מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש במחשבי הנוכחי 2 זכרונות DUAL DDR3 של קינגסטון, 2 ג'יגה כל אחד. כשפתחתי את המחשב ראיתי שיש 4 סלוטים להכנסת זכרונות, ושני כרטיסי הזכרון הנוכחיים נמצאים על 2 סלוטים לבנים, כאשר 2 כחולים פנויים. אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי, ורציתי לשאול באיזה אופן לבצע זאת (אני רוצה לקנות עצמאית). האם אפשרי לקנות פשוט עוד 2 כרטיסים של קינסטון עם נפח גדול יותר, ולהוסיף אותם לסלוטים הכחולים (אני זוכר שניסיתי לשחק במיקום הכרטיסים והמחשב החל לצפצף)? האם יהיה עליי להחליף את הכרטיסים הנוכחיים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי מעבד וויליאמת' 0.18 באס 400 סוקט 478, זכרון DDR, ולוח אם דפוק. השאלה שלי היא אם לוחות חדשים עם סוקט 478 שכתוב שהם תומכי באס 400 יעבדו עם המעבד הזה?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 זכרונות (2 סלוטים) במחשב ישן (3 שנים+) יום אחד המחשב קיבל פריז, ואחרי זה לא עלה (אין צפצוף, רק מעבד וזכרון מחוברים) אחרי שהחלפתי את הזכרונות באחרים המחשב עובד. הבעיות עם הזכרונות לא חדש, יש עם המחשב הרבה בעיות אבל בדרך כלל הם עברו אחרי התעסקות של חיבור וניתוק רכיבים. עד עכשיו חשבתי שיש בעיות ללוח אם בכללי, כי גם הכ.מסך לפעמיים לא עובד, ועוד.. מה שמפתיע אותי פה שזה נראה ששני הזכונות הפסיקו לעבוד בו זמנית, מוזר לא? יש למישהו הסבר? והאם יש דרך אולי להחיות אותם? או לוודא שהבעיה באמת בהם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.x86-secret.com Abit IC7-G : i875P (Canterwood) Dual DDR400 / AGP 8X/4X 5PCI / 4 DDR dimms + PAT + Dual SATA RAID 0/1 + 6-ch audio + 3X1394 + Intel Gigabit lan + ECC => Prix public : 299 TTC Abit IC7 : i875P (Canterwood) Dual DDR400 / AGP 8X/4X 5PCI / 4 DDR dimms + PAT + Dual SATA RAID 0/1 + 6-ch audio + 3X1394 + 10/100 LAN + ECC => Prix public : 259 TTC Abit IS7-G : i865PE (Springdale) Dual DDR400 / AGP 8X/4X 5PCI / 4 DDR dimms + Dual SATA RAID 0/1 + 6-ch audio + 3X1394 + Intel Gigabit lan => Prix public : 229 TTC Abit IS7 : i865PE (Springdale) Dual DDR400 / AGP 8X/4X 5PCI / 4 DDR dimms + Dual SATA RAID 0/1 + 6-ch audio + 3X1394 + 10/100 Lan => Prix pu…
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עד עכשיו אני עובד על מעבד אינטל פנטיום 1.6 רגיל קניתי את המחשב הזה כמעט לפני 6 שנים. לא יודע איזה לוח אם יש לי, אם צריך אז בבקשה תביאו לי לינק לכלי הזה שבודק ואני אגיד לכם מה הדגם שלו. בקיצור אני רוצה ללכת לקנות את המעבד פנטיום 4 3.4 בגלל שהמחיר שלו ממש זול ואני רוצה כבר להתחיל לשדרג את המחשב אבל אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת כי אני חייל. בעיקרון הייתי רוצה לקנות AMD כי הם יותר זולים ואני חושב גם יותר טובים אבל זה סיפור כי צריך להחליף את כל הלוח אם בשביל זה. בבקשה תנו לי תשובות וגם ייעוץ מה לעשות תודה.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
