עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חבר'ס.. צריך זוג לוחות בנוסף לשני 965P-S3 שהולכים לארבעה מחשבים (שני Q6600 ושני E6600). עם ה-965P-S3 כבר יש לי ניסיון ואני יודע שהצ'יפסט מתחמם ומחייב קירור אלטרנטיבי אם מבצעים אוברקלוק. האם גם דגמי ה-P35 המצב דומה והם מתחמים קיצונית ב-OC? החברה לא מעוניינת להשקיע סכום מיותר של 900+ ש"ח על לוח מיוחד יותר עם heatpipes וכו'.. עדיף על פני זה לקנות קירור כמו ה-Thermaltake Extreme Spirit II או אחד אחר עם לוח P35 סביר כמו ה-DS3L או ה-Abit IP35E - איזה עדיף? מצד שני זה נהיה בעייתי אם אני רוצה לשלב אותם ביחד עם קירור Tuniq למעבדים. אולי כדאי ערכת שבבים אחרת אם יש משהו מוצלח ל-OC עם קירור נורמאלי במחיר הזה..? מבחינת באס אני לא מתכוון לעבור את ה-400fsb, (בעוד ה-965P ישא…

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  2. טוב דבר ראשון אני רוצה לציין שאני יודע שיש לי כבר הודעה בעמוד הזה אבל היא עוסקת בנושא אחר לגמרי(בערך..הכל פה קשור למחשבים אתם יודעים) אז אם זה בעייתי בבקשה תעירו לי על כך ותנעלו את ההודעה.מצטער מראש אם זה בעייתי עכשיו כמה שאלות: 1.כמה זיכרון מטמון(CACHE) יש לAMD 5000+?הסתכלתי בכל מיני מקומות ולא הצלחתי להבין אם יש לו 1MB CACHE או שניים 2.כמה הזיכרון cache משמעותי במשחקים?(אני לא עובד עם תוכנות עריכה וכאלה דברים).מצד אחד אני קורא בכל מיני מקומות שזה לא כזה משמעותי,מצד שני בהשוואה שנערכה פה(אמנם ישן קצת אבל רלוונטי):http://xtreview.com/review204.htm אפשר לראות שבמשחקים הAMD 3800+ לוקח את הE2160במשחקים בגלל הcache הכפול שלו.(אני חייב לציין אמנם שהE2160 בOC ל3.4 אוכל שם הAMD …

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  3. שלום לכולם, למחשב על בסיס Q6600 שיעסוק בעיקר בקידודי וידאו ורינדורים דרושים לוח אם וזיכרון. הדרישות מלוח האם: * צריך להתאים למטלות הנ"ל. * לא יהיה OC. * חייב להיות FireWire. * צריכה להיות אופציית RAID. * אשמח אם תהיה יציאת eSATA (אבל בואו נגיד שזה יתרון, לא חובה). (* אני משער שהזיכרון יהיה DDR2, האם כדאי שהלוח גם יתאים ל-DDR3 עתידי ?) לגבי הזיכרון, אני לא מבין בזה הרבה, בהתאם למטלות שתיארתי מה אתם חושבים שאני צריך ? התקציב כמו שציינתי עד 1.5K, אין שום אפשרות לחריגות, עדיף אפילו לא להגיע לזה...

• 6 תגובות
    • 484 צפיות
  4. Started by davidreznic,

היי אינטל פרסמה שמעבדי ה XEON הם לשרתים, ויש אחד שהוא לגיימרים (שעולה 999$). מה זה משנה אם הם לשרתים? יש להם גם סוקט 775 והלוח שלי תומך ב-45NM הם אמורים לעבוד, לא? זה סתם תרגיל שיווקי???

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  5. אני מאוד מרוצה מהיכולות של לוח האם שלי. מה שאני לא מרוצה ממנו זה באג ספציפי לדגם הזה - ולכן ייתכן ואחליף את לוח האם בקרוב. מה שאני זקוק לו הוא בדיוק מה שיש לי - חריץ PCI-E 1 ולא יותר, לא יותר מ-4 ערוצי SATA, תמיכה במודולי זיכרון של 1066, יכולות אוברקלוקינג נרחבות ותמיכה ב-FSB של עד 1333. אני צריך מכם המלצות על דגמים מקבילים של חברות אחרות. אחד הדגמים שעניינו אותי (מלכתחילה, יש לומר) הוא הGIGABYTE ‏P35-DS3L. האם ערכת השבבים שלו היא מה שמכונה BEARLAKE, כלומר אותה ערכת שבבים שיש לי עכשיו? ואם לא - איך ערכת השבבים P35 בהשוואה למה שיש לי עכשיו? אשמח לקבל גם הכוונה וחוו"ד על הדגם המקביל של ABIT (ובעיקר מי היבואן שלהם בארץ....), ואם יש דגמים מומלצים אחרים בעלי ספסיפיקציות דומ…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by reflex,

