עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bear Cub,

מה ההבדלים בין לוחות האם gigabyte intel 945 ps3 לבין gigabyte 945GZME-RH ? ההפרש הוא 180 ש"ח, האם שווה? מעבד intel core2 duo e6300 תודה.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  2. זה בשביל חבר שלי, הוא רוצה לקנות מחשב חדש והוא צריך את המעבד החזק ביותר והטוב ביותר למפרט של מחשב גיימרים, בהנחה שהוא גם לא מתכוון להתעסק עם OC. על מה אתם ממליצים? (התקציב = 1,500 שקל גג) על ה-Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K או על ה-AMD Athlon 64 3000 ? ותנמקו מדוע דווקא במעמד שאתם בחרת ולא באחר... ושאלה אחרונה - לפי ההערכה שלכם, לכמה זמן יספיק המעבד הנבחר להריץ משחקים כמו שצריך?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  3. AMD Socket 939 Athlon 64 3500+, 2.2 GHz, 512KB L2 Cache 64-bit Processor - OEM $485 ASUS "A8V Deluxe Wi-Fi" K8T800 Pro Chipset Motherboard for AMD Socket 939 CPU -RETAIL $168 Corsair Value Select (Dual Pack) 184 Pin 1G(512MBx2) DDR PC-3200 - OEM $187 סהכ: $840 חשבתי שכדאי שאני אכתוב את זה כאן, כי זה כנראה הולך להיות משהו חזק בשביל אנשים שרוצים מפרט יקר יחסית ויכולים לקנות בארה"ב, וגם בגלל שכשזה יגיע לארץ זה גם יהיה טוב לאנשים שרוצים מפרט מאוד יקר. הלוח הוא אחד מהיחידים, אם לא היחידי, שאפשר לקנות היום עם סוקט 939 וחוץ מזה הוא בכלל לא רע, מספיק יציעות SATA, כרטיס קול און בורד יחסית טוב, ומספיק USB2. המעבד הוא הכי זול שבא ב939 ובכל זאת מאוד יקר. חוץ ממנו יש את ה3800+ שעול…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. עד 700 ש"ח.(עדיף פחות) רציתי לקנות את הלוח של EPOX אבל אין אותו בKSP. מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב בתקציב הנ"ל שנמצא ב KSP , ואם אין שם לוחות טובים אז תמליצו לי על לוחות טובים שאין שם. שיהיה עם כרטיסי קול ורשת מובנים! עדיף עם FireWire. עריכה:----------------- מה זה RAID??

• 17 תגובות
    • 999 צפיות
  5. 925XE Neo Platinum-54g - MSI איך הלוח אם הזה? מעוניין לקנות חוו דעתכם. תודה http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=925XE_Neo_Platinum-54g&class=mb 995 שקל ב KSP.

6. Started by The_Godfather1,

שלום. יש לי שאלה אליכם. יש לי לוח אם ישן יחסית(קניתי בתחילת 2004) שהמהירות המקסימלית שלו היא 266MHZ ואמרו לי שרק זיכרון שמהירותו מגיע עד 266MHZ או פחות ולא יותר יוכל לעבוד אצלי, וחלק אמרו לי שאם אני נגיד יקנה זיכרון של 333MHZ או יותר, אז הזיכרון יעבוד במהירות 266MHZ עדיין , כלומר הוא יוריד את מהירותו נגיד מ-333MHZ ל266MHZ. רציתי לשאול מה נכון מבין השניים ובכלל אם המהירות 266MHZ נחשבת סבירה כיום שמסוגלת לסחוב משחקים חדשים כמו למשל AGE OF EMPIRES 3, BLACK AND WHITE 2 ועוד. תודה לכם על העזרה, להתראות.