VALVE פרסמו את סקר החומרה החדש שלהם של משתמשים STEAM , שמראה מידגם מיצג של 800 אלף גיימרים , אני לא חושב שיש מדגם מערכת ממוצעת גדול יותר פרטים מענייניםמ במעבדים : 52.38 אחוז מעולם הגיימרים משתמש במעבדים של אינטל 47.61 אחוז משתמשים בAMD , אבל הדברים הפחות נפוצים יותר מרתקים , 60 אנשים משתמשים במעבד של VIA (CentaurHaul) ועוד 7 במעבדים של Cyrix 5 אנשים משתמשים במעבד של טרנסמטה שזה ממש משהוא אקזוטי אדם אחד משתמש בINTERWEBntl שבאמת אין לי מושג מה זה עוד אחד בAdminOP.Netl שגם ממש אין לי מושג מה זה . ועוד אחד משתמש במעבד וירטואלי , מעניין מה זה אומר? אולי זה הורץ באימולטור על מעבד של IBM או על מצב X86 במעבד איטניום http://www.steampowered.com/status/survey.html
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני בוחן עכשיו כל מיני מעבדים ובעודי בא לראות מה יש לAMD להציע בקטגורית המחירים של i5 3470 אני רואה את הFX8150. העניין הוא שרשום שזה בתושבת AM3+. האם יש טעם בכלל לבחון את הכדאיות שלו מול אינטל או שלבטל מלכתחילה ואם AMD אז רקam10-5800k שהוא החזק ביותר מתושבת FM2? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני אמור לקבל מחר לוח אם חדש לP3 שלי לאחר שהישן נדפק, ולא נותרה ברירה אלא להחליף אותו. לדעתי לא אמורה להיות לי בעיה להחליף לבד, אבל בכל מקרה רציתי לשאול אם יכולות להיות איזה שהן בעיות בהתקנה של הלוח, כמו הביוס או משהו בסגנון... תודה רבה! אילון.
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה משמעות המילה BOX במעבדים? אני מנחש שזה לא כמו windows retail בניגוד ל- windows oem.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בדקתי בחיפוש בקשר לשני הלוחות אשר מבוססים כל אחד מהם על צ'יפסט אחר (G וE) 8IGX מבוסס על הG שאמור להיות חדש יותר אבל אני לא צריך את הכרטיס מסך, גם כרטיס קול לא מעבר להכי פשוט כי אני מתכוון להחליף אותו. אבל קראתי כל מיני אנשים שכותבים שללוחות ה845G יש יכולות אוברקלוקינג טובות פחות או ובעיות מסויימות דברים קטנים: אני לא צריך RAID ודברים דומים לכן אני לא דיברתי על 8IEXP או P דומה אני כן מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לא מיידי אבל מתישהו לכן צריך לקחת את זה בחשבון (אם יש) בין 2 הלוחות (ואני לא מעוניין באיזה EPOX ABIT במחירים מופרזים) ;D נ.ב - אפשר לנעול את מכפלת הAGP בלוחות הללו ?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות באיזור ה 1K או טיפה מעל לOC נחמד, באיזור ה 3-2.5GHZ עם gb 965p s3 ו E4300, על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, ברשותי 2 מודולים של 1GB 800MHZ של pqi turbo במסמכים הם רשומים כ 4-4-4-12 אבל עובדים בתזמון זה רק ב 2.2V ואי אפשר להעלות בכלל את התדר שלהם ליותר מ800MHZ... עכשיו שאלתי היא מה עדיף יותר? הסיטואציה שלמעלה... או אותם הזכרונות בתזמון 5-5-5-15 על 960Mhz ב 2.2V ? ---- תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי תחלקים האלה דרוש לוח מעבד ומארז... W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ 9600GT OC 512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X3 80M
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד חשד ומתלבט בין אתלון 1700 עם ליבת Thoroughbred B או 2000 עם ליבת פאלמינו? ההבדל הכספי לא ממש משנה לי..
