עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. התפכחתי מהחלום לבנות מחשב מפלצתי אחרי שקלטתי כמה זה הולך לעלות לי בשורה התחתונה (מארז ,קירור ,לוח אם...) ,עלויות שלא הבאתי בחשבון לפני שהתחלתי במסע הקניות בארה"ב. בכל אופן ,הנה המפרט של כל מה שקניתי עד כה: שני מעבדי AMD Opteron Quad-core 2344 HE ,socket F(1207) ,1.7 GHZ,2MB L3 cahce,55W,AMD-V (מחיר 248$ ליחידה). שמונה כרטיסי זיכרון Kingston 1GB ECC REG PC2-5300 ,667Mhz מדגם KVR667D2D8P5/1GB (מחיר 50$ ליחידה) . הזיכרון נקנה בהתאם להמלצת חברת לוחות האם TYAN ,אך לבסוף התברר שהלוח אם המיועד שלהם ל-Quad-core לא זמין עדיין. בכל אופן (ובמאמץ נואש אחרון לפני שאני מוכר הכל לחנויות פה בארץ),אני זקוק להמלצה על דגם של לוח אם זול ואמין שיתאים לחומרה הנ"ל (עד 1200 ש"ח ) אשר עשוי …

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  2. Started by player_1,

לינק לחנות: http://guru3d.pricegrabber.com/rating_getprodrev.php/product_id=53582320/id_type=M יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by Track,

אוקיי, אז הזמנתי מגולדטופ ביום שני את לוח האם eVGA 680i T1. הלוח הגיע היום, אבל יש בעיה. על הקופסא, יש מדבקה אחת, שעליה כתוב שהלוח הוא גם 680i LT וגם 680i. NF68 זה 680i SLi וNF67 זה 680i LT SLi, והמדבקה טוענת שזה גם NF68 וגם LT. אז מה קיבלתי? תודה מראש EDIT: טוב, אז החלטתי להוריד את ההיטסינק ולראות בעצמי אילו צ'יפסטים קיבלתי. להפתעתי הגדולה, הSouthbridge שקיבלתי הוא 570i! זה אומר שיש לי לום אם 680i עם 3 חריצי PCIe, עם מספיק נתיבים רק לשניים? הNorthbridge בסדר גמור. אז כנראה שיש לי את לוח האם הכי מיוחד בעולם.. אני רוצה לחשוב שזו טעות במפעל, אבל לא אדע עד שאתקשר ליבואן ביום ראשון. הנה הSouthbridge: ולוח האם שנראה בדיוק כמו שהוא צריך.. הבני אלף הללו.. :'(

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שימו לב זה נראה לכם רציני...? http://www.megagames.com/news/html/hardware/3dtransistorspromise50ghzprocessors.shtml כי אם כן אני רוצה מחשב כזה...!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי מעבד דיי חלש P4 3GHZ ואני מתכוון לקנות זכרונות 2GB. שמעתי שהתדר של הזכרונות מעמיסים על המעבד, אז כדאי לקחת רק 667MHZ במקום 800MHZ אם אני לא עושה OC? כאילו 800MHZ יעמיס לי על המעבד יותר מאשר 667MHZ ?

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by usabina,

שלום רב לכולם. היום דיברתי עם מוכר בחנות מחשבים והוא אמר שלוחות אם של ASUS המסופקים בארץ עושים בעיות. האם זה נכון? תודה

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  7. אתם חושבים שיהיה צוואר בקבוק בשילוב הזה? ???

