל לבין מעבדי extreme של אינטל חוץ מיוכולות הOC וממהירות השעון שלו?? בקיצור אם אני עושה OC למעבד רגיל של אינטל מאותו סדרה של המעבד EX ומגיע לאותה מהירות שעון ויש להם אותו cache memory האם הגעתי לאותם ביצועים?? בתודה עידו

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  10. אהלן. טוב, יתכן מאוד שאני פשוט לא מבין את זה נכון אז בלי תגובות מוגזמות :\ לעגלה המתיישנת שלי יש Duel DDR3200 golden dragon 400MHz, שני סיטיקים של 256. על הרכיב עצמו כתוב cl2.5-8-4-4 (אני מניח שהכוונה ל-2.5-4-4-8). בבדיקה ב-cpuid,לעמות זאת, תחת memory כתוב: 200MHz, FSB:DRAM 1:1 ו CL2.5-3-3-6. תחת SPD כתוב מה שכתוב על הרכיב. כנ"ל ב- RMMA. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של זיכרון ואין לי מושג אם סיטקים מסוג CL2.5-3-3-6 יעבדו... :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  11. שלום , אני מקווה שהשאלה שלה מספיק ברורה , אם יש לי מחשב חלש בבית + מחשב חזק , האם יש לי דרך להשתמש במעבד של החזק על מנת לסייע לישן? הפתרון היחידי שאני מוצא כרגע זה - vmware על מנת להריץ תוכנות כבדות על החזק מרחוק , אבל זה רחוק ממה שאני מחפש. תודה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by eviatal,

אני מתלבט בין שני לוחות האם האלה: 1) GIGABYTE GA-P35-DS3L 2) ABIT IP35-E אני לא מתכוון לעשות OC ולא שדרוג למחשב. מפרט המחשב: Q6600,8800GT ו-2GB DDR2 667Mhz. איזה מבין שני הלוחות עדיף בשבילי? מה יותר טוב מבין הלוחות? תודה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by arkzai,

היי אני רוצה מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בקשר למעבד, רק לעבודה גרפית בפוטושופ, אילוסטרייטור אפטר אפקטס פריימיר ואולי מאייה בעתיד( לא למשחקים), חשבתי לקנות את Q6600 האם בכלל אני צריך כזה או שאני יכול להסתפק במשהו פשוט וזול. תודה נ.ב. אם תוכלו להמליץ לי גם כרטיס מסך זה יהיה מצויין

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I (האם זה הלינק?) מעוניין ב 1GB. הכוונה זיכרון הכי טוב בתקציב עד 150 שח

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by michael_brosh,

יש לי שאלה !!! מה אתם אומרים על הלוח אם הבא, מה דעתכם עליו: Asus A7N8X Deluxe אני קניתי אותו לוח אם הכי פצצה בעולם

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by slamdunk,

אני מרכיב מחשב וכרגע די תקוע על המעבד. מחפש משהו גג ב1000 בעיקר לגיימינג ותכנות יחד עם 3060ti או 6600xt אני מחפש עלות מול תועלת, על פניו קיבלתי דיס המלצה על ה5600x בפורום אחר בטענה שהוא יקר יחסית לביצועים (רק 10 אחוז יותר מה11500 וכפול במחיר) אשמח לדעתכם או בכללי אם יש לכם כל הצעה אחרת

17. Started by uriby,

לפני כשבועיים, בת'רד קודם עלתה שאלה בקשר ל-Intel Flex Memory. נתקלתי בזה במקרה היום ורציתי לברר האם התכונה מובנית או ברירה שיצרני הלוח צריכים לממש. גם בלוח שלי, GA-945P-S3, וגם על פי ה-manual של Asrock ConRoeXFire למשל לא ניתן לבצע זאת. בלוח שלי הם כותבים שניתן לשים רק 2 או 4 סטיקים. בלוח של Asrock כתוב: If only one memory module or three memory modules are installed in the DDRII DIMM slots on this motherboard, it is unable to activate the Dual Channel Memory Technology. אשמח לקבל עוד מידע

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. Started by Swimmer,

במהלך חיפושיי אחר לוח אם, קראתי ב-MANUAL, של לוח של GIGABYTE, שניתן לחבר שני סטיקים ב-DUAL CHANNEL, ושניתן לחבר ארבעה סטיקים ב-DUAL CHANNEL, האפשרות השניה נראית לי דיי מוזרה, האם יש איזה אתר שמסביר על אופציות(כן, חיפשתי...)

