מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
במעבד Athlon 64 3000+ אין תמיכה של פקודות SSE3 מה זה אומר מבחינתי? מה החשיבות של ה- 64 ביט בעצם? חוסר תמיכה ב - dual DDR האם זה כל כך קריטי? ובכלל סוקט 754 מתיישן האם זה אומר שאם אני קונה עכשיו מחשב אני בבעיה של חוסר יכולת שידרוג אלא אני אצטרך לעשות שידרוג גדול של מעבד+לוח אם? וכמה השדרוג הזה קריטי? אני מבחינתי רוצה מעבד שאני יוכל לעבוד איתו למשך השנתיים שלוש שנים הבאות לפחות. חבר'ה תודה מראש על התגובות.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן, כנראה עם מעבד פנטיום 4 (רק ביום ראשון אדע בדיוק איזה מעבד, אבל נראה לי שזה פנטיום 4) האם אפשר לשדרג את המעבד בלבד למעבד דואל קור או קור 2 דואו? (בהנחה שהתושבת היא אותה תושבת - נראה לי 775) או שבכלל לוחות שמתאימים למעבד פנטיום לא יכולים לתמוך במעבדי כפולי ליבה? עוד משהו הייתי מעוניין לקנות מחשב ישן ממישהו, אני זקוק למחשב עם מעבד דואל קור או קור 2 דואו. מבחינתי שהמחשב יהיה ללא כונן אופטי ודיסק קשיח. אם יש למישהו מחשב כזה שהוא לא משתמש בו עקב שדרוג או משהו אחר, אשמח לשמוע. אני גר במרכז ונייד. תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוח gigabyte ga-p35-ds3 לבין gigabyte ga-p35-ds3l . איזה לוח יותר טוב ? אני משיג את שניהם באותו מחיר אז מה עדיף לקחת?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Twinmos 512MB DDR400 PC3200 DDR Speed Premium תראו , הזמנתי סאמסונג - הוא לא במלאי. אמרו לי שזה ייתעכב , וחבל שרק בגלל זה זה ייתעכב - הכל במלאי !! נפח - 512MB , סטיק אחד. עכשיו הבנתי גם שהספיד פרמיום יותר זול ב-10 ש"ח עם תזמונים של 2.5-3-3-8. ללכת עליו במקום הסאמסונג הרגיל ? (כנראה צ'יפ TCCC) תודה !
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מדובר על המפרט שלי ה 2X2GB על מתח של 1.5 ה4GB על 1.7-1.9 יכול לגרום לבעיות?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בלוחות של אינטל, מישהו יכול להמליץ לי על לוח של חברת אינטל שיאפשר OC טוב לe4300? התקציב משהו בין 500-700 ש"ח. ובכלל מה האיכות של הלוחות שאינטל מייצרת יחסית לחברות חיצוניות?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
Core 2 Duo E6600 עולה 1355 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3594 Cooooool!!!! זה מדהים לראות שאותו מחשב פעם (3 חודשים/5חודשים) עלה יותר באיזה 1000 ש"ח בגלל ירידת מחירים ואפילו יותר...
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 פרסקוט 3 ג'יגה ארטז.. עכשיו אני רוצה לוח אם חדש תציעו לי משהו טוב עד 600 שקל לא צריך pci-e כי הבנתי שזה חרא ללוחות אם של 478 אז תציעו משהו טוב.. חשוב שיהיה 4 סלוטים של זיכרון
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מחפש לוח אם עבור פנטיום 4 - מעבד סלרון 2.53GHZ וזכרון 512 DDR1 עקב תקלה בלןח קיים . אין דרישות מיוחדות . רק צריך שם של חנות מתאימה וboard
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לוח שהדאים לפנטיום די ופנטיום מתאים גם ל CORE 2 ואיזה ערכת שבבים איזה סוקט והאם הערכות שבבים הם זהות בין CORE2 לבין PENTUIM
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
זה עדיין יעבוד אבל ירד למהירות 533MHz נכון? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
צמד מעבדי המובייל מהעידן החדש של AMD יגיע במסגרת שלושה דגמי מחשבים לפחות - שניים מהם מהשחקניות הגדולות ביותר בשוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
