מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באתר החברה DRIVER לכרטיס רשת ולכרטיס מסך ולא מצאתי יש שם DRIVER ל AUDIO אני מניח שאנני קורא נכון את מה שמופיע באתר האם מישהו יכול לעזור? זה האתרhttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-MX אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 תודה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוחות אם.. זה :GA-P31-S3G P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E או : ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL אני רוצה שבלוח יהיה אפשרות: Core2Duo 1066Mhz s775,MEMORY 800MHZ , PCI-E וגם שיהיה עליו S-ATA.. כי ההארד דיסק שלי והצורב מחוברים עם כבל SATA.. ושיהיה מקום ל2 SATA לפחות... -- תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המצגת של AMD מלפני כמה שעות למי שרוצה לצפות. שמתי בפורום הזה (מעבדים) במקרה, זה לא ממש משנה. זו חברה שעושה הכל מהכל ממעבדים דרך GPU ומה לא. נותנים preview על מעבדי EPYC הבאים מבוססי zen3, הדגמה של סוקט בודד 32 ליבות לעומת dual socket הכי מהיר של אינטל, סה"כ 28 ליבות כפול 2 = 56 ליבות, וה- epyc עם רק 32 ליבות מהיר ממנו. מרשים מאד. צפיה נעימה:
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לבנית מחשב על הייתי רוצה את לוח האם של asus שנקרא p6t7 רציתי לדעת מתי הוא יגיע לארץ? או את מי אפשר לשאול א תהשאלה הזו...מי היבואן של asus?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הלוחות המומלצים במפרטים של האתר הם עם שני סלוטים בלבד כמו זה ASUS P5KPL-CM. רוצה משהו כזה, זתומרת, לא לטיסות חלל אבל איכותי ועם יותר סלוטים. שיכלול סלוטים לכרטיס מסך PSI-E, כרטיס קול איכותי, כרטיס וידאו ועוד אחד שניים לא יזיקו. אופציה למרובע ליבות כמובן, OC לא נחוץ אם כי לא אגרש אותו אם לא יבקש אוכל. כדאי שיהיה כשיר ל-64 bit ושיהיה INTEL. אגב, איך הלוח הזה: Striker Extreme האם אין בו מלכודת כל שהיא? אולי אוכל להשיג אותו במחיר סביר.
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבועיים לפי המלצתכם, עם לוח EPOX מעבד 64 ביט 2 זכרונות 512 של ADATA וכו... עכשיו גיליתי, שהלוח בכלל לא תומך בדואל DDR . האם זה נכון?! אם כן, איך זה ישפיע על OC ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מעבד ברטון 2500 שהוא עובד על 333 ואני רוצה ליקנות זיכרון 400 ולאסות אותו בדואל האם זה יעבוד והאם המהירויות צריכות להיות שוות כידי שזה יעבוד?
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש ביצועים לעומת לוחות אחרים, תודה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יצא ממקומו בלוח האם המחבר של SATA האם ניתן לתקן דבר כזה ? המחבר בצבע אדום מתוך 4 שיש לי בלוח
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן אנשים. בקרוב אני רוכש מערכת חדשה, מתוכננת להיות בנויה על לוח האם EX58-EXTREME. הקירור למעבד מתוכנן להיות או TRUE Black 120 או IFX-14. הראשון מתוכנן להיות מצויד בשני מאווררי 120mm והשני בשלושה מאווררי 120mm. (אחבר את הקירור בעזרת מתאם מ-775 ל-1366). אני מתכנן לקחת 2 כרטיסי HD4830 1GB מתוצרת Sapphire ולהחליף לכל אחד מהם את הקירור לטווין טורבו. אם זה משנה, יהיו שלושה סטיקים של זכרון על לוח האם. השאלה שלי היא כזו - האם יהיה מקום על לוח האם? כלומר, הוא לא אמור להישבר במקום או משהו? או שסתם דברים לא יכנסו?
