עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by black T.I,

יש לי תקציב של 6000 שקל תרכיבו לי את המעבד החלומי ושיהיה לי מספיק כסף

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  2. יש לי ווינדוס שבע והוא מזהה את הזכרונות שלי כ- 800hz למרות שיש לי 1066. זה מציג את זה כשאני מעלה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by ZiX,

לאחרונה אני מתחיל להבחין שהמחשב שלי עובד מעט לאט יותר , כל פעם שבדקתי הCPU נמצא על אחוזים נמוכים של שימוש אבל לעומת זאת הזיכרון שלי נמצא על אזור ה90 אחוז. לכן חשבתי להוסיף עוד 4GB זיכרון במטרה לעכל על עבודתו. איזה זיכרון כדאי לי להוסיף למחשב? הזיכרון הקיים שיש לי מופיע בחתימה (OCZ 1066HZ 4GB).. יהיה כי יעיל להוסיף זיכרון עם אותה מהירות לפי הידע שלי , אבל איזה זיכרון נחשב אמין ויעיל יותר? אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  4. אני מעוניין בשילוש וב ssd I5 4570 , GB h87 d3h , 8gb 1600 , קירור ות ssd 250 evo כרגע מחפש תמחיר הכי משתלם לי , מבחינת התקנה חנויות מתקינות שילוש על מוצרים שלא שלהם , זה כרוך בתשלום ? פתוח להצעות מחברות (אם יש פה נציגים מחנויות ) גר בראשון נייד בגבולות של עד תא רחובות תודה לעוזרים הנהדרים שנמצאים פה בפורום

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  5. כן ח'ברה, קרב הענקים. Gigabyte 7N400L עולה 510 שקל, ו-MSI K7N2 Delta-L עולה 520 שקל. אני לא מתכנן אוברקלוק גבוה. שניהם באים עם LAN ותומכים ב 400MHZ באס מעבד. למה לא ABIT ? כי זה יקר יותר, אין לי מספיק כסף בשביל זה. מה לדעתכם יותר כדאי ? אגב, יתרון לג'יגבייט זה שיש 4 DIMM, לעומת MSI שיש 3. אגב2, אני כנראה הולך לעבוד ב KSP :-)

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות קונרו ואני ולך לעשות אוברקלוק רציתי לגעת שווה יותר לקנות E6600 ולהמהיר אותו לרמה של E6700 או יותר שוהה לקנות E6700 ולהמהיר אותו?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  7. משחקים, תוכנות הפעלה סרטים וכו...

8. Started by tomererez,

אז ככה, אני רוצה לוח אם שיספק לי חריץ אחד של PCI-E X16 ואחד של X8 - ועם אפשרות לCrossfireX וSLI ושיאפשר לי סאונד באיכות גבוהה עד עכשיו הייתי נעול על Gigabyte GA-P55A-UD4 מכיוון שהוא נתן לי את כל האופציות, אך הוא יקר מאוד (967 ש"ח ליתר דיוק) והיום אחד מהפורום אומר לי שיש אחלה לוח אם של אינטל שיספק לי את כל הצרכים שאני צריך ב200 שקל פחות עכשיו השאלה לי אליכם המקצוענים האם הלוח אם הזה הוא איכותי וטוב? INTEL WARRENSBURG : P55WG המחיר שלו הוא רק 730 ש"ח, שה 230 שקל פחות מהUD4, משמעותי ביותר. הלוח אם הזה מפיק גם הוא יכולת לSLI וCF, והחריצים של הכרטיס מסך שלו הם עם אותם מאפיינים, PCI-E X16, ואחד X8 מה אתם אומרים? הלוח אם הזה (P55WG) הוא טוב?! או שהוא לא משהו ביחס לUD4?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by bendan7,

אני צריך המלצה לכרטיס זיכרון טוב בטווח המחירים 300-450 שקל

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  10. בזמנו הלוח האם המומלץ והפופלרי היה ASUS M2NPV-VM . אני פשוט רוצה להרכיב מחשב מבוסס על מעבד AMD ATHLON 64 X2 ורציתי לדעת האם מאז הלוח אם הזה יצאו לוחות אם מובנים טובים יותר עם טווח מחיר זהה?<עד 500 ש"ח פחות או יותר.>

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  11. אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש (אחרי הרבה הרבה...... הרבה זמן) והנה הבעיה אני לא יודע מה לקנות ASUS A8N-SLI או NEO 4 PLATINUM A-DATA 512MB 500ddr (האדומים) או TWINMOS PC 3500 BH-5 המחירים זהים (בשבילי הם באמת בהבדל של רק 30 ש"ח , אל תשאלו איך) אז בבקשה עיזרו לי לבחור

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by House M.D.,

אני בונה מחשב לסלון שיחובר לטלויזיה, מחלקים ישנים שיש לי. מה שחסר לי כרגע זה הזיכרונות, ורציתי לקנות זיכרונות מ EBAY. מצאתי זיכרונות DDR2 מאוד זולים אך כתוב שם במפורש שהזיכרונות הם לשרתים בלבד, עם ECC מופעל. האם הזיכרונות האלו יפעלו בלוח אם רגיל, לא של שרתים? יש שם זיכרונות רגילים במחיר קצת יותר גבוה אבל עדיין מחיר מצוין, פשוט חשבתי אולי אם הזיכרונות לשרתים יפעלו הם יעבדו בצורה יותר חלקה בגלל ה ECC? לוח האם של המחשב בסלון הוא Gigabyte GA-945GCM-S2L