האם למשהו יש את הבעיה? יש לי לוח אם של אינטל עם ציפ של פ35 וזכרונות של OCZ 800 HZ. והמערכת אינה יציבה נתקעת ויש ריסטרטים. (הורדתי ל667 HZ וזה יציב) עכשיו הבנתי שיש כזו בעיה לכל היצרניות של לוחות אם עם ציפ פ35. (למרות שנרשם שהינם תומכים גם ב800) חוץ מגיגהביט! האם למישהו יש מערכת כזו והאם זה נכון? עכשיו יש לי אפשרות להחליף לגיגהביט או ללוח מתוצרת NVIDIA? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  7. יש למישהו הצעה או לינק לאתר ישראלי שמוכר? הלוח צריך להיות DDR לא DDR2 ... תודה

• 3 תגובות
    • 413 צפיות
  8. אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב מאייבורי ( כן כן לא הייתה לי ברירה זה או מחשב חדש או מחשב OLD SKOL 2.4) אז המפרט E6750 MSI P35 NEO 1GIG KINGSTON 667MHZ 8500GT 512 תאמת בנתיים אני דיי מרוצה הכרטיס מסך אומנם דיי חלש אבל אני מאמין שאני ישדרג אותו בקרוב ל 88GT עכשיו המטרה שלי לשדרג את הזכרון ש ממה שראיתי הוא לא מספיק כבר כי אני ניסיתי לשחק ב ניד פור ספיד אומנם סוחב על הגדרות הכי גבוהות אבל תופס זכרון כמעט את כל הגיגה שלא נדבר על כריסיס שאני חושב שזכרון 2 גיגה יעזור לי קצת אז תביאו לי המלצות על 2גיגה עד 400-500 שקל , לא מתכנן OC תודה (:

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by omrishalev,

יש לי שרת פנטיום 3 (מעבדים כפולים) השאלה היא כזו, יש לו זכרונות מיוחדים - שני חריצים על אותו כרטיס החריצים נמצאים בהפרש של סנטימטר אחד מהשני, מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? אני חייב את הזכרונות האלה...

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by omricho,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I915P Duo רציתי לדעת עם הוא תומך בזיכרון DDR2 או sdram תודה מראש :kopfpatsch: :s05:

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  11. Started by segev22,

אני רוצה לרכוש מעבד Penryn, יש לי לוח ASUS COMMANDO אני יודע בפרוש שהוא תומך במעבדים המיוצרים בתהליך יצור 45nm ברוחב פס של עד 1333 מגה הרץ אף על פי שסגרתי איתו גם 1800 לאחר אוברקלוק אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב ממשפחת ה-Penryn (מרובע ליבה) יתאים על הלוח ? :s05: (כרגע יש לי e6600 אני רוצה לבצע שידרוג).

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב מאוד אני עומד להזמין מחשב [יש סיכוי שמחר =], ואני צריך עזרה בבחירה. הוא מיודע לעשיית OC עם Q6600 G0 ועם טוניק [כמה שיותר רחוק יציב], אך אני מתלבט איזה לוח לקחת. אני לא יודע אם שווה להשקיע בP35-DQ6\DFI P35-T2R או לחסוך את הכסף ולהסתפק בP35-DS3L מהחנות TMS בלבד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. מבקש עזרה - מה הבדלים בין המעבדים E6700 vs E6750 ומה מייצגת הסידרה E6X50

• 5 תגובות
    • 441 צפיות
  14. אוקי שאלה קצת הזויה, אבל אפרט קצת: כמו בכל תחום בעולם, גם בתחום המחשבים ההולך ומתפתח יש מצבים של סטטוס טכנולוגי שלא מתקדם בהרבה.. למשל מעבדי ה ATHLON 64 שרדו זמן דיי רב בכהונתם ונתנו מענה ביצועים דיי גבוה למשך תקופה של איזה שנתיים לעומת הפנטיום D שמת דיי מהר ולא היה שווה כלל את הכסף.. תהיתי מתי לדעתכם הטכנולוגיה תגיע לשיא רגעי ויהיה משתלם לקנות מחשב חדש.. אני יודע כאמור שבקרוב יוצאים הפירמה החדשה של אינטל הקוואדים המשופרים והכפולי ליבות עיטירי הקאש... וכמובן המעבדים של AMD... האם לדעתכם במועד יציאתם יהיה משתלם לבצע רכישה של מחשב על מנת להחזיק אותו זמן רב ? או שהטכנולוגיה בריצה ולא יהיה מצב של קיפאון כמו בתקופת ה ATHLON 64