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  8. אז ככה העלתי את התוכנה PC WIZARD וזה מה שכתוב שיש לי: General Information : DIMM0 : Empty DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 4, RAS 5) : 1024 (Double Bank) DIMM3 (RAS 6, RAS 7) : 1024 (Single Bank) Information SPD EEPROM (DIMM2) : Manufacturer : Kingston Part Number : Unspecified Serial Number : 5A187096 Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buffer : 4-bit Manufacture :…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  9. יש לי INTEL 6400 2.13 על לוח אם IL9 PRO שכפי שגיליתי לפני יומיים הוא ממש גרוע כי אין לו אופציה ל OVERCLOCK בכלל!!! אני צריך לוח אם שיתאים גם ל 8800 GTS שלי ואולי אפילו עם אופציה ל SLI במחיר סביר עד גבוהה.... תודה מראש. אהה ועוד שאלה ב FAQ פה בפורום כתוב ואני מצטט: "ש: האם עדיף AMD Athlon64 3000/3200/ Intel Pentium 4 3.0GHz/3.2GHz או Intel Pentium D 805 או? ת: ה Athlon64 3000+ הוא מעבד אחד שרץ בתדר 1.8 ג'יגהרץ. הפנטיום D 805 הוא זוג מעבדי פנטיום 4 שרץ בתדר 2.66 ג'יגהרץ עם באס במהירות 133 מגהרץ. אין שום ספק בכך שמעבד אחד מסוג Athlon 64 במהירות 1.8 ג'יגהרץ מהיר יותר מאשר פנטיום 4 אחד אשר רץ במהירות 2.66 ג'יגהרץ. אבל מדובר פה בשני מעבדים במקרה של ה 805, ולא רק אחד. לפיכך, כיו…

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  10. שלום לפני שנתחיל הרצתי חיפוש ולא קיבלתי שמות ולינקים לתוכנות מומלצות בכל מקרה , פתחתי נושא בפורום של הגרפיקה שמסביר הכל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307321.0 אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי שם אז אולי מפה תבוא הישועה אשמח לכל עזרה אפשרית תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  11. אוקי טרם סיימתי להרכיב את המפרט למחשב שהתחיל ב 3000 והגיע 3700 , המחשב מיועד למשחקים ורציתי מעבד אינטל, הכי משתלם לקחת בטווח מחיר הזה זה את ה E6750 של C2D יש כרטיס מסך בטוח והכל, אבל אני רוצה לדעת מה הלוח אם המינימלי למעבד הזה,לוח אם מומלץ עד 450 שח ? במפרט יש HD3850 כרטיסמסך ו2 גיגה זיכרון תודה לעוזרים.

12. Started by X-Style,

בקרוב אני עומד לקנות מחשב ובגלל התקציב אני לוקח E4400 ואת המאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro וחשבתי לעשות לו OC.. הבעיה היא שלחבר שלי יש את המעבד (בלי OC ומאוורר סטוק וג'יגה זיכרון).. עכשיו, הוא אומר לי שהוא לא מת על המעבד ולדעתו הוא לא כזה מהיר וכו'.. עכשיו השאלה היא האם הוא לא מהיר בגלל הג'יגה זכרון (למרות שהוא אומר שמשחקים שהם לא הכי כבדים לוקח להם דיי הרבה זמן להטען) או בגלל שהמעבד עצמו פשוט לא הכי טוב והוא יותר מעבד תקציבי אז ההתלבטות היא או לקחת E4400 ואת המאוורר ואת הכרטיס מסך 8800GT של PALIT שהוא הכי זול או אולי לרדת בכרטיס מסך ל3850 ולקחת E6550 ולעשות לו OC ואז המחשב ירוץ יותר מהר אבל המשחקים לא ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות.. עכשיו הקטע הוא שרוב הזמן אני לא משחק…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  13. יש לי 2 של 512MB עכשיו במחשב 667 מהירות של twinmos.. אם אני יוסיף את הזכרונות האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=924 אז המחשב שלי יעבוד עם 3GB (יש לי XP..) בדואל צ'אנל אם אני יוסיף אותם לזכרונות שיש לי כבר במחשב? פשוט הזמנתי אותם ואני רותה להיות בטוח שזה בסדר.. ועוד שאלה.. איך בודקים בכמה זכרון אני משתמש ברגע זה?

14. עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ויש אופציה חדשה של BACKUP? מישהו מכיר אותה? This BIOS is for Intel® System Recovery Tool (iSRT) skus only. בקיצור, זה מה שכתוב. בכל מקרה, עשיתי עדכון כי זה מתאים ללוח שלי ויש לי כעת אופציה לעשות גיבוי ממחיצה למחיצה וכו'. זה שווה משהו? יש למישהו ניסיון עם זה?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  15. ויודע אם הPCI-E שם הוא כפול 16? ואם כן P4-3ghz לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך PCIE מודרני? (סדרת 8800 )?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  16. יש לי בעיה-אני קונה מחשב חדש אבל יש לי FLOPPY DVD ו2 הרד דיסקים עם חיבורי IDE שאני רוצה להעביר למחשב החדש. הרבה אנשים אמרו לי תקנה DVD אחר והרד דיסק אחר-אבל אני לא רוצה,כי זה סתם ביזבוז.יש פטרון לבעיה שלי?מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העונים אני רואה שאף אחד לא יודע את הפיטרון בעיה בעיה בעיה.....

• 11 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by namyob,

שלום לכולם, יש לי לוח אם של asus דגם m2npv-vm ויש לו כרטיס הרחבה של יציאת hdtv ואין לי שום מושג איך אני מפעיל אותו כדי לראות איתו בטלויזה. אם מישהו יודע איך להפעיל אותו ויכול לעזור לי בברכה, עמיר

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by cheneilat,

איך אפשר לבדוק את סוג הזיכרון שלי ? (DDR,DDR2...) ואם ברצוני להוסיף כרטיס זיכרון נוסף,זה תלוי בכרטיס שכבר נמצא על הלוח אם ? הם חייבים להיות אותו סוג ? ???

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  19. האם יש עדיפות ל - 2*2G על 4*1G? אם יש עדיפות, מה עדיף, שני סטיקים עם CL5 או 4 סטיקים ב CL4 (בהנחה שהמחיר זהה)?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  20. מפרט: Intel pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm memory:4X512 533 GPU:7600GT מה עדיף לשדרג בשביל לעלות את הביצועים במשחקים לשדרג את הכרטיס המסך ל HD3870 512 MB או לשדרג את המעבד לAMD 5200

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  21. הם יתאימו למפרט בצד? כי שמעתי על בעיות עם 1.8V משהו כזה.. אם יש בבקשה תיידעו אותי! הנה שני הדגמים שהתלבטתי בניהם: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=T800UX2GC4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 ו http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ מה עדיף? מה איכותי יותר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  22. בגדול, אני רוצה למקסם את מה שאפשר להוציא מהמחשב הישן הקיים שלי(ובעתיד ישמש כעמדה שנייה בבית להורים, הם לא צריכים הרבה) ללוח האם שלי, המקסימום שניתן להושיב עליו(לוח אינטל d845wn) הוא מעבד פנטיום 4, 2.4 גי'גה, 400 system frequnsy bus ו-512cach. ידידי המדופלמים, לדעתם, אם אני רוכש את המעבד הנ"ל מחנות, מה נחשב לדעתם מחיר סביר לקנייה? (אחרי ויכוח שנמשך עם מוכר בחנות, "הורדתי" אותו ל-300 שקל עבור המעבד הנ"ל, אני ממש ממש לא חושב שזה זול כל-כך. מצד שניה, הוא נורא קרוב לבית שלי וחנויות אחרות בשלב זה אין בנמצא) מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש ועכשיו נותר רק להיסגר על לוח אם. אשמח להסברים. DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 מול INTEL P-35 אני יודע שעל ה Q35 יש כרטיס גרפי מובנה וזה קצת מרתיעה. תודה, ארז.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  24. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  25. מאיזה מהירות מתחיל הזכרונות של DDR3 ? שאני ידע להבדיל

דיונים חדשים בפורומים