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני קנוה השבוע מחשב חדש, אין לי שמץ של מושג בעניין הלוחות אם לכן איני יודע איזה לוח עדיף ה-Asus או ה-GA? (אם זה משנה המחשב הוא לצרכי משחק) תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הנה ההוכחה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט ורציתי לדעת אם בעתיד ארצה לשדרג את המחשב הלוח אם הזה יתמוך בDDR3 ובמערך SLI ?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שרת א': שני מעבדי AMD Opteron 250 2.3GHz ; 1MB Cache שרת ב': מעבד בודד Intel Xeon 3065 2.3GHz ; 4MB Cache מחשב ג': מעבד בודד Intel Core2 6420 2.1GHz ; 4MB Cache אני הולך לעשות ניסוי קומפילציה כדי לדעת תכל'ס מי הכי מהיר אבל אני גם רוצה לשמוע את דעתכם\הסבר שלכם אני מתקשה למצוא בנצ'מרקינג שכזה באינטרנט... אשמח גם להסבר קצת מה ההבדל בין הCore2 לXeon שבתאוריה דומים ?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי קניתי את ה hd5750 שהחליף את הX1950 PRO הישן שלי, אבל יש לי בעיה חדשה של צוואר בקבוק ענק שגורם בחלק מהמשחקים לביצועים אפילו יותר נמוכים ממקודם.. אז חשבתי אולי להחליף גם את המעבד למשהו שיתמוך בלוח אם שלי ויסתדר עם הספק הנוכחי. יצוין שהמפרט כרגע הוא: e6300 1.86 GHZ duo core 2 HD5750 abit il 9 pro conroe intel 945P ddr II 667 PCI-E 2 GM ram twinmos DDRII 667MHZ HEC 450TW-RF psu 450w 2x8cm fan 24 pin מה אתם חושבים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1. לא כל כך הבנתי מה יוצא במאי 4 ליבות או 6 ליבות ? 2. או הכוונה 4 ליבות במאי 6 -8 ליבות בספטמבר ? 3. up to 2133 MHz ,מה זה משנה ? הרי כיום אני מחבר 3930 ב-2800MHZ האם זה לא טוב יותר מ-2133? 4.Haswell-E X99 יוצא ב-מאי 2014 ? 22NM ? ובספטמבר יוצא 14NM ? 5. מה בעצם ההבדל או יתרון בין שיטת AMD 200MHZ לאינטל 100MHZ ?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
פירוט דגמים ומחירים שנצפה בחנות קנדית מקוונת נותן לנו עדות לכך שבאינטל עשויים לשמור על רמות מחיר דומות מאוד עבור מעבדי ה-Coffee Lake, בהשוואה לאלו המוכרות לנו כיום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שיש אבדל משמעותי במחיר אבל עדיין יש להם הרבה במשותף... מה אתתם חושבים לאובקלוקינד היזה שווה..? עושים אוברקלוק למעבד ישן (P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 Bit) ? + שדרוג עתידי...
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפי האתר והקובץ של התאימות עולה שהלוח תואם עד זיכרון DDR2 533MHZ, לפי אתר KINGSTON הוא תומך גם ב667 וגם ב800. בפועל עליו מצאתי זיכרון 667. מישהו יודע איזה זכרונות אמורים לעבוד עליו באופן טוב? מצאתי מחשב עם לוח כזה, ורציתי לקנות לו זכרונות יד שנייה, כך שאני רוצה לדעת מה לחפש, כדי שלא אקנה משהו שלא יעבוד
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת מחשב חדשה, התקנתי XP מ כונן CD ישן בחיבור IDE. אתמול החלפתי לכונן CD חדש בחיבור SATA. הכונן נראה תקין,מצליח להפעיל מחלונות. שאני רוצה לאתחל את המערכת מהCD הוא נכשל, בביוס הגדרתי את הCD כראשוני,אני מגיע למסך press any key to boot from cd ומשם הוא עובר ל הרד דרייב. עדכנתי ביוס. לוח של גיגה בייט G31 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שמעתי שיש מן מפצל כזה שנקרא hl או hd משהו כזה, שמולבש על הלוח אם ואפשר להרכיב עליו שני מעבדים. יכול להיות שיש כזה דבר, או שזה סתם שטויות? תודה
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
דוד שלי קנה זכורונות חדשים ויש לו סטיק כזה משומש יד שניה עבד חצי שנה כמה הוא שווה ?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל פעם שאני ניכנס לאתר שלהם אני רואה תלוח הזה GA-945GCM-S2L שמורכב עליו מעבד E7200 נכון שהוא עובד על 1066FSB אבל הוא גם 45NM איך הלוח ביכלל תומך אותו ? והקטע הכי מוזר זה הזיכרונות שעומדים עליו כתוב שעומדים עליו זיכרונות של DDR2 800 4-4-4-12 השאלה פו איך צ'יפסט של 945 מחזיק גם מעבד כזה וגם מחזיק זיכרונות כאלו ? משהו מוכן להסביר לי ? וגם אולי זה עידכון באיוס ? למה אני שואל את כל זה כי רציתי בדיוק ליקנות תמעבד הזה ורציתי ליקנות לוח חדש כדי שתיהיה לי תמיכה בDDR2 800 לביצוע OC גבווה יותר בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל פו וגם יש לי תלוח הזה ובמיפרט שלו כתוב שהוא תומך עד זיכרונות 667. מיצטער שפתחתי תפוסט כאן אבל לי זה ניראה יותר מתאים לכאן אינה הלינק למודעה http…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד החודש, סביב מעבד 2400, לצורכי משחקים בעיקר אך גם לעריכת סרטים ביתיים ב HD (פינקל 11) והמרת סרטי HD MKV לקובץ שיוכל לרוץ חלק על מחשב eeePC 1005P. אין לי עניין ב OC (לא מתנגד לאפשרות אבל לא באמת מתכנן על זה) חוץ מהרצון בסדרה Z עבור צ'יפ האינטגרציה בין כ.מסך לזה של המעבד אני זקוק רק ל PCI אחד עבור כרטיס קול (X-Fi Gamer) ושיתמוך ב USB3 ו SATA3 . יספיקו לי 2 חריצי זיכרון - לא מתכוון לשדרג את המערכת ומעוניין שהיא תסחוב לשלוש שנים הבאות (לפחות) ההתלבטות שלי היא תוספת המחיר המשמעותית, כ 250 ש"ח , עבור לוח-אם הכי פשוט מסדרה Z ביחס סדרה H61 שדי מספיקה מכל שאר הבחינות. המסך הוא 21.5' ככה שלא יזיק לי עוד כח עיבוד לרזולוציות גבוהות. 1. כמה משמע…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-