מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מנשמע? 8) אחרי הרבה זיבולי זבל שלי אליכם בקשר לקניית זיכרון של 1GB החלטתי שאני קונה 2GB כי החלטתי שיש לי מספיק כסף אז ראיתי שהלוח אם המעפן שלי: Intel Eatonville D915GEV הנה פרטים עליו http://www.comx-computers.co.za/specification-sheet.php?products=11939 קיצור גיליתי שהוא תומך רק 400MHZ ו533MHZ אז זה דיי משנה את הכל... ראיתי את הזכרון הזה של G.Skill http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 טיילתי קצת בפורום וראיתי שG.SKILL חברה דיי טובה אז סבבה עכשיו שאלות: 1)בשביל לא לקנות סתם אני צריך לדעת אם בטוח הזכרון יעבוד על הלוח אם, וצריך להזכיר שהוא דואל צ'אנל הזכרון 2) האם נועה מחשבים היא חנות אמינה ואני לא אדפק עם איזה חנות של מאותגרים שכלית תו…
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום הגעתי לשלב שבתור גיימר המחשב שלי מתחיל לאכזב... והתקציב שלי מגיע רק מהצבא אז אני זקוק לעזרתכם אז ככה, כרגע יש לי: לוח אם - Gigabyte GA-7VTXH+ מעבד - AMD athlon 64 3000+ כרטיס מסך - MSI GeForce 7600GS והזכרונות אני לא בטוח, אבל נראה לי 2 סטיקים של 512 DDR בכל אופן, הכרטיס מסך הקודם שלי הלך לעולמו לפני לא יותר מדי זמן ולכן קניתי את הנוכחי בגלל שהוא היה דיי זול, הוא VGA... וחשבתי שאולי מעבד ולוח אם חדשים יוכלו לעזור לי להפעיל בצורה יותר נורמאלית משחקים כמו Crysis. אני לא מחפש משהו hige-end, אבל בכל זאת איזה dual proccesor שיחזיק לי לשנתיים עד שאני אוכל לעבוד ולהרוויח כסף למשהו נורמאלי. השאלה היא האם אני אצטרך גם לקנות זכרונות חדשים וכו'... יש לי בסביבות ה 2000 שקל להוצי…
-
- 12 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המעבד Q6600 שהזמנתי עם OC והחנות עשו לי OC ל3GHZ, אבל הדבר המוזר הוא שכשאני בודק בתוכנה CPU-Z היא מראה לי שהמהירות של המעבד היא רק 2010MHZ למה זה קורה? מה לא בסדר פה? הנה התמונה: ואם כבר פתחתי את התר'ד אז אני אשאל שאלה נוספת: המחשב כמו שאתה רואים מראה שיש לי 3.5 GB זיכרון, אבל בעיקרון אני יודע שיש לי 4 (וכך מראה גם CPU-Z) אז למה הוא מראה רק 3.5?? תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד כזה, כשהיה כתוב בפירוש שזה box, וקיבלתי אותו סתם ככה זרוק בתוך הקופסה של לוח האם שקניתי (בתוך קופסאת פלסטיק קטנה). בנפרד קיבלתי מאוורר של evercool. זה תקין? המאוורר הזה יהיה מספיק טוב? הוא שווה ערך למאוורר של אינטל שהייתי אמור לקבל?
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא מ-IQPC: כרטיס מסך :GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT¤ 1422 מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX¤ 1004 לוח אם :GIGABYTE GA-P31-DS3L¤ 463 זיכרון :CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT¤ 311 דיסק קשיח :WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS¤ 624 מארז :COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN¤ 378 צורב DVD :LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA¤ 181 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4383 שוחחתי עם בעל החנות כדי לברר איתו דברים כמו אם יש הנחות/כמה עולה הרכבה וכו'. הוא הציע לי לעשות במפרט כמה שינויים: 1) הוא טוען שמעבד E6750 ביחד עם לוח אם עם …
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למה לאנשים שהמחשב שלהם נועד למשחקים ממליצים על מעבדי AMD? (חוץ מהמחיר כמובן).
