מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
נגיד שאני מגדיר בביוס שה agp יפעל במהירות x8 אני בעצם פונה לבקר שלו ו"אומר" לו שידאג להעביר את הנתונים במהירות הזאת? והביוס פונה לבקר או לציפסט?
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום קיבלתי ממישהו מחשב לתיקון (פירמוט והתקנה מחדש של windows ו office), אבל אני לא מצליח לזהות את דגם הלוח, ולכן אין לי דרייברים. אני יודע שהלוח משתמש בכרטיס מסך sis 620 (מצאתי את זה באיזה קובץ .ini שהיה על ההארד דיסק שלו.), ובצ'יפסט של סיס. צילמתי כמה תמונות: כפי שאתם יכולים לראות, ללוח יש גם slot 1 וגם socket 370 PCI אחד, ו ISA אחד, אין AGP שלושה חריצי זיכרון. ועוד משהו, כמה לדעתכם טכנאי היה לוקח על עבודה כזו (כל הסיפור לקח לי שעתיים [אופיס, ווינדוס, ודרייברים לכרטיס מסך, ויקח לי עוד איזה שעה למצוא דרייברים לכ. קול ולמודם o/b], וגם חיזקתי את החיבור של הכרטיס מסך..)? עריכה: הלוח קטן - 22*21 ס"מ (בערך).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב לבן שלי (בן 6 ) לאינטרנט , FIFA וקצת שטויות עד 1300 ש"ח (אני יודע .....) ראיתי ב IVORY ו ב KSP שתי דגמים עכשיו אני מתלבט בין AMD 5200 ל E2200 של אינטל Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore עם לוח של ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz לבין Athlon 64 4200+ GIGABYTE M61PME-S2 AM2 תודה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) אם אתה יכולים להגיד לי מה האיכות של הלוח m הנ"ל והאם הוא כל כך משתלם ומממש את כל הפוטנציאל של המעבד הזה CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) והאם ECS זה חברה מוכרת והאם כדאי להחליף אותו ? תודה בכל מקרה :-)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה cpu-z והיא אומרת לי שהזכרונות שלי הם בsingle channel אז קראתי על הנושא קצת וזה נראה לי מוזר כי יש לי לוח אם שתומך בdual channel ושיש בו מקום רק ל2 סטיקים, ואני משתמש ב2 הסטיקים האלה באמת. הזכרונות והלוח הם מאייבורי.. זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6SGM-V הזכרונות הם של חברה שנקראת ceon, פיזית הם לא נראים אותו דבר, אבל הבנתי שגם אם הזכרונות לא זהים זה לא אמור לגרום לבעיות מיוחדות. אז יש משהו מיוחד שצריך לשנות בלוח כדי לעבור לdual channel או שפשוט לא הבנתי משהו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום קודם כל רקע כללי על המערכת שלי.. מדובר על AMD 3800+ X2 Dual Core NVIDIA Gigabyte 7800GT 256MB 1GB KINGSTON CL2.5 ספק ZM460WATT נקי.. וואטים אמיתים. בנוסף קירור BT עבור המעבד.. ולוח - K8NF ULTRA 9 עכשיו , הלוח שלי דפוק.. ז"א מאז שקניתי את המחשב פה ושם היו מסכים כחולים הוא היה נתקע וכו' בקיצור רק סבלתי ממנו מחודש 12 עד עכשיו.. לאחרונה הייתי פשוט במסע של חודשיים ו.. על מנת למצוא את התקלה שזה בעצם לוח. החלפתי זכרונות ניסיתי כ.מסך אחר קניתי ספק חדש קירור וכלום לא עזר , הבעייה המשיכה והסיקו שזה פשוט לוח. היום שלחו את הלוח להחלפה. ואני בדילמה , תיכננתי להשקיע עוד 700 ש"ח על המחשב בקניית מארז Thermaltake Shark . ואז שיצטרכו לשלוח את הלוח אני פשוט אוסיף …
