מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקלקל לי הלוח אם והחלטתי להחליף על הדרך גם את המעבד. אני צריך לוח אם למעבדי AMD עם ארבע חרצי זיכרון של DDR2 ושתי חריצי sata2 לכוננים קשיחים (לפחות). אלו הלוחות שמצאתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~950755~10~0.htm http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 מעבד AMD תואם. מה עדיף Athlon II x4 או Phenom II x2 ? התקציב הוא כ- 850 ש"ח לשניהם. מעדיף מ RSM כי הם דיי זולים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה שנשרף לי הלוח אם הישן MSI Patinum x48c ולכן אני זקוק ללוח אם חדש.. המפרט שלי הוא: מעבד: Q9300 ספק: 570W (לא גנרי) כרטיס מסך: HD4870 אבל מתכנן לקנות גם חדש בעתיד... זיכרונות: DRR2 עם אופציה ל-DDR3 בעיקרון רק את המעבד והספק אני לא מתכנן להחליף השאלה שלי אם הלוחות אם החדשים תומכים במעבד שלי או שאני צריך לחפש לוחות אם ישנים? התקציב בסביבות ה-400 500 ככה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים נטו, איזה מעבד של AMD מקביל היום לE6400 ואיזה לE6600?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המדלקת פשוטה. לוח אם אפוקס עבור AMD איך מכבים את המקדלת דרך הביוס? (הנורית של NUMLOCK דלוקה בסך הכל, לא אסון, אבל רוצה לדעת עקרונית)
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי המעבד AMD ATHLON 64 2800 מה המקבילה שלו במעבדי פנטיום???
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
נשרפו לי מעבד AMD 1700+ ולוח גיגהביט 7VRXP לפני שבועים אבל למזלי קניתי את החלקים מחנות אמינה שהיה לי אחריות שלוש שנים קיבלתי היום את הלוח ואת המעבד ( וגם קניתי מארז חדש ) הרכבתי הכול והדלקתי המחשב נדלק ופתאום שמעתי כזה רעש לא ברור ואז הוא נכבה. היה ממש קצת ריח ( לא הרבה כמו בפעם הקודמת שנשרף) חוץ מזה אני רוצה להדגיש שהמאוורר של המעבד פעל כמו שצריך! לא הבנתי מה קורה ישר נתקתי מהחשמל בדקתי שהגוף קירור יושב כמו שצריך הדלקתי שוב והוא מייד נכבה ללוחות האלה יש הגנה של חום??? ( גיגה ביט - 7VRXP) מה יכול לגרום לשרפת המעבד והלוח? תעזרו לי אני כבר לא יכול !!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי את המאמר בסטיקי שמראה את ההבדלים בין הליבות לפי הבנתי ההבדלים העיקריים בין i7 900 לכל המעבדי לינפילד הוא בזכרון שבלינפיליד זה דואל ובאיי 7 זה טריפל ובכמות הנימים א. למה ההבדל במחירים כל כך משמעותי? ב. בבלומפילד של i7 יש טכנולוגית qpi למיטב הבנתי זה בסך הכל אומר שבקר הזיכרון יושב על המעבד. זה נכון? מה ההבדל בין qpi ל dmi? ג.3 ערוצים (טריפל צנל) שיש בi7 זה כמו הדואל channel רק עם 3 זכרונות ? כלומר 3 אפיקים שבעזרתם ניתן להדיע למהירות וגודל זיכרון פי 3 או שכל סלוט הוא בפני עצמו וניתן לשים גם רק כרטיס אחד של זיכרון? ד. בקר זיכרון של 2 ערוצים אומר שנוכל לשים רק 2 כרטיסי זיכרון? ה. למה הבדל מחיר בין ה5 ל7 הוא כזה גדול?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חזרתי עם תשובות: טוב עכשיו אני קונה: Athlon XP 1600 Gigabyte GA-7VTX-H+ Kingstone 256ddr 266mhz TASK CASE - TK3003B SCREWLESS COL Msi Geforce 4 MX440 64DDR בקשר לכ. מסך אני עדין סגור על הגיפורס 4 . מודם אני לא צריך, אני צריך כרטיס רשת ואותו יש על הלוח. וכרטיס קול יש גם על הלוח של קראטיבי וברה 128 והוא אחלה של כרטיס. ל-סי.