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
במידה וזה פשוט, איך עושים את זה? מאיפה יוצא הכבל מהלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי שני לוחות של DDR2 שכל אחד בנפח של 512 RAM אני מעוניין להוסיף עוד 1024 RAM באופן מיידי. השאלה שלי היא כזאת- האם הוספת זכרון כרוכה בפרמוט המחשב או שזהו תהליך פשוט של הוספת הכרטיסים הנ"ל. האם צפויות בעיות בדרך זאתי? כמו כן, אם אני מוסיף 2 שני לוחות נוספים של חברה אחרת או פורמט אחר של RAM - האם זהו תהליך תקין או שמומלץ להוסיף זכרונות מאותה הפירמה? בתודה - ארז
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שאלה חשובה כמה ליבות יש במעבד אינטל Core 2 Duo E6750? וכמה יש בQ6600???
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי את זה Kingston DDR2 667MHZ 1GB Dual Channel CL5 רציתי להוסיף או להחליף שיהיה לי 2 GB וטעיתי אם אני צריך להוציא את הישן ולקנות Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 או שלהוסיף על ה2 סלוטים שנשארו את הסטיקים החדשים שיהיה אפשר עוד דואל צאנל ואז יהיה לי 3 GB יש לי לוח של Gigabyte GA-8I945P-G
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת החיפושים שלי אחר חלקים למחשב חדש נתקלתי במושגים שעוד לא יצא לי להכיר (עבר זמן מאז השרוג הקודם...) המעבד שאני אקנה הוא Intel Core 2 Duo 6750 וזכרון 2gb 800mhz cl5 ואני מחפש לוח אם עבורו הבנתי שאני צריך P35 ולא 775 או 995 שהם מיושנים. ראיתי שיש P31 וP35 וגם Q35 - מה היתרון של P35 על פני P31 למי שלא עושה שום אוברקלוק ? מה ההבדל בין Q35 לP35? באחת מהצעות המחיר שקיבלתי היה רשום intel q-35/33 775 c2d 1333 אין לי אפשרות לברר בקרוב למה התכוונו שם - מה זה c2d ? זה נראה כמו סתם שורה שאומרת "בוא ניתן לו משהו גנרי שמתאים לאינטל"... אשמח להמלצות והכוונות לאן לכוון כשהרעיון הוא "כללי" + סרטים + עיבוד תצלומים ביתי (לא מקצועי) ללא משחקים (ולכן גם ללא אוברקלוק) תוד…
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התחדשתי במעבד E6550 ואני קצת מתלבט בקשר להרכבה שלו המאורר מגיע עם משחה טרמית עליו כמו בתמונה שצירפתי השאלה אם זה מספיק או שאני צריך למרוח בנוסף גם על המעבד עצמו??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים .למפרט הנ"ל האם 2GB זכרון של 667MHZ מספיק או צריך 800MHZ האם אני יבחין בהבדל (מערכת הפעלה VISTA)אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זכרונות 'רגילים' (שלא כתוב בשמם/ליד השם שלהם את המילה 'Value') לזכרונות שמצורפת המילה 'Value' לשם שלהם?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק למשחקים סרטים הורדות ותוכנות איזה מעבד יותר חזק?ולמה? Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore או ?INTEL Q6600
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
מעוניין לשפץ מחשב ישן שקיבלתי מחבר, וברצוני לקנות לוח אם כמו שרשמתי בכותרת. מה שמצאתי עד עכשיו שמתאים: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_427_527&products_id=4732 צריכים מאוד בסיסים בעיקר אינטרנט. עדיפות לחנות באיזור חיפה. תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
תמונה יש לי Q6600 GO 2.4GHZ GA680I GIGABYTE CORSAIR XMS DHX 2G 4-4-4-12 זה רק אני? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
