מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל ובבדיקה שביצעתי ה PAT אינו מופעל רציתי לברר איך להפעיל אותו. האם זה יתן לי שיפור בביצועים? בנוסף האם זה נכון מה שאינטל טענה שהפעלת PAT עלולה לפגוע בצ'יפסט ובזכרונות? חיפשתי בכמה מקורות ולא מצאתי הוראות איך לאפשר את ה PAT אשמח אם תעזרו לי.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF-8&sl=zh-CN&tl=en&u=http://xdevs.com/e107_plugins/content/content.php%3Fcontent.30&prev=_t&rurl=translate.google.com לוחות שאיתם מצאו הצלחה:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם חיפשתי הרבה, ולא מצאתי תשובה חיובית, וחשבתי אולי לשאול כאן- אולי בכל זאת אמצא דרך לתפעל DDR3 ו- DDR2 ביחד.. יש לי לוח אם עם 2 סלוטים של DDR2 עם 2 ג'יגה על כל אחד מהם ועוד 4 סלוטים של DDR3. אני רוצה לשדרג את הזכון, ולקנות הכל מחדש ב- DDR3 זו קצת קפיצה כלכלית מעל הפופיק בשבילי. האם יש בכל זאת איזושהי דרך להוסיף רק עוד DDR3?? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד turion שאני מריץ על לוח 754 המיועד ל athlon\sempron. הלוח מריץ את המעבד במתח נמוך ב 0.5 וולט מהתקן שלו (1.3 במקום 1.35). המעבד רץ בצורה יציבה. האם הפעלת המעבד כך פוגעת בו?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מחשב SFF של שאטל (SB75G2) אבל רק עכשיו שמתי לב שה USB2 ו FIREWIRE מקדימה לא עובדים ! :-( עוד שמתי לב שבכלל לא הגיעו כבלים נוספים בשביל לחבר בינם ובין הלוח-אם. איפה אני משיג כבלים כאלה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
תהיתי עם ידוע לכם על עדכון ביוס שיאפשר את קריאת טמפ' המעבד על לוחות גיגהבייט GA-8SR533 ו- GA-8SG667 ??
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
טוב תראו... קודם אני אתן את המפרט הנוכחי כולל הכל(הכל הועתק מאברסט פרימיום 2006.): לוח אם נוכחי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 08/08/2005-SiS-655FX-6A7I5G0AC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S655FX(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 201 MHz (QDR) Effective Clock 804 MHz Bandwidth 6432 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:6 Real Clock 168 MHz (DDR) Effective Clock 335 MHz Bandwidth 2680 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Socket 478 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DDR DIMM Inte…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בעבר (בעיקר בולדוזר וקודם לכן) כדי להוציא את המיטב ממעבדי AMD, מפתחים היו צריכים להפעיל אופטימיזציות מיוחדות ספציפיות למעבדים אלה והפער בין בנייה ספציפית למעבד ובין בנייה גנרית היה גדול למדי. תוכנות כלליות ומערכות הפעלה נבנו כמעט תמיד למעבד גנרי (המכנה המשותף לכל המעבדים). במעבדי אינטל הפער בין קוד ספציפי ובין קוד גנרי לא היה גדול אבל עבור מעבדי AMD הפער היה משמעותי. ברייזן התמונה השתפרה מאד. ברייזן 5 הפצת הלינוקס המהירה ביותר היא ההפצה Clear Linux שנבנתה ע"י אינטל עם אופטימיזציה ספציפית למעבדי אינטל. למרות האופטימיזציה הספציפית לאינטל ביצועי הרייזנים החדשים מעולים גם בקוד לאינטל. הנה כאן: https://www.phoronix.com/scan.php?page=art…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים חברה לחברת Inventec בכדי להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול שגלום במוצריה החדשים עבור עולם השרתים והעיבוד עתיר העוצמה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
- 2 followers
-
-
ענקית השבבים סיפקה עדכונים מצומצמים אודות משפחות החומרה המרכזיות שלה שנמצאות בדרכן אל השוק לצד ההכרזה המאסיבית על מעבדי ה-Broadwell-E למשתמשים מתקדמים (או עשירים, תלוי איך מסתכלים על זה), אינטל ניצלה את הבמה שניתנה לה בתערוכת Computex השנה בכדי לספק לנו עדכונים קלים אודות כמה מהפרוייקטים המרכזיים האחרים שנמצאים אצלה בקנה. נתחיל עם משפחת מעבדי ה-Kaby Lake, אשר תחליף את ה-Skylake מבלי לעבור לתהליך ייצור מתקדם יותר – בחברה אישרו שדגמים אלו יקבלו את השם המחייב 'דור ה-Core השביעי', ויחלו להגיע אל החנויות כבר במהלך השנה הנוכחית, אם כי נראה שהפעם יהיה מדובר בהשקה עם דגמים ניידים בראש, כאשר הדגמים השולחניים יגיעו בהמשך (אולי בתחילת השנה הבאה). פרט לכך, הבונוס הגדול שצפו…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
תמונות מתוך מצגת ההשקה הרשמית לדור ה-Broadwell-E החדש של אינטל מאשרות את כל מה שידענו, ומוסיפות עוד כמה וכמה פרטים חדשים מעניינים אין וויכוח על כך שאחד מהאירועים הבולטים בתערוכת Computex 2016, שתיפתח בעוד כיומיים בטאיוואן, יהיה החשיפה וההשקה הרשמיים של דור מעבדי ה-Broadwell-E של אינטל, אשר יציע את הביצועים המירביים בהחלט עבור הצרכנים הביתיים, לראשונה בהתבסס על ליטוגרפיה של 14 ננומטר. פרטים רבים על אותם מעבדי אקסטרים חדשים כבר שמענו במהלך החודשים האחרונים, אך כעת נראה שכל הקלפים נחשפו, קצת יותר מדי מוקדם – התמונות המרכזיות מתוך מצגת ההשקה הרשמית הגיעו לידיהם של לא אחרים מאנשי האתר videocardz, ופורסמו כמובן לרווחת הכלל, ימים ספורים לפני מועד ההצגה המעשי. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי במשחקים לבamd athlon 64bit 3200+ לבין אותו אחד של 3500+?... האם ה300 שקל הנוספים (במקרה שלי) שווים את זה?.. כי אם לא, אני ממש מעדיף להשקיע ת'300 במשהו אחר..