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קראתי אתמול את השאלות והתשובות שliorp23 כתב , ואז הבנתי למה לא מתכנתים משחקים להשתמש בשתיי הליבות , מסתבר שזה מסובך יותר לתכנן את המשחק בשניי נימיי נתונים במקום אחד כפי שעשו עד עכשיו , עכשיו אני אומר סבבה , זה באמת מסובך , אבל היי , למה לא לנצל את הליבה השניה למשהו אחר? למשל אם יש לכם כרטיס קול נטול מעבד ומערבל SOUND , הליבה השניה יכולה לעשות את זה בכיף , או אם יש לכם כרטיס מסך שחלש מדיי להפעיל את כל הeye candies במקביל (לדוגמא הכרטיסים האחרונים של Nvidia ) , הליבה השניה יכולה לחשב את זה , בזמן שהראשונה מחשבת את הנתונים הרגילים של המשחק , מה אתם חושבים על זה?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בשבוע הבאה מעבד ולוח של AMD כיום יש לי לוח עם מעבד 1800+ אבל אני נותן אותו לאח שלי אז נשאר לי חור במחשב יש לי שני אופציות 1. לוח של ECS דגם N2U400-A עם ציפסט של NVIDIA שעולה בערך 330 ש"ח 2. לוח של ABIT דגם NF7 כנ"ל אבל עולה בערך 430 ש"ח אני לא רוצה RAID או SATA כי אין לי צורך אלא רק לוח חזק וטוב ללא בעיות משני האתרים של הביקורות זכו שניהם בתור לוחות די טובים , השאלה איזה מהם יותר מומלץ לאורך זמן. דבר שני איזה מעבד לקחת, האם יש הבדל רציני בין BARTON 2500+ ל 2600+ מבחינת ביצועים או אין הבדל משמעותי כלכך. אשמח לקבל תגובות יום טוב.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל יש לי מעבד 3570 עם קירור arctic freez 13 הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-43 מעלות... האם זה תקין? Cpu z אומר שהמעבד שלי עובד על על 1.6ghz, האם זה תקין? ולמה יש לי אפשרות לשחק עם הטדרים של המעבד למרות שהוא לא k?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מתלבט קשות בין שני הדגמים הבאים בבקשה הסבר מה יותר טוב מבחינת ביצועים מהירות ו OC תודה 1.ASUS P5B Deluxe 2.Gigabyte GA965PDQ6
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
Gigabyte GA-K8NS nForce 3 250? הוא עולה 570 שקל עם 3 שנים אחריות וחבר שלי לא עושה OC
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ראיתי היום לוח של GigaByte בשם: GA-7VAX שהיה קרוב מידי בשם ללוח GA-7VAXP שאותו אני מתכנן לקנות. ההבדל במחיר קרוב ל 200 ש"ח שזה סכום חביב לכן החלטתי לבדוק מה ההבדלים. ב- GA-7VAXP כתוב: VIA 8X V-Link architecture (533MB/s) ואילו ב- GA-7VAX כתוב: VIA V-Link architecture (266MB/s) מעבר לכך ל- GA-7VAXP יש גם: Smart I/O : Winbond Smart@IO (שגם על זה אני אשמח אם יגידו לי מה זה) את ה- RAID וחיבור FireWire. מאחר ואני בור ועם הספר אני אודה למי שיוכל להסביר לי בקצרה על מה מדובר או אפילו להפנות אותי ללינק המתאים (ניסיתי למצוא בחיי..) ואיך זה משפיע עלי בסופו של דבר. המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
יש לי ג'פורס FX 5200 128 mb ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב מזה למה הוא כבר לא שווה הוא לא תומך בכלל למשחקים חדשים .... וזה מעצבן כזה ... גם לא מתאים למחשב שלי הכרטיס הזה למה יש לי מחשב תותח חבל על הזמן עם כרטיס כזה שכלום לא עובד בו .. אולי אתם יכולים לתת לי הצעת מחיר על כרטיס יותר טוב ואולי אני יעשה טרייד על הכרטיס הזה (עם הוא שווה עדיין ) תודה רבה לכם מראש....
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להסביר לי על הסוגים השונים של כרטיסי זיכרון?? כמו למשל DDR 3 וכו'...
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המפרט שאמור לבוא עם לוח האם הוא פחות או יותר הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424537 על הנייר נראה שיש לו הרבה מאד חיבורים שונים וגם כרטיס מסך הבנתי מעט יותר טוב מאשר ב-G31. חיסרון בולט הוא חוסר תמיכה ב-Dual Channel. עד כמה זה משמעותי? ובכלל- הערות/המלצות וכו' לגביו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה ליקנות DDR רגיל או DDR II??? \ אשמח אם תביאו לי את דעתכם ואיזה ביקורת משו שאני אבדוק מה ההבדלים... תודה רם
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יצרנית השבבים הגדולה מציעה מהדורות מוגבלות ומהודרות של המעבדים השולחניים שלה - עם תמונות של גיבורי-על על המארז ולא הרבה מעבר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני קונה מעבד שהFSB שלו הוא 266 או 333 ואני קונה זכרונות במהירות 400 האם זה גורם לאי ניצול הזכרונות במלואם? ואיך זה עובד במעבדים של אינטל הרי הזכרונות הכי מהירים הם 533 וה FSB של מעבדי אינטל הוא 800 האם זה גורם לירידה בביצועים?
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני עושה סדרת השוואות לקראת רכישה ועברתי על כל כמה חנויות בישראל. בחרתי בזיכרון הזה כמופיע ברשימת הנבדקים של לוח האם בו בחרתי ומאחר ולא מצאתי בארץ, בדקתי באמזון. http://www.amazon.com/gp/product/B002EJ2P2G/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1WZFB4XYMQWFD1A9P28C&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 ה- 2X4G במחיר הזה + משלוח של כ-$20, זה יוצא שקול למחיר הכי זול בארץ עם ביצועים טיפה טובים יותר ואחריות לכל החיים. יש למישהו נסיון עם הזיכרון הזה בפרט או החברה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי את המאבד הישן שלו INTEL PENTIUM 4 2.8 ביחד עם הלוח אם והרכבתי אותו ביחד עם החלקים מהמחשב הישן שלי ואז נולד לי עוד מחשב בבית. הוא נתן לי אותו בלי המאוורר אבל עם צלעות הקירור יש לי את אותו המאורר בבית אז שמתי אותו עליו והוא תקין. הטמרפרטורה של המעבד הגיע ל93 מעלות. הסרתי את הצלעות ניקיתי את המשחה הטרמית אבל יש כמות נכבדה של משכה (כנראה גם אבק) שהתגבשה על המעבד ובשביל להוריד אותו אני צריך לגרד אותה משם בקטנה. השאלה שלי האם לגרד אותה משם או לא(כמו שאמרתי היא מכסה שטח נכבד על המעבד)? [ניקיתי את מה שיכולתי ושמתי משחה חדשה זה לא כל כך עזר] תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום בשיטוטי ברשת הintercrap ראיתי אתר שמוכר AXP 1600+ במחיר של 433 ש"ח לעומת 401 ש"ח של הAXP 1700+ הרי ה1700+ טוב יותר אז למה הוא יקר יותר? בגלל שה1600 טוב יותר לOC?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
תגידו, חייב להיות כתוב אורגינל כדי לדעת שהמוצר מקורי (samsung 1G 667MHZ במקרה הזה) פשוט כי ראיתי ב"נועה מחשבים" את הזיכרון ב-580 שקל עם אחריות לכל החיים אך לא מוזכרת שם המילה אורגינל או מקורי ולעומת זאת בזיגזג המוצר עולה 700 שקל והוא מוזכר כאורגינל וזיכרון מקורי ... מה אתם אומרים? הזיכרונות של סמסונג בנועה הם לא מקוריים?
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-