7. נראה לי שנורא קשה עד בלתי אפשר להשיג לוחות עם צ'יפסט CF Xpress 3200 + SB600 כגון INFINITY CFX3200-M2/G של DFI M2R32-MVP של ASUS K9A Platinum של MSI

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by taltola,

למה אומרים שעדיף 2 של 4 מאשר אחד של 8 ? והאם זה נכון בכלל? מה ההיתרונות?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  9. מעוניין לשדרג מחשב עם מעבד Q660 במהירות 2400Mhz. זכרונות 800 Kingston KTC1G-UDIMM1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM MHz כפול 4 כלומר 4 GB. קירור למעבד - רגיל(סטנדרט). מארז Coolmaster 690 מאווררים למעלה להוצאת חום, מאחור להוצאת חום, מקדימה להכנסת קור. יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce 8600 GT ואני מחליף אותו לאחד כבר שקניתי Radeon HD 4890. אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי כי הוא לא מקבל את הכרטיס מסך החדש ולכן אני מתלבט בין שני לוחות אם, כרגע יש לי Intel Dragontail Peak DP35DP רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים ומה כדאי: Asrock P45TS-R - Asus P5QL-E תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 8.3k צפיות
  10. Gigabyte GA-M55-S3- nForce 550 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2316&ModelName=GA-M55S-S3 או DFI Infinity NF Ultra II (מבוסס על Nforce4) יש לציין שהלוחות הללו אמורות להתאמים למעבד AMD כפול ליבה. AMD Athlon AMD2 3800 socket AM2

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by idanko17,

הבנתי שמעבד מתצורת Box, למשל: Intel Core2 Quad Q9400 - 2.66Ghz - 6MB Cache - LGA775 - 45nm - 1333FSB - 95w - Fan - Retail box מגיע עם קירור משלו. האם הקירור מספק? האם שקט מספיק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היה לי עד עכשיו 2X64 סמסונג 800 מגהרץ הבאתי 4 של 128 סמסונג 800 מגה הרץ של RDRAM עכשיו אני דוחף את זה פנימה וזה מתחיל לצפצף והמסך שחור משחור לא נדלק מה יכול להיות האם צריך לעדכן את זה לשנות את הביוס? לג'מפר משהו מה..אוו שפשוט הזיכרון הזה לא טוב [ואולי הוא לא תקין השאלה אם כל ה4 נשרפו מכה ...לא היו בשימוש אצלי לפני זה ככה שלא יודע אם תקין] אז אמרת נשאל את אלה שבאמת מבינים...אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם מסוג GA-8IG100 של גיגהבייט עם נלוח הורדתי את תוכנת ה OC EASY TUNE אופציית ה CIA MIB סגורה בפני למרות שהרוח תומך בעניין! למישהו יש רעיון איך אניפותח את זה? עריכה: משיטוט באינטרנט הבנתי שאני צריך להפעיל את העניין דרך הביוס הדבר התבצע!אך בכל זאת האופציה סגורה בפני! למרות השינוי בביוס!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. שלום. יש לי צוואר בקבוק בעקבות המעבד, הנה המפרט שלי: 3.2 GHZ - מעבד של אינטל. 1 ג'יגה זיכרון פנימי. כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI. האם בטוח יש לי צוואר בקבוק? ועוד שאלה, האם רק המעבד יכול לגרום צוואר בקבוק לכרטיס מסך? תסבירו לי בבקשה. אם אני לא טועה יש לי 64 BIT, נכון בודקים את זה עפ"י העיגול הזה שמחובר ללוח ההוא? אם זה מרובע זה 32 ואם זה עיגול כזה זה 64. יש לי 64 BIT אבל חד ליבה. אם לא המעבד אז מה יכול לגרום לי לצוואר בקבוק כי יש לי צוואר בקבוק. במשחקים בגרפיקות הכי גבוהות זה מגיע לי רק ל - 30 FPS במקום ל - 100 ובתוכנה 3DMark05 אני קיבלתי ציון 7110 במקום בערך 9500 לפחות. מה גורם לזה? תודה מראש.

• 52 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. אהלן אנשים, ברשותי כיום כפי שניתן לראות במפרט בצד - לוח אם DFI LANPARTY UT n4 Ultra-D ו-1GB של זכרונות: OCZ EL DDR 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 בשני מודולים של 512 כ"א. אני מעוניין להרחיב ל 2GB, ולהשאר באותם תזמונים ולהשאר ב DC. (אלא אם כן זה לא ממש קריטי? תגידו אתם, אין לי מושג..) השאלה שלי, היא האם במידה ואני קונה 2 מודולים נוספים זהים כאלה, האם כל ה 4 יעבדו ב DC, ובאותם תזמונים כמו המצב הנוכחי? (factory defaults) או שיש מגבלה כלשהי (באופן כללי או מגבלה של הלוח) שאני צריך להיות מודע אליה לפני שאני קונה את הסט התאום היחיד שמצאתי ב ebay? (זה) תודה,

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by ori24,

יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  17. שלום התקנתי מערכת מחשב חדשה, התקנתי XP מ כונן CD ישן בחיבור IDE. אתמול החלפתי לכונן CD חדש בחיבור SATA. הכונן נראה תקין,מצליח להפעיל מחלונות. שאני רוצה לאתחל את המערכת מהCD הוא נכשל, בביוס הגדרתי את הCD כראשוני,אני מגיע למסך press any key to boot from cd ומשם הוא עובר ל הרד דרייב. עדכנתי ביוס. לוח של גיגה בייט G31 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by reuven61,

יש אופציה לעשות את זה ולהמשיך לעבוד על המחשב כרגיל? טיפים טריקים. מישהו?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. שלום לכולם, אחרי "שנעלתי" את המפרט שלי התברר לי שיותר כדאי לי לקחת צ'יפסט Z68 מאשר P67.. ואני רוצה לקחת אחד תואם מבחינת הכל רק שהצ'יפסט יהיה שונה אז הלוח שרציתי לקחת הוא ASUS P8P67-M Pro. חשבתי על ה- P8Z68-V אבל הוא עולה כמעט יותר ב-120 שקל, והמפרט שלי מפוצץ בחריגות. אבל אם זה יהיה משתלם אז אני ייקח. לא משנה לי מחברות אחרות אבל שיהיה מחנות שיש לה את המפרט הזה + -: Core i5 2500K G.Skill 2x2GB Ripjaws Edition X GTX560TI OC לא משנה לי אם זה של SPARKLE או GIGABYTE אבל עדיף שיהיה מחברה מוכרת. Samsung 1TB SpinPoint F3 CM690 II Plus SeaSonic 620W S12II-620 למרות שאני כבר חושב להתפשר על P67 וזהו .. מה אתם אומרים ? כי אני לא עושה יותר מידי אובר קלוק וגם יש לי כ.מסך חיצוני אז אני …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by I21I21,

אני רוצה לקנות ומחכה ל 3950x בשביל גיימינג כבד יש ביניהם הבדל משמעותי עם ה12 או 16 ליבות ובכלל בביצועים שלהם לגיימינג? אני לא רוצה לקנות את ה3900x ואחרי זה להתבאס למה לא חיכיתי ל3950x אני צריך לדעת את דעתכם מה כדאי תודה לעונים

21. מעוניין להוסיף זיכרון למחשב P4 - 2.4GHZ כיום יש כרטיס של 256 DDR איך אני מברר איזה לוח אם יש לי במחשב על מנת שאוכל לדעת אם אפשרי לשדרג את הזיכרון ל DDR2 במידה ולא. על איזה זיכרון DDR אתם ממליצים? המחשב לצורכי עבודה משרדית (מעבד תמלילים, אינטרנט, צריבה...) 1 ג'יגה הרץ יספיק לא? תודה והמשך שבוע טוב לכולנו

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  22. אני כרגע מתלבט איזה מבין השניים לקנות והאם כדאי להשקיע את ההפרש שהוא דיי גדול במעבד הנ"ל. תודה רבה! ושנה טובה לכולם....

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  23. Started by GlolG,

יש לי הצעה להחלפת לוח אם במחשב לאחר שנשרף, ללוח אם חדש ASROCK P4I65G-M-S-SRK , (אין להם מהסוג הישן במלאי כרגע -albtron). עלי לציין שזו הפעם הרביעית שנשרף לי לוח האם באותו המחשב. האם מישהו מקרה לטובה או רעה את לוח האם הזה ? אני אישית לא שמעתי על החברה... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by omnius,

הרי יש להם את Athlon כ"מקבילה" (אני יודע שהוא יותר מהיר) לפנטיום, אבל מה יש להם כמקבילה לסלרון?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by semca,

:-*חג שמח ! משום מה איני רואה במפרט של הלוח אם,NF7-SL שמצויין בו גם כרטיס רשת מובנה ,האם מישהו יכול לתקן אותי,מכוון שזה חשוב לי שיהיה כזה כרטיס.

• 2 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.