קיבלתי הצעה באייבורי למפרט שקיבלתי באתר עם מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box הם אמרו שאין דבר כזה מעבד Intel Core 2 Duo E7200TRAY ההבדל הוא שאחד בא ארוז והשני מגיע לא ארוז כי הם קונים כמות(RTAIL) האם זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מפרט בצד . הסיבה שאני רוצה לשדרג בגלל הזכרונות הקיימים אמרו לי שהם גרועים ! KINGSTON VALUE 1GB CL5 תודה רבה. :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור יציאת הDX11 חשבתי לשדרג את המחשב שלי ואני צריך יעוץ... אוקי אז נתחיל המערכת שיש לי עכשיו היא.. CPU; INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ MOTHERBOARD; ASUS P-35 P5KR GPU; HD4890 VAPOR-X 1GB ברצוני לשדרג למערכת הבא : Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray M4A785D-M PRO AM2+, AM3, 785G, DDR2 1066, VGA ATI HD4200, HDMI HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כמובן הכול מחנות KSP. מחיר כול המערכת היא 2365 עם יכולת של חריגה ב-200 עד 300 שקל לא יותר השאלה שלי היא העם כדי לי לשדרג או שעדיף כבר לעשות OC למערכת שלי ורק לקנות כרטיס מסך חדש? תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף לי תודה
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה להחליף את המעבד ופה אתם נכנסים לתמונה... איזה מעבד יותר עדיף לי Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box או Intel Core 2 Quad Q9650 Processor 3.00Ghz 12MB Cache BOX אני צריך המלצה אמיתית של איזה מעבד יותר טוב גם לעומס וגם למשחקים תודה לכל העוזרים...
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
למחשב AMD 64 3000 , עם סטיק אחד של 512 . דגש על מחיר נמוך , עדיף עם קירור אבל בכלל לא חובה . תודה
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הספיקר הקטן הזה לצפצופים כי איבדתי אותו .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים הזמנתי את הלוח ASUS P5Q DELUX ויש בו כמה תכונות שמענין אותי לדעת עליהם יותר מה ההבדל בין ASUS Drive Xpert לבין הגדרת הכוננים בRAID רגיל? אני לא רואה שום הבדל האם יש חידוש במה שאסוס הוציאו? כמו כן למישהו יש ביקורות או בדיקה שמשווה בין ASUS True 16-phase Power Design לבין 8? מה היתרונות הגדולים של 16 לעומת 8? יותר יציבות במתחים? זה בעצם קשור לספק לא? (הסטפים של המתחים לOC קשורים ללוח אז על זה אולי מדובר? ) והאם ASUS EPU-6 Engine חוסך באמת בחשמל?(על הנייר זה מאוד מרשים אבל בפועל.. מי בדק? )
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מחבר את הפלופי בצורה הנכונה ללוח וכשאר המחשב עולה הוא רושם FLOPY DRIVE FAIL הפלופי עצמו עובד (בדוק במחשב אחר) וגם ניסיתי לחבר פלופי אחר וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה האם הלוח של אסוס מדגם p5k p35 תומך ב-sli תודה
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם כרטיס מסך FX5900XT יפעל על הלוח אם שלי D850MV?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, אבל הוא דיי לחוץ מבחינה כספית. זה המפרט שהוא רוצה (ויכול להרשות לעצמו): מעבד: +AMD XP 2500 לוח: GIGABYTE 7VT600-L זיכרון: DDR 400 256MB SAMSUNG (יש עוד דיסק קשיח, כ. מסך ומארז כך שכל העסק יוצא בסביבות ה 2000 ש"ח). בקשר לאחריות על המעבד - אני יודע שעבור מעבד AMD שמגיע בקופסא (BOXED) יש 3 שנים אחריות (והוא גם מגיע עם מאוורר ו Heatsink). הגירסה בלי הקופסא - רק שנה אחריות. בקשר לאחריות על לוח האם - אני דיי בטוח ש Gigabyte נותנים 3 שנים אחריות על הלוחות שלהם (לי יש לוח של Gigabyte ויש לי 3 שנים אחריות). באופן מוזר, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם איזכור לתקופת האחריות של הלוחות. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), מוזיקה וקצת משחקים. אחרי ההקדמה הזו, נע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש לוח אם למעבד Core 2 Quad Q9300. כרטיס מסך Geforce 9800GTX+ תקציב עד 700 עדייף יותר זול, שיהיה אפשרות ל 2 כרטיסי מסך. עריכה: הייתי מעוניין לרכוש לו גם זכרונות.... DDR2 800/1066 (מעדיף ללכת על הזול יותר אם אין הבדל רציני) המליצו לי על 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ב450 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש במחיר? (מדובר במחשב לערכית ווידיאו מקצועית, בתקציב לא מקצועי).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-