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי ביד-2 בחור שמוכר AMD Phenom II X4 965 במחיר שמתאים לי. 1.איך המעבד בהשוואה לשלי במשחקים? (בעיקר RPG ואסטרטגיה) 2.איך המעבד בOC? עם ה4000 שלי הגעתי ל2.7 מ2.0. 3.האם הספק שלי יחזיק אותו? ובכללי אם יש אנשים בפורום שיש להם את המעבד הזה אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד כזה 4200+ X2 בתדר של 2300 לכל ליבה ,מיהו המקביל מבית INTEL? תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם מעבד עם בקר זכרון מובנה מגביל מהירות של RAM-כלומר, אם יש לי מעבד שכתוב שהוא תומך בזכרון עד מהירות 1600Mhz, אז אם אני אשתמש בזכרון מהיר יותר, למשל 2133Mhz, הוא לא ישתמש בזה, והביצועים יהיו כמו 1600Mhz? ואם אני עושה OC למעבד, אז אני יכול להשתמש בRAM מהיר יותר, נכון? דרך אגב, אשמח אם תענו לי תשובה חד משמעית, כי לפעמים די מתחמקים לי מתשובות ברורות תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהלוח אם שלי סיים את תפקידו צריך לוח חדש. התקציב: סדר גודל של 600, דיי גמיש. דרישות: יכולות OC טובות, DDR2, (לא ממש שש להחליף את הזיכרון, אבל אולי יותר משתלם לקנות לוחDDR3 לE6600 +זיכורנות חדשים? אפשר להגדיל את התקציב בהתאם) ושתאים לE6600. אפשר עם PCI - E אחד לכרטיס מסך, אבל זה לא חובה. מעדיף מחנויות בקריות-חיפה (TMS, פנדה, SkyPC, נועה...) עריכה: טוב, נתפנק בחומרה חדשה.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם..! אתמול בלילה פירקטי את הלוח אם מהמחשב הישן שכבר לא עובד וראיתי שהמעבד מולחם ללוח אם ואני רוצה לסדר את המחשב ואני יודע שהמעבד הלך (נשרף) ואני רוצה להחליף מעבד אבל הוא מולחם מה אני עושה בשביל להחליף אותו(את המעבד) איך אני מוצא אותו..?? תודה מראש לעוזרים..! nimrods
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ir1 וcom1. אשמח להסברים על החיבורים האלה. תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם.... השאלה כולה בכותרת.... שמתי 256 מגה SDRAM במחשב, כסטיק אחד..... והמחשב עבד בסדר גמור, במהירות סבירה. כעת, משהוספתי 2 סטיקים נוספים, של 64 מגה כל אחד, יש לי יותר זיכרון, אף אני מרגיש שהמחשב עובד קצת יותר לאט.... האם אני מדמיין? ישנה אפשרות לבדוק את המהירות של הזכרונות? האם עדיף להשתמש בסטיק אחד של 256 במקום שלושה שנותנים יותר זיכרון? תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר אליו DDR3 וDDR2 בו זמנית? לאיזה באס הוא מגיע בOC?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כל הזמן שאלתי את עצמי מה זה אומר ואף פעם לא ממש טרחתי לברר, אשמח לתשובה בעניין. כי לפעמים אני רואה שיש הפרש מחירים בין 2 הגרסאות אפילו שהמעבד הוא אותו מעבד.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מעניין אותי לדעת לדעת מה ההבדל בין זיכרון מטמון ליזכרון ראם.. וגם מי מהם נמחק כאשר המחשב נכבה?אחד מהם? אף אחד מהם? ומה הקשר ביניהם? כל תשובה תתקבל בברכה בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט של המחשב. הוא אמור לשמש את הילדים למשחקים בעיקר (אבל הם צעירים מלהיות גיימרים...) מסך ברזולוציה 1280X1080, בעיקר משחקים מSTEAM כמו MK Komplete edition ומשחקי פעולה אחרים. כל השאלות מתבססות על כך שהבנתי שעדיף לי להתקין WIN7 64 BIT ולא 32 - 1. האם הכרטיס תומך בהרחבת זיכרון ? (והאם יש הגיון בכך?) 2. לא מצאתי בשום מקום ברשת כולל EBAY כרטיס זיכרון דומה - CEON 2GB 800 MHZ CL5, והבנתי שכרטיס דומה זה משהו קריטי. יש לדעתכם מותג אחר אני יכול להתקין במקום ? אשמח לשמוע עצות ותשובות, תודה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name MS…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-