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by Domovoi,

AMD 3800X2 תומך ב-Hyper-Threading?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by Piyono,

Hi, sorry to be typing in English... my command of the Hebrew Keyboard is still pretty poor. I just got to Yerushalayim from Toronto. I brought my computer with me thinking that I'd reassemble it when I got here. It would have been ok if not for the fact that my motherboard died on the trip. I can't afford a new computer right now and I'm having trouble finding a replacement for this mobo in the stores becaause it's 5 years old. I'm hoping that MAYBE someone in the Israeli enthusiast community will have a suitable replacement I can have or buy. My motherboard, zichrono lebracha was a Gigabyte GA-7N400 Pro 2 v2.0 if anyone has this board or a similar board based on the nVi…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כמו שאמרתי *כותרת* התחדשתי בלוח אם והוא יגיע עוד כמה ימים הזמנתי אותו לפני שעתיים בערך.. פתחתי את הת'ארד כדי לשאול שאלות על הלוח. דרך אגב קניתי את הלוח על פי המלצתו של barel (נראה לי ככה כותבים את זה..) מומחה למעבדים לוחות אם וזכרונות. (נשמע מצחיק חייבים לשנות את התארים האלה...) האם הצ'יפסט הזה טוב לOC? האם הלוח אם בא עם ביוס צרוב F2? האם אני אראה המון הבדל בביצועים בין לוח ה-E-machine שהיה לי (MS-7173 RC410M-L) לבין הלוח? הזה שהוא בין הצ'יפסטים החדשים (המתקדמים) בשוק. אני לא לא ישאל אותכם אם היה אופציה יותר טובה וכאלה שאלות כי חבל על הזמן כבר הזמנתי אין זמן להתייסר ולהלקות את עצמי

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  18. חוץ מהידיים כמובן במה...? *כותרת* פשוט אין ברשותי שקית אנטי סטטית

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yotamavi,

רציתי לדעת, יש לי כרגע במחשב זכרון 1 ג'יגה של GSKILL זה הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 ראיתי את המחירים הנמוכים של הזכרונות והחלטתי להוסיף קיט של 2 ג'יגה. רציתי שתעזרו לי לבחור קיט טוב באזור ה300 ש"ח, ראיתי את אלה ,מה אתם חושבים? (שניהם עולים 315) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7745

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  20. הייתי רוצה לדעת לידע כללי מי מספק את הלוחות\כרטיסים הללו לחנויות -או שהחניות הם הספקיות הרשמיות של החלקים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Oranl,

אהלן אהלן, אני מחפש לוח של ASUS עם צ'יפסט X38 (בהנחה שרק לוחות X38 תומכים ב-PCIE 2.0 נכון?) לא מתוכנן OC ובתקציב של עד 1500 גג. יש המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. המפרט נשלח לפני חצי שעה בערך לבנאדם שאני ממנו מזמין את המפרט ואני יכול להזמין ממנו כל חלק שאני רוצה אבל יכול להיות שהוא יעשה בעיות עם הלוח אם, אם הוא לא של אינטל. אז אני צריך לוח אם שיהיה בערך כמו : GIGABYTE GA-P35-DS3 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כמובן עדיף שיהיה יותר טוב ואין בעיה שיחרוג טיפה מהמחיר של הלוח אם הזה למרות שעדיף שלא. כל המפרט כולל הלוח אם : אדי : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤644 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MB…

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  23. Started by Haim_777,

שלום, אני מרכיב תצורת מחשב חדש ומעונין שלוח האם יתמוך בטכנולוגית ה- NCQ. אני מבקש ממי שיודע לציין שמות של לוחות אם מחברות ידועות כגון : ASUS, שתומכים ב- NCQ עבור Intel Core 2 Dou או עבור Athlon 64 X2 5600. תודה על הקריאה והעזרה

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת האם כרטיס מסך חזק (כזה שעולה 1500 ש"ח~) יגרום למשחק לעלות מהר יותר? וגם כאשר המשחק עלה מה יגרום לזמן לטעינת השלבים להתקצר? האם זה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר חזק? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by offirs,

המפרט שלי כולל: מעבד Q6600 לוח אם ג'יגהבייט P35 דיסק קשיח 500 ג'יגה כרטיס מסך 2600XT מארז לקסה ספק קורסייר 450 צרכים:פוטושופ וצפייה בסרטי HD ויסטה פרימיום 32 ביט. ידוע לי שויסטה בגירסה זו לא יכולה לנצל 4 ג'יגה. האם ניתן להסתפק ב2 ג'יגה,או שכדאי 4 ג'יגה למרות המגבלות של ויסטה? תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים