מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון. ירשתי לאחרונה לפטופ דל ווסטרו 1310. (אחלה ללפטופ - לאט לאט הוא הופך להיות מחשב ראשי אצלי) כרגע יש לו 2 גיגה זיכרון, ורציתי אולי לשדרג את הזיכרון ל-4 (כנראה אקנה באיביי) השאלה שלי בעצם איך אני יודע איזה זיכרון אני צריך? כמה MHZ הזיכרון הנוכחי שלי? (או איך בודקים את זה בעצם? - לפתוח את המכסה לפרק את הסטיק ולקרוא מה כתוב?) איזה יצרניות מומלצות בקטגוריית זכרונות למחשבים ניידים? ברשותכם עוד שאלה, אני רוצה בנוסף להזמין דיסק קשיח עבור הלפטופ (כרגע יש 160) האם כדאי לקחת סיכון ולהזמין מאיביי דיסק קשיח? בהנחה שאני מוצא מוכר אמין שמתחייב למכור דיסק קשיח חדש - האם יש חשש שהמוצר יפגם במהלך ההובלה לארץ? (אם אני לא טועה דיסקים קשיחים מגיעים בניילון אטום ככה …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם מעבד amd phenom q9650 כרטיס מסך ati radeon hd 3870 2 וGB RAM 800 mhz (של חברת PATRIOT DDR2)[ המחשב זה amd game ultimate desktop pc לאיזה זיכרון להחליף? כמה עולה? ועוד שאלה אני משתמש בREADYBOOST של הווינדוס זה באמת עוזר?
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של Gigabyte 7n400 pro2 וכרגע יש לי 512 מגהבייט בסטיק אחד של Infenion, DDR400, הבאס מותאם כמובן ל200. (Infineon AED660UD00-500B98X , 512 MB (1 rows, 4 banks) אני שוקל לקנות עוד סטיק של 512 ולהשתמש בתצורת DUAL CHANNEL, יש לי אפשרות לקנות סטיק של KINGSTONE CL3, או GEIL CL2.5 עם קירור (שניהם מאוד זולים בסביבות ה 55$) אני כמובן מעדיף את ה GEIL למרות שבכל מקרה הInfenion לא יוכל לעמוד ב CL2.5 (כנראה). נאמר לי שבזכרונות מ2 יצרנים שונים, עלולה להיווצר בעיה והלוח עשוי לא לקבל אותם בתצורת DUAL CHANNEL, יש לכם הצעות / המלצות מה לעשות ? אני לא רוצה לקנות 2 סטיקים חדשים של 512... ואני מעדיף לעבוד ב SIGNLE CHANNEL אם לא תהיה ברירה, אבל מבין 2 היצרנים האלו מי לדעתם יה…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לפנק את המחשב בעוד 3 סטיקים של זיכרון, וראיתי שההבדל במחיר בין סטיק של 1 ל-2, ממש לא משמעותי. ב-KSP מוכרים סטיק אחד של 2 ג'יגה זיכרון DDR3, ב-120 ש"ח. אני הולך על TRIPLE, כי הבנתי שבזה המחשב שלי תומך. מפרט המחשב: מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB שימושים: משחקים מידי פעם, מטלב בעתיד, סרטים, וגלישה באינטרנט... אני מתלבט אם אני ארגיש שינוי רציני אם אני אעשה שדרוג כזה. אני מריץ WINDOWS 7 64 BIT. אשמח לתשובה בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שבו מותקן צ'יפ זיכרון של חברת adata המכיל 512mb ובמהירות 500mhz. ברצוני להכפיל את הזיכרון ל-1gb אך נודע לי שלא מייבאים את הזיכרון הספציפי הזה. האם ניתן לשים צ'יפ זיכרון של חברה אחרת יחד עם הצ'יפ הקיים של adata? מה החלופות העומדות לפניי?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
רציתי לדעת, יש לי כרגע במחשב זכרון 1 ג'יגה של GSKILL זה הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 ראיתי את המחירים הנמוכים של הזכרונות והחלטתי להוסיף קיט של 2 ג'יגה. רציתי שתעזרו לי לבחור קיט טוב באזור ה300 ש"ח, ראיתי את אלה ,מה אתם חושבים? (שניהם עולים 315) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7745
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הי , חשבתי להגדיל את כמות הזיכרון של המחשב שלי מ2GB. הזכרון שיש לי במחשב כרגע זה זכרון GSKILL DDR2 800 (שכחתי את מספר הדגם) שעובד ב880 מה"ז (Core2D E4300@3.15ghz 24/7) ואני מריץ Vista Ultimate 32bit (מקורי!, דרך ארגון המורים, זה עולה 90 ¤). חשבתי להרחיב זיכרון אבל יש 2 שיקולים: 1. אני קמצן, אז שיהיה כמה שיותר זול , אני בסה"כ צריך זיכרון 800 שיכול להיות יציב ב880 , זה לא צריך להיות משהו מטורף. 2.אם אני לא טועה - ברגע שעוברים את ה4ג'ב זיכרון מותקן - PAE יופעל , נכון ? מה שאומר פגיעה של כמה אחוזים במהירות זיכרון. אז אולי עדיף לקנות רק 1GB ולא 2? או שאולי אם אני אתקין 4GB , המ"ה פשוט תזהה רק חלק מהזיכרון ?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרגע 8GB RAM ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 8GB RAM. הזיכרון שיש לי כרגע הוא: 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - 8192MB - HX316C10F/8 איזה עוד זיכרון 8GB RAM הכי מומלץ להוסיף לזה שיש לי? והאם אני יכול להוסיף DDR4 במקום DDR3? מה היתרונות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב מ1 ג'יגה ל3 ג'יגה פניתי לאתר כי רציתי לדעת כמה דבר כזה יכול לעלות אם מישהוא יודע אשמח לקבל תשובה מהר ככל האפשר. בתודה מראש omer_
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 384MB RDRAM במחשב... ואני רוצה להרחיב ל1024. עכשיו ראיתי שכרטיסים של RDRAM עולים הרבה מאוד וכבר יוצא לי יותר זול להחליף את כל הכרטיסים שלי בDDR. אבל השאלה היא ככה. האם הלוח אם שלי תומך בDDR??? הנה הפרטים על הלוח אם שלי מהתוכנה everest. תודה לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בהתלבטות באשר להרחבת זיכרון , אשמח אם תוכלו לעזור לי. העניין הוא כזה: כרגע יש לי זיכרון במחשב בעל הנתונים הבאים : ה FSB אגב הוא 800 MHZ 512MB (2 rows, 4 banks) DDR SDRAM PC3200 - 400MHZ moudle width - 64bit והפרט החשוב מכל : memory timings: @200mhz 3-3-3-8 @200mhz 2.5-3-3-8 @166mhz..... not relevant המחשב בעל לוח אם MSI 865PE כלומר - תמיכה ב DUAL CHANNEL שכרגע אינה מנוצלת. האם ה memory timings שרשמתי לעיל (פרטים מאוורסט) אומר בעצם שגם אם אני אקנה ציפ זיכרון נוסף עם CL של 2.5 וגם אם של 3 - זה יעבוד ב CL הגובה מבין השניים ולא תהיה בעיה? - לא זכור לי מאיפה - אבל ראיתי באוורסט שכרגע זה משומש במהירות של 2.5 - אז השאלה היא - אם אקנה זיכרון עם CL של 3 - שניהם יעב…
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרחיב את הזיכרון RAM במחשב כרגע יש לי 2 סטיקים כל אחד של 2GB של Kingstone DDR3 1333Mhz חיפשתי משהו ומצאתי את זה: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158..166..347.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=16375&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= זה יתאים לי? בדקתי שזה אותה סדרה ושניהם CL9 זה הלוח אם שלי ואלה הזיכרונות שיש לי כרגע:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי שני זכרונות של 512 זהים במהירות של 500MHZ. הם עובדים dual-ddr. ברצוני לשים עוד זכרון של 512 המהירות של .400MHZ האם זה יהווה שיפור משמעותי למהירות המחשב? או שמא זה אף עלול לפגוע מהירות? נ.ב. יש מצב שלוח האם שלי תומך מהירות מקסימלית של 400MHZ. האם זה ישנה את התשובה? תודה
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו יכול לעזור ? אני רוצה להרחיב את הזכרון האחד ג'יגה שלי לשני ג'יגה בנייד טושיבה L40 17U , קיימת אופציה הרחבה , קניתי שבב קינגסטון בחנות באג היכן שרכשתי את הנייד הזה , הרכבתי אותו כשורה , וכלום לא קורה .... במאפיינים נשאר להראות 1024 , התקשרתי לחנות והם אמרו לי שצריך לעשות משהו בBIOS . מה עושים בBIOS? האם אני יכול לעשות את זה ? זה לא מסוכן ? מה תיתן לי ההרחבה? ובעיקר , אם צריך להכנס לBIOS אז איך נכנסים ומה כותבים שם ? אם מישהו יכול להסביר שלב אחרי שלב , אשמח מאוד .... (אני חדש בתחום , עימכם הסליחה ...)
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להוסיף זכרון ללוח של אביט שרושם בכותרת http://abit.ws/page/en/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=BE7II&fMTYPE=Socket+478 האופצייה השפויה שמצאתי היא: http://www.ebay.com/itm/NEW-1GB-PC2700-184PIN-DDR-333-MHz-DIMM-MEMORY-1G-PC-2700-184-PIN-Desktop-ram-/180921711249?pt=US_Memory_RAM_&hash=item2a1fc63a91#ht_3563wt_1210 אך משום מה המוכר טוען שזכרון לא יעבוד על לוחות עם צ'יפסט של אינטל יש בזה אמת? יש סיבה שהוא לא יעבוד ? עד כמה זכרון כזה יכול להיות אמין?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה להרחיב את הזכרון במחשב. כרגע יש לה 256 DDR400 ג'נרי. יש לי שתי שאלות בעניין: 1. אין בעייה לקנות זכרון 'טוב'(מחברה ידועה) ולהריץ אותו יחד עם זכרון ג'נרי נכון? 2. איזה זכרון DDR400 לקנות? יש המלצה מיוחדת או שכל חברה\דגם יספיק? ראיתי שבKSP יש את הKingston HyperX CL 2 ב180 ש"ח. תודה .
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב i3 עם 4 RAM - מסוג ddr3 אני רוצה לשדרג את הזכרון כדי להפעיל VMware וחשבתי לשדרג לכונן ssd בגדול המחשב עכשיו מספק אותי מאוד, הבעיה היחידה שלי היא האפשרות של הפעלת כונות וירטאליות רציתי לדעת מה עדיף, ssd או זכרון נוסף (זה מגיע כבר לחצי מחשב) או שאם אני משדרג ל ssd אוכל להוסיף זכרון וירטואלי גבוה יותר ואז זה ישפיע? השאלה אם זה עוזר במצב של מחשב וירטואלי? ומה לגבי השיטה של להפוך כונן dok לזכרון? השימוש הוא זמני, אני רק צריך להפעיל כמה מכונות כדי לבדוק משהו וללמוד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
עפ"י עיון (בעזרת אופציית החיפוש) הבנתי שזכרון RDR צריך (ובלתי אפשרי כמעט להשיג אחרת) לבוא בזוגות. לחבר שלי יש כבר זכרון והוא רוצה להוסיף עוד, הוא יכול להוסיף עוד זכרון אחד או שהוא חייב לקנות זוג?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן, השילוש שלי: AMD Phenom 8450 Gigabyte GA-MA78GM-US2H G. skill 1GB DDR2 PC6400 800 X2 אני כרגע משתמש בשני סלוטים מתוך 4 בלוח אם. אם אני אוסיף עוד 2 או 4 ג'יגה בשני סלוטים הפנויים האם אני צפוי להרגיש שינוי משתמעותי בביצועים (בעיקר מולטיטסקינג) והאם כל הנפח של הזכרון ינוצל ע"י הווינדוס? (משתמש בווינדוס 8 ) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני בהתלבטות לגבי הרחבה ל-1GB. יש לי 512 כרגע שזה לא מספיק היום אני יודע.. מצד שני יש לי מחשב די ישן AMD 2800+ (64). עכשיו השאלה זה אם זה משפיקע משמעותית בהרצת תוכניות ופעילות בוינדוס למה לוקח לי הרבה זמן להפעיל תוכנות ומעבר בין תיקיות גם לפעמים נתקע קצת.. ושאלה אחרונה.. אני רוצה לנצל את ה-Dual ולהוסיף עוד סלוט של 512. אבל אני לא יודע איזה זכרון יש לי עכשיו וכמה DDR. הנה תמונה מ-EVerest: תמונה מ-CPU-z קיצור איך אני יודע מה לקנות..? או שכדאי פשוט לקחת לחנות את הכרטיס שיש לי עכשיו..? תודה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית 3 מחשבים עם מפרט עיקרי כזה (אחד עם לוח שונה אבל ניחא) Intel E5300 2.6GHz 800MHz dual core64 Asus P5KPL-CM G31 Transcend 2GB DDR2 800MHZ המחשבים משמשים את הורי ואחיי בעיקר לגלישה(פייסבוק, יוטיובו וכו')\אופיס ולא הרבה מעבר.כרגע אחד מהם מריץ ווינדוס 7 והשאר XP. כחלק מתוכנית לשדרג את ה2 האחרים גם ל7, חשבתי אולי להוסיף לכל אחד מהם עוד 2 ג'יגה של זכרון ולהשלים ל 4GB DDR2 800MHZ. האם כדאי? המחיר לא נראה נורא מדי, אך השאלה אם הם יחושו בהבדל בשימוש סטנדרטי שלהם, או שהמערכת הזאת יחסית ממצה את כוחה ועדיף לי לשמור את הקשב והכסף לשדרוג הכולל הבא שיצטרך? (כנראה כשאחד מהם יתקלקל) תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2.8G של דל לוח אם 875I יש שם 2 סטיקים של 512M 333MHZ - כנראה DDR האם אוכל להוסיף סטיק אחד של 1 GB אבל של DDR2- יש שם 4 סלוטים- של משהו חדש יותר שנקנה עכשיו כדי להרחיב ל 2 G ? תודה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להגיל את כמות הזכרון במחשב שלי, אני כרגע לפעמים מגיע לאיזור ה-100, ואז המחשב שלי מתחיל לעבוד לאט. מצורף צילום למטה מ cpuz של הזכרון והלוח אם. כשפתחתי את המחשב וצילמתי את המדבקה של הזכרון רשום: transcend 4G ddr3 1333mhz 1) אתם יודעים למה ב cpuz רשום לי שמהירות הזכרון היא 700mhz ולא 1333Mhz? 2) יש לי סלוט פנוי בזכרון וחשבתי להוסיף את הזכרון הבא: Corsair Value 4GB DDR3 1600MHz CL11 https://ksp.co.il/?select=1038..392 האם יעבוד טוב? תודה!
-
- 13 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell Latitude c840 שצריך תוספת זכרון דחוף (כרגע יש לו 256MB מקורי) 1. איזה זכרונות מומלצים להכניס לו ? 2. של איזה חברות? 3. זה משנה אם אני משתמש בסלוט "החיצוני" (זה שבתחתית המחשב) כדי להכניס את הזכרון או בסלוט הפנימי תודה
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש, מעבד i5 3570, לוח של GigaByte עם צ'יפסט H77, ו 4 GB זכרון. בסופו של דבר התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, ועכשיו אני תוהה האם הוספת זכרון יכולה להאיץ את המחשב. כרגע נצילות הזכרון היא בסביבות 60%. אם אוסיף זכרון, האם המחשב ישתמש ביותר זכרוןRAצ ופחות ב paging file? האם אפשר למזער שימוש ב Paging file? תודה, אייל
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-