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  13. הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  14. האם שני סטיקים של 4GB כל אחד יכולים להתווסף לזכרונות קיימים בתצורת 2X2GB בלי ליצור איזשהם בעיות אי תאימות/מסכים כחולים, אם התדר, התזמונים והיצרניות שונים בין הזכרונות הקיימים לזכרונות שמתווספים? מדובר על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Detail שיש לו 6 סלוטים והמטרה היא להגיע ל12GB זיכרון.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  15. בעקבות המלצתו של דניס אני פותח שרשור בנושא. על מנת להבין את הרקע מומלץ לקרוא את השרשור בפורום כרטיסי מסך. http://hwzone.co.il/community/threads/530404-המלצתכם-לכרטיס-מסך-ומניעת-צווארי-בקבוק?p=4763093&viewfull=1#post4763093 אני מעוניין להחליף כרטיס מסך ונאמר לי שהמערכת תגביל אותו בגלל התדר של המעבד. האם ניתן לבצע OC כך שהמעבד יעבוד בתדר המקורי שלו ?

16. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

בשביל מה מוכרים כרגע את ה-DDR 400? (לפי מה שאני יודע יש לוח אחד שתומך בהם והוא בשביל אינטל). --------------------------------------------------------------- לפעמים אני רואה פו בפורומים אחד שיש לו לוח gigabyte 7vrxp+ l עם זיכרון DDR 3000 מה זה נותן לו? בכל מקרה הוא לא יכול לנצל את זה! נכון? תודה מראש, גונזילה

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  17. אני מעוניין לשאול שאלות מה ההבדל בין 4 ערוצי זכרון כמו למעבד 3960K לבין 2 ערוצי זכרון כמו למעבד 3770K 1. איך אני יודע אם 2 ערוצי זכרונות מספיקים לי ??? או אני צריך 4 ערוצי זכרונות ??? 2. במעבד 3960K [table][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][/tr][/table]51.2 GB/s[/t][/t]מה כאן הכוונה ??? אני כיום משתמש במעבד עם 2 ערוצי זכרון שמגיעים עד לתפוסה של 4.5GB מתוך 8GB האם זה אומר שאני לא צריך 51.2 GB ??? 3. האם 4 ערוצים נותנים מהירות עבודה של זכרון גבוהה יותר מ- 2 זכרונות ??? ואיך זה יתבטא ??? למשל משחק גוזל לי 1,000,000 BIT מהזכרון , האם עם 4 ערוצים של זכרון הוא ירד ב- 30% לדוגמא ??? תודה לעונים נכונה ,אנא לעונים תכתבו לאיזה שאלה אתם עונים ותסבירו ,כך שאני יוכל להבין

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  18. יש לי מחשב ישן בבית של AMD DURON 2000 1.3 גיגה הרץ.קיצר הלוח הפסיק משום מה לזהות את הכרטיס PCI שהיה עליו כי הכרטיס אונבורד עשה רעשים מוזרים.קיצר אין לי ברירה ואני חייב להשתמש בו ,חיפשתי באתר העלוב של ECS ולא ממש מצאתי כי אני לא יודע בדיוק את שם הלוחזה או K7SEM או K7SEM+ או K7SOM פשוט יש להם מלא דגמים ואני מתחרפן!.עזרו לי בבקשה! :please:

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by razorer,

אני מתלבט בין P31 -DS3L +E6750 לבין P35-S3L +E6550 זה שאר המפרט: כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤396 זיכרון TwinMOS DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤196 ] כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤763 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤389 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 [ סה"כ מחיר לכל המוצרים:3664¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by nehmia,

איפה שהוא אני חושב שראיתי לוחות אם עם מקום לשני מעבדים... זה קיים או שהתבלבלתי ?

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by srolik,

האם שווה להוסיף 90 ש"ח ולקחת XP2400 באריזה מקורית , או אפשר להסתפק ברגיל ( הם אותו דבר ? מקבלים מאורר? ) והאם יהיה לי קשה להתקין את המעבד על הלוח (מה אני צריך עוד בשביל זה ?)

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by joniar,

אבא שלי קנה מערכת מחשב הכוללת מעבד -E7300 לוח של INTEL עם כרטיס מסך מובנה- 2GB RAM 250GB קשיח מארז+ספק דיי מעפנים אבל מספיקים בשבילו {הוא קנה בשביל החברה שלו {חברה לGPS} וכל זה ב-1300 שקל {היה/יש מיבצע אצל מי שהוא קונה} השאלה היא כמו בכותרת איך הלוחות של INTEL?? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  23. אני מעוניין בלוח עם כל הפיצרים, שיהיה מצויין לOC עד 750-800 שקל... למעבד אינטל E8400 (מיתכוון לעשות OC של 3.9-4 GHZ)

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  24. אם לא המעבד מגביל את המרת הוידאו אז מה כן? אין מה להוסיף... -ראו תמונה- http://img16.imageshack.us/img16/396/25962034.jpg אני מקווה שהתר'ד הזה מתאים לפה כי אני לא חווה בעית תוכנה\מתמקד בהמרת הוידאו אלא מתמקד ברכיבי הזיכרון, מעבד, דיסק קשיח (אולי...) שעלולים להוות את צוואר הבקבוק בהמרה. תודה רבה לכל העונים!!!! :xyxthumbs: :yelclap:

• 8 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.