שלום, ראיתי אפשרות של שילוב של 4 זכרונות של 1 ג'יגה (667) במחיר של 500-700... אז רציתי לדעת, זה משנה האם החברות יהיו Corsair, Kingston, Transcend / אחרים? או שפשוט "לבחור" אחד מהם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי טוב אני יכול למצוא עד 550 ש"ח למחשב AMD? יש לציין שאיכות הסאונד חשובה לי, מפרט המחשב שלי הוא 4500 ואני לא עומד להשתמש ב-SLI. זה מה שמצאתי בינתיים, כשכמובן כל הצעה אחרת תבוא בברכה: - ASUS M2N-E - Gigabyte MA69G-S3H
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
הייתכן דבר כזה? האם להאמין למקור? מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4416&Itemid=1
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אם יש מקום גם בארה"ב שאפשר לקנות אותו זה גם טוב. ומה בערך המחיר שלו? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=243&l4=0&model=942&modelmenu=1 תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי 8 מחשבים עם לוחות ASUS מהזולים ביותר עד ליקרים ביותר ממחיר 500 עד 1350 שקל לכל לקוח-לוח עם מפרט שונה. במה בדיוק הלוחות של אסוס בעיתיים ? קראתי איזה כמה תגובות טיפשיות כגון: "שמעתי מאחד שראה את אחד שמישש את הלוח בלה בלה . . .שהלוחות של ג'יגבייט עדיפים ואסוס גם יקרנים וגם לוח נחות יותר . . .". מן הראוי שלא תפזרו הכללות (מי שאני מדבר אליו יודע את זה). כנראה שלא סתם הלוחות האלה נמכרים כמו לחמניות ואני עוד לא שמעתי על RECALL של "לוחות חדשים של ASUS בעייתיים". השוותי בין הלוחות המומלצים למפרטים הגיוניים, בלי פיצ'פקעס: ג'יגהבייט GIGABYTE GA-P35-DS3 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1937&category_id=61e02763c9912b92964d2c709…
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ASUS P5KR ל ASUS P5K ? יש חניות שלא מוכרות כבר P5K רק P5KR ! האים זה דגם משופר מחליף ?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שם לב שהמחשב הוא לא מה שהיה פעם (הוא בן 4-3 להערכתי), המעבד הוא אינטל 1.6 סוקט 478, לוח אם של ASUS יחסית חדש (בן שנה ומשהו) ו2 סטיקים של 256 מ"ב. עכשיו ניסיתי להוסיף עוד זכרונות, והבנתי שהבעיה היא לא בזכרון כי לא רואים או חשים בהבדל רציני בביצועי המחשב. לוקח לו לטעון את הדפדפן, או תוכנה כלשהי יותר מדי זמן, מה שגורם לכך שהמחשב נתקע לכמה שניות לעיתים, ומה שגורם לי כנראה להזיק לאמץ את המעבד/זכרונות/דיסק קשיח יותר מדי. השאלה שלי היא כזו, אם אני רוצה להחליף את המעבד למעבד טוב יותר, חזק יותר, אילו אפשרויות יש לי? לקנות מערכת חדשה שזה אומר מעבד בסוקט חדש, לוח אם חדש וזכרונות חדשים? לקנות מעבד יד שנייה סוקט 478 וזהו? אשמח לכל יעוץ שהוא. תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם לבי"הס של אמא שלי (יותר נכון לכיתה של אמא שלי) יש מחשב IBM שניתן להם כתרומה מצה"ל. בסה"כ מחשב חביב לצרכים שלהם: P4 2.8Ghz, 256mb ddr, כרטיס מסך כלשהו של ati (לא זוכר ספציפית). הבעיה היא שהלך לו הלוח אם. השאלה שלי היא האם יש למישהו ניסיון עם מחשבים כאלו והאם יש טעם להחליף לוח? דיברתי עם המעבדה של IBM והם אמרו שאם זה באמת הלוח העלות יכולה להיות גבוה אבל שאני אביא אותו לבדיקה. הבעיה היא שהם נמצאים רחוק ממני וחבל לי להגיע אליהם אם זה חסר טעם. מישהו יודע אולי אם אפשר למארז כזה להכניס לוח רגיל (נגיד מבוסס P945) מה שיהיה זול יחסית? תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-