מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מנשמע? 8) אחרי הרבה זיבולי זבל שלי אליכם בקשר לקניית זיכרון של 1GB החלטתי שאני קונה 2GB כי החלטתי שיש לי מספיק כסף אז ראיתי שהלוח אם המעפן שלי: Intel Eatonville D915GEV הנה פרטים עליו http://www.comx-computers.co.za/specification-sheet.php?products=11939 קיצור גיליתי שהוא תומך רק 400MHZ ו533MHZ אז זה דיי משנה את הכל... ראיתי את הזכרון הזה של G.Skill http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 טיילתי קצת בפורום וראיתי שG.SKILL חברה דיי טובה אז סבבה עכשיו שאלות: 1)בשביל לא לקנות סתם אני צריך לדעת אם בטוח הזכרון יעבוד על הלוח אם, וצריך להזכיר שהוא דואל צ'אנל הזכרון 2) האם נועה מחשבים היא חנות אמינה ואני לא אדפק עם איזה חנות של מאותגרים שכלית תו…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, שלחתי זיכרון ל OCZ לתיקון, דגם OCZ2G8002GK, כתוב לי בכרטיס שהם מחליפים לי ל OCZ2P800R22GK. האם הדגם החדש יותר טוב/פחות טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המעבד Q6600 ויש לי את הלוח gigabyte 965p-ds3. אני רוצה לעשות למעבד הנ"ל OC עד לכ3.0-3.2GHZ ביצבות מלאה. כסף אין הרבה=\ [גג גג גג 400 שקל ורק אם זה ממש ממש יצדיק את המחיר] ושיהיו של חברה אמינה. עדיפות לskypc\foxpc. תודה מראש לעוזרים =] עריכה מצאתי את הזכרונות הללו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 התזמונים מעולים חברה דיי טובה האם זה מצדיק מחיר של 50 שקל יותר מהשאר?
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המעבד Q6600 שהזמנתי עם OC והחנות עשו לי OC ל3GHZ, אבל הדבר המוזר הוא שכשאני בודק בתוכנה CPU-Z היא מראה לי שהמהירות של המעבד היא רק 2010MHZ למה זה קורה? מה לא בסדר פה? הנה התמונה: ואם כבר פתחתי את התר'ד אז אני אשאל שאלה נוספת: המחשב כמו שאתה רואים מראה שיש לי 3.5 GB זיכרון, אבל בעיקרון אני יודע שיש לי 4 (וכך מראה גם CPU-Z) אז למה הוא מראה רק 3.5?? תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי שני לוחות של DDR2 שכל אחד בנפח של 512 RAM אני מעוניין להוסיף עוד 1024 RAM באופן מיידי. השאלה שלי היא כזאת- האם הוספת זכרון כרוכה בפרמוט המחשב או שזהו תהליך פשוט של הוספת הכרטיסים הנ"ל. האם צפויות בעיות בדרך זאתי? כמו כן, אם אני מוסיף 2 שני לוחות נוספים של חברה אחרת או פורמט אחר של RAM - האם זהו תהליך תקין או שמומלץ להוסיף זכרונות מאותה הפירמה? בתודה - ארז
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב לסאונד מבוסס על AM2 ללא הגבלת מחיר אשמח לחות דעת מיקצועית בתודה מראש אייל [br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 14:43:30 אג"במה דעתכם על ASUS M2N32-SLI Deluxe
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הלוח אם שיש במפרט בצד עושה לי מאז ומתמיד בעיות, במיוחד העובדה שאני צריך דיסקט דרייברים חיצוני לדיסק הקשיח, כדי שיזוהה כשאני מתקין את XP (כשלוחצים על F6 בזמן ההתקנה). אני מחפש לוח אם אחר, עד 600 שקלים וכמה שפחות יותר טוב, כשהדבר היחידי שאכפת לי ממנו שאני לא אצטרך דיסקט חיצוני בזמן התקנה של ווינדאוס. לא צריך משהו מיוחד ל-OC וכו', כל מה שיעבוד בצורה טובה עם המעבד יהיה בסדר.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
למה לאנשים שהמחשב שלהם נועד למשחקים ממליצים על מעבדי AMD? (חוץ מהמחיר כמובן).
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
מבחינת המעבד אני חושב שאני אלך על E4500 והשאלה שלי היא לגבי לוח וזכרונות הלוח צריך להיות עם כרטיס קול מובנה ושני חיבורי IDE זכרונות 800 והבנתי של OCZ יש זכרונות עם חיבור לקירור מים. עד כמה זה פרקטי ושימושי או שאפשר להסתפק במשהו יותר פשוט וזול? תודה.
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שאלה חשובה כמה ליבות יש במעבד אינטל Core 2 Duo E6750? וכמה יש בQ6600???