די.רום אני צריך המלצה כי אני לא יודע מה לקנות . אני צריך משהו מהיר ושלא ישבור את הדיסק. ושיהיה אמין בלי בעיות. כונן דיסקטים זה לא חשוב איסה לקנות, נכון? ואני צריך שכלול של בערך כמה כל זה יעלה לי. תודה על ההמלצות חברייה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם יותר ליבות עיבוד בכל קטגוריה ותגי מחיר זהים לאלו של דור ה-Skylake, באינטל מקווים להחזיר לעצמם את מלוא המומנטום במחשבים הביתיים לכתבה
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
- 3 followers
-
-
המחשבים הדקים והקלים של החברה הקוריאנית, עם חיי סוללה מהטובים ביותר בקטגוריה, מתעדכנים עבור שנת 2021 עם חמישה דגמים שוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשים את מלך העלות-תועלת של עולם המעבדים השולחניים? רוצו לאמאזון לקטוף את הדיל הזה לפני שהוא ייעלם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory? * 2? A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory? * 2? GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory? DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory * 2? איזה זיכרון הכי מומלץ לי לקנות? האם שווה לי לשלם "קצת"יותר בשביל TWINAMOS? או GEIL? תודה על העזרה.... נ.ב רכישת הזיכרון היא בשביל שיפור ביצועי משחקים.... לא בשביל עריכת ווידאו תמונות וכל מיני דברים אחרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא כותב פה הרבה אבל מרבה לקרוא, מעבר לזאת בתור אחד שמחכה בכיליון עיניים כבר ל LGA2011 מחפש מחליף ל QX9650 על 4GHZ שלי, הצלחתי למצוא קצת פרטים וזה נראה טוב מתמיד.....אז קבלו אותו הנה הפרטים: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3930K.html [table][tr][td] Microarchitecture Sandy Bridge [/td][/tr] [tr][td] Processor core ? Sandy Bridge-E [/td][/tr] [tr][td] Core stepping ? C1 (SR0H9) [/td][/tr] [tr][td] Manufacturing process 0.032 micron Hi-K metal gate process [/td][/tr] [tr][td] Data width 64 bit [/td][/tr] [tr][td] Number of cores 6 [/td][/tr] [tr][td] Floating Point Unit I…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1214 http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=553 אנא לנקקו סקירות וחוות דעת.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לך לDOS ותלחץ "award bios"<-------לא לרשום את זה debug o-70-2e (הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) o-71-ff Q exit ואם זה לא פועל:"ami bios"<-------לא לרשום את זה o-70-17 (הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) o-71-17(הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) Q
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, אז אח שלי החליט שלא טוב לו עם הסלרון החמוד והישן שלי (2.1 ג'יגה) אז החלטתי להחליף לו אותו. כיוון שיש לי כמה חלקים שאני לא ממש צריך (פירוט בהמשך) אז החלטתי להסיר גם אותם בלי חשש מהמחשב ולבצע איזה החלפה קטנה עם מישהו שאני מכיר. עכשיו, המעבד החדש צריך להיות פנטיום 4 עם באס של 533 מגה הרץ, הדבר החשוב הוא שאיזה מהירות אני יכול לקבל במקום החלקים הבאים: מעבד סלרון 2.1 כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 (כולל הראק כמובן) וכונן DVD של אסוס X12 בדיקה מהירה שלי העלתה שהחלקים שווים כחדשים 1300 ש"ח, הם במצב מצויין (רק קצת אבק, לא נורא) ועובדים כמו שצריך, אז מה דעתכם? איזה מעבד אני יכול לקבל במקומם בלי להוסיף כסף? תודה וסוף שבוע נעים. נ.ב. המלצה שלי, אל תשימו סלרון על SQ800, זה …
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8434&Itemid=37 תוסיפו לזה את העובדה שיצא מעבדים הכי חזקים בהתחלה (כמו אקסטרים כיום) ולומרות שהם 45 נאנו, תהליך ייצור מורכב פי כמה (יש בקר זכרון וכו' על המעבד). תוסיפו לזה שיצטרך רק DDR3 שלא הולכים לרדת במחיר בזמן הקרוב הרבה(והמהירים עולים הרבה) ואת העובדה שצטרך קירור שונה (סוקט אחר) ותקבלו מערכת שבקלות יכולה להגיע למחיר הבא: לוח אם = 2000 שקל ויותר זכרונות = 2000 שקל ויותר מעבד = בהתחלה מעל 6000 לדגמי אקסטרים (יעלה יותר מ1000 דולר ליחידה בארה"ב כשקונים 1000 יחידות) וקירור = בין 200-400 ונקבל חתיכת מחיר (לא צריך לחבר אפילו) וכל זה עבור מה 30 אחוז שיפור לפי מה שאינטל טוענת. ובפועל לפי מבחנים ראשונ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! כיצד יושב מעבד 775 3.0 אינטל על הלוח יש בלוח פינים ובמעבד אין את החורים ,אולי המעבד רק יושב עליהם ז"א להניח אותו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דגם ה-XPS 13 הפופולרי ממשיך להתפתח, ויהיה זמין מעתה גם בגירסה היברידית יפה וקומפקטית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כנס CES 2025 נחל בעיקר הצלחה לענקית השבבים כאשר היא מצליחה לקטוף כמה הישגים משמעותיים גם מול לקוחות פוטנציאליים וגם מול אלו שעוברים צד אחרי תקופה ארוכה עם אינטללכתבה
-
- 0 תגובות
- 245 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם המוביל מסדרת UP4 בדור ה-Tiger Lake של אינטל מתיימר לספק את רוב הביצועים של ה-Core i7-1185G7, במעטפת הספק חסכונית הרבה יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
האויב הגדול ביותר של משפחת Core i5 מגיע לביקורת - Ryzen 5 3600X הוא מעבד שש ליבות שכבר החל לתפוס את מקומו בשוק בתור חביב המשתמשים, ואתם מוזמנים להמשיך לקרוא ולגלות האם הוא ראוי לכל המחמאות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם הפחתת המחיר עבור דגם הגיימינג המצליח עם טכנולוגיית ה-V-Cache הייחודית יסייע למפתחת השבבים לשמור את הראש מעל המים עד להגעתם של דגמי X3D חדשים בתחילת 2023?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל לקחת את הלוח הבא קישור והשאלה היא האם הוא מומלץ? לא ראיתי כאן הרבה המלצות לגי'גהבייט ואני ממש בדילמה . אני מעוניין בלוח שתומך ב-DDR2 800 ודווקא כשחלטתי לגוון קצת ולקנות DFI ולא Asus הסתבר לצערי שבארץ יש רק DFI של NF4 מה שאומר שזה לא מתאים לי כי אין תמיכה ב-DDR2 800. לוח של Asus כבר יש על מחשב אחד עליו כאמור התושבת נשברה מאד מבאס וכיוון שנאמר באותו ת'רד שפתחתי על נושא זה, שזו בעיה שכבר נראתה כמה פעמים, אין לי רצון לקחת סיכון שעוד תושבת תשבר ולכן האופציה היחידה שנותרה כרגע היא להזמין ג'יגהבייט (לפחות בחנות ממנה אני קונה). האם מומלץ? האם גירסת ה-SLI עדיפה מאיזושהי סיבה (לא מחפש להוציא כסף מיותר ואין לי כוונה לשים שני כרטיסי מסך) ? או שבכלל לחכות שיגיע DFI עם NF…
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-