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  19. אני רוצה לדעת מה עדיף לי לקנות בשביל כרטיס זיכרון כרגע יש לי 1 GB 533 Mhz של Starex (ביותר מכרטיס אחד) ואני רוצה או לקנות כרטיס חדש אבל אני לא יודע מה עדיף לי עוד כרטיס של Starex של 1 GB או לקנות כרטיס חדש של חברה כמו TwinMos 1 GB אבל עם 800 Mhz זה יעלה בערך אותו דרך אבל הבעיה שלי היא מה עדיף לי עוד גודל(אבל MHz נמוך) או חיזוק של Mhz (ופחות GB) ???? בבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד... בתודה שלמה דוודי

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  20. אני מקודד סרטים עם TMPG. האם הוספת זכרון תגביר בצורה משמעותית את מהירות הקידוד. כרגע יש לי 512 RDRAM. האם יש למישהו נסיון עם זה?

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  21. קניתי לוח של GIGABYTE 7n-400L ואני לא מצליח להפעיל את ה DUAL יש לי שני זכרונות 1) 256 MB 333 MHZ 2) 128 MB 266 MHZ אני חיברתי אותם לאותם צבעים ורשום לי ב BOOT שה DUAL מופעל אבל כשאני מגיע ל WIN רשום שהם פועלים על 266 MHZ תעזרו לי בבקשה תודה

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by asaf556,

שלום מצאתי את הלוח ASUS M5A87 במחיר טוב ורציתי לדעת מה דעתכם עליו שווה קניה אני צריך אותו כדי לעדכן את המערכת שלי בטכנולוגיות החדשות USB 3 וSATA 3 וכן לקבל אופק שידרוג גדול יותר למעבדים. אשמח לתשובה

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות שתי סטיקים של 1G. רצוי שיהיו טובים לאוברקולק אבל לא רצחני. המערכת: +AMD 3000 7800GT

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by Krazy-Hawk,

שלום, לפי מה שבנתי בAMD 64 939 י 2 זכרונות של400MHZ\256DDR ב-Dual Chanel + 2 זכרונות שאני אוסיף עוד חצי שנה אותו דבר אז הם יעבדו ב-333 MHZ במקום 400 ? זה נכון ? ומה אני יכול לעשות כדי למנוע?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  25. אני לקראת בניית מחשב חדש לגיימינג הבעיה שנתקלתי בה היא איזה לוח אם לקנות מערכת עם ערכת השבבים Z790 .מנסיוני הרבה שנים אני הולך לכיוון חברת ASUS הוותיקה שאני רגיל אליה וההתלבטות שלי היא בין הלוחות הבאים Asus ROG Strix Z790-E Gaming WIFI II DDR5 , Asus ROG Maximus Z790 Dark Hero DDR5 ATX , Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO DDR5 על תושבת 1700 תוך כדי הבירור לקראת הקנייה ברשת אני נתקל בהמון אנשים ביוטיוב ובפורומים שיש לאנשים בעיות עם הלוחות הללו בעיות בביוס,בעיות יציבות בזכרון ,מסכים כחולים,חוסר זיהוי של ציוד הקפי קיפאון של המסך וכו... מה עלי לעשות? האים אני לוקח סיכון בקנייה של אחד הלוחות הללו?האים הבעיות האלה למרות הבעיות שמציגים אנשים לא כאלה נפוצות?הכיוון שלי הוא הלוח Asus…

דיונים חדשים בפורומים