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעבד I3-2120 מריץ BOINC (CPU על 100%) אני מריץ את התוכנה SPEEDFAN 4.46 הטמפ' של CORE1 55 הטמפ' של CORE0 60 האים זה הגיוני שלמעבדים 0 ו1 יהיה טמפ שונה של 3-5 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לא היה לי מקום בכותרת לשמות הלוחות, הלוחות הם: ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire שמחירו ב-KSP הוא 530 ש"ח או 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E שעולה באותה החנות 790 ש"ח הפרש של 260 ש"ח אני לא עושה OC, אני משחק קצת, רואה קצת סרטים ובעצם עושה קצת מהכל חוץ מ-OC אולי בעתיד [שנה וחצי שנתיים] אני ארצה לשפר טיפה את המחשב באמצעות OC אני משדרג מחשב ממוצע פעם ב-4 שנים וראיתי שהצ'יפסט בג'יגהבייט יותר מתקדם, וג'יגהבייט היא חברה מוכרת וגדולה יותר בהרבה האם הפרשי הביצועים ושאר הדברים שאני צריך שווים את התוספת במחיר? המעבד יהיה קונרו 6300 או 6400 כמו כן שאלה קטנה שנדחפה לפה עכשיו.. מה מהם עדיף לי מבחינת יחס ביצועים ומחיר? 6300 או 6400?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד ולוח האם שלי מפנטיום 4 (NORTHOOD) לפנטיום D עם לוח שיתאם לזכרון הDDR1 400MHZ שכבר יש לי. מצאתי לוח של ASROCK שתומך. השאלה היא כזו: כרגע עם לוח הASUS P4P800 DELUXE שלי וDUAL CHANNEL DDR הFBS שלי הוא 800MHZ והמעבד שאני חושב לקנות הוא PENTIUM D 805 שתומך רק בFSB533MHZ. קודם כל, כמה מהותי ההפרש בין FSB של 800MHZ ל 533MHZ? האם בשנייהם נעשה שימוש באותו הזיכרון ואם כן אז באותה צורה? (הלוח תומך DUAL CHANNEL DDR1&2) אני מאד דחוק מבחינת תקציב, האם הPENTIUM D 820 שכן תומך בFSB של 800MHZ שווה את ההפרש? (אני יודע שזה לא הפרש גדול, אבל אני נורא נורא דחוק בתקציב). ובכלל מה ההבדל מבחית ביצועים בין המערכת שלי לשתי אופציות השדרוג? אני צריך מערכת כללית, קצת משחקי…
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי E8400 במהירות סטוק. עליו יושב נכון להרגע פריזר 7 פרו. בדקתי כל הקליפסים מהודקים היטב. ריעננתי משחה ועדיין יש לי הפרש טמפ' בין הליבות. ההפרש נע בין 5 ל 10 מעלות. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, זה הגיוני שיש כאלה הפרשים חדים? (28 לעומת 46° במאמץ בין שתי ליבות) וטמפ' מעטפת של 46°... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם.. שאני מחבר את האוזניות שלי לחיבורים בלוח אז אני שומע בעוצמה מסוימת אבל שאני מחבר את האוזניות למאז אז אני שומע הרבה יותר חזק... מישהוא יודע למה....?? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://techreport.com/review/23663/as-amd-struggles-intel-chip-prices-stagnate
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפתעה לבעלי לוחות של גיגהבייט: כנסו לביוס של הלוח ותילחצו CTRL+F1 ותקבלו תפריט עים המון אפשרויות של תיזמונים ומתחים שלא היה גלוי קודם. במיקרה גיליתי את זה וזה נהדר ! ERO
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מסאניווייל תנחית בחנויות את דגמי הדור החדש הזולים ביותר עד כה בתוך פחות משבועיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
- 2 followers
-
-
עוד 6-8 שבועות אמור להיסקר על ידי עיתונאים. RS480/RS400 מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD04Njk
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מעבד ה-Cannon Lake הראשון מסוגו, במבנה בלתי רגיל, נוחת בנייד טרי מבית לנובו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מידע על הצ'יפסט החדש מה דעתכם עליו ומול איזה של nv הוא אמור להתחרות
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-