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התחדשתי במעבד E6550 ואני קצת מתלבט בקשר להרכבה שלו המאורר מגיע עם משחה טרמית עליו כמו בתמונה שצירפתי השאלה אם זה מספיק או שאני צריך למרוח בנוסף גם על המעבד עצמו??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי את זה Kingston DDR2 667MHZ 1GB Dual Channel CL5 רציתי להוסיף או להחליף שיהיה לי 2 GB וטעיתי אם אני צריך להוציא את הישן ולקנות Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 או שלהוסיף על ה2 סלוטים שנשארו את הסטיקים החדשים שיהיה אפשר עוד דואל צאנל ואז יהיה לי 3 GB יש לי לוח של Gigabyte GA-8I945P-G
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק למשחקים סרטים הורדות ותוכנות איזה מעבד יותר חזק?ולמה? Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore או ?INTEL Q6600
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
תמונה יש לי Q6600 GO 2.4GHZ GA680I GIGABYTE CORSAIR XMS DHX 2G 4-4-4-12 זה רק אני? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זכרונות 'רגילים' (שלא כתוב בשמם/ליד השם שלהם את המילה 'Value') לזכרונות שמצורפת המילה 'Value' לשם שלהם?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד כזה, כשהיה כתוב בפירוש שזה box, וקיבלתי אותו סתם ככה זרוק בתוך הקופסה של לוח האם שקניתי (בתוך קופסאת פלסטיק קטנה). בנפרד קיבלתי מאוורר של evercool. זה תקין? המאוורר הזה יהיה מספיק טוב? הוא שווה ערך למאוורר של אינטל שהייתי אמור לקבל?
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, ראיתי אפשרות של שילוב של 4 זכרונות של 1 ג'יגה (667) במחיר של 500-700... אז רציתי לדעת, זה משנה האם החברות יהיו Corsair, Kingston, Transcend / אחרים? או שפשוט "לבחור" אחד מהם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת החיפושים שלי אחר חלקים למחשב חדש נתקלתי במושגים שעוד לא יצא לי להכיר (עבר זמן מאז השרוג הקודם...) המעבד שאני אקנה הוא Intel Core 2 Duo 6750 וזכרון 2gb 800mhz cl5 ואני מחפש לוח אם עבורו הבנתי שאני צריך P35 ולא 775 או 995 שהם מיושנים. ראיתי שיש P31 וP35 וגם Q35 - מה היתרון של P35 על פני P31 למי שלא עושה שום אוברקלוק ? מה ההבדל בין Q35 לP35? באחת מהצעות המחיר שקיבלתי היה רשום intel q-35/33 775 c2d 1333 אין לי אפשרות לברר בקרוב למה התכוונו שם - מה זה c2d ? זה נראה כמו סתם שורה שאומרת "בוא ניתן לו משהו גנרי שמתאים לאינטל"... אשמח להמלצות והכוונות לאן לכוון כשהרעיון הוא "כללי" + סרטים + עיבוד תצלומים ביתי (לא מקצועי) ללא משחקים (ולכן גם ללא אוברקלוק) תוד…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 8307 ibm netvista עם מעבד 1.7 , המעבד נשרף לי וקניתי חדש 2.8 הבעיה שהמחשב לא עןלה ומופיעה הודעת שגיאה " no processor bois update found " , הורדתי עדכון לביוס אבל זה לא עזר תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הייתכן דבר כזה? האם להאמין למקור? מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4416&Itemid=1
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מעוניין לשפץ מחשב ישן שקיבלתי מחבר, וברצוני לקנות לוח אם כמו שרשמתי בכותרת. מה שמצאתי עד עכשיו שמתאים: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_427_527&products_id=4732 צריכים מאוד בסיסים בעיקר אינטרנט. עדיפות לחנות באיזור חיפה. תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
כנראה שכרטיס הקול, שנמצא על הלוח אם, הפסיק לעבוד בסטיראו. עכשיו אני חושב שזה אולי בגלל האוברקלוק שעשו לי, בפורום אבורקלוק לא ממש עזרו לי להבין איך אני מחזיר את זה למצב המקורי. בכל אופן רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס שלי? ואיך אני יודע איזה גרסא יש לי(rev. 1 או 2)?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש מקום גם בארה"ב שאפשר לקנות אותו זה גם טוב. ומה בערך המחיר שלו? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=243&l4=0&model=942&modelmenu=1 תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי טוב אני יכול למצוא עד 550 ש"ח למחשב AMD? יש לציין שאיכות הסאונד חשובה לי, מפרט המחשב שלי הוא 4500 ואני לא עומד להשתמש ב-SLI. זה מה שמצאתי בינתיים, כשכמובן כל הצעה אחרת תבוא בברכה: - ASUS M2N-E - Gigabyte MA69G-S3H
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ASUS P5KR ל ASUS P5K ? יש חניות שלא מוכרות כבר P5K רק P5KR ! האים זה דגם משופר מחליף ?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-